εκ των έσω
Η ζωή, οι παραξενιές και τα χούγια του admin
02 Οκτωβρίου 2009, 19:52
Θράσος
δικαστήριο  Inside MusicHeaven  

Είναι κάποια μέλη του MusicHeaven που συμπεριφέρονται ακατανόητα.

Ενώ αποδέχονται τους όρους εγγραφής κατά την εγγραφή τους, μετά μας λένε οτι δε συμφωνούν με κάποιον απ' αυτούς και μας απειλούν με μήνυση.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που λάβαμε σήμερα. Ενώ λέμε στους όρους οτι η διαγραφή προφίλ δεν είναι εφικτή για τεχνικούς λόγους και πως αν κάποιος θέλει, μπορεί να σβήσει στο προφίλ όλα τα προσωπικά του στοιχεία ώστε να μην φαίνεται η ταυτότητά του, έρχεται μια τραγουδίστρια και μας γράφει:

Έχω δημιουργήσει προφίλ στο site σας και επιθυμώ να διαγραφεί. Έψαξα και βρήκα ότι αυτό δεν είναι εφικτό. Οφείλω να σας ενημερώσω ότι πήγα σε δικηγόρο και ετοιμάζω καταγγελία εις βάρος σας. Παρακαλώ όπως να διαγραφεί το προφίλ μου εντός τριων (3) εργάσιμων ημερών αλλοιώς θα προβώ σε περεταίρω νομικές ενέργειες. Αντι να στείλει ένα email να ρωτήσει τι μπορεί να γίνει, πάει σε δικηγόρο... Που να είχαμε και υπηρεσίες επί πληρωμή.

Αυτοί πως λέγονται ρε παιδιά; Είχα κι έναν εδώ στην πολυκατοικία.

 

8 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

margo (02.10.2009)
Δικομανείς νομίζω..
Προτείνω να τους απαντάς με τραγούδι :
http://www.youtube.com/watch?v=9gqNCWScDos
;)
margo (02.10.2009)
Με άσμα βαρύ κι ασήκωτο ήθελα να πω..
:D
StavmanR (02.10.2009)
Οι όροι εγγραφής, Γιώργο, δεν είναι δυνατόν να εκπίπτουν των συνταγματικών δικαιωμάτων του ανθρώπου. Στο είχα θίξει και παλαιότερα σε συζήτηση του φόρουμ. Εξίσου σημαντικό με την εκάστοτε συμφωνία του υποψήφιου μέλους είναι η προστασία των δικαιωμάτων του, όπως ορίζεται από τους νόμους.

Δεν γίνεται κάτι ώστε να διαγράφονται οι λογαριασμοί εν τέλει;

Δεν συμφωνώ συνολικά με καμία από τις μέλλο-διάδικες πλευρές. Είμαι οπαδός του "βρείτε τα".

Καλό βράδυ :)
PHILIPPOSSM (02.10.2009)
Σχεδόν ποτέ κανένας μας δε έχει διαβάσει τους όρους εγγραφής σε κανένα site....
Το ότι δεν μπορείς να σβήσεις το προφίλ σου προφανώς το γράφει σε κάποιο σημείο πριν το "δέχομαι",οπότε μάλλον είναι δικό της θέμα...από την στιγμή που το δέχτηκε....

Υ.Γ
Αν μπορούσε να λυθεί το θέμα των λογαριασμών προφίλ θα είχαμε γλυτώσει από πολλούς/λες.
jorge (03.10.2009)
Αν εγώ είμαι ο Νίκος Μπισμπίκης και έχω το nickname Nikos58, απλά βγάζω το ονοματεπώνυμο μου, σβήνω την ηλικία μου και όλα τα υπόλοιπα. Και μένει το Nikos58.

Ποιό είναι τότε το συνταγματικό δικαίωμα που θίγεται Σταύρο;
StavmanR (03.10.2009)
Το συνταγματικό διακαίωμα είναι εκείνο που επιτρέπει να διεκδικεί ο καθένας τα δικαιώματά του με προφυγή στο νόμο. Σου ζήτησε κάτι, του αρνήθηκες κάτι και τώρα καλείται ο βασιλεύς Σολομώντας να αποφασίσει ποιανού ήταν το παιδί...

Δεν θα ήταν πιο απλό να γίνεται διαγραφή οποιουδήποτε το επιθυμεί, ώστε να λύσουμε τα σημαντικά προβλήματά μας, που -καθώς φαίνεται- τόσο βασανιστικά στερούν από όλους μας την διαδικτυακή μας ευδαιμονία;

Από την άλλη πλευρά, μακάρι το πρόβλημα της ζωής μου να ήταν άν θα με διαγράψεις από την λίστα και τα πινακάκια δεδομένων σου, όταν αποφασίσω να αποσυρθώ από την διαδικτυακή καριέρα μου και απολάβω την ιντερνετική σύνταξη των πέντε δαχτύλων για την σημαντική κοινωνική προσφορά μου (τα κυβερνητικά κώματα υπόσχονται εξαδάκτυλη σύνταξη στο μέλλον).

