αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
Κι ο άνεμος ήταν τόσο δυνατός...
Shadows...
05 Απριλίου 2014, 21:39
Αλλαγές...


Την Τετάρτη τελειώνουν οι υποχρεώσεις μου. Και μάλλον θα ξαναβρεθώ πάλι πίσω στην Αθήνα... Και από την πλατεία Ναυαρίνου πάλι στην πλατεία Θεμιστοκλέους... Δεν αφήνω τίποτα πίσω μου και τίποτα δεν πάω να βρω. Το μόνο που έχω είναι μερικοί φίλοι που μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και μαζί σκεφτόμαστε το μέλλον μας. Να φύγουμε; Να πάμε έξω; Δεν είναι το πρόβλημα μόνο στην Ελλάδα... Ας μη γελιόμαστε! Το πρόβλημα είναι στην ανθρωπότητα και αυτό, αν δεν πας στο νησί του Lost, δεν το γλυτώνεις. Λείπουν οι εντάσεις από την ανθρωπότητα. Αυτό τους έχει κάνει όλους να κοιμούνται όρθιοι. Και αυτό είναι που κάνει αυτούς που δεν κοιμούνται όρθιοι και έχουν κάποιες ανησυχίες, να θυμώνουν και να κοκκινίζουν από ντροπή για το είδος τους. Εγώ θα κάνω κάτι! Φόνος θα είναι; Τεράστια ανακάλυψη θα είναι; Κάτι μεγάλο θα είναι... Δεν μπορώ άλλο τη μιζέρια που με περικυκλώνει. Δεν μπορώ να υποταχτώ σε αυτή τη θλίψη που επικρατεί γύρω μου και θυσιάζει άτομα σαν εμένα, τους φίλους που ανέφερα πιο πάνω και τη θάλασσα... Όποιος θέλει πραγματικά να ακολουθήσει... ευπρόσδεκτος. 

Μην ξεχνάτε...


ΝΑ ΤΑ ΖΕΙΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!
2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από investor (06.04.2014)
Μια χαρά θάλασσες έχει και η Ελλάδα και τώρα που βγήκε απο την κρίση θα φύγει η μιζέρια,θα ανοίξουν μαγαζιά,θα αξιοποιηθεί το ελληνικό και θα γίνει θεματικό πάρκο,θα γίνει ανάπλαση στο ιστορικό κέντρο.Αν πάλι θέλετε εντάσεις να πάτε allou!fun park


Σχόλιο από LadyLuck (06.04.2014)
Ναι... Το success story σε όλο του το μεγαλείο! Η μιζέρια είναι παντού και δεν έχει να κάνει με την οικονομική κρίση που γεμίζει σκυλάδικα κάθε Σάββατο βράδυ και όλες τις καφετέριες την Κυριακή το μεσημέρι. Όσο για τις θάλασσες... Μόνο αυτές με κρατάνε διανοητικά υγιή... Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
ladyluck
The Diary of Two Dreams
Life Seeker
από ΕΞΑΡΧΕΙΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/ladyluck

When we were dancing I saw the look in your eyes... Now we are strangers lost in a sea full of sighs...
Tags

muay thai Λάθη λάθη Το τέλος του κόσμου παρελθόν συναισθήματα
Επίσημοι αναγνώστες (6)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης

template design: Jorge