Παράθεση:
Το μέλος NikosRoman στις 12-11-2011 στις 01:23 έγραψε...
Μαιρη εισαι η πλεον ακαταληλη για συντονιστρια του φορουμ.
|
Μπορείς να γνωστοποιήσεις την διαπίστωσή σου στον Jorge και να του ζητήσεις να με καταργήσει.
Παράθεση:
Το λιγοτερο που περιμενα απο εσενα ειναι να κατεβασεις αυτο το ποστ
|
Απ΄ότι είδες ρώτησα για ποιό λόγο τα θέλει και εστίασα με παράθεση στο συγκεκριμμένο "να συνειδητοποιήσω οτι η ζωή δεν είναι παραμύθι" και πάνω σ΄αυτό ήταν οι προτάσεις μου και μάλιστα εσκεμμένα πολύ "απαλές" προτάσεις αν πρόσεξες και γνωρίζεις τα βιβλία.
Παράθεση:
αλλα φαινεται οτι η δικη σου η μανιοκαταθλιψη περιεχει και βιβλιογραφια.
|
Κάναμε καμμιά συνεδρία "γιατρέ" που δεν θυμάμαι και κατέληξες σ΄αυτή την διάγνωση? Τι προβλέπεις "γιατρέ" θα γίνω "καλά"???? 
Παράθεση:
Αν η Darkside ειναι μονο 18 ετων οπως γραφει στο προφιλ και θελει να ακουμπησει την σκοτεινη πλευρα της,εισαι ηδη υπολογη για ανευθυνοτητα.
|
Είμαι υπόλογη εγώ αν ένα άτομο που έχει κλείσει τα 18 (η darksideof themoon τα έκλεισε στις 29 Μάρτίου όπως λέει το προφίλ της) επιθυμεί να γνωρίσει βαθύτερα τον εαυτό του?
Μήπως έπρεπε να εισηγηθώ να της αφαιρεθεί και το δικαίωμα ψήφου και το παρέλειψα?
Παράθεση:
Ευχομαι να αξιζουν τα λεφτα που παιρνεις στο Μ.Η.
|
Εδώ έχεις δίκιο.... και είναι "πολλά τα λεφτά Άρη" 
Παράθεση:
ΡΕ ΧΟΡΧΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ???
|
Σ΄αυτό πιθανόν να σου απαντήσει ο ίδιος
ΥΓ. Σχετικά με τα βιβλία που προτάθηκαν σου απάντησαν άλλοι και συμφωνώ μαζί τους.
@ Οptiras Δεν με απασχολούν οι κακές κριτικές οποιουδήποτε NikosRoman που δεν προκύπτουν από προσωπική γνωριμία. Το θέμα το παρακολουθώ κι εγώ και οι υπόλοιποι συντονιστές, δεν είμαι η μόνη συντονίστρια του forum.