Καλό βράδυ Γιώργο :)
jorge (03.10.2009)
Α καλά, εννοείται οτι όποιος θέλει τρέχει στα δικαστήρια :)

Απλά έγραψες για όρους εγγραφής που εκπίπτουν και φαντάστηκα οτι εννούσες οτι κάποιος όρος περιορίζει κάποιο συνταγματικό δικαίωμα...

Δεν είναι καθόλου απλό να γίνεται διαγραφή και γι' αυτό το λέμε από την αρχή. Δεν είναι δυνατό να γίνεται ένας διάλογος στο φόρουμ και να λείπουν κάποια posts επειδή κάποιος αποφάσισε να σβήσει ένα ανώνυμο προφίλ.

Επειδή δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να γίνεται αχταρμάς από τέτοιους διαλόγους δίχως νόημα, έχει βγει αυτός ο όρος.
Oraclas (04.10.2009)
Σας παραθέτω, εξ ολοκλήρου το κείμενο - όροι χρήσης, από ένα άλλο site, όπου αναφέρει πως με την χρήση ενός διεθνούς νόμου, απαγορεύεται η απειλή και χρήση υλικού:

... παραβιάζετε τον κώδικα 431.322.12 του νόμου ιδιωτικότητας Διαδικτύου που υπογράφεται από το Bill Clinton το 1995 και αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απειλήσετε τον isp (s) μας ή οποιοδήποτε πρόσωπο (α) ή την επιχείρηση που αποθηκεύει αυτά τα αρχεία, και δεν μπορείτε να διώξετε ποινικώς οποιοδήποτε πρόσωπο (α) που συνδέονται με αυτήν την σελίδα συμπεριλαμβανομένου την οικογένεια, τους φίλους ή τα άτομα που τρέχουν ή μπαίνουν σε αυτόν τον ιστοχώρο. Όλες οι πληροφορίες που υπάρχουν κάτω από την τρέχουσα περιοχή, τοποθετήθηκαν για ιδιωτικούς λόγους, δεν επιτρέπεται να αποθηκευτούν στο προσωπικό σας υπολογιστή, ούτε να διαβαστούν ούτε να χρησιμοποιηθούν. Κατά συνέπεια ο εκάστοτε ιδιοκτήτης ή η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που φιλοξενεί αυτήν την περιοχή δεν παίρνει καμία ευθύνη για τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες από αυτήν την περιοχή..

Πραγματικά δεν γνωρίζω αν υπάρχει αυτός ο νόμος. Αλλά θα μπορούσε να διαγραφεί ο λογαριασμός, ανεξαρτήτου posts και συμμετοχών σε συζητήσεις, αρκεί να υπάρχει αυτή η ενημέρωση κατά την εγγραφή.

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
jorge
Jorge
από Ελευσίνα, Ελλάδα


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/jorge

πες το και editorial...

Tags

Army Internet Αντίο Ταξίδι Τεχνολογία dan brown βιβλία Funny Games giselle σκυλιά πλαταιές Inside MusicHeaven inside MusicHeaven έκθεση Τότε χιούμορ Μουσική Life radio ραδιόφωνο software τεχνολογία rock μουσική ταξίδι Roger Waters PinkFloyd DVD Scorpions συναυλία the wall roger waters dvd Websites Αrmy αντίο απόκριες αυτοκίνητο κοινωνία seat ibiza γρίπη διαγωνισμός τραγουδιού musicheaven διακοπές διάστημα αστροφυσική επιστήμονες έλληνες διαφήμιση internet online marketing εκλογές ΠΑΣΟΚ AdSense Google δικαστήριο κόμματα mprizas ψήφος δημιουργία ξανά Ζιζέλ border collie ζιζέλ θάνατος αρρώστια ιανός συνέντευξη ιστιοπλοΐα κάμπινγκ κατασκήνωση καλοκαίρι παραλία Αγία Άννα Αχλάδι κιθάρα κινηματογράφος ταινία life Κοινωνία projects νησιά εφορία μισθωτήριο συμβόλαιο ΔΟΥ ΜΜΕ οικονομία πολιτική κώφωση ποίηση Eurovision queen φυλακή πνευματικά δικαιώματα νταλάρας Ολυμπιακός champions league Κόκκαλης ποδόσφαιρο παιδεία σχολείο παραλίες Παράξενα radio musicheaven σίριαλ τηλεόραση αδέσποτα messi στατιστικά περί MusicHeaven Σφηνοπότηρα Παρίσι τραγούδια φωτιά καταστροφήΕπίσημοι αναγνώστες (41)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links