ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΛΤΣΑ...
Με καθαρή ματιά, ευαισθησία και καλή διάθεση.
08 Σεπτεμβρίου 2016, 10:05
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!


Φίλες , φίλοι,

είπα σήμερα να μπω να ευχηθώ Καλό χειμώνα, γιατί η Λαϊκή παροιμία λέει " Από Αύγουστο Χειμώνα.... " και ξέρει τι λέει, παρά τις κλιματολογικές αλλαγές. Η ταλαίπωρη γη μας αντιστέκεται ακόμα και προσπαθεί να κρατήσει τις εποχές.

Με παρηγορεί ένα πράγμα, ότι συμβαίνει σήμερα με το κλίμα, δηλαδή αλλαγές και λοιπά, έχουν συμβεί πολλές φορές στην εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια της ύπαρξής της,με διάφορες συνέπειες.

Τις τελευταίες χιλιάδες χρόνια δεν υπήρξαν συγκλονιστικές αλλαγές και έτσι και εγώ ελπίζω πως και τα επόμενα χρόνια δεν θα υπάρξουν και η γή μας θα εξακολουθεί να ζει.

Επανέρχομαι στην ευχή που είναι και ο τίτλος της σημερινής μου δημοσίευσης,

"ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ".

Τον εύχομαι από καρδιάς, αλλά δεν νομίζω πως θα είναι, γιατί ο μικρός Αλέξης, εμμένοντας στην πολιτική της καταστροφής, εναγκαλίστηκε , με πάθος θα έλεγα, τους εταίρους μας και ακολουθεί και εκείνων την εσφαλμένη πολιτική.

Την πολιτική που λέει. Έλληνες πρέπει να δυστυχήσετε, τόσοι και τόσοι άλλοι λαοί δυστυχούν, γιατί εσείς όχι;

Αυτά λένε τα "ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, αλήθεια είναι; δεν νομίζω".

Μας θέλουν υποταγμένους, να γίνουμε  μια τεράστια αποθήκη ψυχών, αβοήθητοι να προσπαθούμε εκτός από τους εαυτούς μας, να ζήσουμε και τις χιλιάδες των προσφύγων, που θα τους χρησιμοποιήσουν σύντομα σαν πεινασμένους εργάτες για να παράγουν στην Ελλάδα αυτά που αυτοί δεν μπορούν να παράγουν και να τα παίρνουν τζάμπα.

Αλέξη ξύπνα! Δεν είσαι πια ο αριστερός που έκανες τον ζόρικο; Ανέχεσαι αυτή την καταστροφή; Να εφαρμόζεις εσύ εκατοντάδες αντιλαϊκά μέτρα; ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ των κομμουνιστών από τους οποίους προέρχεσαι, για αυτή σου την μετάλλαξη.

 Και εγώ είπα να ευχηθώ καλό χειμώνα... Ε; Τι χειμώνα με λίγα  ή καθόλου ευρώ που θα έχουμε ή δεν θα έχουμε;

Αν και κομμουνιστής μεταλλαγμένος Αλέξη, παρακάλεσαι Τον Θεό, Τον Χριστό, Το Άγιο Πνεύμα να σε φωτίσουν για το τι θα κάνεις με τις τύχες του Ελληνικού Λαού.

ΕΞΑΠΕΣΤΕΙΛΕ όλους τους άσχετους, ανεπρόκοπους ξεκοκκαλιστές των χιλιάδων ευρώ που τους δίνεις με μηδενικό έργο, ακόμα βούλωσε το στόμα αυτών των άσχετων που βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε του κόσμου τις βλακείες... και τι να πουν με όσα μας φορτώνετε κάθε μέρα εξάλλου; βρες τους καλύτερους Έλληνες, ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και παρακάλεσέ τους να σε βοηθήσουν και κάνε μια μεγάλη νέα αρχή.

Δεν έχει άδικο ο Βασίλης Λεβέντης, κι' ας τον λοιδωρούν κάποιοι σκόπιμα, που σου μιλά για συνεργασίες, δηλαδή να μονιάσετε όλοι οι πολιτικοί και να δείτε συλλογικά τι θα κάνετε με την Πατρίδα, τι θα κάνετε με μας τους δύστυχους.

Αλήθεια σκέπτεσαι ποιοι δεν είναι δύστυχοι σε αυτή την χώρα; Μόνο οι 300 της Βουλής και οι στρατιές παρατρεχάμενοι, που ίσως πιστεύεις πως είναι καλύτεροι από τον μέσο Έλληνα, πρώτης γραμής, που υποτίθεται φροντίζουν για τα υπόλοιπα 11 εκατομμύρια, μάλλον 10,5 θάμαστε τώρα με την φυγή χιλιάδων Ελλήνων στο εξωτερικό.

Αλήθεια το σκέπτεσαι καθόλου πόση ευθύνη έχεις και εσύ γι' αυτό;

ΦΥΣΙΚΑ κανείς δεν πρόκειται να σε συγχωρήσει για τα  Δις ευρώ που μας έχεις χρεώσει παραπάνω από τους προηγούμενους.

Κάνε λοιπόν κάτι, όχι γελάκια, φρούδες ελπίδες και τι χαρά! τι χαρά!

Προχώρα και ξεκόλλα από την δυστυχία μας.

Και να πας στα δικαστήρια τον Γεωργίου, τον γιωργάκη και όλους όσους μας έσπρωξαν στην καταστροφή, σκόπιμα ή όχι, που είναι θέμα των δικαστηρίων.

Το να δηλώνετε , επειδή η αλητεία και η συμμορία της Ευρώπης σας τράβηξε το αυτί , ότι δέχεστε ως αληθή τα στατιστικά του Γεωργίου και λοιιπών, ε αυτό τι λέγεται;

Δεν θα το πω. Βρες το μόνος σου Αλέξη.

Ότι κάνεις τους επόμενους 2-3 μήνες μικρέ  χαρούμενε Αλέξη... καλό παιδί φαίνεσαι... αλλά λίγος για να κυβερνάς την δύστυχη για άλλη μια φορά, Πατρίδα μας.

Γεια σας

Καλό χειμώνα φίλοι μου, φίλες

και μην πλακώσετε τα συριζάκια και γράψετε βλακείες,

καλά ένας δυο θα είστε εδώ μέσα, γιατί επιχειρήματα δεν έχετε πια...

Η πένα μου δεν αστειεύετε.

Εγώ καλό χειμώνα είπα να ευχηθώ, αλλά πως; Θέλουμε , δεν θέλουμε, αυτός εξαρτάται και από το αν έχουμε χρήματα για να είναι καλός!!!

1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

adreo (08.09.2016)
εξαιρετικό το άρθρο σου aspathe, και παρά την συγγένειά μας, δεν μπορώ παρά να σε συγχαρώ. Ο μικρός Αλέξης όπως αποκαλείς τον Τσίπρα, που σε όλους μας είναι συμπαθής, πράγματι έχει ξεπεραστεί από τα γεγονότα, δηλαδή από την ίδια του την πολιτική. Μόνο το τρίπτυχο Της Θεότητας μπορεί τώρα να μας σώσει. Παρόλα αυτά εγώ ελπίζω. Dum spiro spero.

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
aspathe

Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/aspathe

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΛΤΣΑ...ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,

ότι κακό, άδικο, περίεργο, πέφτει στα μάτια μου... Αλλά και ως αντίδοτο..

μουσικά, λογοτεχνικά θέματα. Επίκριση του κακού και εξύψωση τΕπίσημοι αναγνώστες (1)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blog

Γίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links