ελληνική μουσική
625 online   ·  210.208 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Taliban Rock Fest 2013: Αφιερωμένο στο Νίκο Πονηρό (01/06 στο Θέατρο Φοίνικα)

Ένα φεστιβάλ, αφιερωμένο στη μνήμη του Νίκου Πονηρού διοργανώνεται το Σάββατο 01 Ιουνίου 2013, στο θέατρο του Φοίνικα στο Περιστέρι.

Taliban Rock Fest 2013: Αφιερωμένο στο Νίκο Πονηρό (01/06 στο Θέατρο Φοίνικα)

Γράφει ο Παναγιώτης Κοτσώνης (travelogue) / 45 άρθρα στο MusicHeaven
Σάββατο 25 Μαΐ 2013

Taliban Rock Fest 2013: Αφιερωμένο στο Νίκο Πονηρό (01/06 στο Θέατρο Φοίνικα)

Οι πρώτες ανάσες του νέου έτους έμενε να είναι οι τελευταίες για το φίλο μας το Νίκο, ο οποίος έφυγε από εγκεφαλική αιμορραγία αιφνίδια, πρόωρα και άδικα τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013.

Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τη μουσική, τη ζωή, το γέλιο. Ήταν πάντα η νότα αισιοδοξίας και πηγαίου χιούμορ στις παρέες.  Αγαπούσε, όμως και τον άνθρωπο, ώστε βάζοντας μπροστά τις όποιες δυνάμεις του, αγωνιζόταν  με συνέπεια για μία διαφορετική και καλύτερη κοινωνία.

Taliban Rock Fest 2013: Αφιερωμένο στο Νίκο Πονηρό (01/06 στο Θέατρο Φοίνικα)

Το Σάββατο, λοιπόν, οι φίλοι του και μουσικοί συνοδοιπόροι του από τους Jetrho Talibans, προσκαλούν άλλες μπάντες (KollektivA, Πonirama, 18 birds, Τοξικά Απόβλητα, Mind Departure, Dirty Fuse), φίλους του Νίκου αλλά και όσους από εσάς επιθυμείτε να παρευρεθείτε σε ένα μουσικό φεστιβάλ  αφιερωμένο στο φίλο που έφυγε, στο μουσικό που θα λείψει από τα πράγματα, στον άνθρωπο που όλοι χρειαζόμαστε γύρω μας.

Μην πάει ο νους σας σε τελετή μνήμης ή επιμνημόσυνη δέηση. Καλοκαιρινή γιορτή στήνεται όπου θα προβληθεί μουσικό οπτικοακουστικό υλικό, θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας, κοσμήματος, κεραμικής και κυρίως πολλή μουσική. Όσοι πιστοί και άπιστοι προσέλθετε, λοιπόν,  για να ακούσετε τις μουσικές του Νίκου και των υπολοίπων συμμετεχόντων, να διασκεδάσετε, να προβληματιστείτε, ν’ αρπάξετε λίγο από την αύρα του, που οπωσδήποτε θα γεμίζει το χώρο. Άλλωστε, όπου βρισκόταν, φρόντιζε να κάνει πάντα αισθητή την παρουσία του. Τώρα θα λείπει…;;;

Α! Κι η είσοδος ελεύθερη, έτσι; Για να ξηγιόμαστε… Τα λέμε εκεί!


Tags
Μουσικά Είδη:Rock


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#27299   /   26.05.2013, 14:21   /   Αναφορά

Ρε παναγιώτη δεν αντέχω ουτε να το διαβασω ούτε να δω το νικόλα , πόνος και μόνο πόνος γαμώτο.