αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
Κι ο άνεμος ήταν τόσο δυνατός...
Shadows...
24 Ιουνίου 2014, 21:07
Αυτοί φταίνε... Αυτοί, οι άλλοι!


Η χώρα που ο μέσος άνθρωπος έχει χάσει την μπάλα...

Νομίζεις ότι είσαι... φυλετικός απόγονος του Μ.Αλεξάνδρου. Περίτρανο παράδειγμα ότι δεν ξέρεις τίποτα από ιστορία. Χαίρεσαι με τις παρελάσεις και τις γιορτές της 25ης Μαρτίου, λέγοντας ότι οι κακοί Τούρκοι μας πήρανε την ελληνική Πόλη... Αν σε ρωτήσω για την Οθωμανική Αυτοκρατορία και το Βυζάντιο, είμαι σίγουρη ότι θα γελάσω πικρά με τις απαντήσεις που θα δώσεις.

Θεωρείς ότι η Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία μας έσωσε από τα "δεσμά" των βάρβαρων κατακτητών και κράτησε δυνατή την ενότητα του ελληνικού λαού. Δεν αναρωτήθηκες ποτέ όμως γιατί οι βάρβαροι αλλόθρησκοι, αντί να τους σφάζουν, τους μοίραζαν χωράφια, τα οποία έχουν μέχρι και σήμερα. 

Το παίζεις φιλελεύθερος ευρωπαίος και κοιτάς στραβά το παιδάκι-συμμαθητή του γιου σου που δηλώνει άλλη θρησκεία και δε δέχεται να κάνει το μάθημα-προσηλυτισμό των ελληνικών σχολείων. 

Κάνεις την επανάστασή σου στα μπουζούκια, στο σπίτι σου, βάζοντας στη διαπασών τη φλώρικη, ανέραστη μουσική σου και στο αμάξι σου που πρέπει να μαρσάρεις δέκα φορές πριν ξεκινήσεις, λες κι έχεις Βάτραχο του '75 και δεν παίρνει μπρος. Όλα αυτά, ενώ παράλληλα είσαι ένας φλώρος που γελάει μαζί του όλη η γειτονιά.

Βλέπεις μπάλα και φωνάζεις. Φωνάζεις δυνατά! Είσαι ένας ελεύθερος άνθρωπος που φωνάζει δυνατά! *** Ημίχρονο ***

Αναμασάς το παραμύθι των ΜΜΕ... Οι αναρχικοί -ποιοι...;- φταίνε για τα κακά του σύμπαντος. Αυτοί σπάνε, αυτά που εσύ πληρώνεις, δουλεύοντας με κόπο στην τράπεζα 08.00-14.00. Τους μισείς! Κάποιους πρέπει να μισείς! Αυτούς σου δώσανε -ποιους...;-!

Μισείς τα Εξάρχεια... Κάπου πρέπει να τους μαντρώσεις αυτούς που μισείς -ποιους...;-. Εκεί είναι οι άπλυτοι, τα πρεζάκια και οι σατανιστές. Τους μισείς όλους! Αυτοί φταίνε! Το αποφάσισαν αυτοί στη Βουλή. Το είπε και ο Αφτιάς!

Δίνεις τα λεφτά σου σε δάνεια. Να πάρεις ένα σπίτι -μακριά από τα Εξάρχεια-! Να φύγεις από το παιδικό σου δωμάτειο. Είσαι 35... Δεν μπορείς να μένεις εκεί. Πού θα πας την γκόμενα -ποια...;-! Δάνειο για το σπίτι, δάνειο για το αυτοκίνητο... Δάνειο για τις διακοπές... Και τώρα κρίση. Και ποιος φταίει γι αυτά όλα; Αυτοί στα Εξάρχεια -ποιοι...;!

Ζηλεύεις τον μπάτσο με τη στολή και την εξακοσαπενηντάρα μηχανή. Αυτός θα ρίχνει γκόμενες... Έχει και σίγουρη δουλειά -τι...;- Σε περιμένει στη γωνία... Σςςςς! 

Έχεις φίλους -τι...;-! Πολλούς φίλους! Χιλιάδες φίλους! Δεν έκαναν update σήμερα 

Έχεις γκόμενες... -...ω!!!-! Πολλές γκόμενες! Χιλιάδες γκόμενες! Τους κάνεις like σε όλες τις φωτογραφίες που ανεβάζουν. Φωτογραφίες με photoshop, χωρίς photoshop, με βρακί, χωρίς βρακί, ξανθιές, μελαχρινές... Απ'όλα... Και στις 14 Φλεβάρη κάρτες... Πολλές κάρτες και πολύ ίντριγκα!

Και το καλοκαίρι; Μύκονο! Δε δίνουν δάνεια πια... Σε πούλησαν και οι δικοί σου -ποιοι...;-! Οι αναρχικοί φταίνε! Αυτοί καίνε τις τράπεζες και δε θα πας Μύκονο φέτος... Αυτοί οι άπλυτοι... Στα Εξάρχεια...

Ό,τι δεν μπορείς να το έχεις, μίσησέ το! Αυτοί φταίνε!


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


04 Ιουνίου 2014, 01:02
Φράουλα!


χτες, στο μετρό,
πέρασε από δίπλα μου κάποιος που μύριζε φράουλα
…γρανίτα φράουλα


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
ladyluck
The Diary of Two Dreams
Life Seeker
από ΕΞΑΡΧΕΙΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/ladyluck

When we were dancing I saw the look in your eyes... Now we are strangers lost in a sea full of sighs...
Tags

muay thai Λάθη λάθη Το τέλος του κόσμου παρελθόν συναισθήματα
Επίσημοι αναγνώστες (6)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης

template design: Jorge