ελληνική μουσική
250 online   ·  209.863 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Αποστολή demo, Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Τι είναι ένα stage διαστάσεων 27x14x12 μέτρα χωρίς μουσικούς; Είναι απλά άδειο. Χωρίς νόημα και λόγο ύπαρξης. Ήρθε λοιπόν πάλι η στιγμή όπως κάθε χρόνο να αρχίσουν να γεμίζουν οι μουσικές σκηνές έξι πόλεων τουλάχιστον (ίσως και οκτώ) για τις 21 Ιουνίου, ημέρα έναρξης των τριήμερων εορτασμών για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2007.

Προθεσμία για υποβολή demo έως 11 Μαΐου.
Γράφει το μέλος SISTRO / 1 άρθρα στο MusicHeaven
Παρασκευή 06 Απρ 2007
Οι διοργανωτές του θεσμού λοιπόν καλούν επαγγελματίες, ερασιτέχνες μουσικοί και σχήματα που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στα δρώμενα να στέλνουν τις μουσικές τους προτάσεις τους (demo) έως τις 11 Μαΐου. Η πρόσκληση επεκτείνεται επίσης και για όσους εθελοντές θα ήθελαν να προσφέρουν τις ιδέες τους και την εργασία τους για αυτή και τις επόμενες διοργανώσεις.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θέλει να προωθήσει, να βοηθήσει, ακόμα και να χρηματοδοτήσει αν γίνεται, κάθε μουσική προσπάθεια που θα μπορούσε να ενταχθεί στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων από 21 ως 23 Ιουνίου. Σε αυτό το τριήμερο φέτος θα παρουσιαστούν σε διαφορετικούς χώρους της Αθήνας και άλλων πόλεων πάνω από 100 διεθνή και ελληνικά σχήματα (θα ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες) που θα παίξουν μουσική αφιλοκερδώς και θα καλύψουν όλα τα μουσικά φάσματα (rock, Pop, Jazz, world, electro, Hip-Hop, Reggae, Funk, λυρική, έντεχνη και συμφωνική μουσική)

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής διοργανώνεται από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Μ.Ε.Σ.Ο. (Μουσικές Εκδηλώσεις Συντονισμός Οργάνωση).

Περισσότερα
- www.goculture.gr

Tags
Μουσικά Είδη:FunkHip-HopJazzPopReggaeΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε