αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Tacto Humano
Home

27 Ιουλίου 2007, 19:31
Portugal!!
ταξίδια  

Η κατάλληλη εποχή, η κατάλληλη ηλικία, η κατάλληλη αφορμή. Τι άλλο να περιμένεις για να στήσεις ένα ταξίδι; Λεφτά... Μαζέψαμε κι από αυτά!

Πορτογαλία ήθελα πάντοτε να πάω. Υπάρχει κάτι σ' αυτή τη χώρα που με τραβάει. Αισθάνομαι ότι είμαστε πολύ κοντά στους Πορτογάλους και στη νοοτροπία αλλά και στο πως συνυπάρχουμε με τον υπόλοιπο κόσμο. Βέβαια το σχέδιο για Πορτογαλία είναι οδικό ταξίδι κι όχι αεροπορικό. Μου αρέσει πάντα να ταξιδεύω στη Γη, να είμαι μέσα στο ταξίδι, να το ζώ. Θα γίνει κι αυτό. Αλλά προς το παρόν, Τετάρτη πετάμε για Λισαβόνα!

Το πρόγραμμα είναι 3 μέρες Λισαβόνα - 4 μέρες Ισπανία. Τι θα προλάβουμε να δούμε σε τόσο λίγο χρόνο δε ξέρω, αλλά υπόσχομαι μόλις γυρίσω να μεταφέρω εδώ τις εικόνες και τους ήχους από εκείνη, τη δυτική πλευρά της Ευρώπης, όπως και με την Πόλη.

 


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από LathosPathos (28.07.2007)
Να ομορφοπεράσεις! :)


Σχόλιο από Rouvi (05.10.2007)
Θα ήθελα πολύ να πάω το ταξίδι αυτό. Οδικώς, ναι. Γιατί έτσι ευχαριστιέσαι τα πάντα -και μόνο μαζί με καλή παρέα. Έχω πάει έτσι στην ιταλία, που είναι η αγαπημένη μου. Και για την πορτογαλία όμως, έχω ακούσει ιδιαίτερα καλά λόγια και μου την έφερες και πάλι στο μυαλό! Καλά μας ταξίδια!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
almanegra
Βαγγέλης
από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/almanegra


Tags

cinema ελλάδα διάφορα αγάπη Αθήνα έρωτας ζωή άνθρωποι γυναίκες απόψεις πολιτική έγινε κι αυτό! σκέψεις εξεταστική παιδεία εφημερίδες μουσική πολιτκή σκεψεις tv ταξίδια
Επίσημοι αναγνώστες (13)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης