αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
Το Πνευμα και το ...Οινοπνευμα!
-
09 Οκτωβρίου 2016, 21:09
Θέλω Να Την Απατήσω!
Απιστία  Κόλυβα  

Είμαστε πολύ καλά με την Κ. και περνάμε πολύ όμορφα. Λείπω και δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω στο σπίτι και να τη σφίξω στην αγκαλιά μου. Λείπω και τη σκέφτομαι γυμνή και τρελαίνομαι. Της κάνω και διάφορα κόλπα που δεν τα περιμένει και της αρέσουν. Της λέω ότι θα λείψω για αρκετές ώρες γιατί με παιδεύει αυτό το άτιμο το εξώφυλλο του νέου μου βιβλίου και μετά από λίγο της τηλεφωνάω και της το παίζω γκόμενος.            
     «Μωρό, να έρθω να σε στριμώξω τώρα που λείπει ο δικός σου;».

Άλλες φορές της κλείνω ραντεβού σε ξενοδοχείο.

     «Ξενοδοχείο Χ, δωμάτιο 135. Σε περιμένω».

Κι άλλες φορές της αγοράζω σέξι εσώρουχα που ξέρουμε και οι δύο μας ότι είναι μόνο για μια φορά, γιατί θα της τα σκίσω μόλις τα φορέσει. Τέτοια πράγματα κάνουμε με το κορίτσι μου και περνάμε τέλεια. Όμως εγώ θέλω να την απατήσω. Έτσι μου κόλλησε βρε αδελφέ. Θέλω να κάνω ένα τσιλιμπούρδισμα να δω πώς είναι. Γι αυτό κάθισα και μελέτησα το σχέδιο του τσιλιμπουρδίσματος πολύ προσεκτικά.

1.
Θα διαλέξω με προσοχή την ερωμένη μου. Βασικά, πρέπει να βρω μια γυναίκα που θα (μοιάζει να) έχει σώας τας φρένας, που θα (μοιάζει να) συναινεί σε μια 100% σεξουαλική σχέση, που θα (μοιάζει να) μη μου ζητήσει τίποτα περισσότερο από αυτό και κυρίως, μια γυναίκα που θα (μοιάζει να) μην έχει ούτε έναν κοινό φίλο με τη δική μου. Αν είναι και εκείνη σε σχέση, ακόμα καλύτερα, διότι θα κρατήσει εχεμύθεια και θα καταλάβει απόλυτα το γιατί δεν μπορώ να τη συναντήσω την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ.

2.
Πρέπει να διαλέξω προσεκτικά τον τόπο του εγκλήματος. Προφανώς και δεν μπορώ να την πάω στα μπαράκια που πηγαίνω με την Κ. Υπάρχουν ένα σωρό γνωστοί που κυκλοφορούν τριγύρω, που έχουν μάτια και βλέπουν, και που έχουν στόμα και μιλάνε. Όποτε πρέπει να πάω με την άλλη κάπου safe. Μάλλον σε μια άκυρη καφετέρια σε μία άσχετη γειτονιά, ή στο σπίτι του έμπιστου κολλητού, του Χάρη ας πούμε, ή σε κάποιο ξενοδοχείο. Αποκλείεται στο αυτοκίνητο. Το ξεχνάμε, διότι ο νόμος του Μέρφι έχει πολλά ...ποδάρια: λαστιχάκι μαλλιών, σκισμένο κομματάκι από το περιτύλιγμα του προφυλακτικού, τρίχα, γόπα, χαρτομάντηλο...

3.
Δεν θα αλλάξω τίποτα από την καθημερινότητά μου. Οποιαδήποτε αλλαγή, μεγάλη ή μικρή στις συνήθειές μου, θα κινήσει υποψίες. Δεν γίνεται να αρχίσω ξαφνικά να λείπω συνεχώς για το εξώφυλλο (κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσει) ούτε μπορώ να εμφανίσω ξαφνικά από το πουθενά έναν φίλο από το στρατό, ούτε να βγαίνω κάθε λίγο για περιοδεία με το βιβλίο. Έχουμε βλέπεις και το ίντερνετ που τα μαρτυράει όλα. Θα κάνει ένα κλικ και θα ανακαλύψει ότι οι εκδόσεις δεν έχουν ανακοινώσει κάποια περιοδεία. Οπότε «Εσύ κύριε –θα μου πει- πώς πήρες τα βουνά;». Επίσης, δεν πρέπει ποτέ να διαπράξω την απιστία στον κοινό μας χρόνο και να ακυρώσω τις βραδιές που περνάμε μαζί. Θα πρέπει λοιπόν να θυσιάσω κάτι άλλο. Τη βραδιά του champions league ας πούμε ή το παιχνίδι του Ολυμπιακού, αν και αυτό το δεύτερο, μου κάθεται πολύ δύσκολο να το κάνω. Είναι πιο εύκολο να κανονίσω τις ώρες που η Κ. πηγαίνει στο γυμναστήριο ή για καφέ με τις φίλες της.

4.
Πρέπει να έχω πάντα ένα αδιάσειστο άλλοθι. Να έχω αυτόπτες μάρτυρες και αποδείξεις για τα ψέματά μου. Αν πω ότι πήγα για ψώνια, πρέπει να γυρίσω με σακούλες. Αν πω ότι επισκέφθηκα τη θεία μου, πρέπει να πάω στη θεία μου, άσχετα με το αν από τις 5 ώρες που έλειπα, έκατσα στη θεία 20'. Το καλό άλλοθι είναι το επιβεβαιωμένο άλλοθι. Σωστά;

5.
Πρέπει να έχω έναν και μοναδικό συνένοχο. Δεν γίνεται να πω σε όλους τους κολλητούς μου τι έκανα, αφενός για να μην ξεφτιλίσω το κορίτσι μου στο πανελλήνιο και αφετέρου γιατί όσοι περισσότεροι το ξέρουν, τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος να με εκθέσουν. Δεν γίνεται όμως να μην το πω σε κανέναν, διότι θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστώ κάλυψη. Ο Χάρης –που λέγαμε πριν- είναι η κάλυψη. Ο Χάρης χώρισε και θέλει να βγούμε για καφέ να μου κλαφτεί. «Ε φίλος είναι. Δεν μπορώ βρε χρυσό μου να μην πάω. Δεν το καταλαβαίνεις;». Ο Χάρης θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμος ανά πάσα στιγμή για να πει το παραμύθι. Εννοείται φυσικά, ότι όση ώρα είμαστε έξω για καφέ με τον Χάρη, ο Χάρης δεν μπορεί να είναι online στο chat του facebook. Γι αυτό πρέπει να διαλέξω έναν έξυπνο Χάρη.

6.
Πρέπει να εξαφανίσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Και όχι μόνο το κραγιόν στο πουκάμισο, τις τρίχες στο πουλόβερ και άλλα κλισέ. Οι αποδείξεις είναι παντού. Τα σπίρτα από την άκυρη καφετέρια στην τσέπη μου, το ρομαντικό δείπνο στον αναλυτικό της πιστωτικής μου κάρτας, ή μια ύποπτη σημείωση στην ατζέντα μου. Πρέπει να τα εξαφανίσω όλα.

7.
Πρέπει να δω τι θα κάνω με την τεχνολογία, διότι η τεχνολογία είναι εχθρός μου.

Εχθρός No. 1, το τηλέφωνο. Όλες οι γυναίκες έχουν ψάξει κάποια στιγμή το κινητό του συντρόφου τους (ΟΚ, μπορεί να υπάρχουν 5 εξαιρέσεις, αλλά εγώ λέμε ότι δεν έχω πέσει σε μια από αυτές). Είναι προτιμότερο να αποκτήσω ένα καρτοκινητό και να επικοινωνώ με την άλλη αποκλειστικά από αυτό.

Εχθρός No. 2, ο υπολογιστής. Αν χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή του σπιτιού, θα πρέπει να φτιάξω ένα νέο email που θα το δώσω μόνο στην άλλη. Επίσης, θα κατεβάσω έναν άλλο browser, και θα τον κρύψω βαθιά σε κάποιο folder, και ο οποίος θα δουλεύει σε incognito mode. Θα σβήσω επίσης και αυτό το κείμενο. Κυρίως αυτό το κείμενο, πρέπει να εξαφανιστεί.

8.
Πρέπει να φτάσω στα άκρα, και ναι, είμαι έτοιμος να φτάσω στα άκρα, διότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να κάνω λάθη. Είπα ας πούμε ότι θα λείψω 3 ώρες και έλειψα 7. Ξέχασα το κινητό στην αθόρυβη και τώρα βρήκα 132 αναπάντητες από το κορίτσι μου. Άρα, ήρθε η στιγμή να βγάλω λαγό από το καπέλο μου. Πρέπει να εφεύρω μια απίστευτη ιστορία, την οποία πρέπει να την κάνω πιστευτή. Μου έκλεψαν το κινητό. Μου έσκισαν τα λάστιχα. Τράκαρα με το αυτοκίνητο. Για να δουλέψει όμως αυτό το ακραίο κόλπο, πρέπει να φτάσω όντως στα άκρα. Να πετάξω το κινητό στα σκουπίδια, να σκίσω τα λάστιχα ή να ρίξω το αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο. Και εννοείται βέβαια, ότι αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Έχω λοιπόν μόνο μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσω ένα τόσο extreme ψέμα.

9.
Δεν πρέπει να υποτιμήσω το κορίτσι μου. Τα «σιγά μην το καταλάβει» έχουν κλείσει σπίτια, οπότε ναι, δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη της, αλλά δεν εννοώ αυτό. Κυρίως εννοώ ότι δεν υποτιμώ την ικανότητά της να μεταμορφωθεί από ένα αξιοπρεπές και γλυκούλικο κοριτσάκι σε έναν ψυχωτικό Πουαρώ. Εδώ έχουν υπάρξει κυρίες με όλη τη σημασία της λέξης, που προκειμένου να μάθουν την αλήθεια, άνοιξαν κινητά, έψαξαν τσέπες και σημειωματάρια και κατασκόπευσαν το αγόρι τους με το αυτοκίνητο. Δεν πρέπει λοιπόν να χαλαρώσω, γιατί θα κάνω λάθη.

10.
Πρέπει να αρνηθώ τα πάντα. Αν κάνω λάθη και ανακαλυφθώ, δεν έχω άλλο όπλο από αυτό. Θα αρνηθώ τα πάντα και δεν θα παραδεχθώ τίποτα. Όσο τραβηγμένο κι αν είναι το τελευταίο μου ψέμα, θα το πω.
     
     «Ποια είναι αυτή που σου τηλεφωνάει;».
     «Δεν έχω ιδέα. Καμιά τρελή θα είναι»
     «Κι αυτή η φωτογραφία που είσαι αγκαλιά με την ξανθιά τι είναι;»
     «Είναι αποτέλεσμα photoshop. Δεν έχεις δει την Ολέθρια Σχέση;».
     «Καλέ τι photoshop μου λες; Αφού έχει γονατίσει μπροστά στο παντελόνι σου».
     «Είναι μοδίστρα αγάπη μου. Είπα να ράψω ένα παντελόνι και μου παίρνει μέτρα».

Δεν πρόκειται να με πιστέψει, αλλά αξίζει να κάνω μια προσπάθεια. Βαθιά μέσα μου ξέρω ότι δεν είναι σωστό αυτό που σκέφτομαι να κάνω. Εσείς τι λέτε; 


21 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από EVAGGELIASAKELLARIOU (10.10.2016)
Καλημέρα. Σου αρέσει να παίζεις με τη φωτιά, Orfeus.


Σχόλιο από Hastaroth (10.10.2016)
"Κυρίως αυτό το κείμενο πρέπει να εξαφανιστεί".

Κι'άν κάποιος το έχη ήδη αντιγράψει κάπου;

Και πώς αποκλείεις ότι δέν το έχουν ήδη διαβάσει κάμποσοι φίλοι σου -και κυρίως η Κ;.

Διότι αυτά τα πράγματα,όπως έλεγεν και ο Καραμανλής (αυτός με τα φρύδια) είναι απ'αυτά που γίνονται,αλλά δέν λέγονται.

Ούτε κάν στο blog σου.

Κυρίως εκεί....

Καλή εβδομάδα.


Σχόλιο από Hastaroth (10.10.2016)
Επίσης,πράγματι,δέν είναι σωστό αυτό που σκέφτεσαι να κάνης.Σκέψου πόσο κοστίζουν τα κόλλυβα-γιατί να μπή σε τόσα έξοδα η καημένη;

:)


Σχόλιο από sven (10.10.2016)

Λοιπόν μάγκα, σε τσάκωσα!!!

Τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν: είτε είσαι σεξομανής -το αντίθετο του νυμφομανής-, είτε ένας παλαιάς κοπής φαλλοκράτης-σεξιστής που χρειάζεται αναμόρφωση και ρετουσάρισμα, είτε ένας αρσενικό με κλονισμένη αυτοπεποίθηση που χρειάζεται απέραντη κατανόηση και ψυχική τόνωση…

Είμαι ο άνθρωπός σου, λοιπόν!!!

Σου έχω έτοιμες εξηγήσεις και λύσεις για την κάθε παραπάνω περίπτωση.

Για την πρώτη: αν σε τσακώσει, όπως καλή ώρα εγώ, όχι μόνο θα επικαλεστείς τη μάνα-φύση, απέναντι στην οποία όλοι μας είμαστε ανίσχυροι, εκτός από τον πατέρα Παΐσιο, αλλά θα φροντίσεις, εκ των προτέρων, να έχεις το ακλόνητο άλλοθι πως έχεις, πράγματι, πάει με πάρα πολλές ώστε να γίνεις πιστευτός. Αυτό, πέρα από άλλοθι, σου δίνει και τη δυνατότητα να κάνεις, μέχρι σκασμού, πράξη το απωθημένο σου…

Για τη δεύτερη: στις περιπτώσεις αυτές, η μόνη εγγυημένη λύση είναι αυτή της ομοιοπαθητικής, δηλαδή, ο πόνος με τον πόνο περνάει ή στρέφουμε την προσοχή μας αλλού για να ξεχάσουμε το δικό μας νταλκά. Λοιπόν, αν πρόκειται περί αυτού, θα εξωθήσεις την καλή σου -ισχυριζόμενος πως πρόκειται για ένα «παιχνίδι» που ανακάλυψες, μελετώντας κάποια αρχαία ινδουιστικά κείμενα και που σκοπό έχει την αύξηση της ερωτικής σας έντασης και την ανανέωση του ερωτικού σας πάθους- να βρει άλλον γκόμενο/-ους (ή ερωμένο, αν σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα). Θα πονέσεις, θα δακρύσεις, θα ζηλέψεις, θα φθονήσεις, θα αγοράσεις κοφτερή λάμα αλλά και θα γίνεις πραγματικά σεξομανής με την «καλή» σου, επιθυμώντας την όλο και πιο τρελά και ακόρεστα. Αυτό, πέραν του ακόρεστου πάθους που θα ξυπνήσει στη σχέση σας, θα μπορεί, επίσης, να αποτελέσει ένα πρώτης γραμμής ακλόνητο άλλοθι, σε περίπτωση που βρεις άλλη ερωμένη, αν ακόμα θα αντέχεις. Θα ισχυριστείς, λοιπόν, αν σε τσακώσει πως έχεις πάει με δεκάδες άλλες, πως αυτήν την «παρενέργεια» δεν την ανέφεραν οι αρχαίες γραφές, οπότε, φυσιολογικά, θα πρέπει, ως σωστή σύντροφος που είναι, να σου δώσει άφεση αμαρτιών…

Για την τρίτη: χρειάζεσαι, μάλλον, ψυχανάλυση, οπότε έλα σε ΄μένα…


Σχόλιο από Hastaroth (10.10.2016)
Απορία:δηλαδή μία νυμφομανής δέν είναι σεξομανής-ήτοι,μανιακή γιά σέξ;Γιατί λοιπόν δέν ορίζουμε και τους άρρενες ώς γαμπρομανείς,κατ'αντιστοιχίαν πρός τίς νυμφομανείς;

Επίσης:ώς γνωστόν,υπάρχουν και οι προνύμφες (στα έντομα μέν,αλλά λέμε τώρα...).Οπότε ένα θήλυ έντομο μπορεί να είναι προνυμφομανές;(αυτό δέν έχει σχέση με το θέμα,αλλά μήπως και στην Βουλή δέν ψηφίζονται τροπολογίες άσχετες με το θέμα τού νόμου;)

Και με τίς παράνυφες,τί γίνεται;Υπάρχουν άραγε παρανυμφομανείς;

Βεβαίως,στην περίπτωση τής "ομοιοπαθητικής" λύσης,ενυπάρχει ο κίνδυνος η καλή σου να σού πή "γιατί θές να βρώ άλλον γκόμενο;γιά να κάνουμε πάρτυ με ούζα;Αρα με απατάς!Κι'αφού πάς με άλλη θα σού σπάσω το κεφάλι" και θα σε αρπάξη απ'το μαλλί και μπάπ και μπάπ και μπάπ θα σε κάνη κεμπάπ.

Τώρα γιά την ψυχανάλυση,δέν ξέρω,ρώτα τον Sven που είναι ειδικός....Σχόλιο από Orfeus (10.10.2016)
Μωρέ και με τη φωτιά θα παίξω, και στο γιατρό θα πάω (γιατρέ μου σου 'ρχομαι) και καλού-κακού θα πάω να της πάρω κόλυβα από το Lidl που τα 'χει πιο φτηνά.


Σχόλιο από EVAGGELIASAKELLARIOU (10.10.2016)
Καλησπέρα. Μας βάζετε σε πειρασμό, κύριε Γιώργο μας. Αν τα κάνεις όλα αυτά, τότε θα μισέψω σε τόπους άλλους και θα σας βλέπω. Ε.Σ.


Σχόλιο από Hastaroth (10.10.2016)
You don't have your god...

Tu n'as pas ton dieu

Ein hashem shelleha (αυτό δέν είμαι σίγουρος ότι το'γραψα σωστά)

Ουκ εστί σοι θεός

Σχόλιο από Orfeus (10.10.2016)
@ Λιάνα:
Α όλα κι όλα. Σε πειρασμό δεν βάζω κανέναν. Ο γιατρός δηλαδή τι να πει; Όχι σε ρωτάω να μου πεις. Ο γιατρός τι να πει που θα με ξαπλώσει στο κρεβάτι και θα μου ζητήσει να του τα πω όλα λεπτομερώς; Α γιατρέ μου να μην το ξεχάσω: Λάβε υπόψη ότι τα τελευταία εσώρουχα που της έσκισα (της δικιάς μου λέω) ήταν κόκκινα με ροζ κεντημένα λουλουδάκια σταυροβελονιά και μαύρη δαντέλα στο τελείωμα.

@ Αλμπέρτο:
You are right mon ami. Ουκ έστι μοι.


Σχόλιο από sven (10.10.2016)

Γιώργο μου, με τρομάζεις...

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρότερα απ΄ό,τι φανταζόμουν. Τι να πω... Τουλάχισον 3 φορές τη βδομάδα ντιβάνι θα χρειασθούν, επ΄αόριστον...

Τι σόι εσώρουχα πήγες κι αγόρασες, βρε αγόρι μου; Με την αγορά αυτή, καθρεφτίζεις τα άδυτα του υποσυνείδητού σου...

Κόκκινα εσώρουχα, δηλαδή, απύθμενο πάθος, αλλά, ταυτόχρονα, και εκρηκτική επιθετικότητα γι΄αυτήν...την οποία προσπαθείς με κόπο να απαλύνεις, ώστε να μην αποκαλυφθεί, με...ροζ λουλουδάκια...τα οποία, όμως, είναι ραμμένα σταυροβελονιά, δηλαδή, στην ουσία, θα ΄θελες να τη...γαζώσεις ψιλό γαζί, αν μπορούσες.....

...και το κερασάκι στην τούρτα. Μαύρη δαντέλα στο τελείωμα...!!! Δεν κρύβονται, βρε Γιώργη μου, τα...δολοφονικά σου αισθήματα γι΄αυτήν... Πλερέζες και θανατικό...

Σβήσε γρήγορα το σχόλιο, ρε φίλε μου. Για το καλό σου...

Πρώτ΄απ΄όλα, όμως, σβήσε το ΔΙΚΟ μου!!!


Σχόλιο από Orfeus (10.10.2016)
Πώώώώ... πω... Κοίταξε τι μπορεί να πάθει κανείς στα καλά καθούμενα. Αλλά εδώ που τα λέμε, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Σαν υπνωτισμένος πήγα γιατρέ μου στα κόκκινα με τη μαύρη δαντέλα. Ένα σωρό χρώματα μου έδειξε η πωλήτρια αλλά εγώ εκεί. Τα κόκκινα θέλω.

Δείτε -μου έλεγε- και τα άσπρα με τις πεταλουδίτσες. Όχι. Τα κόκκινα εγώ.
Μήπως θέλετε εκείνο με το φερμουάρ για την επίμαχη στιγμή; Όχι εγώ. Τα κόκκινα θέλω.
Κάτι μου συμβαίνει γιατρέ ε;

Το πιο εξωφρενικό δεν σου το είπα. Αμ εδώ είναι όλο το ζουμί. Την έβαλα και τα πρόβαρε επάνω της και μόλις βγήκε από το δοκιμαστήριο, έπεσα επάνω της και της τα έσκισα. Τα πλήρωσα φυσικά. Πλήρωσα δύο, αλλά πήρα ένα.

Γιατρέ μου είναι σοβαρό;


Σχόλιο από sven (10.10.2016)

Γιώργο, δεν ξέρω, μου έχεις δημιουργήσει σύγχυση...

Με αυτό το τελευταίο σχόλιό σου, μια...χαρά σε βρίσκω...


Σχόλιο από Orfeus (11.10.2016)
Ουφ!


Σχόλιο από adreo (11.10.2016)
Εσύ Γιώργη θα έκανες για συγγραφέας μύθων.
Μπορεί και να ξεπερνούσες τον Αίσωπο.

Βέβαια εσύ θα έγραφες μύθους με κέντρο την γυναίκα..
Ξέρεις κάτι Γιώργη, όταν γερνάμε αρχίζουν να έρχονται στο μυαλό όλα αυτά που μπορούσαμε να ζήσουμε και δεν τα ζήσαμε.
Αμαρτία Γιώργη σε κάποια σούπα- μούπες ηλικία, να γράφεις για τέτοια πράγματα.
Χα-χα-χα-χα-ΧΑ!
Ολοταχώς να βρεις παπά να εξομολογηθείς.
Βέβαια πάντα συγχαρητήρια για το γράψιμό σου και το μακροσκελές σχέδιο απάτης. Αν και θάθελες καμιά δεκαριά χρόνια για να το πραγματοποιήσεις.
Γι' αυτό Γιώργη μου και δεν το πραγματοποίησες.
Ένα όμορφο παραμύθι για μεγάλους. Μπράβο.


Σχόλιο από Orfeus (11.10.2016)
Τσιμπάς ε;
Μήπως θα μπορούσες να νου δώσεις το κλειδί για να την πάω σε εκείνο το μαγαζί με τα πιάνα που είχες στη Σόλωνος (χαμηλά κοντά στα Εξάρχεια) λίγο πιο κάτω από τους Βάτραχους;


Σχόλιο από Hastaroth (12.10.2016)
Εγώ ένα ξέρω,με το προτελευταίο σχόλιο τού Orfeus,ο Sven έχασε έναν εν δυνάμει πελάτη :)

ΥΓ.Κι'ένα ανέκδοτο περί ομοιοπαθητικής:πάει ένας στον οδοντογιατρό και τού λέει ότι έχει φοβερό πονόδοντο.Ο οδοντογιατρός τού λέει ν'αδειάση ένα σωληνάριο οδοντόπαστα στα οπίσθιά του.Την άλλη μέρα ο ασθενής παίρνει τηλέφωνο και τού λέει "γιατρέ μου,τώρα με τσούζει τόσο πολύ ο πρωκτός μου,που ξέχασα τον πονόδοντο.Τί να κάνω;"."Δέν ξέρω" απαντά ο άλλος,"εγώ είμαι οδοντογιατρός,όχι κολογιατρός..."


Σχόλιο από EVAGGELIASAKELLARIOU (12.10.2016)
Καλημέρα. Το μαγαζί με τα πιάνα στη Σόλωνος (χαμηλά στα Εξάρχεια) ήταν λίγο πριν τους Βατράχους. Το ξέρω, γιατί πολύ πρόσφατα πέρασα από εκεί. Γιώργο, εάν θέλεις, παίζω εγώ το ρόλο του Χάρη. Είμαι καλή στο να δίνω άλλοθι. Ε.Σ.


Σχόλιο από Orfeus (12.10.2016)
Άλλοθι με γυναίκα; Λιάνα πας καλά; Θες να μου κλείσεις το ...μαγαζί;


Σχόλιο από EVAGGELIASAKELLARIOU (12.10.2016)
Όχι, βέβαια. Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις!


Σχόλιο από Hastaroth (12.10.2016)
Βλέπω πέρασες αοό την σκέψη στην βούληση.Κακό αυτό.

Θα σού γράψω ένα παραπεμπτικό γιά τον Sven.Να σε καθήση στην πολυθρόνα και να τού τα πής όλα.Τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτε).

ΥΓ.Αυτό το κείμενο θα αυτοκαταστραφή σε 5 αιώνες-έτσι λέει ο πράκτωρ Τζίμ Φέλπς.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
orfeus
Γιώργος Μπιλικάς
Storyteller...
από Valley BelowΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/orfeus


Το περιεχόμενο του ιστοτόπου αυτού, μπορεί να αναπαραχθεί ελεύθερα, εφόσον αναφέρεται η πηγή. Το περιεχόμενο που υπόκειται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, ανήκει στον αξιότιμο ιδιοκτήτη του. (Ποιό είναι αυτό; ...βρείτε το)


Tags

2020 Δώρα Ευχές Καλή Καλύτερη Χρονιά Χρόνος Ώρα Al-Andalus Heaven Adventures Άννα Αγγελική Αθηνά Αλεξάνδρα Αντώνης Βάσω Βίκυ Γιώργος Γιάννα Δημήτρης Ειρήνη Ελένη Ερίκα Ζωή Ηρώ Θωμάς Θανάσης Κώστας Λίντα Μυρτώ Μίμης Μαρία Νίκος Νεφέλη Ορφέας Πάνος Ρένα Ρούλα Σπύρος Σοφία Τάσος Τζούλια Χρήστος K. No. 9 Aretha Aretha Franklin Flash Franklin Goldberg Jack Jumping Jumping Jack Flash Keith Keith Richards Richards Whoopi Whoopi Goldberg Bob Dylan Leonard Cohen Έζρα Πάουντ Τ. Σ. Έλιοτ Αρθούρος Ρεμπώ Κάρολος Μπωντλαίρ Ουίλιαμ Μπλέικ Νόμπελ Φαινόμενο Έβερεστ Γιώργος Μπαμπασάκης Μεταίχμιο Christmas Merry Christmas Keb Mo Cibelle Green Grass Μπαστούνι Ντάμα Cigarettes After Sex Sweet Greg Lake ELP Emerson Lake and Palmer Keith Emerson Carl Palmer Robert Fripp King Crimson From the Beginning Hurt John John Hurt Sir Jesus Christ Lust Glory Holly Grail George Harrison Handmade Films Monty Python Life Brian Gleese Terry Jones Gilliam Graham Chapman Moon Michael Palin Peter Sellers Spike Milligan Eric Idle Always Look Bright Koop Island Blues Thousand Kisses Deep Love Rolling Rolling Stones Stones We We Love You You Pink Floyd AndVilyly Βελόνα Βινύλιο Βράδια Δίσκος Κόστος Μακαρίτης Παππούς Περιεχόμενο Σκράτς Σπίτι Στάχτες Τραγούδια Φωνή Xαμηλοβλεπούσα Μουσική Eρμηνεία Βασίλης Σαλταγιάννης Στίχοι Γιώργος Μπιλικάς Αντονία Τσολάκη Κόντρα μπάσο Μαρία Παντελάκη Κρουστά Μπουζούκι Κιθάρες Πιάνο Ηχοληψία Κώστας Παρίσσης Studio Praxis Μίξη Παραγωγή Καθρέφτης Άγνωστος Αδύναμος Αισθητική Άνθρωπος Αξίες Αξιοπρέπεια Απάντηση Γενναιότητα Διακριτικότητα Δρόμος Δύσκολος Δώρα Μαργέλη Ελευθερία Επιμονή Ερώτηση Ευθύνη Θηρίο Μεγαλοψυχία Μοναξιά Παιδεία Πτυχία Σύστημα Σωτηρία Ταπεινότητα Άη-Γιώργης Δράκος LSD Άρης Βασίλης Γερμανός Γκαϊφύλλιας Γλέζος Δημητριάδη Διονύσης Ζιώγαλας Ιατρόπουλος Ισιδώρα Κατερίνα Κωχ Λεττονός Μαρίζα Μαρίνα Μάτσας Μοναχικότητα Ντάλας Ξενουδάκη Σαββόπουλος Τασούλης Τσιλογιάννης Ψαριανός Αγάπη Αδελφή Ακατάλληλη Βιβλίο Διαδρομές Ε Ζάνη Κ. Μπιλικάς Νεφέλη Πόπη Ζάνη Πρόλογος Πόπη Στιγμή Συμπαντικές Συμπαντικές Διαδρομές Υπερβατική Ψυχή Support Ανάγκη Αποδοχή Ασφάλεια Βασίλισσα Βουτιά Δεσμός Δεσμά Δύσκολη Έκθεση Εμπιστοσύνη Ζητιάνος Μοίρασμα Οδοντόβουρτσα Ομορφιά Παράδοση Περίπτωση Πραγματικότητα Σιγουριά Συμφωνία Συναλλαγή Σχέση Απομεινάρια Ηλιοσκόταδο Κ Καρυάτιδα Λόφος Μορφή Μυθιστόρημα Ντουλάπι Νύχτα Σκοτάδι Σκοτεινιά Σύμπαντα Φεγγάρι Φως Χάρη Βόλτες Γέλιο Επιθυμία Έρωτας Ξενύχτια Όνειρα