εκ των έσω
Η ζωή, οι παραξενιές και τα χούγια του admin
18 Μαρτίου 2009, 17:12
Είμαι κορόιδο
Life  

Είμαι κορόιδο γιατί δέχομαι να πληρώνω το μικρό μπουκάλι νερό 50 λεπτά (τόσο κάνει και το μισό λίτρο βενζίνη) ενώ αγοράζεται 5-7 λεπτά (περίπου 1000% αισχροκέρδεια). Από 50 δραχμές (17 λεπτά) αυξήθηκε στις 170 δραχμές (50 λεπτά) με την αλλαγή του νομίσματος από δραχμή σε ευρώ και δεν πήρα χαμπάρι.

Είμαι κορόιδο γιατί ενώ οι χώροι άθλησης θα έπρεπε να μου παρέχονται δωρεάν από το δήμο, δέχομαι να πληρώνω από 6 έως 12 ευρώ για να παίξω μία ώρα ποδόσφαιρο (από 80 έως 120 ευρώ ανά ώρα) στα περίφημα 5Χ5 όπου δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για προθέρμανση και η κατάσταση του τάπητα είναι κατά κανόνα άθλια. Τουλάχιστον τα 5Χ5 έχουν κάνει πλούσιους και τους φυσιοθεραπευτές καθώς οι μισοί και πλέον πελάτες τους προέρχονται από εκεί (διαστρέμματα, ρήξη χιαστού, κάκωση μηνίσκου κλπ, εξαιτίας της ακαταλληλότητα ς του χλοοτάπητα).

Είμαι κορόιδο γιατί δέχομαι να πληρώνω τον καφέ 3 και 4 ευρώ ενώ το κόστος του δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά (αισχροκέρδεια μέχρι και 2000 %). Κόβεται περίπου μία απόδειξη ανά τρεις καφέδες και σχεδόν πάντα οι υπάλληλοι κακοπληρώνονται και είναι ανασφάλιστοι. Μάλιστα οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι θεωρούν αυτονόητη τη συναίνεσή μας στη μη παροχή αποδείξεων σαν να κερδίζουμε κι εμείς από αυτή την ιστορία.

Είμαι κορόιδο γιατί δέχομαι να πληρώνω το ποτό 6, 7, 8 ευρώ και βάλε, όσο περίπου κάνει το μπουκάλι στη χονδρική (1 μπουκάλι = 10-12 ποτά, αισχροκέρδεια από 500 % και πάνω). Και φυσικά πολύ συχνά τα ποτά είναι μπόμπες, σχεδόν ποτέ δεν κόβονται αποδείξεις και σχεδόν πάντα οι υπάλληλοι κακοπληρώνονται και είναι ανασφάλιστοι. Σε όλη την Ευρώπη η μπύρα κοστίζει 1 με 1,5 ευρώ και το ποτό 3 με 4. Εδώ το σαπουνόνερο που μας πουλάνε για μπύρα κοστίζει 5 με 6 ευρώ και η μπόμπα 7 με 8 (στα 8 ευρώ πωλείται συνήθως η σπέσιαλ μπόμπα). Και τα ενοίκια; Και η προστασία; Τα πρόστιμα; Αν δεν έβγαζε τέτοιο υπερκέρδος δε θα ήταν τόσο ψηλά τα ενοίκια, δε θα έρχονταν οι μπράβοι για προστασία, δε θα τους έριχναν απανωτά πρόστιμα από τους δήμους για να πάρουν κι αυτοί τη μίζα τους. Αλλά εγώ το κορόιδο φταίω που τα πληρώνω...
Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει ότι έτσι είναι τα πράγματα και τι να κάνουμε. (Ποιον βολεύει άραγε αυτή η νοοτροπία? ).

Είμαι κορόιδο γιατί. δικαιούμαι δωρεάν παιδεία αλλά μετά το σχολείο αν δεν πάω στο φροντιστήριο δεν έχω ελπίδα να περάσω στο πανεπιστήμιο. Κοινώς, είμαι όλη την ημέρα στις αίθουσες για να μου διδάξουν αυτά που θα 'πρεπε να μου διδάσκουν σε μισή μέρα. Φυσικά με το αζημίωτο.
Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω διόδια για δρόμους που ευθύνονται για χιλιάδες ατυχήματα και εκατοντάδες νεκρούς.

Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω τους φόρους μου κανονικά ενώ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ!!!. Μάλιστα μας έχουν πείσει ότι αυτός που φοροδιαφεύγει (δεν κόβει αποδείξεις, δεν πληρώνει φόρους με διάφορα λογιστικά κόλπα, κ.ο.κ.) είναι μάγκας, καθιστώντας μας συνένοχους σε μια πρακτική που ωφελεί μόνο τους πολύ (αλλά πολύ) πλούσιους.

Είμαι κορόιδο
γιατί. δέχομαι να με βομβαρδίζουν με παραπλανητικά γκάλοπ του τύπου: Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον τάδε ή τον τάδε... Δηλαδή αν μας ρωτούσαν "Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Χίτλερ ή τον Μάο;", τα αποτελέσματα θα έδειχναν ότι οι μισοί Έλληνες είναι ναζιστές και οι άλλοι μισοί μαοϊστές.

Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι την πλύση εγκεφάλου από διάφορους βαλτούς (όπως Τράγκας, Πρετεντέρης, Χατζηνικολάου και λοιποί πανελίστες) οι οποίοι δήθεν παίρνουν το μέρος του κόσμου αλλά τελικά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπονομεύουν πάντα κάθε συλλογική κίνηση αντίδρασης (οι διαδηλωτές που κλείνουν τους δρόμους και ταλαιπωρούν τον κόσμο, οι σκουπιδιάρηδες που παίζουν με την υγεία μας, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές μας, κ.ο.κ.) και οι οποίοι σε όλα τα σκάνδαλα που γίνονται τόσα χρόνια είναι οι πρώτοι που βγαίνουν και λένε ότι "δε θα βγάλουμε άκρη". Αυτή είναι η δουλειά τους και την κάνουν πολύ καλά και όταν στήνουν φαγο πότια όλοι μαζί και γλεντάνε, μας χλευάζουν και μας αποκαλούν κορόιδα. Και έχουν δίκιο...

Είμαι κορόιδο γιατί. ενώ τόσα χρόνια το πρόβλημα με τα βιβλία του δημοτικού είναι ότι έχουν αντικατασταθεί με κακογραμμένα χαμηλότερου επιπέδου βιβλία, με παραπλανούσαν τόσο καιρό προκαλώντας σάλο με το βιβλίο ιστορίας της έκτης δημοτικού για να συγκαλύψουν την οργανωμένη υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Είμαι κορόιδο γιατί. στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου (όπου το σκάνδαλο ήταν ότι ο εκλεκτός του πρωθυπουργού και της γυναίκας του ήταν διεφθαρμένος) με έπεισαν ότι το σκάνδαλο ήταν τι ανωμαλία έκρυβε το περιβόητο DVD.

Είμαι κορόιδο γιατί. στο σκάνδαλο με τις παράνομες απαλλαγές με έπεισαν ότι η προστασία προσωπικών δεδομένων είναι αυτή που έβαλε την υπόθεση στο αρχείο (για να μην αποκαλυφθούν τα ονόματα των γιων βουλευτών, υπουργών, εφοπλιστών, βιομηχάνων και λοιπών φραγκάτων που με ταρίφα περίπου 20.000 ευρώ εξαγόρασαν τη στρατιωτική τους θητεία). Κι εμείς τα κορόιδα στέλνουμε τα παιδιά μας στα σύνορα να ταλαιπωρούνται και να τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα για να προστατέψουμε τελικά τα συμφέροντα όλων αυτών που πατρίδα τους είναι μόνο το χρήμα.

Είμαι κορόιδο γιατί. με έπεισαν ότι για να γίνει το παιδί μου καλύτερος μαθητής πρέπει να δίνει περισσότερες εξετάσεις στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Φορτώνοντας με άγχος, πίεση και άσκοπη αποστήθιση τους μαθητές εναρμονίζουμε το σχολικό μας σύστημα με αυτό των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας όπου τα παιδιά όταν τελειώνουν το σχολείο δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα. (Στις ΗΠΑ μάλιστα αυξάνεται η τάση να μη στέλνουν οι γονείς τα παιδιά στο σχολείο και να τους κάνουν οι ίδιοι μάθημα στο σπίτι γιατί θεωρούν ότι το επίπεδο στα σχολεία είναι πολύ χαμηλό).

Είμαι κορόιδο γιατί. δίνω εξετάσεις στο Γυμνάσιο για να πάω στο Λύκειο (φροντιστήρια), στο Λύκειο για να περάσω στο Πανεπιστήμιο (εκεί να δεις φροντιστήρια), στο Πανεπιστήμιο για να πάρω πτυχίο (μέχρι πρότινος δωρεάν, με τον νόμο πλαίσιο θα τα σκάμε χοντρά), μετά δίνω εξετάσεις στον ΑΣΕΠ για να διοριστώ (άντε πάλι φροντιστήριο). Κοινώς προσπαθώ συνέχεια να αποδείξω στους δασκάλους μου κατά πόσον αυτοί είναι καλοί δάσκαλοι.

Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει ότι οι αιώνιοι φοιτητές επιβαρύνουν τα πανεπιστήμια ενώ στην πραγματικότητα αυτοί χάνουν όλα τους τα προνόμια μετά από περίπου 6 χρόνια φοίτησης (δηλαδή δωρεάν σίτιση, στέγαση, συγγράμματα και πάσο) και δεν είναι παρά ένας αριθμός σε έναν κατάλογο. Στην ουσία θέλουν μελλοντικά να έχουν τη δυνατότητα να αποβάλλουν από τις σχολές φοιτητές που δεν είναι αρκετά υπάκουοι, που αντιδρούν απέναντι σε συμφέροντα, που ανήκουν σε παρατάξεις που δρουν αντίθετα προς τις βλέψεις καθηγητών κλπ, δηλαδή να καταργήσουν το πολιτικό και ιδεολογικό άσυλο των σπουδαστών και το δικαίωμά τους να εκφράζονται και να πολιτεύονται ελεύθερα. Κοινώς θέλουν να καταλύσουν το φοιτητικό κίνημα που στην Ελλάδα και παγκοσμίως φαίνεται να είναι το μοναδικό κίνημα ικανό να ανατρέψει δικτατορικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Είμαι κορόιδο γιατί. οι εθνοπροδότες που με κυβερνούν τόσα χρόνια όχι μόνο υποβαθμίζουν συστηματικά το επίπεδο της παιδείας μου (ξεκινώντας με το νόμο Αρσένη, συνεχίζοντας με τα απαράδεκτα βιβλία του δημοτικού και ολοκληρώνοντας το σχέδιο με την αναθεώρηση του Άρθρου 16) αλλά με έχουν πείσει κιόλας ότι όλα αυτά γίνονται για την αναβάθμιση της παιδείας.. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά γίνονται για την υποβάθμιση της παιδείας και τη δημιουργία μιας άβουλης μάζας που ξέρει μόνο να αποστηθίζει και δεν προλαβαίνει να σκεφτεί και κατά συνέπεια να αντιδράσει όταν πλήττονται τα δικαιώματά της. Όλα αυτά γίνονται για την είσοδο των ιδιωτικών συμφερόντων στην παιδεία (αν πέσει το επίπεδο των δημόσιων πανεπιστημίων τότε θα γίνουν ανταγωνιστικά τα ιδιωτικά κολέγια). Και τέλος, όλα αυτά γίνονται για την κατάλυση του φοιτητικού κινήματος (πλήττοντας αιώνιους φοιτητές και άσυλο), του μόνου ικανού να ανατρέψει δικτατορίες όπως αυτή των συνταγματαρχών που καθώς φαίνεται μάλλον δεν έφυγε ποτέ...

Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει, μέσα από χρόνια προπαγάνδα, ότι ο συνδικαλισμός (δηλαδή το μοναδικό μέσο των εργαζομένων να προστατεύουν και να διεκδικούν τα δ ικαιώματά τους) είναι κακό πράγμα και ότι οι συνδικαλιστές (δηλαδή αυτοί που έχουν εκλεγεί από τους συναδέλφους τους για να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους) είναι όλοι διεφθαρμένοι και αναξιόπιστοι. Λογικό πάντως να μας παρουσιάζουν έτσι τα πράγματα αφού κανένα αφεντικό δε θέλει να βλέπει ενωμένους τους υπαλλήλους του γιατί αν του ζητήσουν τα αυτονόητα (δηλαδή ασφάλιση, επιδόματα, οκτάωρο, υπερωρίες) δε θα μπορέσει να κτίσει την αυθαίρετη βίλα του ούτε να πάρει το κότερο που έχει βάλει στο μάτι.

Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω πανάκριβα το Ίντερνετ τη στιγμή που εδώ και χρόνια σε όλη την Ευρώπη (ακόμη και σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ) το Ίντερνετ είναι δωρεάν για όλους και χρεώνονται μόνο οι συνδέσεις πολύ υψηλών ταχυτήτων..

Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει ότι υπάρχει συναίνεση του κόσμου για την παρούσα κατάσταση. Κανείς δε μου λέει ότι γίνονται τουλάχιστον τρεις με τέσσερις διαδηλώσεις την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας και όταν γίνονται απεργίες κανείς σχεδόν δεν αναφέρει τις διεκδικήσεις των απεργών παρά μόνο την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει η απεργία. Η αποσιώπηση των διαδηλώσεων και η συγκάλυψη των αιτημάτων των απεργών αποκαλύπτει τον ρόλο ΟΛΩΝ των ΜΜΕ στο πολιτικό παιχνίδι και το μερίδιο της ευθύνης τους για τα προβλήματα του κόσμου σε αυτό τον τόπο.

Είμαι κορόιδο γιατί.δέχομαι αδιαμαρτύρητα να αισχροκερδούν οι βενζινοπώλες και το κράτος εις βάρος μου. Όλο το 2008 που ανέβαινε η τιμή του πετρελαίου παγκοσμίως η Ευρωπαϊκή Ένωση ρύθμιζε το ευρώ ώστε να μην επηρεάζεται από την κρίση και η τιμή του πετρελαίου στα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη παρέμενε σταθερή. Μόνο στην Ελλάδα αυξανόταν η τιμή του ενώ συνεχίζουμε να πληρώνουμε χρυσάφι το πετρέλαιο ακόμα και τώρα που η τιμή του βαρελιού έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα (κι εμείς εξακολουθούμε να πληρώνουμε τη βενζίνη 1 ευρώ το λίτρο).

Είμαι κορόιδο γιατί. όταν καιγόταν όλη η Ελλάδα από τους συνήθεις θερινούς εμπρησμούς των καταπατητών δασικών εκτάσεων με έπεισαν ότι τις φωτιές τις έβαλαν κάποιοι άρρωστοι πυρομανείς, κάποιος ασύμμετρος εχθρός, μέχρι και οι γνωστοί-άγνωστοι των Εξαρχείων.. Ούτε ένα χρόνο μετά γίνεται καταπάτηση των καμένων εκτάσεων τόσο στην Πελοπόννησο όσο και στην Πάρνηθα από αυτούς που όλοι υποψιαζόμασταν ότι κρύβονται πίσω από τους εμπρησμούς. (Τουριστικές εγκαταστάσεις στην Πελοπόννησο, το εξ αρχής παράνομο καζίνο στην Πάρνηθα επεκτείνεται, βίλες κτίζονται στην Πάρνηθα στη μέση του δάσους). Οι επιτροπές κατοίκων για την προστασία της Πάρνηθας που ανέβηκαν να διανυκτερεύσου ν για να εμποδίσουν τις εργασίες σε εργοτάξια που χτίζουν βίλες σε προστατευμένες περιοχές βρήκαν απέναντί τους κλούβες των ΜΑΤ.... Ποιος να 'στειλε άραγε τα ΜΑΤ; Ο άρρωστος πυρομανής, η ασύμμετρη απειλή, ή κάποιος μπαχαλάκιας των Εξαρχείων; Εγώ αν και κορόιδο θα υποθέσω ότι τους έστειλε ο ιδιοκτήτης της βίλας.

Είμαι κορόιδο γιατί . νομίζω ότι αυτοί που μετακινούνται με ελικόπτερα και ιδιωτικά τζετ νοιάζονται για την κατάσταση που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους...

Είμαι κορόιδο γιατί. νομίζω ότι αυτοί που στέλνουν τα δικά τους παιδιά στα ιδιωτικά νοιάζονται για την κατάντια των δημόσιων σχολείων.

Είμαι κορόιδο γιατί. πιστεύω ότι θα τιμωρηθούν οι ένοχοι για τα ολιγοπώλια (καρτέλ) που μαστίζουν την οικονομία μας και πλήττουν κυρίως τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας. Καρτέλ στο γάλα, καρτέλ στη βενζίνη, καρτέλ στα φρούτα, καρτέλ παντού. Τα αρχικά πρόστιμα μειώνονται συνήθως, οι τιμές παραμένουν υψηλές, ενώ στην πράξη δεν επιστρέφονται στους καταναλωτές τα χρήματα που έχουν χάσει (π.χ. με μια παρατεταμένη μείωση της τιμής του προϊόντος ώστε να αντισταθμιστού ν οι απώλειες που προκλήθηκαν).

 


Και ο κατάλογος αυτός μπορεί να συνεχίζεται για πάντα...
άστε μωρέ, μήπως είμαι κορόιδο γιατί.Μ0Υ ΑΞΙΖΕΙ?!?


(από chain mail)

18 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

uNick (18.03.2009)

Ε, αφού επιμένεις τόσο... ok, είσαι κορόιδο!
PHILIPPOSSM (18.03.2009)
Δες σύμπτωση είμαστε 2...είμαστε 3 είμαστε 1013.......
chocolat (18.03.2009)
Όποιος και να το έγραψε έχει πολύ δίκαιο (ανησύχησα στην αρχή ότι ήσουνα εσύ!) :)

pterarhos (18.03.2009)
Ερωτηση κρισεως.
Κι'αν δεν θελεις να εισαι κοροιδο;

Την καλησπερα μου.
thank (18.03.2009)
Απάντηση σε πτεραρχο. (κάτι μεταξύ κρίσεως, εμπείρίας και άλλοθι). Οτι και όσο μπορείς, όσο και όπου αντέχεις. Το θέμα είναι πως όλα τα ερωτήματα, οι διαπιστώσεις και οι απαντήσεις, είναι στον Ενικό. Απουσιάζει ο πληθυντικός. :):) Δεν βρίσκει έυκολα έδαφος να φυτρώσει:)
fatfox (18.03.2009)
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ.ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΦΑΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ. ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ.
thank (19.03.2009)
Απάντηση σε πτέραρχο νο2. Αν δεν θες να εισαι κορόϊδο, γίνεσαι "γκομενοφύλακας σε 44ρες" (κάτι τέτοιο) όπως λέει ο ως άνω κύριος χοντρή αλεπού στο προφίλ του, μπαινεις σε σε σάϊτ και μπινελικώνεις ηλεκτρονικά, όσους έχουν ηλεκτρονικά προβλεπόμενη ελεγχόμενη σκέψη.

Καλώς τον μας. Χοντρή αλεπού, οταν λες για να επιζεί το σύστημα χωρίς κρίση, θα μπορούσες, σε παρακαλώ θερμά, να μας διευκρινήσεις τι εννοείς ? Οπως επίσης, αν δεν σου κανει κόπο, να μας πεις πως τα καταφέρνουν οι γκομενοφύλακες και μενουν εκτός συστήματος ? Ευχαριστώ. (φτού μου μη με ματιάσω ... είδατε ευγένεια ?)
MagicaDeSpell (19.03.2009)
Θα απαντησω μονο για το αρθρο 16 που με αφορα αμεσα. Σε ολη την Ευρωπη το πτυχιο μου του Deree (αμερικανικο κολλεγιο 4ετους φοιτησης) αναγνωριζετε ως bachelor εκτος απο την Ελλαδα...Ετσι αν θελω να κανω π.χ master σε ολη την Ευρωπη αλλα και σε ολον τον κοσμο θα μπορεσω εκτος απο την Ελλαδα οπου δεν αναγνωριζεται. Θεωρουμε ομως ως εγκυρα πτυχια καποια ΤΕΙ της κακιας ωρας. Σε αυτο το θεμα λοιπον διαφωνω μαζι σου Jorgito καθετα και οριζοντια.

Σχεδον σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου.

Καλημερες!!!
lvicky (19.03.2009)
Μπορεί να είσαι κορόιδο αλλα είσαι και premium! Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!!
Emaki (19.03.2009)
Ναι είμαστε κοροιδα...

Ε και...τι αλλάζει και που το ξέρουμε

Τι αλλάζει που το παραδεχόμαστε...

Τίποτα και ούτε νομίζω ότι πρόκειτε!

Είμαστε Ρομποτάκια και καταδικασμένοι να ζούμε σαν κορόιδα...

Ωραίο post πάντως!
Αφυπνιστικό!!!

Καλημέρα!!!
DITHEN (19.03.2009)
Θα συμφωνησω με την προλαλησαντα Emaki!

Βασικα ειμαστε κοροϊδα που ζουμε σ' αυτη την χωρα και δεν την "κανουμε" να τους αφησουμε μονους τους!

Ή τελικα απλα ειμαστε κοροϊδα που τους ανεχομαστε;

Λες να ειμαι γραναζι μιας μηχανης κι ο γιος μου το ανταλλακτικο;
adreo (20.03.2009)
Καλά τα λες.
Με 70000 μέλη μπορείς να κάνεις κόμμα και να βάλεις 1 βουλευτή στην Ευρωβουλή. Μέχρι και εγώ θα τον ψηφίσω.
Για σκέψου το.
Κατά τα άλλα δεν υπάρχει έλεος.
Όσο ο Έλληνας είναι κορόϊδο-ανάμεσά τους ήμουν καιεγώ, από μερικούς μήνες και πέρα δεν είμαι-, τόσο οι διάφοροι χαμηλής πνευματικής στάθμης και κουτοπόνηροι θα βγαίνουν βουλευτές και θα μας κυβερνούν.
ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ. Ελπίζω να μη σε ξάφνιασα κύριε jorge με την παρέμβασή μου, αλλά άμα υπάρχει κάτι καλό, αν και απρόσκλητος γράφω κάτι και για σένα.
Γεια σου αρχηγέ..
ο αγαπητός σου
adreo
jorge (20.03.2009)
Πτέραρχε, για να γυρίσει ο Ήλιος, θέλει δουλειά πολλή. Ελπίζω η γενιά η δική μου που σιγά σιγά παίρνει τα ηνία, κάτι να καταφέρει.


Emaki, κανείς δεν είναι καταδικασμένος. Υπάρχουν πάντα επιλογές :)


Magica, μεγάλο θέμα. Η γνώμη μου είναι οτι ούτε τα ΤΕΙ, ούτε τα Deree κλπ σημαίνουν κάτι, αν ο φοιτητής δεν κατέχει το άθλημα που σπουδάζει.


Adreo, η αλήθεια είναι οτι δεν καμαρώνω ούτε ξαφνιάζομαι που ασχολείται μαζί μου ο περίγελος του site, ο οποιος μου έχει σούρει τα μύρια όσα. Θα προτιμούσα να μην ξαναδιαβάσω λοιπόν κάτι δικό σου στο blog μου. Και αυτά τα "αγαπητός" και "αρχηγέ" μου φέρνουν εμετό, κόψτα.
Oraclas (20.03.2009)
Jorje,
μιά και είσαι του χώρου μου (επαγγελματικά) βλέπω με πόσο απίστευτα γρήγορους ρυθμούς μοιράζεται ένα μήνυμα (αναφέρομαι στο 'είμαι κορόιδο').
Αν και δεν είμαστε αυτοί που τιμήσαμε την δραχμούλα, ζούσαμε κάποτε με 200 χιλιάδες δραχμές πλουσιοπάροχα. Τώρα με τα διπλάσια και βάλε, δεν μας φτάνουν.

Μία καλή ΛΥΣΗ που πάω στοίχημα ότι δεν θα προχωρήσει ποτέ, είναι η παράλληλη τιμή δραχμών και €, κάτι που συνέβαινε στην αρχή κατά την μετάβαση από το ένα νόμισμα στο άλλο. Για παράδειγμα δεν μπορεί ένας βενζινοπώλης να έχει 0,815 to λίτρο και ο άλλος 0,959. Η διαφορά είναι 49 ολόκληρες δραχμές..

Την καλημέρα μου σε όλους..
StavmanR (20.03.2009)
Τα περισσότερα "είμαι κορόιδο" αφορούν οικονομικά θέματα, δηλαδή χρήμα.

Θα προσθέσω κι εγώ με την άδειά σου ένα ατελευταίο που αφορά το σύνολο των παραπάνω:
"Είμαι κορόιδο που νομίζω ότι το κυνήγι του χρήματος θα λύσει το πρόβλημα της ζωής μου. Γιατί το πρόβλημα αυτό είναι το ίδιο το κυνήγι. Ονομάζεται κυνήγι μαγισσών. Είναι κάτι που δημιούργησε η φαντασία μας και πλέον καθοδηγείται από εκείνο. Για να μή μιλήσω για το σκουπόξυλο της, που αντί να το καβαλά εκείνη, το καβαλήσαμε εμείς."

Καλησπέρα Γιώργο. Ουσιαστικό ποστ, έστω και ετερόφωτο :)
adreo (21.03.2009)
κ. jORGE ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΌΜΑ ΑΝΕΠΊΤΡΕΠΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΣΟΥ, που όμως δεν με αγγίζει. Θα χρησιμοποιήσω τον χώρο σου για να σου απαντήσω.. και γιατί εγώ δεν είμαι ραγιάς.
Σου λείπει λοιπόν η ανατροφή και ότι και να κάνεις στην ζωή σου ποτέ δεν θα έχεις την ειλικρινή συμπάθεια των άλλων.
Στιγματίζεσαι στην σιωπηρά πλειοψηφεία όπως την λέω εγώ. Δεν μιλά αλλά κρίνει. Ακόμα και οι φίλοι σου δεν θα σε επικροτήσουν για τηνσημερινή σου απάντηση.
Εγώ έγραψα απλά και με λίγο χιούμορ, επικροτώντας στην ουσία τα γραφόμενά σου και χωρίς να σε προσβάλω.
Έχεις όμως τον διάολο μέσα σου και δεν σε αφήνει να ενεργείς ανθρώπινα.
Λυπάμαι που γνωρίζεις μόνο Ελληνικά του δρόμου. Λυπάμαι που δεν έχεις την στοιχειώδη ευγένεια επάνω σου. Λες πως έτσι προχωρά η ζωή; Σε βεβαιώνω πως όχι. Και κάποια στιγμή αυτή θα σου το δείξει.
adreo
jorge (21.03.2009)
Με ανθρώπους σαν κι εσένα δε θέλω καμιά επαφή. Έχω το δικαίωμα. Δε με ενδιαφέρει η γνώμη σου και τσάμπα έκανες το δάσκαλο.

Κι επειδή ειλικρινά δε θέλω σχόλιά στο blog μου από σένα, μην με ξαναενοχλήσεις please. Άσε με με τους διαβόλους και τους λίγους φίλους μου.
pastella (21.03.2009)
Κι όμως αν κάποιο κορόιδο πει "ε όχι ρε παιδιά, δεν γουστάρω να πάω εκεί, να αγοράσω αυτό, να δω εκείνο, κλπ" για να νιωθει λιγότερο κορόιδο, οι άλλοι θα σηκώσουν τους ώμους και θα πουν "και τι να κάνουμε;" Γίνεται ξενέρωτος.

Τα χειρότερα κορόιδα είναι οι νέοι άνθρωποι που συμβιβάζονται πολύ εύκολα. Οι γονείς μας είναι μεγαλύτεροι, δικαιούνται να κάνουν κάποιους συμβιβασμούς. Εμείς;

Και ξέρουμε οτι αν συμβιβαστούμε με την κοροϊδία δεν θα μας το συγχωρήσουμε αύριο μεθαύριο...

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
jorge
Jorge
από Ελευσίνα, Ελλάδα


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/jorge

πες το και editorial...

Tags

Army Internet Αντίο Ταξίδι Τεχνολογία dan brown βιβλία Funny Games giselle σκυλιά πλαταιές Inside MusicHeaven inside MusicHeaven έκθεση Τότε χιούμορ Μουσική Life radio ραδιόφωνο software τεχνολογία rock μουσική ταξίδι Roger Waters PinkFloyd DVD Scorpions συναυλία the wall roger waters dvd Websites Αrmy αντίο απόκριες αυτοκίνητο κοινωνία seat ibiza γρίπη διαγωνισμός τραγουδιού musicheaven διακοπές διάστημα αστροφυσική επιστήμονες έλληνες διαφήμιση internet online marketing εκλογές ΠΑΣΟΚ AdSense Google δικαστήριο κόμματα mprizas ψήφος δημιουργία ξανά Ζιζέλ border collie ζιζέλ θάνατος αρρώστια ιανός συνέντευξη ιστιοπλοΐα κάμπινγκ κατασκήνωση καλοκαίρι παραλία Αγία Άννα Αχλάδι κιθάρα κινηματογράφος ταινία life Κοινωνία projects νησιά εφορία μισθωτήριο συμβόλαιο ΔΟΥ ΜΜΕ οικονομία πολιτική κώφωση ποίηση Eurovision queen φυλακή πνευματικά δικαιώματα νταλάρας Ολυμπιακός champions league Κόκκαλης ποδόσφαιρο παιδεία σχολείο παραλίες Παράξενα radio musicheaven σίριαλ τηλεόραση αδέσποτα messi στατιστικά περί MusicHeaven Σφηνοπότηρα Παρίσι τραγούδια φωτιά καταστροφήΕπίσημοι αναγνώστες (41)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links