Περί ανέμων και υδάτων!
Σκέφτομαι άρα υπάρχω
28 Οκτωβρίου 2008, 12:54
Κι οι μέρες πέρασαν..!


 

Στο περασμένο post η καλή μου Κατερίνα (ΚΙΤ_ΚΑΤ) έγραψε:

"Ένα παλιό τραγουδάκι έλεγε... "Χαμογελά η ζωή σ'όποιον έχει πίστη και αντοχή" :)
Και να μη χαμογελάει, με πίστη και αντοχή τα βλέπεις κι εσύ όλα καλύτερα..
Smiles!!"

 

Κατερίνα μου, αυτό είναι ένα απ' τ' αγαπημένα μου τραγούδια, κι ίσως απ' τα καλλίτερα που έχουμε στείλει στη Eurovision!!! Σ' ευχαριστώ, έστω και καθιστερημένα, που μου το θύμισες και που προσπάθησες να με κάνεις να νοιώσω καλλίτερα!

Αυτό το post έχω αρχίσει να το γράφω άλλες 3 φορές, αλλά κάθε φορά κάτι γινόταν και σταματούσα. Σήμερα, που έχουν περάσει δύο μήνες, μπορώ να πω πως νοιώθω αρκετά καλά. Όχι τέλεια, αλλά είναι μια αρχή. Έχουν συμβεί πολλά, κυρίως καλά που συνέβαλλαν σε αυτό!

Πολύ σημαντική ήταν η στήριξη φίλων ή και απλά γνωστών, όπως η Κατερίνα, που μπορεί να μη μιλάμε συχνά ή να συναντιώμαστε μια φορά στη ζωή μας, αλλά αυτά που λέγονται ή πράτονται είναι αρκετά για να σου δώσουν δύναμη! Πάντα μου έκανε εντύπωση το πόση δύναμη έχουν τα λόγια και πολύ περισσότερο τα λόγια ανθρώπουν που δεν σε ξέρουν καλά ή δεν σε ξέρουν και καθόλου!!!

Πέρα απ' την αγάπη και το ενδιαφέρων όλων αυτών που μου άπλωσαν το χέρι, όμως, το θετικό νομίζω είναι ότι βρήκα λίγη δύναμη να σταθώ λίγο στα πόδια μου. Έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω. Γιατί όσο και να προσπαθούν οι άλλοι άμα κι εσύ ο ίδιος δεν θέλεις δεν γίνεται τίποτα. Ακόμα, βέβαια τρέμουν τα πόδια μου και δεν έχουν πολύ δύναμη, όπως τα πόδια κάποιου που σηκώθηκε από αναπηρικό καροτσάκι και ξεκινάει να περπατάει, αλλά ελπίζω να το ξεπεράσω αυτό και να τα δυναμώσω σύντομα!

Ίσως σ' αυτό βοηθήσει και το γεγονός ότι σύντομα θα φτιάξω και το ρολό που έχει σπάσει και πέσει στη μπαλκονόπορτα του δωματίου μου και εμποδίζει εδώ κι αρκετές εβδομάδες τον ήλιο να μπει και να μου φτιάξει την περίεργη διάθεσή μου, να με γεμίσει αισιοδοξία! Άλλο ένα στοιχείο που μου κάνει πάντα εντύπωση είναι η "σχέση" που έχω με τον ήλιο! Όποτε βγαίνει γεμίζω χαρά και μπορώ να κάνω πολλά! Το πρωί, επίσης, απεχθάνομαι το τεχνητό φως, ειδικά στη δουλειά. Το χειμώνα που είναι κρυμμένος στα σύννεφα με πιάνει μελαγχολία. Περίεργα πράγματα!Και παρότι εξηγούνται επιστημονικά, εμένα πάντα εντύπωση θα μου κάνουν!!!

Και για να μην Ξεχνιώμαστε μέρα που είναι:

Χρόνια Πολλά!

 

Φώτος απο webshots. H Ελληνική σημαία όπως την φωτογράφισε τουρίστας, αν δεν κάνω λάθος, με την εξής λεζάντα: The biggest Greek flag, The biggest Greek flag in the world (Guiness record), 667.89 sq. meters, in Keri village of Zakynthos (Zante) island (Ioanian sea).

- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
theotita
Αθηνά Βυτινάρου
Επικοινωνιολόγος/ Δημόσιες Σχέσεις
από ΓΛΥΦΑΔΑ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/theotita

Περί ανέμων και υδάτων μετά μουσικής...

Tags

Candy Candy Αγαπημένα Τραγούδια Αναμνήσεις Ελληνικό Ραδιόφωνο Κάποιοι μας Χρειάζονται Προβληματισμοί Τραγούδια κι Αναμνήσεις Χριστούγεννα 2007Επίσημοι αναγνώστες (2)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links