ελληνική μουσική
    723 online   ·  210.857 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Μελάς, Δημάκης στο Cabana Live Stage

    Το Cabana Live Stage, που βρίσκεται στα Άνω Πατήσια, αποτελεί τον προορισμό της διασκέδασης για όσους αναζητούν ατέλειωτη διασκέδαση στην καρδιά της πόλης. 

    Μελάς, Δημάκης στο Cabana Live Stage

    Γράφει το μέλος MusicHeaven
    23 άρθρα στο MusicHeaven
    Παρασκευή 15 Σεπ 2023

    Το Cabana Live Stage προετοιμάζεται για τον έκτο χρόνο ζωής του με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που υπόσχεται να μας εκπλήξει και να μας συναρπάσει. Ο αγαπημένος Ζαφείρης Μελάς, αυτό το μεγάλο μουσικό ταλέντο, θα βρεθεί και πάλι στη σκηνή του Cabana Live Stage, φέρνοντας μαζί του την μαγεία της φωνής του και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη φήμη του ως έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές της εποχής μας. Όμως, ο Ζαφείρης Μελάς δεν θα είναι μόνος του σε αυτήν τη μοναδική σειρά εμφανίσεων. Στη σκηνή του Cabana Live Stage θα τον συνοδέψουν δύο εξίσου ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Ο Μάκης Δημάκης, μια νεότερη φωνή που αναμένεται να μας εντυπωσιάσει και φέτος, κάνει το ντεμπούτο του στη σκηνή του Cabana, υποσχόμενος μια διαφορετική προσέγγιση της διασκέδασης. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν η Τζένη Κατσίγιαννη, μια σταθερή παρουσία στο Cabana Live Stage. Με πολλές επιτυχίες και μια απίστευτη φωνή, η Τζένη Κατσίγιαννη έχει χαράξει τον δικό της μοναδικό δρόμο στον χώρο της μουσικής.

    ΜΕΛΑΣ ΔΗΜΑΚΗΣ CABANA ΠΑΤΗΣΙΑ

    Το Cabana Live Stage, που βρίσκεται στα Άνω Πατήσια, αποτελεί τον προορισμό της διασκέδασης για όσους αναζητούν ατέλειωτη διασκέδαση στην καρδιά της πόλης. Από τον ερχόμενο Οκτώβριο και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το Cabana Live Stage θα είναι έτοιμο να μας χαρίσει ένα πρόγραμμα που θα επαναπροσδιορίσει τη διασκέδαση στην πόλη. Με τη συνοδεία της Σάσα Μπάστα, που θα δώσει τον τελευταίο τόνο σε αυτήν τη συνεργασία, θα ζήσουμε δυνατούς ρυθμούς, συναρπαστικές φωνές και μια ατμόσφαιρα που θα μας κρατά ξύπνιους μέχρι το πρωί.


    ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ CABANA LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 - 23

    Σε μια εποχή όπου η μουσική αλλάζει με την ταχύτητα του φωτός και οι καλλιτέχνες έρχονται και πηγαίνουν, υπάρχει ένα όνομα που διατηρεί την αξία του και συνεχίζει να λάμπει στον κόσμο της λαϊκής μουσικής. Ο Ζαφείρης Μελάς, μετά από τέσσερις δεκαετίες, παραμένει ένας πραγματικός θρύλος. Και όλα αυτά δεν είναι απλώς λόγια, αλλά γεγονότα που έχουν χαράξει βαθιά το όνομά του στο χάρτη της ελληνικής μουσικής. Ήταν το 1983 όταν ο Ζαφείρης Μελάς έκανε το εντυπωσιακό ντεμπούτο του με το άλμπουμ "Ας Αλλάξουμε Το Θέμα," και από τότε η πορεία του έφτασε στο απόγειο της μουσικής, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στις καρδιές μας. Αυτός ο εκπληκτικός καλλιτέχνης δεν είναι απλώς ένας τραγουδιστής, αλλά τραγουδά με πάθος και ειλικρίνεια. Με τις επιτυχίες του, ο Ζαφείρης Μελάς έχει γράψει σελίδες ιστορίας στον κόσμο της ελληνικής μουσικής, και μέσα από τους στίχους του, μας έχει ταξιδέψει σε αναμνήσεις και συναισθηματικές στιγμές που θα μας συντροφεύουν για πάντα. Όμως, ο Ζαφείρης Μελάς είναι περισσότερο από έναν απλό καλλιτέχνη. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό του, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως έναν αγαπημένο φίλο που βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, συνεργάζεται με το Cabana Live Stage, χαρίζοντάς μας ακόμα μια ευκαιρία να απολαύσουμε τη μουσική του σε μια μοναδική σειρά εμφανίσεων. Αυτή η συνεργασία αποτελεί απλά ακόμα ένα λόγο για να ανυπομονούμε για τις επερχόμενες μουσικές βραδιές που θα μας χαρίσει αυτή η εξαιρετική φωνή.


    ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ CABANA LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 - 23

    Η αφετηρία του ήταν τη δεκαετία του '90, όταν αποφάσισε να αφήσει πίσω τον ρόλο του μουσικού και να εξερευνήσει νέους ορίζοντες. Το 1998, κάνει το πρώτο βήμα προς την επανεμφάνισή του σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, ρίχνοντας τον πρώτο σπόρο σε έναν χώρο γεμάτο υποσχόμενες επιτυχίες. Ο έρωτάς του για τη μουσική τον οδήγησε σε στενή συνεργασία με τον Γιώργο Αλκαίο, δημιουργώντας μαζί του μελωδίες που αγγίζουν την καρδιά μας. Κατόπιν, ο Μάκης Δημάκης επέστρεψε στα βόρεια της Ελλάδας, αποσπώντας την αγάπη του επαρχιακού κοινού με τις ζωντανές του εμφανίσεις. Πέρυσι, με τις εμφανίσεις του στο Εμπατή North μας ταξίδεψε, συνδυάζοντας το ταλέντο του με τη φωνή της Κατερίνας Στανίση, δημιουργώντας συναισθηματικές στιγμές που θα μας συντροφεύουν για πολύ καιρό ακόμα. Φέτος, για πρώτη φορά, επιστρέφει ως πρωταγωνιστής στο Cabana Live Stage, υποσχόμενος ακόμα μια μοναδική μουσική εμπειρία.


    ΤΖΕΝΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ CABANA LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 - 23

    Στον αχανή κόσμο της μουσικής, η Τζένη Κατσίγιαννη είναι ένα φωτεινό αστέρι που λάμπει διαχρονικά στον ελληνικό «μουσικό ουρανό». Η φωνή της, με μοναδική έκταση και έντονη συναισθηματική έκφραση, έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην καρδιά κάθε λάτρη της ελληνικής μουσικής. Με δεκαετίες παρουσίας στον χώρο, η Τζένη Κατσίγιαννη αποτελεί έναν από τους πυλώνες του Cabana Live Stage. Είναι μια καλλιτέχνις που δεν απλά ερμηνεύει τραγούδια, αλλά μοιράζεται μαζί μας συναισθηματικές στιγμές και μας συνδέει με τη μαγεία της μουσικής. Τα τραγούδια της, όπως το "Γιατρός" και η "Συμπεθέρα," αποτελούν σημεία αναφοράς στον χάρτη της ελληνικής λαϊκής μουσικής. Μέσα από τη σκηνή του Cabana Live Stage, έχει δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης, κρατώντας το κοινό της σε έναν ξεχωριστό δεσμό. Και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, επιστρέφει στην ίδια αγαπημένη της σκηνή, συνοδευόμενη από τους εξαιρετικούς Ζαφείρη Μελά και Μάκη Δημάκη. Αυτό το τρίδυμο της διασκέδασης υπόσχεται να μας χαρίσει μια αξέχαστη μουσική εμπειρία στο Cabana Live Stage, ανατρέποντας τον τρόπο που διασκεδάζουμε τον χειμώνα του 2024.

     




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε