Περί ανέμων και υδάτων!
Σκέφτομαι άρα υπάρχω
17 Αυγούστου 2008, 12:00
Κι οι μέρες περνούν


Πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες από τότε που κάηκε ο υπολογιστής μου. Μετά από πάρα πολλά χρόνια είναι η πρώτη φορά που παρακαλώ ξανά να έρθει γρήγορα ο Σεπτέμβρης μπας και με γλητώσει απ' το χειρώτερο ίσως καλοκαίρι της ζωής μου.

Το γεγονός οτι δεν πήγα και δεν πρόκειται να πάω διακοπές δεν είναι ο λόγος που ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτό το καλοκαίρι. Έχω συνηθίσει άλλωστε. Είναι ζήτημα σ' όλη μου τη ζωή να έχω πάει διακοπές δέκα φορές, χωρίς να συμπεριλάβω τα μονοήμερα στην Τήνο, αλλά συμπεριλαμβάνω 3ήμερα σε άλλους προορισμούς. Αυτό που μ' ενοχλεί περισσότερο είναι η έλειψη "ασχολιών".

Δεν εργάζομαι εδώ κι ένα χρόνο (και ένα μήνα), τ' αποθέματά μου έχουν τελειώσει και πέρα από βιβλία, περπάτημα και μπάνιο που και που δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Ο υπολογιστής που μου έχουν δανείσει φίλοι ανεβάζει θερμοκρασία πολύ γρήγορα, οπότε μπαίνω στο διαδίκτυο για τα βασικά: chat με φίλους/ες που είναι μακρυά ή δεν βλεπώμαστε συχνά και ταυτόχρονα ελέγχω e-mails και αγγελιες στα γνωστά σε όλους μας sites. Τα αποθέματα όπως είπα έχουν εξαντληθεί και δεν μπορώ ούτε να ζητάω συνέχεια απ' τους γονείς μου 29 χρονών γαϊδούρα, την ώρα που ούτε σε 'κείνους περισεύουν, για να βγαίνω ούτε μ' αρέσει να κερνάνε συνέχεια οι φίλοι. Άσε που τώρα οι περισσότεροι την κοπανάνε για κάποιες μακρινές παραλίες! 

Αυτά δεν ξέρω γιατί τα έγραψα... Δεν μ' αρέσει συνήθως να δημοσιοποιώ τις μαυρίλες μου. Για άλλο ξεκίνησα να γράφω κι αλλού με πήγε. Ας είναι. Πρέπει να κλείσω γιατί έχει ανεβάσει θερμοκρασία το pc... Με συγχωρείτε αν σας χάλασα τη μέρα με τα δικά μου.

1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

KIT_KAT (17.08.2008)
Ένα παλιό τραγουδάκι έλεγε... "Χαμογελά η ζωή σ'όποιον έχει πίστη και αντοχή" :)
Και να μη χαμογελάει, με πίστη και αντοχή τα βλέπεις κι εσύ όλα καλύτερα..
Smiles!!
ΥΓ: Δε μας χάλασες, κάνει καλό να τα λες:)

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
theotita
Αθηνά Βυτινάρου
Επικοινωνιολόγος/ Δημόσιες Σχέσεις
από ΓΛΥΦΑΔΑ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/theotita

Περί ανέμων και υδάτων μετά μουσικής...

Tags

Candy Candy Αγαπημένα Τραγούδια Αναμνήσεις Ελληνικό Ραδιόφωνο Κάποιοι μας Χρειάζονται Προβληματισμοί Τραγούδια κι Αναμνήσεις Χριστούγεννα 2007Επίσημοι αναγνώστες (2)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links