Πάθος Παιχνίδια Πόθος Ποίημα Σημαντικά Στιγμές Συναισθήματα Ταξίδι Τραγούδι Φίλος Αιτία Αντισηπτικό Απάτη Απέναντι Άρρωστοι Βήχας Γυναίκα Εμβόλιο Θάνατος Ιός Κίνα Κορμί Κορονοϊός Λεβερκούζεν Μάσκα Μυαλό Νοσοκομείο Ντούτσε Ξενιστής Ξένος Πατρίδα Πέτρα Πικρή Ποτήρι Ρόζα Σταθμός Στήθος Στολή Τύψεις Χώμα Ψέμμα Αγαπημένη Αιώνιο Αλήθεια Απλά Άφθαρτο Ερωτήματα Καθημερινότητα Μαγεμένη Μέρα Μόνος Ολοκλήρωση Όνειρο Ποιητής Πορτραίτο Πρόσωπο Στόμα Ταπεινά Ύπαρξη Φτεροκόπημα Ψεύτης Αγία Δημήτρης Αθανίτης Διάβολος Εκδήλωση Κώστας Καζανάς Καμία Κινηματογραφική Λένα Κιτσοπούλου Λέσχη Παρασκευή Συμπάθεια Ταινία Devil No Sympathy Αγωνία Θρίλερ Ιουλία Λυμπεροπούλου Λογοτεχνία Μεταφυσική Μυστήριο Νο 9 Περιπέτεια Φαντασία Αδάμ Αίμα Ανθρωπότητα Αυτοκίνητο Βαμπίρ Γνώση Γρανίτα Δημοφιλής Δολοφονία Εικασία Εξοπλισμένο Επιστήμονας Εραστής Ερειπωμένο Εύα Ζόμπι Ζωντανοί Ηθοποιός Μοναχικός Μουσικός Οπαδός Πατσάς Στούντιο Συγγραφέας Συσκευή Ταυτότητα Τράπεζα Χυμός Tesla Αεροδρόμιο Γιόκο Γκολντ Δοξιάδη Ελληνικό Κρουαζιέρα Λένον Λονδίνο Μάρδας Μαστοράκης Μπητλς Νησιά Όνο Πασίφικ Πειραιάς Beatles Gold Lennon Ono Pacific Yoko Αθανίτης Καζανάς Κιτσοπούλου Κοτανίδης Καλό Cross Orfeus Sunny Sunny Cross Αθήνα Ακρίβου Αφηγητής Ελληνική Ήχος Κάλτσου Κατάδυση Λαβύρινθος Μαγουλάς Μοντάζ Ντοκιμαντέρ Οδηγός Πρεμιέρα Πρόσωπα Σαρημανώλης Σινεμά Σκηνοθεσία Συναντήσεις Στοές Φεστιβάλ Φωτογραφία Φώτου Χαλκίδα DNA Άμλετ Βαρσοβία Δανέζα Δανία Θεοδωράκης Κοπεγχάγη Ξαρχάκος Σουηδικό Χατζιδάκις Angie Darling Helsingborg Helsingør Kronborg Αίγυπτος Αϊνστάιν Βαστίλη Βιετνάμ Γαλλία Δαρβίνος Διαμάντια Ηλίθιος Ηλιθιότητα Ινδιάνοι Ιράκ Κάστερ Κόρινθος Κουασιμόδος Λιβύη Λουδοβίκος Ναπολέων Ντοστογιέφσκι Παντοτινός Ρωσία Σιου Σεγιέν Συρία Τσιπόλλα Chiquentcento Αθηναίων Πολιτεία Ανατολή Βοηθοί Δύση Ηθοποιοί Ήλιος Θεός Θησείο Κύρα Όψεις Πυγολαμπίδα Σελήνη Σκαθάρι Σοφία Παναηλίδου Σοφοί Συμβούλιο Φανταστικό Αλέξανδρος Καρακαντάς Γλέζου Καραμουσαλής Κρασούδης Μαστοράκη Μπενέτου Παπαθανασίου Πατσιφάς Πετρίδης Ρούσσος Ρωμανός Σαλιάρης Σουγιούλ Σπανουδάκης Στασινόπουλος Τρούσας Aphrodite’s Child Axis Charms Forminx Igloo Juniors Αλκαίος Άλκης Αντίο Θάνος Κακόηθες Μελάνωμα Μικρούτσικος Αλύπα Αστείο Ενετοκρατία K Κούντερα Λυπημένα Μάνη Μάτια Νύφι Ουρανός Πειρατές Προφήτες Tρικυμία Gena Rowlands John Cassavetes Paul Mazursky Poems Raúl Juliá Songs Susan Sarandon Tempest Vittorio Gassma Ταίναρο Ποσειδώνας Ιερό Πύλη Άδης Βαθύ Κοκκινόγεια Σπηλιά Φάρος Καταιγίδα Τρικυμία Vittorio Gassman Βασίλης Γκλεζάκος Λουκιανός Καρακαντάς Τζονιχάκης Ανάσταση Αμβρόσιος Άνθιμος Άρθρο Ασήμαντα Βατικανό Δημόσιο Δυνατός Εκκλησία Επικρατούσα Επίσημη Ευρώ Θεοφάνης Θρησκεία Ιερώνυμος Ιταλία Μεσαίωνας Παπάδες Παπάς Ποσά Προνόμιο Σεβασμός Συγγνώμη Σύνταγμα Ανεπάρκεια Ανοχή Γραμματέας Διαφορετικότητα Εγωκεντρισμός Ευθιξία Ιατρείο Κάμψεις Κατωτερότητα Καφές Κομπλεξικός Κριτική Μητσοτάκης Μισογύνης Ορισμός Πληρότητα Πρόβλημα Ραντεβού Σύλλογος Ψυχολόγος Ανασφάλεια Αρνητικό Δότης Δραστήριος Δυσοίωνο Ελπίδα Ενεργός Θετικό Κεφάλι Κοιλιά Κρίση Μέλλον Οικονομικά Παραλήπτης Παρελθόν Παρόν Προβλήματα Φροντίδα Ανάταση Ανά(σ)ταση Ανθοπωλείο Άντρας Αρειανός Διάλειμμα Ευνουχισμός Θάλασσα Θέατρο Ιδρώτας Καρέκλα Κιθάρα Κοπή Κόρνα Κρασί Λογαριασμός Παλαιά Πάλκο Πόρτα Ταμπούρλο Τιτανικός Τριαντάφυλλο Βερολίνο Εικόνες Εμφάνιση Επέτειος Θεσσαλονίκη Μοναδικό Ξεχωριστή Οθόνη Προβολή Πρώτη Άση Δημητρουλοπούλου Eva Stylander Στάθης Πλώτας Παναγιώτης Θανασούλης Παναγιώτης Θεοφανόπουλος. Απιστία Κόλυβα Αυλή Δίπατη Κουρελής Λήθη Μαλαματάς Μέθυσμένος Μνήμη Μονοκατοικία Μπουκάλι Ομπρέλα Σάββας Σιλουέτα Σπιτάκι Τουαλέτα Φίλη Fool Hill Sven Βασιλική Βασιλική Μπούζα Θεματοφύλακες Μπούζα Παρουσίαση Βόλος Κανάρια Κυριακή Λάρισα Όψεις του Φανταστικού Πολυχώρος Σάββατο Φουντούλης Ωδείο Καλαμάτα Bodega Γιώργο Εσένα Ζήσω Μπορώ Χωρίς. Γιώργος Βασιλείου Μάχη Σκληρή Έξω Μέσα Όμορφη Συνέντευξη Adventures Heaven Πάτρα Πρωταπριλιάτικο Ψέμα Bar Ghetto Noir Στέλλα Κάλτσου Γιάννης Φώτου Σταμάτης Μαγουλάς Τούλα Ακρίβου Μιχάλης Σαρημανώλης London Greek Film Festival Odysseus Cosmocinema Awards Ένωση Ευαγγέλιο Ιερουσαλήμ Ιησούς Μόσχα Πιλάτος Πόντιος Σατανάς Σοβιετική Σταύρωση Φύση Azazello Behemoth Bulgakov Faithfull Faust Hella Jagger Koroviev Margarita Marianne Master Mikhail Mick Professor Woland Καλός Κηλαηδόνης Λουκιανός Κηλαηδόνης Δύστυχες Πουτάνες Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες Χρόνια Χολέρα Δαιμόνια Χρονικό Προαναγγελθέντος Κοιμισμένα Κορίτσια Γιασουνάρι Καουαμπάτα Απίστευτη Θλιβερή Ιστορία Αθώα Ερέντιρα Άσπλαχνη Γιαγιά Ελευθερίου Μάνος Μάνος Ελευθερίου Νέο Ψυχικό Νέο Ψυχικό Πεντάγωνο Τρέξιμο Περπάτημα Πατρικό Παράδεισος Γείτονες Μετακόμιση Περισσός Εννέα Κολοκοτρώνη Νο. 9 Στυλάντερ Ευτυχισμένος Πόρνη Τυχερός Χαρούμενος Ωριμότητα Λιμάνι Πλοίο Θοδωρής Θοδωρής Παυλάκος Παυλάκος Strega 2017 Happy New Year Καρό Belongs Daddy Get Heart Marilyn Monroe Want What Καταστροφή Κούφια Μαίρη Σπαθί Ana Ana Moura Case Do Fadista Fado Fados Joni Joni Mitchell Mitchell Moura Sou Μασάζ Αεροπειρατεία Καφεδάκι Αεροσυνοδός Τενοντίτιδα Μασέρ Νεπάλ Καλάσνικοφ Σουτιέν Φούστα Κουκουλοφόρος Φερμουάρ Εντριβή Κύκλοι Ζύμωμα Χτυπήματα Άγγιγμα Έγκαυμα Ευφορία Πτήση Επιβίβαση Απογείωση Αναβλητικότητα User Manual Πιθανότητα Ενδιαφέρουσα Πόλη Άνθρωποι Πηγάδια Στόμιο Εξωτερικό Επικοινωνία Μόδα Εσωτερικό Επιφάνεια Αντικείμενα Κοσμήματα Νομίσματα Τέχνη Πίνακες Ζωγραφική Γλυπτά Βιβλία Μανιφέστα Επιστημονικά Περιοδικά Χωρητικότητα Jorge Bucai Πρόσκληση Αθηναίων Πολιτεία Οικογένεια Άνεση Ειδήμων Φάρμακα Ποιότητα Αντίληψη Κτίρια Προδιαγραφή Υπάρχοντα Αξία Γείτονας Διάστημα Πλανήτης Άτομο Προκατάληψη Εισόδημα Ηθική Κέρδη Τρόφιμα Διατροφή Blame Irish Φιλοσοφία Νίκος Ζωιόπουλος Νίκος Χατζόπουλος Δράμα Βραβείο Κινηματογράφος Φρικιό Λαμόγιο Υπάλληλος 1993 Σενάριο Τάκης Βενετσανάκος Σκηνικά Κοστούμια Άση Δημητρολοπούλου

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης

    template design: Jorge