Ο Μουσικός Κόσμος ενός Αιθεροβάμονα ......
20 Οκτωβρίου 2013, 23:00
Ταξίδι σε POP/ROCK των 70s, 80s, 90s - Covers & Samplings
Μουσικές Εκπομπές  

Δευτέρα, 21 Οκτ. 2013, συνεχίζουμε ακάθεκτοι με τα Covers των καλυτέρων από το 1970, με τη μουσική του Αιθεροβάμονα. Θα ακούσουμε επιτυχίες των:

 

Pacific Gas and Electric, DeGarmo & Key, Santana, The WHO, Elton John, Crosby, Stills, Nash & Young, Phantom Planet, The Box Tops, Joe Cocker, Diana Ross, Kim Wilde, J. J. Cale, Eric Clapton, Valverde Brothers,  The Temptations, Rare Earth, The Undisputed Truth.

 

Tune In, 20.00 – 22.00 και τον Κωνσταντίνο στο mic του MH.

- Στείλε Σχόλιο
12 Οκτωβρίου 2013, 20:41
Ταξίδι σε POP/ROCK των 70s, 80s, 90s - Covers & Samplings
Μουσικές Εκπομπές  

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και στις 14 Οκτ.2013, θα είμαστε μαζί μαζί με τα καλύτερα του 1970 και επιλογές του ΄΄αιθεροβάμονα΄΄ με τις καλύτερες διασκευές αυτών. Καλεσμένοι θα είναι είναι:

 

Leon Russell, Amy Winehouse, Aretha Franklin, Van Morrison, Grady Tate, Neil Diamond, HIM, Simon & Garfunkel, Stevie Wonder, The Temptations, Visage, Led Zeppelin, Muddy Waters, Tina Turner, Black Sabbath, Crow, Deep Purple, Bombay Calling, Blackmore's Night, Pacific Gas & Electric, DeGarmo & Key, Santana, Tito Puente.

 

Την Δευτέρα, 14 Οκτ.2013, στις 20.00 .... tune in ..... ΄΄ Η Μουσική του Αιθεροβάμονα΄΄

Κωνσταντίνος.

- Στείλε Σχόλιο
06 Οκτωβρίου 2013, 23:32
Ο πιο φτωχός Πρόεδρος
Πάθη  

Από γνωστό Site παραθέτω το παρακάτω (θα το βρείτε και σε πολλά άλλα) ...

τα συμπεράσματα ...δικά σας ....

     «Η ευτυχία επί της γης είναι τέσσερα - πέντε πράγματα, τα ίδια από την εποχή του Ομήρου: η αγάπη, τα παιδιά, λίγοι φίλοι…», λέει ο πιο φτωχός ή ο πιο γενναιόδωρος Πρόεδρος στον κόσμο - εξαρτάται από τη σκοπιά που το βλέπει κανείς. Ο λόγος για τον Χοσέ Μουχίκα Καρντάνο, τον επονομαζόμενο «Πέπε» Μουχίκα, Πρόεδρο της Ουρουγουάης.

   «Δεν είμαι ένας φτωχός Πρόεδρος, απλώς έχω ανάγκη από λίγα», λέει και καταβάλλει σχεδόν το 90% του μισθού του των 9.300 ευρώ σε μια οργάνωση που βοηθάει πολίτες να βρουν στέγη. Στα 78 του, ο Πρόεδρος των 3,3 εκατ. Ουρουγουανών προσκαλεί τους νέους να επωφεληθούν από τη ζωή, να απαλλαγούν από τον εγωισμό και να αφεθούν στον έρωτα, όχι στην κατανάλωση. Θεωρεί πως η σύγχρονη «σκλαβιά» έγκειται στο «να ζεις για να δουλεύεις», αντί «να δουλεύεις για να ζεις».

   Ο Μουχίκα πολέμησε τη δικτατορία ως αρχηγός των Τουπαμάρος, συνελήφθη και φυλακίσθηκε από το 1971 ώς το 1985, εξελέγη γερουσιαστής και μετά Πρόεδρος. Τις Κυριακές γυρίζει τη χώρα με τη σύζυγό του, τη γερουσιαστή Λουσία Τοπολάνσκι, και τη σκυλίτσα τους, τη Μανουέλα, που της λείπει ένα πόδι, και επισκέπτονται απρογραμμάτιστα σπίτια πολιτών. Λένε πως είναι ο μοναδικός Πρόεδρος που έχει περισσότερες φωτογραφίες με πολίτες της χώρας του παρά με ξένους… Η απλότητα της ζωής του έχει τραβήξει την προσοχή σ' όλο τον κόσμο. Ζει με τη σύζυγό του, όχι στο προεδρικό μέγαρο, αλλά σε μια αγροτική κατοικία, όπου φτάνει κανείς ακολουθώντας έναν χωματόδρομο. Καλλιεργούν εκεί γλαδιόλες, τις οποίες εμπορεύονται. Ο Μουχίκα δεν φοράει γραβάτα παρά μόνο στις επίσημες περιστάσεις και συχνά εμφανίζεται με μπλουζάκι, τζιν και φθαρμένα αθλητικά παπούτσια.

   «Εχω ζήσει έτσι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου», λέει. «Μπορώ να ζω καλά μ' αυτά που έχω». Τα χρήματα που του μένουν για να ζήσει είναι περίπου ο μέσος μισθός στην Ουρουγουάη, γύρω στα 600 ευρώ τον μήνα. Το 2010, η προσωπική περιουσία του ανερχόταν σε 1.400 ευρώ, όση η αξία του αυτοκινήτου του, ενός Σκαραβαίου του 1987. Φέτος πρόσθεσε και τα μισά περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του - γη, τρακτέρ κι ένα σπίτι - και έφτασε τις 170.000 ευρώ. Ακόμη κι έτσι, η περιουσία του είναι μόλις τα δύο τρίτα εκείνης που έχει δηλώσει ο αντιπρόεδρος Ντανίλο Αστόρι και το ένα τρίτο αυτής που δήλωνε ο προκάτοχός του στην Προεδρία, ο Ταμπαρέ Βάσκες.

   «Με αποκαλούν «ο πιο φτωχός Πρόεδρος», αλλά δεν αισθάνομαι φτωχός», δήλωσε τις προάλλες στο BBC. «Φτωχοί είναι αυτοί που δουλεύουν για να διατηρήσουν έναν ακριβό τρόπο ζωής και θέλουν διαρκώς όλο και περισσότερα. Είναι ζήτημα ελευθερίας. Αν δεν έχεις πολλά αγαθά, δεν χρειάζεται να δουλεύεις όλη σου τη ζωή σαν σκλάβος για να τα συντηρείς κι έτσι έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου».

Κωνσταντίνος ...

.... η αντιγραφή από το http://www.tanea.gr/news/world/article/4768689/?iid=2

- Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
aitherovamonas
Αιθεροβάμων (Κωνσταντίνος)
αιθερο - βάμων στον ελεύθερο χρόνο (όταν υπάρχει !)
από ΒΙΝΥΛΙΟΥΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/aitherovamonas

Μουσική και Επιλογές από απόψεις, σκέψεις και φιλοσοφία παρελθόντων χρόνων, που μπορούν (που ξέρεις;) να βάλουν το λιθαράκι τους για ένα καλύτερο αύριο.... έναν καλύτερο άνθρωπο .... γιατί όλοι λίγο ή πολύ, έχουμε ελλατώματά ή/και πάθη .... 
Tags

2022 Eυτυχία Humour Άνθρωποι Αλαζονεία Αλήθεια Ανθρωπος Ασκητική Εγωϊσμός Εκπομπή Ελύτης Επετειακή Εκπομπή Επιλογές Ευτυχία Ζεϊμπέκικο Ζωή Ιστορίες .... Καλοσύνη Κάπου εδώ γύρω είμαι....πάντα.....με αγαπημένη μουσική... Μοναξιά Μουσικές Εκπομπές Μουσική Οι περιορισμοί μας Πάθη Προβλήματα προβολή Υποκρισία Χρόνος Ψυχή
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links