Περί ανέμων και υδάτων!
Σκέφτομαι άρα υπάρχω
19 Ιουνίου 2007, 12:33
Ααααααχ! αυτός ο Ανάδρομος!!!


Τι τον μελέτησα στην προηγούμενη καταχώρηση;! Χθες έγινε μια παρεξήγηση με το λάθος άτομο! Δε θα μπορούσε να είχε γίνει μεγαλύτερη γκάφα!

Δε θα πω περισσότερα, γιατί θα μπορούσε να συμβεί ούτως ή άλλως, απλά το αναφέρω γιατί είχε να κάνει με την επικοινωνία μιας ομάδας ανθρώπων που δεν έγινε σωστά. Και ο Ερμής , που είναι κι ο κυβερνήτης του ζωδίου μου, λέγεται ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία - με την ευρεία έννοια - και τις μεταφορές/μετακινήσεις. Οπότε όταν φαίνεται να διαγράφει ανάδρομη πορεία, λένε πως η επικοινωνία δεν γίνεται σωστά και δημιουργούνται παρεξηγήσεις κι άλλα ευτράπελα που υπό κανονικές συνθήκες δε θα υφίσταντο!

Ή όπως λέω εγώ, όταν είναι ανάδρομος ο Έρμής όταν σκέφτομαι κάτι, αλλιώς το σκέφτομαι/το έχω στο μυαλό μου, αλλιώς το εκφράζω κι αλλιώς το καταλαβαίνουν οι άλλοι! Τρέχα γύρευε δηλαδή!

Στις φώτο, ο αγαπημένος μου πλανήτης (και να μην ήθελα να είναι αγαπημένος δεν μπορώ μιας και με κυβερνά) που με ταλαιπορεί κάθε τόσο και λιγάκι, παρέα με τους φίλους του στην πρώτη (προσπαθεί να κρυφτεί πίσω απ' την Αφροδίτη!) και από κοντά στη δεύτερη σαν άλλο φεγγάρι!

 

4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

athinouli24 (19.06.2007)
"Ή όπως λέω εγώ, όταν είναι ανάδρομος ο Έρμής όταν σκέφτομαι κάτι, αλλιώς το σκέφτομαι/το έχω στο μυαλό μου, αλλιώς το εκφράζω κι αλλιώς το καταλαβαίνουν οι άλλοι! Τρέχα γύρευε δηλαδή!"
Αχ αυτός ο ανάδρομος τι μας έχει κάνει...
Μήπως,λέω εγώ τώρα,μήπως δεν πρέπει να τα φωρτόνουμε όλα στον καημένο τον ερμή;

theotita (19.06.2007)
Αγαπητή ταυροδιδυμίνα και συνονόματη Αθηνά, όπως είπα και πιο πάνω, πιθανών θα συνέβαινε ούτως ή άλλως η γκάφα! Ο έρημος ο Ερμής δε φταίει πάντα, αλλά κι εγώ όταν δεν υπάρχει άλλος προφανής λόγος για την ασυνενοησία κάπου πρέπει να τα ρίξω!Επίσης, μ'αρεσει η αστρολογία και τελευταία ασχολούμαι αρκετά και ενώ συμβαίνει αυτό είμαι το μόνο άτομο νομίζω που δεν έχει βάλει κάτι αστρολογικό στο blog του έστω και για πλάκα!
renabill (19.06.2007)
Καλέ αστους να λένε.
KAKOFONIKS (25.06.2007)
Πως την πάτησες ρε Αθηνά το λέει και το τραγούδι Κελεκίδου - Μακρής "...με τον ανάδρομο Ερμη.." :-):-)

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
theotita
Αθηνά Βυτινάρου
Επικοινωνιολόγος/ Δημόσιες Σχέσεις
από ΓΛΥΦΑΔΑ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/theotita

Περί ανέμων και υδάτων μετά μουσικής...

Tags

Candy Candy Αγαπημένα Τραγούδια Αναμνήσεις Ελληνικό Ραδιόφωνο Κάποιοι μας Χρειάζονται Προβληματισμοί Τραγούδια κι Αναμνήσεις Χριστούγεννα 2007Επίσημοι αναγνώστες (2)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links