ελληνική μουσική
316 online   ·  209.034 μέλη

O Kασιδιάρης της Χ.Α. χτύπησε την Λιάνα Κανέλη ζωντανά στον ΑΝΤ1

optiras
Φθασμένος
Chat
18.06.2012, 13:08

Αυτό τι υποτίθεται ότι είναι;Τεστ χρυσαυγιτικότητας;Και τι σχέση έχει με το θέμα που συζητάμε;

Και τι συνεπάγεται το να το περάσει κανείς;Να του απαγορεύουμε να πει την γνώμη του χωρίς να εξετάσουμε αν αυτό που λέει στέκει;

Προσωπικά γνωρίζω πολλά άτομα που ευχαριστήθηκαν το περιστατικό χωρίς να είναι χρυσαυγίτες ή να έχουν ψηφίσει αυτό το κόμμα...

Οι χρυσαυγίτες δεν είναι οι μόνοι φασίστες στην ελληνική κοινωνία..Δυστυχώς δεν έχουν το μονοπώλιο....


#81   
Post αρνητικής αξιολόγησης
Post αρνητικής αξιολόγησης
NikosVy
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
11.08.2012, 22:39

Χθες συνάντησα ένα παλιό φίλο μου.

Κάπου το έφερε η συζήτηση, μου είπε το ενδιαφέρον του για τη βυζαντινή μουσική, συνέχισε λέγοντας ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν εβραϊκής καταγωγής και ότι οι βενιζελικοί αξιωματικοί διοικούσαν το στράτευμα από το 1920 μέχρι τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 και κατέληξε στο ότι ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος είχε προκληθεί αποκλειστικά από τους Εβραίους, όργανο των οποίων ήταν και ο Χίτλερ.

Προτρέχοντας, τον ρώτησα αν είναι με τη Χρυσή Αυγή και επικροτεί τα χαστούκια που έδωσε ο Κασιδιάρης στην Κανέλη και το νερό που έριξε στη Δούρου και μου απάντησε "ναι".

Στο τέλος δεν κρατήθηκα και τον ρώτησα "Καλά, καταλαβαίνω ότι υπάρχει μία στάνταρντ κατήχηση στην οποία υποβάλλονται όλοι οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής, αλλά γιατί αυτή η εμμονή στην προτίμηση της βυζαντινής μουσικής;"

Δεν πήρα απάντηση. Και έτσι έμεινα και εγώ με τις απορίες μου, γιατί πάντα ακούω τα ίδια πράγματα όπως έχουν αναφερθεί στο νήμα αυτό, και για το ρόλο των Εβραίων και για τον Κασιδιάρη, σε συνάρτηση με τη ... βυζαντινή μουσική".


#84   
NikosVy
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
12.08.2012, 09:08

Μη φοβάστε, αγαπητοί φίλοι. Όλα τα παραπάνω είναι μια απλή σύμπτωση. Έτυχε και όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν τις ίδιες εξωφρενικές απόψεις..... Έτυχε.

Όπως αποτελεί επίσης απλή σύμπτωση το ότι οι οπαδοί του Πάνου Καμμένου έχουν γεμίσει τα φόρουμς και τα μπλογκς με τις ίδιες απόψεις για α) τον Codex Alimentarius, β) το ότι οι εξωγήινοι μας παρακολουθούν μέ διαστημόπλοια που είναι κρυμμένα μέσα από ορισμένα σύννεφα (lenticular clouds) που είναι σαν στραβοχυμένοι λουκουμάδες και γ) τους τακτικούς αεροψεκασμούς που γίνονται να να μας προσηλυτήσουν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.


#85   
NikosVy
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
12.08.2012, 14:55
Ποστ με τέτοιο περιεχόμενο nofuckingway "ότι τους αγαπώ" δεν υπάρχει. Αν βρείς δείξε το μου. Μου αρέσουν όμως όλες οι φαιδρές ιστορίες των Χρυσαυγιτών για τη βυζαντινή μουσική, για την εβραϊκή καταγωγή του Ε. Βενιζέλου, για το ότι "οι Εβραίοι ετοίμαζαν να προσαρτήσουν τη Θεσσαλονίκη", για το ότι "ο Χίτλερ ήταν Εβραίος" και για το "ο Κάιν ήταν Εβραίος". Αν έχεις και εσύ τέτοιες ιστορίες, γράψε τις. Φυσικά και μου αρέσουν. Εσένα δεν σ' αρέσουν; Και τις θέλω να τις βρώ με ήχο σε mp3. Μπορείς να κάνεις κάτι;
#86   
Post αρνητικής αξιολόγησης
Post αρνητικής αξιολόγησης
Post αρνητικής αξιολόγησης
yiannisyiannis
Φθασμένος
Chat
14.08.2012, 10:36

