Quote:
|
Το μέλος jorge στις 04-01-2006 στις 11:09 έγραψε:
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι πληκτράδες-πιανίστες (GL & Giorgos) συνεννοηθείτε μεταξύ σας για το όργανο ή τα όργανα που θα φέρετε στο μαγαζί. Το μαγαζί δεν διαθέτει ηλεκτρικό πιάνο ή πλήκτρα, επομένως πρέπει να το φροντίσουμε εμείς.
|
|
Καλημέρα παιδιά
Γιώργο μου, αν δεν κάνω λάθος, όταν είχαμε μιλήσει τηλεφωνικώς σχετικά με το live, μού είχες πει ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, γιατί οι ιδιοκτήτες σού είπαν ότι θα φέρουν από το ωδείο τους ένα stage piano, μιας και το πιάνο με ουρά που υπάρχει στο μαγαζί θα είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί λόγω χώρου που θα πιάνει στη σκηνή. Έχει αλλάξει κάτι από τότε;
Δυστυχώς, δεν έχω stage piano
Μήπως οι ιδιοκτήτες θα μπορούσαν τελικά να φέρουν ένα από το ωδείο τους; Δεν είναι κάτι το δύσκολο -αν διαθέτουν φυσικά, μιας και δεν πρόκειται για ηλεκτρικό πιάνο-έπιπλο, που χρειάζεται να ξεβιδωθεί, να βιδωθεί, να ξεβιδωθεί και μετά πάλι να βιδωθεί, ούτε είναι ιδιαίτερα βαρύ. Ούτε -εννοείται- θα χρειαστεί να κουβαλήσουν εκείνοι τίποτα, εγώ και ένα άλλο άτομο μπορούμε άνετα να κάνουμε τη μεταφορά.
Πετάω και μια άλλη ιδέα: Μήπως θα ήταν εφικτό να χρησιμοποιήσουμε το κλασσικό πιάνο; Να βάλουμε το πρόγραμμα της Αγγελικής, της Ξένιας και της Νεκταρίας διαδοχικά, ώστε να μη χρειαστεί παρά μόνο μια μετακίνηση; Έτσι κι αλλιώς έχει ρόδες για αυτό το σκοπό. Πέρα από το γεγονός βέβαια ότι και αισθητικά θα είναι πάρα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο ένα πρόγραμμα με πιάνο με ουρά. ΄
Δεν ξέρω, ιδέες πετάω