Λοιπον (οκ ειχα γράψει "τέλος", αλλά το παραβιάζω και οποιανού του αρέσει)
- Ο Χόρχε έγραψε σε κάποια φάση .... "Δε με λένε Χόργε

" Ετσι ακριβώς. Εγώ το εξέλαβα σαν πείραγμα .. χιούμορ .. για να χαλαρώσει η όλη ιστορια. Προσωπικά μιλάω, έτσι οπως το ειδα σε μια οθόνη. Δεν ξέρω με ποιά διάθεση το έγραψε ο Γιώργος.
- Αννα εντάξει, οταν ο αλλος (οι αλλοι) ... σου λένε πως οταν έρθεις θα σου παίξουν από ένα τραγούδι, ε οκ ...τουλάχιστον σημαίνει κάποια καλή διάθεση. Και οχι μόνο. Οκ Πείσμωσες .. κλπ .. εντάξει, ολα αποδεκτά, χαριτωμένα, ανθρώπινα ... αλλά στο ίδιο κλίμα ισως μπαίνουν τα ξύδια του Ορφέα και ολα τα σχετικα.
- Παρέα δεν νομίζω ότι σημαίνει μόνο τραγουδάκια κιθαριτσες κλπ. Σημαίνει πολλά πράγματα. Και μεταξύ αυτών, κείμενα, κομμάτια σε lives κλπ. Και ναι ... κάποια επιλέγονται ... κάποια όχι. Φίλτρα. Ναι. Επιχειρήματα γράφτηκαν. Και ποιος σου ειπε ότι η παρέα ειναι "ομοιογενής" "μπετοναρισμένη" ? σοβαρα ? για δες λίγο τα κείμενα εκείνων που μετά βρίσκονται και περνάνε καλά ? Ολοι έχουν τα ίδια γούστα ? Οχι.
Για να μη πάμε σε άλλες διαφορές. Που ειναι σημαντικές. Αλλά συνυπάρχουν. Με τον τρόπο που δίνει ο καθένας στη συνύπαρξη. Συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου σε αυτό.
(... τι γράφω τέτοια ώρα .. νοιώθω λίγο ... μη πω .. αλλα τέλος πάντων. Ουτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά θα ειναι ...).
- Για να ξαναορίσουμε λίγο τι θα πει δημοκρατία και δικτατορία σε ένα σαιτ, που είναι όπως αυτό εδω ? ... Στο διαδίκτυο ? σε ένα σαιτ που δουλευει ένας και μόνο ένας και βοηθάνε όσο μπορούν 5 - 6 - 10 άλλοι "εθελοντικά" ? Και με τι ευκολία λες κάποιον "κλικα", "δικτατορία" και δεν ξέρω κι εγω τι άλλο ??? Εγώ θα τα επαιρνα. Ελεος δηλαδή ? οκ Τοσο ευκολα δίνουμε χαρακτηρισμούς ? οκ ... Και ο Νίκος ειπε την Αννα μυξοπαρθενα. Κακώς φάουλ. Και εκει τα παιρνεις όσο θές ...
Γιατι το λέω ? γιατί εδώ ... ειναι ενας δημόσιος χώρος.
Αν καταγέλλεις τον αλλον ως κλικαδόρο πχ ... αλλά .. ειναι καλό παιδί κατα τ' αλλα .. , επειδη 1 - 2 σου ειπαν κατι, ή επειδη εσυ το κόβεις πως παιζει έτσι .. σε έναν χώρο που τα διαβάζουν ... αλλοι χίλιοι .. ε ... Και ολα αυτά, ανάμεσα σε προσωπικό πείσμα, μπηχτές και ΄τα σχετικά .. ?
Ελεος. Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό ειναι ένας μικρός ή μεγάλος διασυρμός ? Σε αυτόν που διαβαζει μπαινουν οι χίλιες δυο σκέψεις. Ηθικός πάνω απ όλα. Επειδή το έχω βιώσει με αλλον τρόπο, ε δεν γουστάρω να το βλέπω να γίνεται αυτό και σε άλλους. Οκ ?
Η λές ο τάδε και ο τάδε μου ειπαν αυτά. Και τους εκπροσωπώ και τους γουστάρω .. και ειστε οφ κύριοι .. ή . δεν λες ... ειναι απλό.
Και για το συγκεκριμένο παράδειγμα των ραπερς που δεν παιζουν στα λαιβ, νομίζω ότι αν προκύψει καλό, ναι μπορεί να ανέβει. Ποιός ορίζει το καλό ? Μα ναι, αυτοί που ασχολούνται. Και ναι ... καποιος τους έχει αναθέσει ένα ρόλο. Οπως επίσης και κάποια ροκ κομμάτια μπορούν να αποκλειστούν.
ΥΓ1. περί δημοκρατίας δικτατορίας κλπ. Και ταύτισης με το σαιτ, το οποιοδήποτε. Ε όποιος νοιώσει την απόλυτη ταυτιση ... ε .. θα εχει πρόβλημα. Μιλάω για την απόλυτη ταύτιση. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.
ΥΓ2. Το ξεχασα.
Νεφέλη Ορίστε τα επιχειρήματα. (οσο γίνεται).
ΥΓ3. Η αντίδραση της άννας, η γραφή της, παραμένει συναισθηματική, περιγραφική, με τον τρόπο της. Που εμένα μου αρέσει. Και της παραθέτουμε κατεβατά (παραθέτουμε = παραθέτω) και επιχειρήματα απόλυτης λογικής. Θα έλεγε κανεις ... πως ειναι αλλο το ένα .. αλλο το άλλο.
Οχι δεν ειναι. Πολλές φορες, η λογική τεκμηρίωση προστατευει ευαισθησίες και συναισθήματα. Οσο και αν ακούγεται σκληρό. Και μη - λογικός τρόπος γραφής, τα σκοτώνει. Και τελικά, τα συναισθήματα αυτά τα έχουν όλοι (και η Αννα και ο Χόρχε ... και ο Ορφεας πχ.). Αυτό.
Τελος (νο 2) και οριστικό.
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : thank στις 05-07-2006 02:17 ]