Λοιπόν, για να φαιδρύνουμε λίγο το κλίμα, δείτε πόση χαζομάρα και μαζοχισμός υπάρχει στον κόσμο! Ουρά περιμένει στη σειρά για να απολαύσει ένα χαστούκι. Η χαρά του κάθε Κασιδιάρη...


#90   
pollav
Περαστική Νότα
Chat
14.08.2012, 18:56

"Καθαρό αίμα"...βρώμικα μυαλά..


#91   
freak
Φθασμένος
Chat
18.08.2012, 02:45

Παρολο που προσωπικα δεν χωνεψα ποτέ την Κανελη, απο οσο γνωριζω δεν ειναι οπαδος του Σταλιν.


#92   
tug
Περαστική Νότα
Chat
18.08.2012, 12:18

Παράθεση:

Το μέλος Historian στις 18-08-2012 στις 12:11 έγραψε...

Αφού είναι μέλος και βουλευτής του ΚΚΕ, τότε είναι και οπαδός του Στάλιν.

Όπως γνωρίζεις το ΚΚΕ δεν έχει αποποιηθεί τον Στάλιν. Η φωτογραφία του μια χαρά υπάρχει στον Περισό.

Άσε που το ΚΚΕ θεωρεί ότι μετά τον Στάλιν, ο κομουνισμός πήρε την κατηφόρα!Αν ο ολυμπιακός νίκησε την σάντος 1-0 και η παναχαική είχε νικήσει τον ολυμπιακό 2-0 άρα η παναχαική νίκησε την σάντος 3-0. Ελπίζω να κατανοείς την λογική σου και είναι λάθος. Το ότι ιδεολογικά μπορεί κάποιος να συμφωνεί με κάμποσες ιδεολογικές πτυχές ενός ανθρώπου δεν σημαίνει ότι πρακτικά συμφωνεί με πρακτικές. άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Δεν ανήκω ιδεολογικά εκεί, αλλά το βαριέμαι λίγο να διαβάζω διαρκώς λάσπες για κάποιο κόμμα που ουδέποτε έχει βγει και προσπαθεί να μιλήσει για τους εργάτες. Τραγικό είναι. 

Anyway, το ΚΚΕ πολλά κολλήματα σε πολλά επίπεδα. Αλλά μην ισοπεδώνουμε την πραγματικότητα.


#93   
tug
Περαστική Νότα
Chat
18.08.2012, 21:43

Ναι εγώ μιλάω για διαχωρισμό πρακτικής και ιδεολογίας. Κάτι που το ζούμε εξάλλου συχνά. Πρακτικά πχ. η δεξιά μιλάει για λύσεις (στα λόγια) και στην πράξη ΚΛΕΒΕΙ στεγνά συνταξιούχους που έχουν ξεμπερδέψει με το θέμα φόροι και δουλειά και τα λεφτά της σύνταξης τους ανήκουν. Φασιστική λογική, παράνομη, αντισυνταγματική, αλλά παρουσίαση κόμματος ως σωτήρες και υπερ της δημοκρατίας. Εγώ για αυτά μιλάω.  Άλλο η πράξη άλλο η ιδεολογία και άλλο η μαζική κρίση ενός αριστερού ή δεξιού με βάση την μάζα. Είναι λάθος να κρίνεις μαζικά.
Ξέρω πολλού αριστερούς που ψηφίζουν ΚΚΕ γιατι ελπίζουν σε βασικό μισθό και αξιοπρεπή ζωή και όχι όπως τώρα. Ουδεμία σχέση έχουν με στάλιν και ιστορικά γεγονότα που μπορεί να μην τους εκφράζουν.
Το ίδιο ισχύει και για άλλες πλευρές. 
Αυτά. :)


#94   


Αυτά τα διάβασες;