ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΛΤΣΑ...
Με καθαρή ματιά, ευαισθησία και καλή διάθεση.
07 Σεπτεμβρίου 2018, 16:14
Να είναι όλα καλύτερα.


φίλες , φίλοι,

συνηθίζουμε τέτοιες μέρες που αρχίζον τα σχολεία, αλλά και γενικά οι περισσότεροι , περισσότερες, είτε πήγαμε είτε δεν πήγαμε διακοπές, να βγαίνουμε από την καλοκαιρινή ραστώνη και να προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τον μήνα αυτό, σαν μια νέα αρχή στην ζωή μας. Και η αλήθεια κάπως έτσι είναι.

Έτσι και εγώ θα ευχηθώ στα παιδιά όλης της Ελλάδος να έχουν υγεία και καλή πρόδο . Παράλληλα θα συνιστούσα, επειδή θεωρώ την μουσική ένα πολύ δυνατό μέσο εκπαίδευσης του μυαλού,  αλλά και ότι προσφέρει στον άνθρωπο ηρεμία, γαλήνη και πάρα πολλά άλλα καλά, να γραφτούν σε ένα Ωδείο, σε κάποιο μουσικό όργανο της επιλογής τους. Αποκτούν εκτός των άλλων ακόμα και ένα επάγγελμα, που ναι μεν σήμερα είναι λίγο δύσκολο ένεκα της κακής οικονομικής κατάστασης της χώρας, αλλά πιστεύω οι καλές εποχές θα γυρίσουν πίσω.  Τα μικρά και για ένα άλλο λόγο, να ετοιμαστούν για να δώσουν εξετάσεις για τα μουσικά  Γυμνάσια, όπου και εκεί, αν κάποιος το επιδειώξει, μπορεί να κάνε σπουδές στη Μουσική, που άμα συνδυαστούν και με τις σπουδές σε Ωδείο, δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχές για καλύτερες μέρες, κάνω και για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες. Η ελπίδα μας δεν πρέπει να πεθαίνει, πρέπει να μας συντηρεί και να μας βοηθά στην ζωή.

Καλό Χειμώνα φίλες, φίλοι, καλή ζωή, καλά όνειρα, που και αυτά μας βοηθούν να ζούμε καλύτερα, λιγότερα ή και καθόλου δράματα στον Λαό μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Καλό μυαλό στους κυβερνώντες και σε όποιους τους ακολουθήσουν, γιατί κοντά είναι οι εκλογές.

Γειασας.

- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
aspathe

Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/aspathe

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΛΤΣΑ...ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,

ότι κακό, άδικο, περίεργο, πέφτει στα μάτια μου... Αλλά και ως αντίδοτο..

μουσικά, λογοτεχνικά θέματα. Επίκριση του κακού και εξύψωση τΕπίσημοι αναγνώστες (1)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blog

Γίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links