ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΑΠΗΡΗ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ
14 Σεπτεμβρίου 2009, 15:02
ΠΡΕΒΕΖΑ
πρέβεζα  γκαϊφύλλιας  gkaifilias  καρυωτάκης  τραγούδι  

video 
5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

StavmanR (14.09.2009)
Τιμή και συγκίνηση για κάθε συνθέτη να μελοποιεί Καρυωτάκη. Τιμή και συγκίνηση για κάθε τραγουδιστή να τραγουδά τον συνθέτη που μελοποίησε Καρυωτάκη. Τιμή και συγκίνηση για κάθε ακρατή να ακούει τη φωνή του τραγουδιστή, που τραγούδισε τον συνθέτη, που μελοποίησε τον Καρυωτάκη. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για τον ίδιο τον Καρυωτάκη από το να δημιουργούνται τόσες τιμές σε μία κοινωνία χάρις σε εκείνον. Δυστυχώς, η συγκίνηση είναι αδύνατη, δεδομένου ότι ποτέ η κοινωνία δεν κινητοποιείται παράλληλα με τους δημιουργούς, οπότε και υπάρχει χρονική διαφορά φάσης στην "συναισθηματική κίνηση".

Καλησπέρα Θανάση :)
Oraclas (14.09.2009)
Όταν σας γνώρισα συζητήσαμε για αυτό το τραγούδι. Χαίρομαι, επιτέλους που το άκουσα. Αγαπημένος Καρυωτάκης, καταπληκτική εκτέλεση. (η οποία αξίζει να αναφέρουμε, ότι είναι προγενέστερη της Πρέβεζας του Παπακωνσταντίνου).
sympetheros (14.09.2009)
Δίσκος σημείο αναφοράς στην ελληνική δισκογραφία και μπράβο σου που το ανάρτησες σε πόστ!Στον δίσκο αυτό κάνει αναφορά και ο Λουδοβίκος των ανωγείων στο τραγούδι του ''Πύλη της άμμου''δια στόματος Νίκου Παπάζογλου!Η Πρέβεζα βέβαια από τότε έχει συνδεθεί στα αυτιά των περισσοτέρων με το τραγούδι κι επειδή συμβαίνει να είναι ο τόπος στον οποίο μεγάλωσα...είναι τελείως διαφορετικός απ τη δύσκολη εποχή που έζησε εκει ο ποιητής!κάθε φορά που μελοποιείται ένας ποιητής..γινόμαστε πλουσιότεροι!
kithara-woman (15.09.2009)
Είναι αδύνατο να ακούσω τη μοναδική ερμηνεία σας σε αυτο το τραγούδι- ποίημα και να μην συγκινηθώ...Σαν να είμαι εκεί,νιώθω...Ίσως δίπλα στις γυναίκες που αγαπιουνται,σαν να καθαρίζανε κρεμμύδια...
Την καλησπέρα μου κύριε Γκαιφυλλια.
margo (16.09.2009)
Ποίηση..ερμηνεία..ανατριχίλα.
Να ΄σαι καλά :))

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
romanticoffender
Θανάσης Γκαϊφύλλιας.
ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
από ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/romanticoffender

Μια ατέλειωτη εκδρομή στη γεωγραφία των τόπων,των ανθρώπων και της μουσικής

Tags

Gaza Παλαιστίνη άδοξο τέλος γκαϊφύλλιας θανάσης κιθάρες ελευθερίου τραγούδι γρίπη χοίρος πανδημία tamiflu θέατρο μαρώνεια βολουδάκης αντιφωνητής ιστορία διομήδης θράκη Ιστοριούλα καζαντζίδης στέλιος κείμενο Κατσαρός ποίηση πολιτική Μαρώνεια Μικρή ιστορία. Πολυτεχνείο 17 Νοέμβρη πρέβεζα gkaifilias καρυωτάκης στιχάκια Συνέντευξη τανγκό tango ΤραγούδιΕπίσημοι αναγνώστες (12)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links