ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΛΤΣΑ...
Με καθαρή ματιά, ευαισθησία και καλή διάθεση.
16 Φεβρουαρίου 2015, 09:27
2129; Και βέβαια δεν είναι άσχημα!


αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,

κάποιοι από εσάς θα διαβάσατε πως είμαι άνθρωπος της Μουσικής με καλές σπουδές και πολύ μεγάλη προσφορά στην Μουσική εκπαίδευση και σε πολλούς τομείς.

Κάποιοι πιθανόν να με ψηφίσατε στις εκλογές, λίγοι υποθέτω, γιατί είμαι καινούργια στην μουσική κοινότητα του Musicheaven, και γιατί δεν είναι εύκολο να υπάρχουν πολλοί που θα με ψήφισαν, να ψηφίζουν στην εκλογική περιφέρεια Αττικής, όπoυ ήμουν υποψήφια.

Παρόλα αυτά οφείλω να ευχαριστήσω και τους πιθανόν ψηφίσαντές με αλλά και τους μη.

Σε κάποια άγνωστα μέρη ή πολύ μακρινά από την περιοχή μου, πήρα αρκετούς ψήφους, που θα ήταν πολλοί περισσότεροι αν είχα την δυνατότητα να επισκεφτώ αυτά τα μέρη, στον πολύ λίγο χρόνο που είχα προεκλογικά. Βέβαια στο ιντερνέτ ο καθένας μπορεί να μάθει κάποια πράγματα για μένα και ιδιαίτερα για τον 15ετή δικαστικό μου αγώνα, εναντίον του κράτους και των φατριών που ελλοχεύουν σε αυτό. Διαβάστε μέσω google λεπτομέριες, γιατί δεν χωρούν εδώ.

Ήταν πολύ λίγες λοιπόν οι μέρες του προεκλογικού αγώνα, εγώ ήμουν υποψήφια για πρώτη φορά, με λίγα οικονομικά μέσα και καμιά οργάνωση.

Έτσι πήρα 2129 τελικά ψήφους και όχι 2002 που είχα γράψει πριν λίγες μέρες, ένας αριθμός  λοιπόν που με έκανε να αισιοδοξώ πως μια άλλη φορά θα πάω πολύ καλύτερα.

Είχα την βοήθεια κάποιων sites , το μεγαλύτερο ήταν το www.defencenet.gr αλλά και μερικά μικρότερα της ιδιαιτέρας μου πατρίδας , της Κεφαλονιάς και της ιδαίτερης πατρίδας του συζύγου μου , της Αιτωλοακαρνανίας, που οφείλω να ευχαριστήσω για την δωρεάν βοήθειά τους, αλλά και αυτούς που με ψήφισαν και κατάγονται από αυτές τις περιοχές. Όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνω και στους ψηφοφόρους της Περιφέρειας Αττικής που με τίμησαν με την ψήφο τους. Τέλος ευχαριστίες στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, κ. Πάνο Καμμένο για την επιλογή μου ως υποψήφιας του κόμματος, που μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στην πολιτική, στην οποία πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω πολλά.

Αυτά τα ολίγα και τελειώνει εδώ το κεφάλαιο Εκλογές.

Θα επανέλθω με άλλα Θέματα αργότερα.

Ασπασία Ανδρεοπούλου- Θεοχαράτου. 

Πολιτευτής ΑΝΕΛ, Περιφέρειας Αττικής.

 

 

- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
aspathe

Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/aspathe

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΛΤΣΑ...ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,

ότι κακό, άδικο, περίεργο, πέφτει στα μάτια μου... Αλλά και ως αντίδοτο..

μουσικά, λογοτεχνικά θέματα. Επίκριση του κακού και εξύψωση τΕπίσημοι αναγνώστες (1)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blog

Γίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links