ελληνική μουσική
    965 online   ·  210.856 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Η 6η θέση είναι δική μας! Μπράβο παιδιά!

    Οι τίτλοι τέλους έπεσαν για τον 58ο Διαγωνισμό Ευρωπαϊκού Τραγουδιού. Η Ελλάδα κατέκτησε επάξια την 6η θέση. Πέρα όμως από τους βαθμούς και τις τυπικές κατατάξεις το σίγουρο κέρδος είναι ότι το διασκεδάσαμε με την ψυχή μας!

    Η 6η θέση είναι δική μας! Μπράβο παιδιά!

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Κυριακή 19 Μαΐ 2013

    Αγάθωνας και Koza Mostra. Δύο γενιές που μαζί ένωσαν την τρέλα τους, την αγάπη τους για την μουσική και την Ελλάδα. Πέτυχαν όχι απλά να μπουν στην δεκάδα αλλά και να κατακτήσουν την 6η θέση στον τελικό της Eurovision. Πέτυχαν να κάνουν την Ευρώπη να λικνίζεται στους ελληνικούς ρυθμούς του μπαγλαμά, του ελληνικού στίχου και της αστείρευτης διάθεσης για διαρκή προσπάθεια. Πέτυχαν να δηλώσουν ένα δυναμικό παρόν σε μια μεγάλη διοργάνωση παρόλες τις δυσκολίες που περνάμε ως μονάδες και ως χώρα τα τελευταία χρόνια. Κυρίως όμως πέτυχαν να διασκεδάσουν το σύνολο του κόσμου, ακόμα αυτούς που αρχικά δεν συμφωνούσαν με την συγκεκριμένη συμμετοχή. Alcohol is free! Και νοιώσαμε όλοι υπέροχα με αυτή την τρέλα που μας μετέφερε η ελληνική αποστολή για τη μουσική, το τραγούδι και τον χορό.

    Το διασκεδάσαμε με την ψυχή μας! Τα ζωηρά βλέμματα, τα χορευτικά, το χιούμορ, τον παλμό μέσα στον οποίο μας έβαλε αυτή η εξαιρετική και ταλαντούχα ομάδα. Μας έπεισαν για την αυθεντικότητά τους, το πείσμα και η σιγουριά ότι θα πετύχουμε. Και πετύχαμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και μια Ευρώπη να μας χειροκροτά καθόλη την διάρκεια της εμφάνισής μας.

    Αυτή η απίστευτη ομάδα μας παρέσυρε ευχάριστα να ζήσουμε αυτή τη συμμετοχή μαζί τους με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που ξέραμε μέχρι σήμερα. Ήταν από τις σπάνιες φορές που ακούστηκε για συμμετοχή μας αυτό το “πάμε και δεν μας νοιάζει τι θέση θα πάρουμε”. Alcohol is free! Συμφώνησαν σε αυτό και οι 26 από τις 38 συνολικά χώρες που μας τίμησαν σήμερα με την ψήφο τους. Ήταν σαν μια ηχηρή και ανοιχτή πρόσκληση σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο να επισκεφτούν την χώρα μας, να απολαύσουν τις ομορφιές της και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους!

    Γειά μας! 


    Tags
    Καλλιτέχνες:Eurovision



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #27258   /   19.05.2013, 09:05   /   Αναφορά

    Μπράβο στα παιδιά !!!!


    Προσωπικά ένοιωσα πολύ όμορφα βέποντάς τους στην σκηνή !


    Κατάφεραν να μου μεταδώσουν το κέφι τους την ζωντάνια τους το πάθος τους !!


    Εννοείται η 1η Δανία με την αξία της!


    Άντε και του χρόνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    #27260   /   19.05.2013, 11:00   /   Αναφορά

    Oμολογώ ότι αρχικά δε μου είχε αρέσει η συμμετοχή μας...Ακούγοντας όμως όλα τα τραγούδια..κατάλαβα ότι θα πηγαίναμε καλά!Έτσι λοιπόν στοιχημάτισα..στην 4-6η θέση για την Ελλάδα που μου φάνηκε κάτι εφικτό!!!Και..κέρδισα!!!!!!!!!!!!!!!Ας είναι καλά λοιπόν τα παιδιά... και για το ..20ευρω..που μού'καναν δώρο!!!{#emotions_dlg.clap}{#emotions_dlg.lol} όσο για την πρώτη θέση..το τραγούδι της Δανίας ..δε μου άρεσε..Θα ήθελα της Νορβηγίας και κατά δεύτερο λόγο του Αζερμπαϊτζαν!!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους!{#emotions_dlg.biggrin}

    #27261   /   19.05.2013, 11:16   /   Αναφορά

    Γειά μας.... {#emotions_dlg.biggrin}

    #27270   /   21.05.2013, 01:37   /   Αναφορά

    Συμφωνώ 100% με το κείμενο...Διαφημιστήκαμε σε ακροατές θετικά...Έχω την εντύπωση οτι στα νησιά θα ακούγεται πολύ αυτό το καλοκαίρι και θα γίνουν και αρκετά remix... Νικητές βγήκαμε και σε αυτό τον διαγωνισμό!