εκ των έσω
Η ζωή, οι παραξενιές και τα χούγια του admin
19 Απριλίου 2011, 16:00
Περίπτερο MusicHeaven, ρίξτε ιδέες
Inside MusicHeaven  έκθεση  

Μετά από 3 χρόνια το MusicHeaven θα έχει δικό του περίπτερο σε έκθεση. Πρόκειται για την MusicWorldExpo που θα λάβει χώρα στο Ζάππειο τον επόμενο μήνα και έχει δωρεάν είσοδο. Οι διαστάσεις του περιπτέρου θα είναι 4 x 3, σχετικά μικρό δηλαδή. Θα μπει σίγουρα κάποιο μεγάλο banner στα τοιχώματα, ενώ θα υπάρχει γραφείο με 2 καρέκλες.

Περιμένουμε τις ιδέες για θέματα διακόσμησης, αλλά και προτάσεις αξιοποίησης του χρόνου που θα βρισκόμαστε εκεί (3 ημέρες, Παρασκευή έως και Κυριακή).

Η φωτογραφία είναι από το περίπτερό μας στην πρώτη έκθεση που είχαμε περίπτερο (Cosmomusica)

16 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

AlfaWolf (19.04.2011)
Αν υπάρχει wIfI στον χώρο…
1ον Θα μπορούσαμε κάποια μέλη να είμαστε εκεί με τα laptop μας και να έκαναν μια demonstration ξενάγηση μέσα στο site μας στους επισκέπτες του περίπτερου
2ον Θα ήταν ιδανικό όσοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί μπορούσαν να έκαναν από εκεί τις εκπομπές τους και όσοι από εμάς έχουμε γνωστούς καλλιτέχνες να τους καλούσαμε για κουβέντα ενημέρωση και φωτογραφίες
3ον υπάρχει δεν υπάρχει WiFi … θα και μπορούσαμε να έχουμε μια οθόνη κάπως μεγάλη να ετοιμάσουμε ένα τρέιλερ με γεγονότα θέματα φωτογραφίες σχόλια απόψεις που έχουν κάνει για εμάς επώνυμοι κλπ και ότι ενδιαφέρων άλλο μπορούμε να μαζέψουμε ώστε να κάνει κάποιον επισκέπτη να σταματήσει στο περίπτερο μας
kwstakisch (19.04.2011)
Σωστός ο Νικόλας!!!
Επίσης θα μπορούσαμε να εχουμε κάποιες ώρες ζωντανή μουσική έστω με μια κιθάρα και φωνη...όπως βλέπω και στη φωτογραφία... Απο μέλη του ΜΗ ή και κόσμο που θέλει να μας γνωρίσει και έχει σχέση με τη μουσική!!!Κατι που σίγουρα θα φέρει κόσμο...και ίσως αν καταφέρουμε να φέρουμε κάποιο καλλιτέχνη να τραγουδίσει κιόλας!!!
Ακόμη μπορούμε να προωθήσουμε και το radio του site!!! Οπως ειπε και ο Νικόλας εκπομπές απο εκει και ενημέρωση του κόσμου για την προσπάθεια αυτη!!!
Τέλος κάποια αναμνηστικά όπως μπλουζάκια και καπέλα που θα δίνονται ειτε με κάποια κλήρωση-διαγωνισμό ειτε σε όσους ας πούμε γινονταί μελη στο site.Μπορεί να είναι κάποιος εκει και -όπως ειπε και ο Νικόλας- να κάνει ξενάγηση στο site αλλα και εγγραφές νέων μελών!!!
Αυτά προς το παρων...Καλή μας επιτυχία!!!
Εδω θα είμαστε να το στηρίξουμε!!!
aitherovamonas (19.04.2011)
.... επίσης, κατόπιν ανακοινώσεων και διαφήμισης, μεμονωμένα δίωρα θεματικά happening (π.χπ 60s Ελληνικά ή Ξένα, 80s κ.λ.π. ) με ανάλογη μουσική,διάθεση και λίγο (επαναλαμβάνω....λίγο...) ποτό ... εάν ο χώρος και η έκθεση επιτρέπουν ...
jorge (20.04.2011)
Καταπληκτικές ιδέες παιδιά, πιστευω θα περάσουμε πολύ καλά. Νικο θα μάθω για το wi-fi (ελπίζω να μη χρειαστεί να το πληρώσουμε) και θα επανέλθω. Επισης θα εχουμε και καμιά κιθάρα για μινι-live, ενώ μου αρέσει πολύ και η ιδέα για τα θεματικά happening :)
AlfaWolf (20.04.2011)
Μπορούμε πιστεύω να ανταμείβουμε τους επισκέπτες του περιπτέρου μας με δώρα που μπορούν να προωθήσουν το σιτε άλλα και το ραδιόφωνο μας ΠΧ μπορούμε μέσω των e-mail των να τους αποστέλλουμε Link από επιλεγμένες εκπομπές μας οι οποίες θα αποτελέσουν αφορμή και κάλεσμα για live ακρόαση στο ραδιόφωνο του


ΥΓ Αυτό θα μπορούσε Γιώργο να γίνετε και στα ήδη μέλη μας μέσα στο ενημερωτικό e-mail που ήδη στέλνουμε με τα νέα ενδιαφέροντα θέματα μαζί θα μπορούσαν να είναι και link από κάποιες από τις εκπομπές του μήνα η 15θυμερου .


Πιστεύω ότι έστω και έναν ακροατή να φέρουμε στην παρέα μας είναι κέρδος :)
ixthis (20.04.2011)
AAAAAA τώρα το είδα πολλές πάρα πολλές ιδέες για το διάκοσμο.
Μερικές που μου έρχονται τώρα είναι και εφτά το πρωί αλλά μπορούμε να σκεφτούμε πολλα και με φτηνά υλικά έτσι ώστε το περίπτερο να έχει και μία εικαστική αλλά μουσικά εικαστική εικόνα.
Πρώτη ιδέα
Χαρτόνια σε διαστάσεις που θέλουμε ίσως και για την κάλυψη ολων των τοίχων ίσως και για μέρη που θα έχουμε κολλήσει με άναρχο αλλά δομημένο τρόπο φωτογραφίες που αφορούν τη μουσική .πχ καλλιτέχνες μουσικά όργανα μπάντες διαφορές φωτογραφίες και έτσι θα έχουμε ένα κολάζ μουσικό.
Δεύτερη ιδέα
Μαζεύουμε σιντί κατεστραμμένα όσοι έχουν και φτιάχνουμε σε χαρτόνι
Ένα περίγραμμα κιθάρας ενός σαξόφωνου ή οτιδήποτε άλλο όργανο. Κόβουμε κομματάκια τα σιντί και τα κολλάμε μέσα στο περίγραμμα .
Αντιλαμβάνεστε το αποτέλεσμα τα κομματάκια του σιντί ιριδίζουν οπότε τα έχουμε ιριδίζοντα περιγράμματα οργάνων. Σαν πίνακες θα κρεμαστούν σε διαστάσεις χαρτονιού δηλαδή 1.00-80 εκατοστά
Τρίτη ιδεα
Πάμε και παίρνουμε από μία αποθήκη που ξέρω στην αθήνα στο κέντρο
Ύφασμα ελαστικό με ένα ευρώ το μέτρο δηλαδή τίποτα και ντύνουμε τους τοίχους ή τα σπετσάτα δε ξέρω πως θα είναι τα διαχωριστικά των περιπτέρων και αφήνουμε ακάλυπτο ένα τετράγωνο στο οποίο θα γίνεται προβολή των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του χέβεν.
Αφού πρώτα μου έχετε δώσει βίντεο και φωτογραφίες να κάνω ένα φιλμάκι από όσες εκδηλώσεις έχουμε κάνει.
Άλλη μία ιδέα για το διάκοσμο που μ ου ήρθε τώρα είναι
Να πάρουμε χασαπόκολες μπλε και εκρού (αυτά τα χρώματα υπάρχουν στο εμπόριο) πάμφθηνες το μέτρο έχει 30 λεπτά νομίζω και να γράψουμε με χρωματιστούς μαρκαδόρους στίχους από τραγούδια [ένα στίχο όχι κατεβατά] απ όλα τα τραγούδια που μας αρέσουν . Το αποτέλεσμα θα είναι να μοιάζει με ταπετσαρία που θα έχει μοτίβα στίχους.
Αυτά αν σκεφτώ και κάτι άλλο τα λέμε .
Πως σας φαίνονται σαν ιδέες είναι πανεύκολες και πολύ αρτ.

ixthis (20.04.2011)
Επίσης μπορούμε σαν μικρά δωράκια να προσφέρουμε (έχω νομίζω μικρά βοτσαλάκια αλλα και σε κομματια γυαλι ) μικρά σουβενίρ που θα γράφουν επάνω musichaven με ανεξίτηλο μαρκαδώρο και θα έχουν ζωγραφισμένη την κόκκινη μαργαρίτα . Αυτά θα τα κάνω έγώ δώρο . Η ίσως και μικρά πινακάκια ζωγραφισμένα πανω σε σιντι με μαρκαδώρους για διακοσμητικα σε τοιχο.Θα δω πάντως κατι για να προσφέρουμε στον κόσμο σαν αναμνηστικο μικρούλη.
ixthis (20.04.2011)
α επίσης, αλλα δέν μπορώ να πώ με βεβαιώτητα αν μπορέσω θα ζωγραφίσω ενα δύο πίνακες στυλ σκίτσου που θα απεικονίζουν κιθάρες το περιγραμμάτους
και μέσα θα υπάρχουν μικρόκοσμοι μπορώ να σας στείλω ένα προσχεδιάκη σ ένα μσν να καταλάβετε περίπου τι λέω. Αλλά δε ξέρω πότε ακριβώς θα έιναι η έκθεση ?
για να δώ αν θα προλάβω.Ενημερώστε με αν θέλετε ή αν σας ενδειαφέρει κάτι απ όλα αυτά και νομίζετε οτι μπορούμε επικοινωνήστε μαζί μου έχετε το τηλεφωνο κάποιοι του κλεανθη.
ixthis (20.04.2011)
μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε και κυρίως εντύπωση χαχαχαχα καλη σας μέρα .
sympetheros (20.04.2011)
Ζωγραφίζετε!!!
πετάει η ομάδα!
Προσυπογράφω όλες τις ιδέες που διάβασα και θα είμαι παρών
skordalis21 (20.04.2011)
Eνα video-wall που να προβαλλει videakia απο εκδηλωσεις και live θα ταν μια καλη ιδεα. Επισης εαν γινουν εκπομπες απο κει, μιας κ εχω κυριακη εκπομπη θα εκπεμψω απο κει. Jorge μας παιρνει για τιποτα χορευτριες και αυθονη μπυρα ? χαχαχα
ilio (20.04.2011)
Καλά σούπερ ιδέες!!Η Σοφία πήρε φόρα και δεν την σταματάει κανείς!!!Χα χα χα!!!Επίσης πολύ καλές οι ιδέες σας για το ραδιόφωνο!!Θα μπορούσε να υπάρξει επίσης θεματική ενότητα αποκλείστικα με τραγούδια μελών του Musicheaven ή απ τα Live μας.Πιστεύω πως αυτό δείχνει περισσότερο πως η κοινότητα μας είναι ανοιχτή σε νέους δημιουργούς και δημιουργεί φιλίες,παρέες,αναμνήσεις... :-)
ixthis (20.04.2011)
δες τε λίγο αν θέλετε στο μπλόκ μου μια ιδέα που θα στοιχίσει μονο μελάνια και σελιδες α4
sillia (23.04.2011)
Συμφωνώ με skordalis σχετικά με το video wall Θα είχε πολύ ενδιαφέρον για τον επισκέπτη να βλέπει εκδηλώσεις δραστηριότητες του μουσικού μας παράδεισου!!
Οτι διαθέσιμο υπάρχει σε εικόνα και ήχο πιστεύω θα τραβούσε το ενδιαφέρον !!
Την θετική μας ενέργεια για καλή επιτυχία!!!
Και είθε να μας βγάλει ο δρόμος:)))
Υγ ,,,μακρυά από λικνίσματα και αλκοόλ
skordalis:P
Φυσικούς χυμούς για ενέργεια και καλή υγεία!!!!!!
AlfaWolf (23.04.2011)
Δέν μπορείς να πέις Γιώργο... η μόνη τραπεζα που δεν γνωριζει κριση ειναι η τράπεζα ιδεών του ΜΗ :)
Καλή ανάσταση σε όλους !!!
AlfaWolf (09.05.2011)
Σε τι φαση ειμαστε?? πηραμε καποιες αποφασεις ?
εχουμε κανενα νεο?

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
jorge
Jorge
από Ελευσίνα, Ελλάδα


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/jorge

πες το και editorial...

Tags

Army Internet Αντίο Ταξίδι Τεχνολογία dan brown βιβλία Funny Games giselle σκυλιά πλαταιές Inside MusicHeaven inside MusicHeaven έκθεση Τότε χιούμορ Μουσική Life radio ραδιόφωνο software τεχνολογία rock μουσική ταξίδι Roger Waters PinkFloyd DVD Scorpions συναυλία the wall roger waters dvd Websites Αrmy αντίο απόκριες αυτοκίνητο κοινωνία seat ibiza γρίπη διαγωνισμός τραγουδιού musicheaven διακοπές διάστημα αστροφυσική επιστήμονες έλληνες διαφήμιση internet online marketing εκλογές ΠΑΣΟΚ AdSense Google δικαστήριο κόμματα mprizas ψήφος δημιουργία ξανά Ζιζέλ border collie ζιζέλ θάνατος αρρώστια ιανός συνέντευξη ιστιοπλοΐα κάμπινγκ κατασκήνωση καλοκαίρι παραλία Αγία Άννα Αχλάδι κιθάρα κινηματογράφος ταινία life Κοινωνία projects νησιά εφορία μισθωτήριο συμβόλαιο ΔΟΥ ΜΜΕ οικονομία πολιτική κώφωση ποίηση Eurovision queen φυλακή πνευματικά δικαιώματα νταλάρας Ολυμπιακός champions league Κόκκαλης ποδόσφαιρο παιδεία σχολείο παραλίες Παράξενα radio musicheaven σίριαλ τηλεόραση αδέσποτα messi στατιστικά περί MusicHeaven Σφηνοπότηρα Παρίσι τραγούδια φωτιά καταστροφήΕπίσημοι αναγνώστες (41)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links