αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Μέσα στη Νύχτα
(ή όταν η αυτοψυχανάλυση συνάντησε τη ματαιοδοξία)

25 Απριλίου 2007, 00:17
Η Λέξη Είναι Μία...


 

Μήπως παραπήρα στα σοβαρά τα τραγούδια που αγαπάω;


7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από thank (25.04.2007)
Γενικά - και ειδικά - .. μιλάς με τα τραγούδια κι εκείνα σου μιλούν. Είναι ένα απο τα χαρακτηριστικά σου. Οπως με την ποίηση και όλα τα σχετικά. Μάλλον είναι κομμάτι σου. Αρα .. το "παραπηρα" (δηλ περισσοτερο απ' όσο "χρειάζεται") δεν νομίζω πως έχει θέση σε αυτές τις περιπτώσεις .. Ξέρεις Αντώνη, πολλές φορες, οι κοσμοι μας, αυτοί οι αγαπημένοι, γίνονται αδίστακτοι. Μας βομβαρδίζουν με αποχρώσεις σκοτεινές και φωτεινες, μας κάνουν παιχνίδια με τον πόνο και τη χαρα. Εκτός ελέγχου. Αλλα .. αν ήταν εντός ελέγχου .. θα τους αγνοούσαμε. Γιατί δεν θα ήταν ποίηση, δεν θάτανε τραγούδι. Αυτή ειναι η δουλειά τους. Να μας ανοίγουν ορίζοντες και να μας παίζουν με ζόρια. Ισως και πόνο.

Δεν ξερω τι σκεφτοσουν οταν το έγραφες .. εγώ παντως, όταν ειδα το ποστ .. χαρηκα. Γιατι ωρες - ώρες μας σπας τα νευρα. Περιμένουμε να δουμε καποιο γραπτό σου κι εσυ ... δεν .. :):):).


Σχόλιο από thank (25.04.2007)
α ναι ..και by the way .. μη μας κανεις καψωνια .. ανοίγουμε το blog... και βλεπουμε μιά φράση... μόνον... Ξέρω, μπορεί να λέει πολλά. Αλλά πολλές φράσεις που λένε πολλά, σαν αυτες που έχουμε συνηθίσει .. λενε περισσοτερα .. Απλα μαθηματικα .. (αν και οι φιλόλογοι θα τα μισείτε ... )


Σχόλιο από gazakas (25.04.2007)
Θάνο, παραπήρα φόρα γράφοντας όλη αυτή τη φράση: ίσως αρκούσε μόνο η λέξη που υπαινίσσεται ο τίτλος και η φωτογραφία για να (μην) πω αυτό που ήθελα...


Σχόλιο από thank (25.04.2007)
με τη φωτογραφια .... διαφωνω ... :):)...


Σχόλιο από dimitrapan (25.04.2007)
Νομίζω ότι το "παραπήρα σοβαρά" και το "...που αγαπάω" γενικότερα είναι φράσεις αντικρουόμενες! Keep going Αντώνη όπως ξέρεις κι όπως αγαπάς, αυτά είναι που μας γεμίζουν. :-)

Με τη φωτό θα διαφωνήσω κι εγώ...

Την καλημέρα μου! :


Σχόλιο από gazakas (25.04.2007)
Θάνο και Δήμητρα, καμιά φορά κλείνουμε τα αυτιά μας για ό,τι έρχεται απ' έξω μπας και ακούσουμε καθαρότερα το μέσα...


Σχόλιο από thank (25.04.2007)
Η απάντησή σου μ' "εστειλε" (για μία ακόμα επιπλέον φορα). Μόνο που καμμιά οι έξω ήχοι συμπληρώνουν καλύτερα τους μέσα μας.... :):)

Αν και - ταπεινή μου - γνώμη ειναι πως, ακόμα και αν απαγορεύσεις στον εαυτό σου τα έξω ακούσματα, πάλι κάποιες πηγές μέσα σου .. θα δημιουργήσουν τραγούδια, ποίηση και παραμύθια.... Οπότε δεν σε βλέπω να τη γλυτώνεις από αυτά... :):):) Αλλά ας μη σε απογοητεύσω από τώρα....Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
gazakas
Αντώνης
Φιλόλογος
από Θεσσαλονίκη, Πρόχωμα, Κουφάλια, όχι κατ' ανάγκη με αυτή τη σειράΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/gazakas

Το ίχνος που αφήνουν τραγούδια και σκόρπιοι στίχοι σε μια ξεκούρδιστη ψυχή...
Tags
Επίσημοι αναγνώστες (9)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links

Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης