Ιστορίες για αγρίους
Ο Ταρζάν μας λείπει
17 Απριλίου 2012, 23:05
Τετάρτη 18-4-2012 στην εκπομπή Σοβαρά Τώρα στις 9 το βράδυ
Radio MusicHeaven  Σοβαρά Τώρα  

Κυριακή 17 Απριλίου 2011, Κυριακή των Βαϊων - Έφυγε ο Νίκος Παπάζογλου. Έκλαιγα όλη τη Μ. Εβδομάδα πέρσι. Και σήμερα το πρωί με τη σκέψη του χαμού του ξύπνησα.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012. Η συνάδελφος δέχεται τηλεφώνημα στα μισά του οχταώρου και μας λέει για το χαμό του Μητροπάνου.

"Μ΄αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος..." λέει σε ένα στίχο του ο Πανούσης στο Νεοέλληνα.

Και αναρωτιέμαι γιατί να σου αρέσει στα κρυφά ο Μητροπάνος, γιατί φτάσαμε να είναι το in οι κοιλιακοί του Σάκη και το Lifestyle στα μπουζούκια παράλληλα με τον νεοκομπλεξισμό των συνομιλίκων μου που δεν ακούνε ελληνικά γιατί δεν έχουν κάτι να τους πούνε. Ε όχι ρε φίλε, εμένα μ'αρέσει φανερά ο Μητροπάνος.

Στην αυριανή εκπομπή δεν θα κάνω αφιέρωμα. Υπάρχουν άλλοι παραγωγοί που θα κάνουν και έχουν κάνει εξαιρετικά προετοιμασμένες εκπομπές και για τον Μητροπάνο και για τον Παπάζογλου.

Στην αυριανή εκπομπή θα ακούσω μαζί σας το δικό μου Μητροπάνο και το δικό μου Παπάζογλου, αυτούς που μίλησαν στην καρδιά μου χωρίς την παράλληλη ανάγνωση μια βιογραφίας ή μελετώντας το βιβλιαράκι ενός cd.

Στην αυριανή εκπομπη θα ακούσουμε παρέα όλα αυτά που μας κάναν να ανοίξουμε τέρμα το ραδιόφωνο στο αμάξι, όλα αυτά που μας κάναν να σταματήσουμε το πλύσιμο των πιάτων γιατί ο στίχος μας θύμησε έναν άνθρωπό μας που έφυγε και να ξεσπάσουμε σε κλάμματα που μας το θύμησε, όλα τα τραγούδια που είπαμε στο ταβερνάκι του Σπήλιου με την κιθάρα του Αρχηγού, αυτά που τραγουδούσε όλο το κατάμεστο θέατρο Γης πριν 3 χρόνια, αυτά που μας κάνουν να λέμε "Ναι ρε ΠΑΟΚ", το ζειμπέκικο που χόρεψα παραμονές 17 Νοέμβρη για την πιο όμορφη ιστορία που κάποτε πρόδωσες και το ζειμπεικο που μιλά στην ψυχή μου και που με κάνει να μην σταματάω σε τίποτα.

Η αυριανή εκπομπη θα είναι για την αγάπη, τον πόνο, τον θάνατο, την απώλεια, τη φιλία, τον έρωτα, τη λύπη, τη μουσική. Σας περιμένω να τα πούμε και να τα ακούσουμε παρέα.

Γιατί ο Παπάζογλου και ο Μητροπάνος μιλήσαν στις ψυχές μας. Αλίμονο σ' αυτούς που δεν το ζήσανε...

Σε αυτούς τους κάλπικους καιρούς, που μας αφήνουν μόνους μας τέτοιοι ωραίοι αυθόρμητοι άνθρωποι που απλά προσφέραν τραγούδια και μουσικές με την ψυχή τους, δεν χρειάζεται να λέμε ό,τι μας έφυγε ακόμη ένας καλός, αλλά να βρούμε νέους που θα μας εμπνεύσουν έτσι. Οι ψυχές μας τους χρειάζονται.

ΥΓ: Πόσο ξενέρωμα μπορεί να είναι η έκφραση R.I.P. Δημήτρη Μητροπάνο;

- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
pastella
Στέλλα
Superhero
από ΧΑΡΙΛΑΟΥΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/pastella

Από το ημερολόγιο ενός superhero.
Tags

17 Νοέμβρη comics η έβδομη τέχνη εργασία humor Θεσσαλονίκη μου γλυκιά καθημερινότητα live συναυλία peter gabriel MSc διπλωματική Χριστοδουλόπουλος my inner struggle ανθρώπινες σχέσεις πτυχιακή μέρα μπαίνει- μέρα βγαίνει άνθρωποι είμαστε Oldenburg Γερμανία Νεομετανάστρια Εκλογές Radio MusicHeaven Θεσσαλονίκη Σοβαρά Τώρα Thessaloniki 2014 world experiences yeaaaah baby!!! άνθρωποι και ιστορίες Βαγγέλης Γιακουμάκης σχολείο bullying δουλειά ωχ το μάτι μου σαρκασμός εκπομπή Πειρατές κι όπου μας βγάλει Ελλάδα Ελλάδα night life γραφιστική θεωρίες για αγρίους διακοπές πανεπιστήμιο ουστ από δω! κινηματογράφος soundtrack κορίτσια απολαύστε χιούμορ μουσική περί MusicHeaven BK Πλάκα Με Κάνεις by Night Πλάκα Με Κάνεις σπουδά-ζω συναυλίες ταξίδια MusicHeaven ταξιδιάρα ψυχή υπολογιστής Χαλκιδική ΒΚ τηλεόραση χιουμοριστικό ω ρε που πάμε working girl
Επίσημοι αναγνώστες (13)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links