αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα
Οι εντυπώσεις με βλέπουν ... (Jim Morrison)
 
14 Σεπτεμβρίου 2007, 00:56
Ηρεμία ....


Έχω αρκετούς λόγους να γκρινιάζω αυτές τις μέρες :

- 10 μέρες τώρα δεν είχα τηλέφωνο - άρα και INTERNET - στο σπίτι εξαιτίας κάποιων αδέξιων δημοτικών υπαλλήλων από τη μια και της γενικότερης αδράνειας που διακατέχει τον Ο.Τ.Ε. από την άλλη

- το κατώφλι του σπιτιού μου είναι γεμάτο φακέλους από εκλογικό υλικό που στέλνουν διάφοροι υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων , οι δρόμοι είναι γεμάτοι από φυλλάδια διαφόρων υποψηφίων βουλευτών όλων των κομμάτων , οι κολώνες είναι γεμάτες από αφίσες κομμάτων κ.ο.κ. και αναρωτιέμαι και εγώ η κουτή : πριν λίγες μέρες μέρες δεν ήταν που καιγόταν κυριολεκτικά όλη η Ελλάδα και όλοι τους και όλοι μας λέγαμε οτι πρέπει να αφυπνήσουμε την βαθιά κοιμισμένη οικολογική μας συνείδηση ; Τι έγινε ξαφνικά ; Ελεώ εκλογών ξεχάσαμε τα δέντρα που κάηκαν και είπαμε να καταστρέψουμε αδίκως και άλλα κάνοντας τα άχρηστα φυλλάδια ;

- από την προηγούμενη Πέμπτη με φλερτάρει εντόνως κάτι σαν κρυολόγημα .

- "έρχονται μέρες που δικάζουν" που λέει και το τραγούδι , τις οποίες κανονικά θα έπρεπε να περίμενα ήρεμη διότι το ήξερα από καιρό αλλά αμελής και τεμπέλα ούσα , θαρρώ πως δεν θα έχω σοδειά να τους προσφέρω και θα με αφήσουν χέρσα ....

 

Έχω και έναν πολύ σημαντικό να είμαι καλά :

- ζω !

 

Όχι άλλη μιζέρια , πουλιά μου ....

Και όσον αφορά τις εκλογές , ναι , είμαι κουρασμένη από όλο αυτό τον "Θίασο" που λέει και ο Μάλαμας αλλά όχι , τέτοια που είμαι δεν νομίζω να έχω δικαίωμα να ζητάω κάτι καλύτερο .

Ας με κάνω καλύτερο άνθρωπο πρώτα και μετά ας πάω να παραπονεθώ και για τους πολιτικούς-δείγματα ανθρώπων προς αποφυγή .

 

Καλή ημέρα να έχετε , πουλάκια μου !


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από neerie (14.09.2007)
Σωστά λες, παραδείγματα προς αποφυγή. Βγαίνει και κάτι καλό από όλα αυτά, ανοίγουν (ελπίζουμε) τα μάτια μας. Κρίνουμε συμπεριφορές και καταστάσεις για να διορθωνόμαστε κι εμείς.

Καλή σου μέρα :)Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
koini_maria
Μαρία Σκ.
φοιτήτρια (κακής ποιότητας)Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/koini_maria

Σκόρπιες σκέψεις , προτάσεις , απόψεις για μουσική / κινηματογράφο / δρώμενα , αμπελοφιλισοφίες , λογοτεχνικά κείμενα κ.α.


Tags
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksPhoto courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
Template design by Jorge

Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης