ελληνική μουσική
794 online   ·  210.189 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

De Factο στις 11 ακριβώς

Οι De Facto και ο Γιώργος Οικονόμου επιστρέφoυν στο Ξυλουργείο του Μύλου την Παρασκευή 29 Μαΐου και παρουσιάζουν τραγούδια από τις προσωπικές τους δισκογραφίες! 

De Factο στις 11 ακριβώς

Γράφει η Δέσποινα Κ. (despinakontogianni) / 122 άρθρα στο MusicHeaven
Τετάρτη 27 Μαΐ 2015

Η συναυλία ξεκινάει στις 10 ακριβώς με τον Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος παραδίδει τη σκυτάλη στους De Facto στις 11 ακριβώς!

Λίγα λόγια για τους De Facto:

Οι De Facto είναι ένα συγκρότημα που μετράει συνολικά περισσότερα από 20 χρόνια ζωής και 16 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας στην ελληνική ποπ - ροκ σκηνή, συνεχίζει να συνθέτει, να ηχογραφεί και να δίνει συναυλίες σε όλη τη χώρα, έως και σήμερα. Έχουν κυκλοφορήσει πέντε δίσκους (τρεις με τη Legend και δύο με την Friday Records) και έναν δίσκο “Best of”. Τραγούδια τους όπως «Σιδερένια καρδιά», «Απορώ», «Όλης της γης τα μυστικά», «Γιάννη μου το μαντήλι σου», «Δεκατρία», «Θεσσαλονίκη», «Δρόμος», «Δεν είναι έτσι η αγάπη», κ.ά. έχουν μείνει στην ιστορία και έχουν αγαπηθεί από το ευρύ κοινό.

Όλα αυτά τα χρόνια, οι De Facto δίνουν το παρόν στην ποπ - ροκ σκηνή της χώρας, όχι μόνο ηχογραφώντας και κυκλοφορώντας δίσκους που έκαναν αίσθηση στο κοινό του είδους, αλλά και με τις συνεχείς, δυναμικές, εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη τους για την μουσική. Στην τωρινή σύνθεση της μπάντας είναι τα τρία από τα τέσσερα αρχικά μέλη: Πέτρος Παρασκευάς (κιθάρα, φωνή), Πέτρος Μίσκος (μπάσο, φωνητικά), Δημήτρης Πουλιάκης (τύμπανα).

Official Page: https://www.facebook.com/losdefactos

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Οικονόμου:

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος των Αρσακείων Θεσσαλονίκης και αριστούχος απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ. Φοίτησε στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης (βιολί, πιάνο, αρμονία). Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός στο Rock Radio 104.7 με καθημερινή δίωρη εκπομπή (2012-2014).

Έχει εμφανιστεί σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, κ.ά. Έχει γράψει επίσης μουσική για τον κινηματογράφο (Αφανείς Ήρωες – ντοκιμαντέρ). Το Φεβρουάριο του 2013 παρουσίασε τη μουσική παράσταση για θέατρο με τίτλο «Ο χρόνος τελειώνει» στο Βαφοπούλειο (8 παραστάσεις). Τον Απρίλιο του 2015 παρουσίασε το μουσικό μονόλογο «Σειρήνες» στο θέατρο Σοφούλη (12 παραστάσεις).

Έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τρεις προσωπικούς δίσκους ως ανεξάρτητες παραγωγές.


Προσωπικό site: www.giorgosoikonomou.gr

De Factο στις 11 ακριβώς

Παρασκευή 29.05.15

ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ ΜΥΛΟΥ (Αν.Γεωργίου 56, Μύλος)

Είσοδος: 6€

Προσέλευση: 21.00 

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#29207   /   27.05.2015, 12:09   /   Αναφορά
Πίστευα γιατί έτσι γράφτηκε ότι είχαν δυαλιθεί!Πολύ χαίρομαι!Μακάρι να τα καταφέρω να παω!!!!!!!!!!!!!!!!!