ελληνική μουσική
99 online   ·  209.533 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Οι Νικητές του Διαγωνισμού!

Το MusicHeaven.gr και η Protasis ευχαριστούν θερμά όσους έλαβαν μέρος στο 1ο Μουσικό Διαγωνισμό!

Διαβάστε τα αποτελέσματα παρακάτω!
Κυριακή 11 Μαΐ 2003

Από τις 20 Απριλίου που ξεκίνησε ο διαγωνισμός μας μέχρι και σήμερα, 10 Μαΐου, λάβαμε 46 απαντήσεις, εκ των οποίων οι 21 ήταν σωστές. Αν λάβουμε υπόψην τη δυσκολία της ερώτησης του διαγωνισμού, ο αριθμός των απαντήσεων είναι αν μη τι άλλο ικανοποιητικός! Αυτό φαίνεται και από το οτι στη σελίδα του διαγωνισμού είχαμε 1350 hits.

Να υπενθυμίσουμε οτι η ερώτηση του διαγωνισμού ήταν η :"Με ποιόν έλληνα συνθέτη συνεργάστηκε η μεγάλη κυρία του Berliner Ensemble, η Gisela May (που υπήρξε και βασική ερμηνεύτρια των έργων του Brecht) τo 1989;", ενώ η σωστή απάντηση είναι ασφαλώς ο Μίκης Θεοδωράκης...

Η Protasis και το MusicHeaven θέλουν να δώσουν θερμά συγχαρητήρια σε όσους απάντησαν σωστά, αλλά και να ευχαριστήσουν και όσους αφιέρωσαν χρόνο για να βρουν την απάντηση!

Τα μέλη του MusicHeaven που απάντησαν σωστά είναι τα ακόλουθα: composer, Mandragoras, siamichalopoulou, innercity19, Steppenwolf, merson21r, mmm, zax, gefil, Leonidas, dEUS, savina, SOKRATISKARAVIDAS, pandelis_zola, pgalanop, mirmidonas55, Elen, dshakes, nightwish, mihalis.

Η κλήρωση για τους τελικούς νικητές θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση μέσω του MusicHeaven.

Μείνετε συντονισμένοι, έπεται συνέχεια!


Σημείωση: Δεξιά μπορείτε να ψηφίσετε στη δημοσκόπηση σχετικά με το πως σας φάνηκε από άποψη δυσκολίας η ερώτηση του διαγωνισμού!

Tags
Καλλιτέχνες:Μίκης ΘεοδωράκηςΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

Η γνώμη σας;


Πως σας φάνηκε η ερώτηση του 1ου Διαγωνισμού Διαγωνισμού;

Πολύ δύσκολη
Δύσκολη
Μέτριας δυσκολίας
Εύκολη
ΠανεύκοληΔημοσκόπηση | Αρχείο δημοσκοπήσεων

_VOTES: 16

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε