αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
Το Πνευμα και το ...Οινοπνευμα!
-
18 Νοεμβρίου 2016, 11:43
Η Πόρνη!
Ευτυχισμένος  Πόρνη  Τυχερός  Χαρούμενος  Ωριμότητα  

Η Πόρνη

Δεν δαμάζεται η άτιμη αλλά ούτε και κατακτιέται εύκολα. Και εκεί που λες ότι ξέρεις, σου ρίχνει ένα χαστούκι και σε φτύνει κι από πάνω.
         
          «’ντε ρε χάσου από τα μάτια μου που έχεις το θράσος να μου πεις ότι ξέρεις».

Σε κοιτάζει, γελάει, και μόλις πας να την αγγίξεις σου ξεφεύγει. Θέλει πολύ κόπο για να την κατακτήσεις. Θέλει πολλές ώρες να μιλήσεις με τον εαυτό σου, να κοιταχτείς στον καθρέφτη, να δεις το βλέμμα σου, να νιώσεις τα θέλω σου, να αποδεχτείς τον εαυτό σου, να τον αγαπήσεις έτσι όπως είναι, και να ξυπνήσεις τις πιο βαθιές σου σκέψεις που παίζουν μαζί σου κρυφτό.

Δεν θέλει πολλά γιατί τα θέλει όλα. Θέλει να γεμίσεις δίνοντας. Θέλει να χαρίζεις τον εαυτό σου χωρίς φόβο. Θέλει να νιώσεις την απογοήτευση να σε καίει ως τα κατάβαθα της ψυχής σου. Θέλει να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις τις αλήθειες σου, ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό. Θέλει να αποκτήσεις δύναμη αποδεχόμενος τις αδυναμίες σου και θέλει όταν πληγωθείς και γίνεις κουρέλι, να βρεις το κουράγιο να ράψεις τα κομμάτια.

Αλλά και πάλι… μόλις σηκωθείς και νομίσεις πως έμαθες και  πως έφτασες κοντά της, πάλι θα σου αντισταθεί. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα μαζί της.

Κι αν καταφέρεις να χαϊδέψεις τις άκρες των μαλλιών της, να είσαι χαρούμενος.

Κι αν τα νύχια της που καρφώνονται στην πλάτη σου δεν σε ματώνουν πια, να είσαι ευτυχισμένος.

Κι αν την ώρα που σε γδύνει, την ώρα που σου πετάει τα ρούχα ένα-ένα στο πάτωμα για να σε ρίξει στο κρεβάτι… ναι εαυτέ μου… αν εκείνη την ώρα αισθανθείς πληρότητα μέσα στη μοναξιά σου, να νιώσεις τυχερός εαυτέ μου…

Ο λόγος για την ωριμότητα. Τόσο πόρνη είναι.


60 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από zachartha (18.11.2016)
Ωραία φωτογραφία!Εσύ την τράβηξες;


Σχόλιο από sven (18.11.2016)

Πως μπορεί ένας ολόκληρος παράδεισος να χωρά ανάμεσα σε δύο σκέλια;

Πως μπορεί ένα δίχτυ, που το βλέπεις μπροστά σου, να σε αποπλανεί, αιχμαλωτίζοντάς σε τόσο εύκολα;

Πως μπορεί να παραβλέπει κάποιος πως μια γόβα στιλέτο εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε δολοφονικό στιλέτο ψυχής και σώματος;

Πως μπορεί να αγνοεί κάποιος πως το τρυφερό βελούδο ενός λάγνου κορμιού εύκολα και απροειδοποίητα μπορεί να μετατραπεί σε ιπτάμενο χαλί με άπειρα καρφιά, με το χάος να χάσκει τρομακτικό από κάτω του;

Πως μπορεί η ύπαρξη ενός tattoo να μη σε προϊδεάζει πως βρίσκεσαι μπροστά σε ένα θηλυκό που του αρέσουν τα παράσημα μετά από ολοκληρωτικούς θριάμβους;

Πως μπορεί να μην αντιλαμβάνεται κάποιος, παρά μόνον όταν του το επισημάνει πολύ όμορφα και αλληγορικά ο Ορφέας, πως αυτή είναι η γ@@@@@@η η ωριμότητα; Πάντα θελκτική αλλά, συνάμα, και απρόσιτη, γι΄αυτό και με γοητεία ακαταμάχητη;

Καλή συνέχεια, με ή χωρίς...ωριμότητα...


Σχόλιο από zachartha (18.11.2016)
Αυτή είναι η φύση του άντρα:
Εννιά μήνες αγωνίζεται για να βγει από "εκεί μέσα" και μετά αγωνίζεται μια ζωή για να μπει "εκεί μέσα"...


Σχόλιο από Orfeus (18.11.2016)
Και πώς μπορεί κάποιος να παρερμηνεύει το κείμενό μου και να σχολιάζει άλλα αντί άλλων;

Σ' ευχαριστώ Σάββα... :)


Σχόλιο από zachartha (18.11.2016)
Μάλλον δεν έχεις την "ωριμότητα" για να τα καταλάβεις...


Σχόλιο από Hastaroth (18.11.2016)
Δέν ξέρω άν κατάλαβα το Ορφικόν κείμενον,ξέρω όμως πως ακόμη κι'άν νομίζουμε πως έχουμε ωριμάσει,παραμένουμε άγουροι.

Και το συνειδητοποιούμε όταν πλέον δέν έχουμε περιθώριο να ωριμάσουμε,γιατί απέχουμε μόλις δυό δευτερόλεπτα απ'τον θάνατο.....

(ή,εν πάσει περιπτώσει,απ'το τέλος τής επίγειας ζωής μας...)Σχόλιο από Orfeus (18.11.2016)
"Είναι γάτα, είναι γάτα
ο Hastaroth χωρίς γραβάτα"


Σχόλιο από adreo (20.11.2016)
Γιώργη και λοιποί,
ο κόσμος καίγεται και τοοο......ξυρίζεται. Μεγάλη ηηη δύναμή του, αλλά, άλλα είναι τα τεράστια προβλήματα του Λαού μας αυτή την περίοδο.
Ανεργία , το παραφράζω εγώ, μήτηρ πάσης... κακίας, αγαπητέ μου Γιώργη που ξέρεις πόσο σε συμπαθώ, παρά τις αψιμαχίες μας.
Αφού μπορείς, γράφε για την κομπανία του Τσίπρα που μας οδήγησε πιο κοντά στην καταστροφή από τους προηγούμενους, βάρα τους τους Τσιπραίους για να ξέρουν ότι ούτε οι δικοί τους επικροτούν την πολιτική τους..
Αυτά τα ολίγα Γιώργη.
Υ.Γ. Το κείμενό σου βέβαια όπως πάντα πολύ καλό. Θα σου έβαζα "χεράκι", όπως πάντα σχεδόν, αλλά το θέμα δεν μου δίνει αυτή την επιλογή.
Για την ψευτοκουλτουριάρικη παρέμβαση του βασικού σου φίλου sven, τι να σχολιάσω;
Αυτός σχολιάζει τα πάντα με τον δικό του τρόπο.


Σχόλιο από adreo (20.11.2016)
Γιώργη και λοιποί,
ο κόσμος καίγεται και τοοο......ξυρίζεται. Μεγάλη ηηη δύναμή του, αλλά, άλλα είναι τα τεράστια προβλήματα του Λαού μας αυτή την περίοδο.
Ανεργία , το παραφράζω εγώ, μήτηρ πάσης... κακίας, αγαπητέ μου Γιώργη που ξέρεις πόσο σε συμπαθώ, παρά τις αψιμαχίες μας.
Αφού μπορείς, γράφε για την κομπανία του Τσίπρα που μας οδήγησε πιο κοντά στην καταστροφή από τους προηγούμενους, βάρα τους τους Τσιπραίους για να ξέρουν ότι ούτε οι δικοί τους επικροτούν την πολιτική τους..
Αυτά τα ολίγα Γιώργη.
Υ.Γ. Το κείμενό σου βέβαια όπως πάντα πολύ καλό. Θα σου έβαζα "χεράκι", όπως πάντα σχεδόν, αλλά το θέμα δεν μου δίνει αυτή την επιλογή.
Για την ψευτοκουλτουριάρικη παρέμβαση του βασικού σου φίλου sven, τι να σχολιάσω;
Αυτός σχολιάζει τα πάντα με τον δικό του τρόπο.


Σχόλιο από Orfeus (20.11.2016)
Με εντυπωσιάζει η αφέλειά σου Ανδρεόπουλε.

Όπως σχολιάζεις εσύ με τον δικό σου τρόπο, έτσι και ο Sven σχολιάζει με τον δικό του. Με ποιον τρόπο ήθελες δηλαδή να σχολιάζει; Με τον δικό ΣΟΥ;

Ένα άλλο πράγμα που παρατηρώ, είναι ότι όπως ο Ζαχαρίας δεν κατάλαβε τίποτα από το κείμενό μου, έτσι και εσύ. Δεν κατάλαβες απολύτως τίποτα. Είσαι βαθιά νυχτωμένος.


Σχόλιο από zachartha (20.11.2016)
Εσύ τα κατάλαβες αυτά που έγραψες,Ορφέα;


Σχόλιο από adreo (21.11.2016)
Κατάλαβα απόλυτα το κείμενό σου αγαπητέ μου orfeus (από ότι βλέπεις δεν σε υποτιμώ επί του παρόντος εγώ, σε αντίθεση με σένα), απλά δεν θεωρώ αυτά που τόσο γλαφυρά περιγράφεις ότι χρειάζεται να αποτελούν θέμα δημοσίευσης, άσχετα αν περιγράφεις κάποια πραγματικότητα εν πολλοίς.

Όσο για τον φίλο σου που τόσο πολύ προστατεύεις, να μου επιτρέψεις να τον θεωρώ το λιγότερο επιπόλαιο, γιατί με ότι καταπιάνεται, αν δεν είναι και ο τρόπος του αυτός, εμπεριέχουν μέσα σε μεγάλο βαθμό, στοιχεία ανευθυνότητας. Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω. Αναγνωρίζω και γι' αυτόν ότι έχει τάλαντο γραφής, αλλά τίποτα δεν προσφέρει με την μονότονη επιλογή των θεμάτων του. Αυτά γιατί με προκάλεσες.
Όσον αφορά εσένα που αντιδράς θυμωμένα, σε ξέρω πολύ καλά, (από εδώ μέσα δηλαδή)ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να δεχθείς παρατηρήσεις ή και λάθη. Και επειδή γράφεις δημόσια να μου επιτρέψεις να θεωρώ λανθασμένες κάποιες επιλογές σου. Και δεν σε κρίνω με αφέλεια, αλλά στην ουσία των όσων εκθέτεις.


Σχόλιο από Orfeus (21.11.2016)
Κέρδισες Ανδρεόπουλε.
Από την επόμενη φορά θα στέλνω πρώτα σε σένα το υπό δημοσίευση κείμενο και θα το δημοσιεύω μόνο εάν το εγκρίνεις εσύ!


Σχόλιο από sven (21.11.2016)

Γιώργο,

χαίρομαι τόσο που κι εσύ σκέφτηκες αυτό που κι εγώ ένιωσα ως άλλος "ηττημένος"...

Ας γίνουμε σκαπανείς αυτού του νέου ήθους, που επικαλείται ο πάντα καλοπροαίρετος και σοφά σκεπτόμενος φίλος μας, και μιας όχι απλά αναγεννημένης, αλλά νέας μορφής Δημοκρατίας και ελευθερίας της έκφρασης, μακριά από αυτά που -όπως λέει και ο σοφός θεωρητικός αυτού του νέου μοντέλου- μας έχουν φέρει οι πρώην και οι νυν...

Εμπρός, λοιπόν, για μια Ελλάδα νέα!!! Αν δεν τα καταφέρουμε, υπόσχομαι πως θα αποσυρθώ για πάντα στο κτήμα μου, παρατηρώντας και μελετώντας τα...πουλάκια που θα ερωτεύονται, χωρίς αιδώ, ενώπιόν μου...

Καλή βδομάδα να 'χουμε!!!

ΥΓ. Μην ξεχάσεις να μου στείλεις τη διεύθυνση της νέας Γραμματείας Λογοκρισίας και Νέου Ήθους...


Σχόλιο από tallos (21.11.2016)
καταλαβα για ποια πορνη μιλας.για τη μπαλα.μονο ο μαραντονα την καταφερε.


Σχόλιο από Kristalo (21.11.2016)
Γεια σου Γιωργο! Οταν άρχισα να διαβάζω , λεω τι λεει; Μάλλον καψουρευτηκε μια πόρνη που του κάνει την δυσκολη :))). Αλλά όταν έφτασα στο τέλος και διάβασα για την ωριμότητα, ξαναγύρισα στην αρχη και το ξαναδιάβασα άλλες 3 φορές. ΤΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!! Ξέρεις κάτι; Μου αρέσει που η ωριμότητα είναι τόσο πόρνη. Για αυτό ειναι τόσο καλή δασκάλα, τα υπόλοιπα εξαρτώνται από το πόσο είμαστε και εμείς καλοί μαθητές.


Σχόλιο από Orfeus (21.11.2016)
Υπέροχο το σχόλιό σου Αναστασία. Είναι και ράπισμα σε κάποιους ανόητους εδώ...
Σε ευχαριστώ πολύ.


Σχόλιο από zachartha (22.11.2016)
Ήταν πολύ "βαθύ" το κείμενό σου,Ορφέα.Σχεδόν όσο "βαθύ" ήταν και το "Θέλω Να Την Απατήσω!".Μήπως έχεις επηρεαστεί από τον Νίκο Καρβέλα,γιατί διακρίνω πολλές ομοιότητες...


Σχόλιο από Orfeus (22.11.2016)
Η διαφορά της ευφυΐας από την ανοησία είναι ότι η ευφυΐα έχει όρια.


Σχόλιο από zachartha (22.11.2016)
Ορφέα,μόλις είδα την ελληνική ταινία "Ξύπνα Βασίλη"(ξέρεις...αυτή με τον ποιητή Φανφάρα) και-δεν ξέρω γιατί-θυμήθηκα εσένα και τον sven!


Σχόλιο από Kristalo (22.11.2016)
Αυτό που φτιάξατε δυο φατρίες και ξεκατινιάζεστε συνέχεια που το βάζετε; Ασχετο το σχόλιο με το θέμα μα δεν μπορω να μπαίνω να σχολιάζω ανάμεσα σε μπουρδολογίες και καρφώματα. Θέλω πολύ να σας παρακολουθήσω μα τα σχόλια σας βγαινουν πάντα εκτός, λόγου της διαμάχης σας. Υπέροχα ποστ μα φοβάσαι πως θα σχολιάσεις,υπάρχει περίπτωση να βρεθείς υπόλογη σε κάτι που πιστεύεις και θέλεις ελευθερα να εκφρασεις την γνωμη σου!


Σχόλιο από zachartha (23.11.2016)
Kristalo,συγνώμη,αλλά θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη,γιατί δεν κατάλαβα ούτε σε ποιον απευθύνεσαι,ούτε το ύφος,ούτε και το περιεχόμενο του σχολίου σου.Ποιοι έφτιαξαν δύο φατρίες,ποιοι ξεκατινιάζονται συνέχεια,ποιες είναι οι μπουρδολογίες,ποια είναι τα καρφώματα,ποιους θέλεις πολύ να παρακολουθήσεις,ποιοι βρίσκονται σε διαμάχη,ποια ποστ είναι υπέροχα,γιατί φοβάσαι να σχολιάσεις,γιατί να βρεθείς υπόλογη σε κάτι που πιστεύεις και ποιος σου απαγορεύει να εκφράσεις ελεύθερα τη γνώμη σου;


Σχόλιο από Hastaroth (23.11.2016)
Εγώ όμως κατάλαβα,zachartha:ο adreo ξεκατινιάζει τον sven και τον Orfeus επειδή δέν τον άφησαν να πάρη το Νόμπελ...


Σχόλιο από Orfeus (23.11.2016)
Αλμπέρτο είσαι γάτος!


Σχόλιο από Hastaroth (23.11.2016)
Μά ακριβώς γι'αυτό έχω σκύλο :)


Σχόλιο από zachartha (23.11.2016)
Αν,όμως,ο adreo ήταν Εβραίος,θα έπειθες τον sven και τον orfeus να τον αφήσουν να πάρει το Νόμπελ,έτσι δεν είναι;


Σχόλιο από BandofBounty (24.11.2016)
Τελικά μέσα από όλη αυτή τη συζήτηση, για ένα πράγμα νιώθω βέβαιος.
Υπάρχουν κάποιοι που κυνηγούν να ρίξουν στο κρεβάτι τους τη συγκεκριμένη πόρνη (έστω και αν γνωρίζουν ότι το ταξίδι τους είναι μάταιο), και κάποιοι άλλοι, που επειδή δεν αντέχουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης με την επερχόμενη χυλόπιτα...προτιμούν να κόψουν τα "απαυτά" τους.

Είπα να μη μιλήσω, αλλά διάολε...δεν άντεξα!


Σχόλιο από zachartha (24.11.2016)
Υπάρχουν,επίσης,κάποιοι,με τους οποίους η συγκεκριμένη πόρνη δεν καταδέχεται να πλαγιάσει,επειδή γνωρίζει ότι υπάρχει ασυμφωνία χαρακτήρων,και κάποιοι άλλοι,για τους οποίους θα παρατούσε την πορνεία ώστε να τους παντρευτεί.


Σχόλιο από Orfeus (24.11.2016)
@BandofBounty: Welcome Back George! :)


Σχόλιο από sven (24.11.2016)

Ορφέα,

πόσο δίκιο είχες κάποτε όταν με συμβούλεψες να μην κάνω ποτέ like ή dislike αναδρομικά και ανάλογα με τα σχόλια που γίνονται, για να μη φανώ "λίγος" και κομπλεξικός.....


Σχόλιο από Orfeus (24.11.2016)
Σάββα έχεις εκπληκτική μνήμη. Εγώ το είχα ξεχάσει αυτό. :)


Σχόλιο από zachartha (24.11.2016)
Έχεις δίκιο,sven!Εσύ και ο Orfeus,που δεν είστε "λίγοι" και κομπλεξικοί,κάνετε πάντα like ο ένας στον άλλον εκ των προτέρων!Να 'σαι καλά!Μ'έκανες και γέλασα!


Σχόλιο από zachartha (24.11.2016)
Α,και κάτι άλλο,sven.Το like που έκανες κατά λάθος σε προηγούμενο σχόλιό μου,μάλλον προοριζόταν για τον Orfeus.Να το διορθώσεις σε παρακαλώ!Αν το δει ο Orfeus,θα θυμώσει και μετά ποιος θα σου κάνει like;Ο Hastaroth,που από γάτα έγινε...λαγός;


Σχόλιο από Kristalo (24.11.2016)
Σοβαρα τώρα, τι ακριβώς κύριε zachartha δεν έχετε καταλάβει από αυτά που γράφω; Για τις φατρίες κοινως ομάδες που η μία ξεκατινιάζει την άλλη; προφανως θα ειναι από τον λίγο καιρό που είστε εδω μέλος. Εγώ μάλλον θα πρέπει να είμαι εγω αυτή που δεν καταλαβαίνει τα εκτός θέματος σχόλια σας και δεν απεθύνομαι μόνο σε εσάς.Υπέροχα κείμενα που μετά συνοδεύονται από ακατάστατα εκτός θέματος σχόλια και όταν καθεσαι να διαβάσεις λες άστο καλυτερα, εδώ μπηκα για να ξεσκοτίσω το μυαλό μου και οχι να σκοτιστώ περισσότερο.Επίσης μου κάνει εντύπωση πως σχολιάζοντας στο μπλογκ του Ορφέα εσείς θιχτήκατε. Μήπως οποιος έχει την μύγα μυγιάζεται; Είστε τόσο λίγο καιρό εδώ μέσα, για να μας γνώρίσετε θα πρέπει να είστε λιγότερο καυστικος και επικριτικός. Γιατί τοση εμπάθεια;
Σάββα την προηγούμενη φορά που έσβησες όλα τα σχόλια από το ποστ σου σου έβγαλα το καπέλο. Μα τω Θεό δεν άξιζε όλη αυτή η μπουρδολογία (επεξήγηση δεν υπάρχει, οποιος κατάλαβε κατάλαβε). Ρίχνετε το επίπεδο του ΜΗ καραδοκώντας να ανεβάσει κάποιος ένα ποστ για να σχολιάσετε ότι πιο αρνητικό έχει ο καθένας σας είτε ειναι αληθες είτε όχι. Και κυριε zachartha, εχω και εγω ένα μπλογκ αλλα δεν θα ήθελα να γραψω και να μπείτε να μου σούρετε ότι σας έρθει έτσι απλά για να με σχολιάσετε. Σας απάντησα και στο τελευταιο σκέλος της ερώτηση σας νομίζω. Και τώρα....πετροβολίστε με. Ημαρτον Κύριε!!


Σχόλιο από adreo (25.11.2016)
κυρία Κρυστάλλω,
από όσα γράφεις κρατώ μόνο ένα. Τις ομάδες που έχουν δημιουργήσει κάτι λίγοι εδώ μέσα, που καιροφυλακτούν για να σχολιάσουν ,πάντα, οι τρεις και ο κούκος είναι δηλαδή,τα δικά μου κείμενα και κάποιων άλλων που δεν ανήκουμε σε αυτές. Τους διακρίνει η θρασύτητα, η βωμολοχία στα κείμενά τους, η μικρότητα. Παρότι όπως έχω ξαναγράψει έχουν ικανότητα στο να γράφουν καλά. Εγώ πάντως γράφω επειδή μου αρέσει να λέω τις γνώμες μου και να προβάλλω κάποιες εκτιμήσεις μου,κάποια φιλολογικά δημιουργήματά μου, κάποια τραγουδάκια μου και φυσικά δεν ενοχλώ κανέναν.
Όλοι έχουμε ανάγκή από έναν καλό λόγο, ένα εύγε αν κάποιος θέλει να το δώσει.
Αντί αυτών εφαρμόζουν συνεχές και ανελέητο Μπούλινκ. Και το άσχημο είναι που δεν σε ξέρουν καν. Αν στην ζωή σου ήσουν κάποιος που πρόσφερε πολλα, και μιλώ για μένα, ως δάσκαλος μουσικής, ως επιχειρηματίας, ως συνθέτης, ως λογογράφος και πολλά άλλα. Είναι τραγικό να μην σε ξέρουν και να γράφουν σαν να σε ξέρουν. Αλλά τι να κάνουμε; Στο ιντερνέτ βάλεσαι από οποιονδήποτε. Μπορεί ο καθένας να κρύβεται
Οι τρεις και ο κούκος, δηλαδή ο orfeus, ο sven και ένας συνήθως που λειτουργεί ως μπλαντερ (συνήθως διαφορετικό άτομο) περιμένουν να δημοσιεύσω κάτι για να βαρέσουν.
Βέβαια εγώ τους περιποιούμαι δεόντως και λουφάζουν μέχρι να ξαναχτυπήσουν.
Νομίζω ότι είναι προβληματκοί άνθρωποι.
Μένω σε αυτά τα ολίγα επί του παρόντος. Δεν βγαίνει και τίποτα καλό αν τους απαντώ.
Μάλλον τους δίνω την ευκαρία να εκτονώνονται.
ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ κύριοι, θρησκείες, φυλές χρώματα και λοιπά. Για μένα όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Οι χαρακτήρες αλλάζουν.
’λλοι είναι καλοίκαι άλλοι κάκιστοι. Δεν βλέπουν τι συμβαίνει γύρω τους, δεν βλέπουν την δυστυχία των Ελλήνων. Φαίνεται πως βολεύονται ακόμα, αλλά να μην είναι σίγουροι πως θα βολεύονται για πολύ.
Αυτά μόνο.


Σχόλιο από zachartha (26.11.2016)
Kristalo,

πώς τολμάς να μου μιλάς στον πληθυντικό;Πώς τολμάς να γκρεμίζεις τα όνειρα που είχα κάνει για εμάς τους δυό;Φανταζόμουν να κάνουμε βαρκάδα ένα σούρουπο με φόντο το βαθύ πορτοκαλί του ήλιου που βυθίζεται αργά στον ορίζοντα,με τον sven να τραβάει κουπί,τον Orfeus πηδαλιούχο και τον Hastaroth να κρατάει το φανάρι...Από τη μία έχεις το θαρραλέο,το αγέρωχο,το περήφανο λιοντάρι και από την άλλη τον ύπουλο,τον βδελυρό,τον φαρμακερό όφι που έρπει μέσα στο έρεβος,ανάμεσα στους θελκτικούς μα στείρους στίχους του,περιμένοντας να πλησιάσει το ανυποψίαστο θύμα,ώστε να ορμήξει και να μπήξει τα κοφτερά του δόντια στην αθώα σάρκα και να εγχύσει το θανατηφόρο δηλητήριο που παραλύει το σώμα και τη σκέψη,αφήνοντας το θύμα του αβοήθητο στις ανίερες ορέξεις και τα πρωτόγονα ένστικτά του.Πώς μπορείς και ανταλλάσσεις την εύφορη και δροσερή κοιλάδα με την καυτή και άγονη έρημο;Πώς είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις πως όλα αυτά γίνονται για ΕΣΕΝΑ;Ναι,Kristalo!Για ΕΣΕΝΑ!Πώς γίνεται να μην ακούς τους χτύπους της "ωριμότητας" στην πόρτα σου,που με μορφή μητρικής φιγούρας(και όχι πόρνης) περιμένει καρτερικά να την ανοίξεις,ώστε να σε πλησιάσει στοργικά και να σου ψιθυρίσει λόγια σοφά;Δεν πειράζει,Kristalo!Θα πιω το φαρμάκι που μου προσφέρεις και θα σου ευχηθώ καλή τύχη...

Έχε γεια,Kristalo!


ΥΓ1. Hastaroth,πρέπει να σου πω πως το αγαπημένο μου φαγητό είναι...λαγός στιφάδο!Το δικό σου,ξέρω...μπάμιες.

ΥΓ2. Sven,να πας το ποντίκι σου στον κτηνίατρο γιατί δεν είναι καλά!Κάνει κλικ όπου να'ναι!Εκτός αν κάνεις επίτηδες like στα σχόλιά μου για να δείξεις ανωτερότητα.Αν ισχύει το δεύτερο,τότε η αντίδρασή σου είναι πραγματικά αξιοζήλευτη...από ένα 12χρονο.

ΥΓ3. Orfeus,να στείλεις την επιταγή στη διεύθυνση που συμφωνήσαμε!Εγώ τήρησα το δικό μου μέρος της συμφωνίας μας.Καλύτερη διαφήμιση δε θα μπορούσε να κάνει κανένας άλλος στο κείμενό σου!

ΥΓ4. Adreo,η αναφορά μου στους Εβραίους έγινε επειδή με προκάλεσε ο Hastaroth σε προηγούμενο σχόλιό του,όπου στοιχήθηκε με περισσή ανανδρία πίσω από το σχόλιο της Kristalo,για να με ειρωνευτεί,επαναφέροντας ένα θέμα που έχει λήξει εδώ και καιρό.Εγώ και αυτός κάναμε μία εκτενή συζήτηση για τους Εβραίους μέσω προσωπικών μηνυμάτων,με δική του μάλιστα πρωτοβουλία και με αφορμή ένα topic με τίτλο "PINK FLOYD επανένωση με σκοπό....",η οποία συζήτηση συνεχίστηκε σε επόμενο topic με τίτλο "Θα το παρει τελικα το Νομπελ".Γι'αυτό αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη απονομή του Νόμπελ σε εσένα.Ήθελε να μας θίξει και τους δύο ταυτοχρόνως.Όποιος θέλει,μπορεί να ανατρέξει σ'αυτά τα topic και να διαβάσει τη συζήτηση που έγινε,αν και τα περισσότερα τα είπαμε στα προσωπικά μηνύματα που ανταλλάξαμε.Ο Hastaroth νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί τους ομοεθνείς του.Δεν είναι δυνατόν,όμως,να απαιτεί να υποκλινόμαστε όλοι σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή είναι Εβραίος!Αυτός είναι και ο λόγος που έσπευσε να απαντήσει στο σχόλιό μου σε άρθρο του Orfeus για τον Κοέν.Έκανα το λάθος να αποδοκιμάσω κάποιον Εβραίο καλλιτέχνη!Τώρα,σχετικά με τον Orfeus και τον sven,πρέπει να σου πω πως,αν και είμαι νέο μέλος στο MH,δεν άργησα καθόλου να καταλάβω το ποιόν τους.Συμφωνώ απολύτως με τη γνώμη που έχεις σχηματίσει γι'αυτούς και απορώ,πραγματικά,με κάποιους αναγνώστες που θαυμάζουν τα βλακώδη και παιδιάστικα κείμενά τους.Δεν πιστεύω πως έχουνε κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο γραφής.Το να μιλάς και να γράφεις καλά είναι μία τεχνική που μαθαίνεται και την κατέχουνε πολλοί στην Ελλάδα.Γι'αυτό,άλλωστε,έχουμε περισσότερους συγγραφείς απ'ότι αναγνώστες!Η ουσία,όμως,δε βρίσκεται στον τρόπο που γράφεις,αλλά στο τι θέλεις να πεις(πάρε παράδειγμα τον Μακρυγιάννη).Εκεί φαίνεται ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά σου.Πόσο γελοίο είναι να παρομοιάζεις την ωριμότητα με μία πόρνη!Πόσο ανώριμος είναι αυτός που,ενώ βρίσκεται σε ώριμη ηλικία,δημοσιεύει κείμενα με μόνιμη θεματολογία το σεξ!Πόσο σοβαρός μπορεί να είναι κάποιος,που αυτοαποκαλείται συγγραφέας(ό,τι δηλώνεις είσαι στην Ελλάδα!),όταν στο μυαλό του στριφογυρίζει διαρκώς το σεξ;Αυτό που με εκπλήσσει είναι πως κάποιοι σαν τη Kristalo αδυνατούν να αντιληφθούν τη φαιδρότητά τους και επικροτούν τις μπουρδολογίες τους!Μπορώ να δικαιολογήσω την υστερία και τον αυταρχισμό που χαρακτηρίζουν τα σχόλιά της:όταν οι γυναίκες βρίσκονται στις "δύσκολες μέρες του μήνα" ή στη φάση της εμμηνόπαυσης έχουν την τάση να γίνονται υστερικές και αυταρχικές.Πώς να δικαιολογήσω,όμως,το ότι θεωρεί τα ποστ του Orfeus και του sven υπέροχα;Προφανώς έχει μειωμένη αντιληπτική ικανότητα!Τόσο,που μπορεί να θεωρεί ότι σοβαρολογώ με αυτά που γράφω στην αρχή αυτού του σχολίου!Και να φανταστείς πως όλα αυτά ξεκίνησαν από το γεγονός ότι κανένας δεν κατάλαβε πως με τη φράση "εκεί μέσα"(στο δεύτερο κατά σειρά σχόλιό μου) εννοούσα τη "μήτρα της ωρίμανσης"...


Σχόλιο από sven (26.11.2016)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Σχόλιο από Kristalo (26.11.2016)
!!!!!!!!!!!!!!!!! Βαρκαδες σουρουπα, υπηρετες να κρατουν φαναρια και κουπια....σε ποια ταινια το ειδα το σκηνικο; Μα τω Θεο νομιζω οτι μας εμπαιζεις..διοτι σε θεωρω σοβαρο ανθρωπο αλλιως πως να χαρακτηρισω το παραληρημα σου; Πρεπει να σου πω πως ο Σβεν δεν πιανει μια μπροστα σου στην ψυχαναλυση! Ειμαι οντως φιδι φαρμακερο που καιροφυλακτει να δαγκωσει και να τελειωσει τα θυματα του. :)))))))))


Σχόλιο από Kristalo (26.11.2016)
!!!!!!!!!!!!!!!!! Βαρκαδες σουρουπα, υπηρετες να κρατουν φαναρια και κουπια....σε ποια ταινια το ειδα το σκηνικο; Μα τω Θεο νομιζω οτι μας εμπαιζεις..διοτι σε θεωρω σοβαρο ανθρωπο αλλιως πως να χαρακτηρισω το παραληρημα σου; Πρεπει να σου πω πως ο Σβεν δεν πιανει μια μπροστα σου στην ψυχαναλυση! Ειμαι οντως φιδι φαρμακερο που καιροφυλακτει να δαγκωσει και να τελειωσει τα θυματα του. :)))))))))


Σχόλιο από zachartha (26.11.2016)
Τα ακούς sven;Καιρός να αλλάξεις επάγγελμα!Θα σου πάρω όλους τους πελάτες!Kristalo,σε λατρεύω!Σε λατρεύω...γιατί δεν καταλαβαίνεις τίποτα!


Σχόλιο από Kristalo (26.11.2016)
Σε λαθος παγκο καθισατε τοτε κυριε Zachartha . Να πατε στους εξυπνους σαν εσας να συνομιλησετε γιατι εδω εχουμε μειωμενη αντιληπτικη ικανοτητα, ασε που ειμαι και σε εμμηνοπαυση και κινδυνευετε απο την υστερια μου. Και ευτυχως που δεν καταλαβαινω τιποτα γιατι ανηκω στο μεγαλυτερο συνολο του κοσμου που τυχαινει να σας διαβαζει. Αυτα ειχα να σας πω και δεν θα ξαναπαντησω σε σχολιο σας διοτι πραγματικα σας θεωρω αναδρο για να με ειρωνευεστε και να με βριζετε μεσα απο μια ιντερνιτικη σελιδα . Και να φανταστει κανεις που εσεις τελικα πολλα καταλαβαινετε τα σχολια μου μετα το αρχικο σχολιο δεν αφορουσαν εσας, αλλα εσεις θιχτηκατε, γιατι αραγε; Κριμα..και σας ειχα για ενταξει ανθρωπο.


Σχόλιο από Hastaroth (26.11.2016)
Λοιπόν,μετά τον κύρ-Βαγγέλη τον αρχιστράτηγο,μετά τον μπαρμπα-Ανδρεόπουλο τον κηπουρό,φοβάμαι πως αποκτήσαμε και τρίτο αποκτήσαμε και τρίτο "νούμερο" εδώ μέσα.Ονόματα δέν λέμε,φαντάζομαι πως όλοι καταλάβατε ποιόν εννοώ.

Δέν γράφω άλλα,διότι πρέπει να πάω να φάω τώρα.Και όχι,το αγαπημένο μου φαγητό ΔΕΝ είναι οι μπάμιες.

Ούτε διαθέτω τόσην ισχύν ώστε να επηρεάσω κοτζάμ Σουηδική Ακαδημία γιά να δώση βραβεία Νόμπελ εκεί που θέλω εγώ...

Καλό σας απόγευμα.Σχόλιο από sven (26.11.2016)

Υπάρχουν σχόλια που από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής τους είναι σαν εκείνα τα σήματα οδικής κυκλοφορίας που σε προειδοποιούν για επικείμενους κινδύνους, δίνοντάς σου, ταυτόχρονα, την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά με τον συγγραφέα τους. Αν θέλουμε, όμως, να τα δούμε από μία διαφορετική οπτική, δηλαδή με τη στοιχειώδη εκείνη κατανόηση που οφείλουμε να δείχνουμε προς ένα άτομο που φαίνεται να έχει σοβαρότατα προβλήματα και να ζορίζεται απίστευτα, ιδιαίτερα χωρίς καν να το υποψιάζεται, τότε μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως τα σχόλια αυτά κραυγάζουν «Σας παρακαλώ, προσέχετε γιατί όπου κι αν μ΄αγγίξετε πονάω πολύ».

Οι τρόποι που οι άνθρωποι διαχειρίζονται τα προβλήματα, τις ανεπάρκειες και τις ανασφάλειές τους ποικίλουν, καθορίζοντας ταυτόχρονα και τη στάση των άλλων απέναντί τους. Έτσι κάποιοι κινητοποιούν την κατανόηση, τη συμπάθεια, την ανοχή, τη συμπόνια ή τη διάθεσή μας να τους στηρίξουμε, ενώ κάποιοι άλλοι, οι πλέον ευάλωτοι και σοβαρά πάσχοντες, εκφράζουν τις τεράστιες ανεπάρκειές τους με επιθετικότητα, οργή και διάθεση να θέλουν να ισοπεδώσουν ή να αφανίσουν το κάθε τι ή τον καθένα που με τον οποιονδήποτε τρόπο τους υπενθυμίζει την ανεπάρκειά τους είτε επειδή διαθέτει κάποιο χάρισμα ή ιδιότητα που κι ο ίδιος πολύ θα ΄θελε να διαθέτει, αλλά που δεν διαθέτει, είτε επειδή τους έχει ασκήσει μια συνήθη κριτική είτε επειδή, με κάποιον τρόπο, θεωρούν πως αποκάλυψε τη μηδαμινότητά τους είτε επειδή οι ίδιοι εφηύραν κάποιου είδους απειλή...

Ας πάρουμε, ως παράδειγμα, την αντίδραση του Ζάχου απέναντι στην Αναστασία (Kristalo). Πριν μόλις λίγες εβδομάδες, έπλεκε το εγκώμιό και εκθείαζε την ομορφιά της, επισημάνοντάς τα και σε μένα, μη ξέροντας προφανώς, ως νεοσσός στο ΜΗ, πως την Αναστασία τη γνωρίζω εδώ και χρόνια μέσα από το χώρο αυτό. Μόλις τόλμησε η Αναστασία να του ασκήσει μια αυτονόητη και συνήθη κριτική για το είδος και το ύφος των σχολίων του, βλέπετε τη μεγαλειώδη, ισοπεδωτική, ειρωνική, απαξιωτική και γλοιώδη αντίδραση του απέναντί της. Την παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, και ως «τον ύπουλο, βδελυρό και φαρμακερό όφη…που καραδοκεί για να μπήξει τα κοφτερά του δόντια στην αθώα σάρκα του θύματός του…» και άλλα πολλά…

Πέραν των παρανοϊκών προβολών που και ΠΑΛΙ κάνει, κατά την προσφιλή του τακτική όταν απειλείται, δεν καταλαβαίνει το πόσο πολύ αποκαλύπτει από μόνος του τα τεράστια κενά του ως άτομο και τους απύθμενους φόβους που τον διακατέχουν. Στην περίπτωση αυτή, αποκαλύπτει με κραυγαλέο τρόπο τα τεράστια προβλήματα, τα απωθημένα, το φόβο και το μίσος που έχει και τρέφει προς τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή των φράσεων που επιλέγει για να περιγράψει την «αχάριστη και επικίνδυνη» Kristalo που ΔΕΝ εκτίμησε, ΔΕΝ δελεάστηκε και ΔΕΝ ανταποκρίθηκε με κάποιον τρόπο στα καλά του λόγια για το άτομό της. Εις το πυρ το εξώτερο, λοιπόν, η Kristalo, είναι σαν ΟΛΕΣ τις ΑΛΛΕΣ, όφης φαρμακερός με θανατηφόρο δηλητήριο. Θέλεις τα ψυχικά κενά, θέλεις οι τραυματικές εμπειρίες, θέλεις η κακούργα φύση που δεν τον προίκισε με τα απαραίτητα χαρίσματα, θέλεις ΟΛΑ αυτά μαζί; Η εξήγηση κάπου μέσα σ΄αυτά βρίσκεται…

Δεν αντιλαμβάνεται, όμως, ο Ζάχος -κάνοντας για μία ακόμη προβολή δικών του ψυχικών αποβλήτων- πως δηλητήριο μόνον ο ίδιος εκτοξεύει προς πάσα κατεύθυνση μέσα από το νοσηρό σκαρίφημά του. Όσοι πρόλαβαν και τα διάβασαν -γιατί έσβησα όλα τα σχόλια σε ένα προηγούμενο ποστ που είχα αναρτήσει- ίσως θυμούνται τι είχα γράψει για τον τρόπο που λειτουργεί ο Ζάχος, με αφορμή ανάλογα σχόλιά του, και πόσο, δυστυχώς, επαληθεύονται για μία ακόμη φορά…

ΥΓ. Αναστασία, μήπως, τελικά, σε δελέασε με τα τόσο κολακευτικά του λόγια για σένα ως γυναίκα, πριν από λίγες ημέρες, γι΄αυτό και νόμιζες πως πρόκειται για ...σοβαρό άτομο;;; :-)))


Σχόλιο από Orfeus (26.11.2016)
Σάββα,
+1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

Υ.Γ. (Προς όλους):
Επειδή ίσως θα έχετε αναρωτηθεί, διευκρινίζω ότι η μη διαγραφή των σχολίων του Ζάχου, είναι επιλογή μου. Τα αφήνω για να εκτίθεται διαρκώς.


Σχόλιο από adreo (26.11.2016)
Τι να πω εγώ παιδάκια;
Να βρίσω αξία θα σου δώσω, είμαι άλλος άνθρωπος hastaroth, Οι μικροί άνθρωποι, αυτοί που στερούνται σεβασμού προσπαθούν να υποτιμήσουν τους ανώτερους σε κάθε επίπεδο συνανθρώπους τους χρησιμοποιώντας εκφράσεις σαν: " Λοιπόν,μετά τον κύρ-Βαγγέλη τον αρχιστράτηγο, μετά τον μπαρμπα-Ανδρεόπουλο τον κηπουρό, φοβάμαι πως αποκτήσαμε και τρίτο αποκτήσαμε και τρίτο νούμερο εδώ μέσα".Ακριβώς όπως το έγραψες ξεμωραμένε hastaroth.
Καλά είσαι τόσο δειλός, τόσο χαμερπής, τόσο άνανδρος ηλίθιο ανθρωπάκι ώστε να προσπαθείς να αναρριχηθείς στα όντα και να μπεις στους ανθρώπους, υποτιμώντας ανθρώπους που έδωσαν πολλά για την πατρίδα ; και αυτό αφορά τον κ. Βαγγέλη που έχει μια ιστορία που εσύ πρέπει να την ζηλεύεις. Όσο για μένα τι να σου πω ηλίθιο ανθρωπάκι; Τι σχέση έχω εγώ με την κηπουρική; Να σου δώσω αξία; Δεν θα σου κάνω την χάρη.
Πάρε την καραμέλα σου για σήμερα και σε περιμένω για δεύτερο ημίχρονο. ΑΝΑΝΔΡΕ υποκριτή.
Κρίμα είσαι όνειδος και για την φυλή σου και για τους Εβραίους.
Ιστορικά δεν τους ξέρω έτσι τους Εβραίους. Τους ξέρω σαν ένα Λαό με αρετές. Τα αρνητικά είναι άλλα και δεν θα τα πω σήμερα.
Και είναι ντροπή ένα «παραμύθι» του orfeus να σε φθάνει σε αυτή την αναξιοπρεπή θέση. Αρκεί να ρίξεις το δηλητήριο.
Στην υπόλοιπη συζήτηση και τις αψιμαχίες σας, δεν μπαίνω. Δεν υπάρχει λόγος.


Σχόλιο από zachartha (27.11.2016)
Με εντυπωσιάζεις που δε διαγράφεις όλα τα σχόλια,ύπουλε και φαρμακερέ Όφι.Αποδεικνύεσαι εξυπνότερος του φίλου σου...Εύγε!


Σχόλιο από freddieKrueger (27.11.2016)
Με πόρνη θα μπορούσε να παρομοιαστεί οτιδήποτε θεωρητικά προσεγγίσιμο,αλλά επί της ουσίας άπιαστο.
Οτιδήποτε θα μπορύσε να προσφέρει ευφορία η απλή προσέγγισή του.
Για μένα η ωριμότητα ειναι μια χοντρη πόρνη σε ένα ετοιμόρροπο οίκο ανοχής...
Την είδα και την προσπέρασα...
Δε με σαγήνευσε.
Αντίθετα η πόρνη της ευτυχίας φαντάζει πολύ εκλυστική...
Καλη σας ημερα


Σχόλιο από Orfeus (27.11.2016)
Χρήστο,

συνάντησες την ...ωριμότητα; Μπράβο ρε μεγάλε. Εγώ μια ζωή παιδεύομαι γμτ...


Σχόλιο από freddieKrueger (28.11.2016)
Παιδευεσαι γιατι την αναζητας διακαως Ορφεα μου...οτι συνηθως κυνηγαμε μας δυσκολευει...;-)


Σχόλιο από Hastaroth (28.11.2016)
1.@Orfeus:Ο Χρήστος λέει ότι όχι μόνο η ωριμότητα είναι μιά χοντρή πόρνη,αλλά ότι ευρίσκεται σε έναν ετοιμόρροπο οίκο ανοχής.Εχει σημασία αυτό,διότι άν ευρίσκετο σε κάποιο νεόκτιστο πορνείο πολυτελείας,δέν θα ήταν χοντρή,αλλά ωραιότατη-αλλά τότε δέν θα ήταν ωριμότητα....

Πάντως,η άποψή μου είναι ότι όταν πεθαίνουμε,δέν χάνονται τα πάντα,Η "λογική" λέει ότι δέν είναι λογικό όλη αυτή η συσσώρευση εμπειριών,πληροφοριών και γνώσεων που αποκτάμε καθ'όλον τον βίον μας να χάνεται εις το μηδέν.Κάπου αλλού μεταφέρεται-ίσως σε κάποιο άλλο σύμπαν στο οποίο συνεχίζει να υπάρχη και να συσσωρεύη νέες εμπειρίες και να ωριμάζη περισσότερο,υπό κάποια άλλη μορφή-αλλά με την ίδια αυτοσυνειδησία που είχε εί τής γής.Μ'άλλα λόγια,συνεχίζουμε να υπάρχουμε σε κάποιο άλλο σύμπαν,όπου ναί μέν παίρνουμε άλλη "φυσική" μορφή,αλλά εξακολουθούμε να είμαστε "εμείς"

2.Το τελευταίο σχόλιο τού μπάρμπα-Adreo,απευθυνόμενο πρός εμένα,αποτελεί απόδειξη των όσων πολύ σωστά και διδακτικά έγραψε προηγουμένως ο Sven γιά τα άτομα που έχουν ψυχολογικά προβλήματα και ζορίζονται απίστευτα.

Προσέξτε με πόσο μίσος αντιδρά και απευθύνεται σε κάποιον που δέν γνωρίζει εκ τού σύνεγγυς παρά μόνο μέσα από τα σχόλιά του στο MH.

Προσέξτε με πόσο μίσος ρίχνει το δηλητήριό του,την ίδια στιγμή που κατηγορεί εμένα ότι το κάνω.Τυπική αντίδραση συμπλεγματικού ανθρώπου (τα λέω καλά ιατρέ μου;)

ΥΓ.Εψαξα σε όλο το διαδίκτυο,καμμιά αναφορά δέν βρήκα με το όνομα "Ευάγγελος Αλεξόπουλος,στρατηγός εν αποστρατεία".Αν ο συγκεκριμένος είχε "μιά ιστορία",δέν θα υπήρχε κάποια καταγραφή;Οχι από τον ίδιο,βεβαίως,αλλά από άλλους-συναδέλφους,ανωτέρους,υφισταμένους,επίσημα αρχεία,κάτι τέλος πάντων που θα πιστοποιούσε την μέγιστη προσφορά του στην Ελλάδα.


Σχόλιο από adreo (28.11.2016)
hastaroth,
παραμένεις χαμερπής και ταυτόχρονα ανόητος.
Όπως εγώ δεν σε γνωρίζω, το ίδιο και εσύ δεν με γνωρίζεις, όμως εσύ κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία (hastaroth) ενώ εγώ έχω ονοματεπώνυμο και με ένα κλικ έχεις κάποιες πληροφορίες, ενώ εσύ παραμένεις άνανδρα , άφαντος. Όποιος κρύβεται άνανδρος είναι., αλλά και ύπουλος.
Περιμένεις να σε αφήσω άνευ απαντήσεως και να μη σε "στολίσω κατάλληλα";
Του χεριού μου είσαι και αν δεν σταματήσεις, εγώ θα σε βαράω.
Εγώ δεν χαρίζομαι σε ανθρώπους που μισούν τους συμπατριώτες τους, Έλληνας δεν είσαι; επειδή δεν είναι Εβραίοι στο θρήσκευμα. Εκεί αποδίδω το μίσος σου, φανατικέ, ανόητε hastaroth.
Κανείς εδώ μέσα δεν πρόκειται να σου πει πως πράττεις σωστά με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις όποιον δεν είναι του χεριού σου.
Δεν σε πείραξα εγώ σε τίποτα. Την κριτική μου κάνω.. Εσύ σε κάθε περίπτωση που δημοσιεύω κάτι δημιουργείς θέμα.
Για τον στρατηγό είσαι ανάξιος να τον λοιδορείς. Έχει αγώνες και περγαμηνές και δεν γνωρίζω περισσότερα. Θα του πω να αυτοπροβληθεί.

Ευθύνη όμως έχει και ο orfeus, που επιτρέπει δυο άτομα να κάνουν άνω -κάτω τα σπουδαία, ΧΑ, χα , χα! δημοσιεύματά του.
Αλλά τι λέω εγώ;
Ο διάβολος κάθεται "στον θρόνο του"
και επιχαίρει για το ότι καταφέρνει να βάζει σε πόλεμο τους αναγνώστες που κριτικάρουν αρνητικά τις μπούρδες που γράφει.
Η ΣΙΩΠΗ σου είναι ένοχη. Σε λυπάμαι και εσένα orfeus.
Ε Γιώργη; είδες τι ωραία και σένα "σε στολίζω", αλλά είσαι πονηρός και δεν απαντάς αφήνεις τα πρωτοπαλίκαρα σου να βγάζουν το φίδι από την τρύπα. Αυτά τα δυο ανόητα ανθρωπάκια.
Τον διαβολογιατρό, που μπορεί να είναι καλός γιατρός, δεν έχω καμιά γνώση και τον κρίνω μόνο από τα γραφόμενά του εδώ, αλλά φαίνεται ότι του έλειψαν κάποια πράγματα, και το δείχνει μέσα από τα γραφόμενά του, του λέω
πως δεν πρέπει ως άνθρωπος που είναι στην υπηρεσία των συνανθρώπων του, να παρεκτρέπεται.
Και οι τοίχοι έχουν μάτια και αυτιά sven. Και επαγγελματικά δεν σε ωφελούν οι μπούρδες που γράφεις , ούτε οι διαμάχες που δημιουργείς εδώ και με τον τρόπο που τις επιτελείς, σε τιμούν. Επομένως κόφτες....
Αυτά επί του παρόντος, εγώ δεν πρόκειται να κάνω πίσω και αν συνεχίσετε θα έχετε τις απαντήσεις που σας ταιριάζουν. Ο Νίκος Δαλέζιος , σπουδαίος λαϊκός συνθέτης, στην Εταιρεία Orealphone που είχα έγραψε ένα πολύ πετυχημένο τραγούδι που έλεγε «ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ και ΓΙΑΤΡΟΥΣ».
Τώρα γιατί το έγραψα αυτό; Απλά μου ήρθε στο μυαλό και αναλογίστηκα , πόσο σοφός ήταν ο συνθέτης-στιχουργός τότε.
Μήπως Τρόϊκα πρέπει να αρχίσετε να το σιγοτραγουδάτε;
Νομίζω υπάρχει στο ιντερνέτ, αλλά μπορεί και να σας το δώσω εγώ.


Σχόλιο από Orfeus (28.11.2016)
Ανδρεόπουλε,

Ο Κολοκοτρώνης είχε συμβουλέψει τον ’η-Γιώργη τον Καραΐσκάκη να μην εμπλέκεται σε καυγάδες και σε αψιμαχίες για να μη φάει το κεφάλι του αλλά εκείνος δεν τον άκουσε.

Εγώ όμως ακολουθώ πιστά τη συμβουλή του. "Ως διάβολος κάθομαι στον θρόνο μου και επιχαίρω για το ότι καταφέρνω να βάζω σε πόλεμο τους αναγνώστες που κριτικάρουν αρνητικά τις μπούρδες που γράφω. Η ΣΙΩΠΗ μου είναι ένοχη. Με λυπάμαι και εμένα".

Για τον Hastaroth δεν ξέρω τι να σου πω. Πας και μπερδεύεσαι με τις καταγωγές και τις εθνότητες τη στιγμή που η θρησκεία που και εσύ ο ίδιος ασπάζεσαι είναι Εβραϊκή. Δεν ξέρω τι να σου πω... Εύχομαι να σε φωτίσει ο δοξασμένος, ο πάνσοφος και ο μεγαλοδύναμος Κρίσνα και να δεις επιτέλους το Φως της Αλήθειας.

Όμως για τον Sven, που τον χαρακτηρίζεις "διαβολογιατρό" θα σε μαλώσω. Διότι ευθύς αμέσως αυτοακυρώνεσαι γράφοντας "μπορεί να είναι καλός γιατρός, δεν έχω καμιά γνώση". Σε παρακαλώ πολύ να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου διότι δεν αρμόζουν στην καλλιτεχνική σου υπόσταση και στο ήθος σου. Τί διάολο επιχειρηματίας ήσουν όταν εκφράζεσαι τοιουτοτρόπως; Ίσως να εξακολουθεί να σε επηρεάζει αυτή η βδελυρή γειτονιά στην οποία διατηρούσες το μαγαζί με τα πιάνα. Ξέρεις... εννοώ την οδό Σόλωνος (χαμηλά κοντά στα Εξάρχεια).


Σχόλιο από zachartha (28.11.2016)
Χαιρετώ τον ζωολογικό κήπο:το φίδι(Orfeus),τον λαγό(Hastaroth) και την κότα(sven).

Αγαπητέ adreo,σε συγχαίρω για την τόλμη σου να λες τα πράγματα με τ'όνομά τους!Θα μου επιτρέψεις,μόνο,να σε διορθώσω σε δύο πράγματα:
1)Μην πέφτεις στην παγίδα να θεωρείς τους Εβραίους θρήσκευμα.Οι Εβραίοι είναι έθνος με δικό τους κράτος.Τώρα,αν ο Hastaroth νιώθει περισσότερο Εβραίος απ'ότι Έλληνας,τότε,ειλικρινά,δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πάει να ζήσει στο Ισραήλ.
2)Η Ψυχολογία είναι διαφορετική σχολή από την Ιατρική.Ο ψυχίατρος είναι γιατρός.Ο ψυχολόγος δεν είναι γιατρός.Και ο sven,η κότα,δεν είναι ούτε γιατρός,ούτε ψυχολόγος.Είναι ένας επηρμένος φαντασιόπληκτος,ο οποίος αρέσκεται στο να κάνει διαγνώσεις της πλάκας.Τρέμω και μόνο που το σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι πραγματικός ψυχολόγος...

53 σχόλια και αυξάνονται...Εύγε,ραδιούργε Όφι!Εύγε!


Σχόλιο από Hastaroth (28.11.2016)
1.
"παραμένεις χαμερπής και ταυτόχρονα ανόητος.
Όποιος κρύβεται άνανδρος είναι., αλλά και ύπουλος.
φανατικέ, ανόητε hastaroth.
ξεμωραμένε hastaroth.
Καλά είσαι τόσο δειλός, τόσο χαμερπής, τόσο άνανδρος ηλίθιο ανθρωπάκι
ηλίθιο ανθρωπάκι
ΑΝΑΝΔΡΕ υποκριτή.
Κρίμα είσαι όνειδος και για την φυλή σου και για τους Εβραίους."

Ολα αυτά τα "κοσμητικά" επίθετα σε δυό μόλις σχόλια,γιά έναν άνθρωπο που ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ

Γιά έναν άνθρωπο που ουδέποτε σε έχει βρίσει ή προσβάλει-ενώ εσύ το έχεις κάνει επανειλημμένως.

Λοιπόν μπάρμπα-Adreo,θα ήθελες,την επόμενη φορά που θα με βρίσης,να ζητήσω απ'τον διαχειριστή τού site τα στοιχεία σου γιά να σού υποβάλω μήνυση επί "λόγω εξυβρίσει";

2.@zacatrha:
Από πού κι'ως πού με χαρακτηρίζεις "λαγό";Επέλεξα να συνεχίσουμε μιά συζήτηση μέσω ΠΜ και όχι στο forum,γιά να μήν "ξεστρατίση" η κουβέντα και "κλειδωθή" η δημόσια συζήτηση.Αν αυτό εσύ το θεωρής δειλία,εγώ το θεωρώ σεβασμό πρός τα άλλα μέλη που συμμετείχαν στην συζήτηση.

Επίσης:οι Εβραίοι είναι φυλετική ομάδα,αλλά όχι πολίτες συγκεκριμένου κράτους.Εβραίοι υπάρχουν και στην Γαλλία,στην Αγγλία,στον Καναδά κλπ.Οσο γιά το πού ζώ,αυτό αποτελεί δική μου επιλογή και δέν θα μού το ορίσης εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος.

Μήν μού απαντήση κανείς απ'τους δυό σας (adreo & zacartha) στο σχόλιο αυτό,γιατί αρκετή σημασία έδωσα σε δυό άτομα που-συμφώνως πρός την γνώμη τού sven που είναι ειδικός-έχουν ψυχολογικά προβλήματα.Σχόλιο από adreo (28.11.2016)
hastaroth,
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.... Και τι θα πεις στο δικαστήριο αθώα περιστερά; με έβρισε ο adreo; Και ο δικαστής θα σου απαντήσει... Για να διαβάσουμε το άρθρο του όφι, έλα βρε zachartha τώρα..
και τι είπατε... Καλά του έχεις σύρει του ανθρώπου μύρια και ζητάς και τα Ρέστα;. Πάρε έναχρόνο φυλάκιση. Πάντως εγώ θα παρακαλέσω να σε πάνε σε καμιά φυλακή εκεί πάνω , να είσαι κοντά.
Λοιπόν όποτε απόφασίσεις να κάνεις δικαστικό αγώνα να μου το πεις να σου στείλω τα στοιχεία μου και να σου βάλω και δικηγόρο. Εμείς οι Χριστιανοί εί..μστε ελεήμονες.Το έχασες το μυαλό σου hastaroth..
Σου είπα βούλωσέ το.. Είμαι καλό παιδί, αλλά άμα με προσβάλεις, τι θέλεις να σε συγχαρώ;
Το τραγουδάκι του Δαλέζιου το βρήκες; Θα σου χρειαστούν οι στίχοι για το δικαστήριο.
Μήπως βρε hastaroth, ως Έλληνας Εβραίος έχεις πρόβλημα με τους Ορθόδοξους Χριστανούς Έλληνες. Σε παρακαλώ λοιπόν σταμάτα να με ενοχλείς και μάλιστα και για μια διένεξη που ξεκίνησε σε ξένο "Αχυρώνα" , γιατί όπου νάναι ο orfeus θα θυμώσει και θα μας διώξει από εδδώ.
’ντε γεια, θα σε δω στο Δικαστήριο... άμα το αποφασίσεις λέω εγώ. Πάντως πριν ξεκινίσεις τον αγών δες καλά τι έχεις γράψει και σε όλα τα άλλα που είναι στο αρχείο μου. Μη βρεθείς και μπερδεμένος γέρος άνθρωπος. Κάπου διάβασα 60 χρόνια.. γράφεις και 20 που ήσουν, δηλαδή 80 χρονών είσαι βρε θηρίο και εξακολουθείς να παλαίυεις με τον νότιο Έλληνα; Μπα σε καλό σου. Μαθουσάλας είσαι; Πτου σου, πτου σου μη σε ματιάσω.

Για τον κ. Γιώργο , τι να πω; Ειλικρινα είναι ταλαντούχος, πραγματικός έξω από εδώ. Φιλοσσοφημένος άνθρωπος,με χιούμορ, που τον Βοηθάει ο Κρίσνα.
Ειλικρινά Γιώργο ότα είδα κάπου μια φωτογραφία σου είπα: Αυτός έχει σχέση με τις ανατολικές θρησκείες και ένα περίεργο πράγμα δεν έπεσα έξω. Παρόλα αυτά εγώ εύχομαι καλή εβδομάδα και στους δυο σας, με λιγότερους φακίρηδες, που φοβάμαι θα μας αφήσουν στον άσσο.


Σχόλιο από adreo (28.11.2016)
zachartha, ευτυχώς που τους τα λες και εσύ. Αυτοί πάνε να υποδουλώσουν το site, αλλά όπως βλέπεις δεν ιδρώνει το αυτί τους.
Σε ευχαριστώ που μου είπες για το τίτλο του sven, γιατί ο αρχηγός γιατρό τον λέει συνέχεια. Και νόμιζα και εγώ πως έχω να κάνω με επιστήμονα που φροντίζει για τις ζωές των συνανθρώπων του. Μοιράζουν τίτλους. Μην δεις τον orfeus ατομικό επιστήμονα ή τον hastaroth αστροφυσικό.
Λέω να σταματήσω γιατί δεν μου αρέσει όταν κάνω σχόλιο να φιγουράρει η λέξη πόρνη και να συμμετέχω σε αυτό.
Έπρεπε ο ιδιοκτήτης να απαγορεύει τέτοιους τίτλους. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Σε ευχαριστώ για την συμπαρασταση. Ήταν μια εποχή που είχα να κάνω με 10 που δεν με άφηναν να αναπνεύσω. Εξαφανίστηκαν όλοι. Καλή εβδομάδα.


Σχόλιο από zachartha (28.11.2016)
Hastaroth,
θα ξεκινήσω υπενθυμίζοντας σε εσένα,αλλά και στην Kristalo,ότι δε σας όρισε κανένας "διαιτητή" της συζήτησης και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να διατάζετε και να επιπλήττετε τους συνομιλητές σας,υποδεικνύοντάς τους πότε και πώς θα σχολιάζουν.Βρισκόμαστε όλοι σε έναν δημόσιο διάλογο,με ίσα δικαιώματα,σχολιάζοντας στο μπλογκ του Orfeus,ο οποίος ενεργοποίησε τον σχολιασμό και όποτε επιθυμεί μπορεί να τον απενεργοποιήσει.
Οι αναφορές στο ζωικό βασίλειο ξεκίνησαν από τον Orfeus,που σε αποκάλεσε "γάτο",και συνεχίστηκαν από εσένα,που αυτοπροσδιορίστηκες ως ιδιοκτήτης σκύλου.Εγώ,απλά,συνέχισα αυτό το "παιχνίδι" και σε χαρακτήρισα "λαγό",όχι για την περίπτωση που αναφέρεις,αλλά γιατί απουσίαζες για ένα χρονικό διάστημα από τον σχολιασμό και θεώρησα ότι αποφάσισες να αποσυρθείς.Δεν το έκανα μόνο σε εσένα.Και τον Orfeus αποκάλεσα "φίδι" και τον sven "κότα".Αυτοί,όμως,δεν ενοχλήθηκαν...
Οι Εβραίοι είναι και φυλετική ομάδα,είναι και έθνος,είναι και πολίτες συγκεκριμένου κράτους(του Ισραήλ).Πάντως,δεν είναι θρήσκευμα.Το ότι υπάρχουν Εβραίοι και σε άλλες χώρες δεν αναιρεί τα παραπάνω.Μήπως δεν υπάρχουν Έλληνες στις χώρες που αναφέρεις;Όπως το κράτος των Ελλήνων λέγεται Ελλάδα,έτσι και το κράτος των Εβραίων λέγεται Ισραήλ.
Εγώ δε σου υπέδειξα πού να ζήσεις.Εξέφρασα,απλά,μία απορία.

Έρχομαι,τώρα,και στα υπόλοιπα,γιατί βλέπω ότι "ζωήρεψες" πολύ.Όταν αποφασίζεις να "χοντρύνεις" μία συζήτηση,εκτοξεύοντας απειλές ότι θα προβείς σε μηνύσεις επί "λόγω εξιβρύσει",καλά θα κάνεις να είσαι απολύτως σίγουρος ότι δεν προκάλεσες και δεν προσέβαλες κανέναν εσύ ο ίδιος.Πράγμα που στη δική σου περίπτωση δεν ισχύει.Εσύ προκάλεσες και ειρωνεύτηκες τον adreo πρώτος!Και,μάλιστα,χωρίς λόγο,αφού αυτός δεν αναφέρθηκε καθόλου σε εσένα,προηγουμένως.Εκτός απ'αυτό αναφέρθηκες απαξιωτικά σε κάποιον Ευάγγελο Αλεξόπουλο,χωρίς να είναι παρών και χωρίς να τον αφορά η συζήτηση!Αν κάποιος έχει σοβαρό λόγο να υποβάλει μήνυση για "προσβολή της προσωπικότητας",είναι αυτός και κανένας άλλος!Διότι,αν θεωρείς επαρκείς τους λόγους που αναφέρεις,τότε θα πρέπει και εγώ να υποβάλω μήνυση σε εσένα,επειδή με αποκάλεσες "νούμερο" και ψυχασθενή,και στον sven,επειδή με χαρακτηρίζει "ψυχοπαθή",και στον Orfeus,επειδή με αποκαλεί "ανόητο",και στην Kristalo,που με χαρακτηρίζει "μπουρδολόγο",αλλά και η Kristalo σε εμένα,για το "μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας",και ο sven και ο Orfeus,επειδή χαρακτηρίζω τα γραπτά τους "βλακώδη" και "παιδιάστικα" και πάει λέγοντας...Εκπλήσσομαι από τον τρόπο που αντιδράς!Σε θεωρούσα πιο έξυπνο!Πιστεύω πως,αν ο Orfeus θέλει να σε προστατέψει,θα πρέπει να σβήσει όλα τα σχόλια,προτού δει αυτός ο Ευάγγελος Αλεξόπουλος τι γράφεις για το άτομό του.

ΥΓ. Ταλαιπωρήθηκα πολύ να γράψω αυτό το μήνυμα,καθώς σβήστηκαν αιφνιδίως τα γραφόμενά μου δύο φορές,προτού το ολοκληρώσω.


Σχόλιο από zachartha (30.11.2016)
Λοιπόν,εγώ προτείνω να συνεννοηθούμε όσοι συμμετείχαμε σ'αυτήν τη συζήτηση και να υποβάλουμε μήνυση στον tallos,γιατί το έχει παρακάνει με τη φλυαρία του!Θα ζητήσω τώρα αμέσως από τον διαχειριστή του site τα στοιχεία του!:-)


Σχόλιο από tallos (30.11.2016)
Εγω δεν πιστευω ότι ολοι οι Εβραιοι είναι ιδια ρατσα.Καποιοι Βασιλιαδες στον μεσαιωνα ασπαστηκαν τον Ιουδαισμο,γιαυτους και τους Υπηκόους τους,για πολιτικους λογους.Αμα γινοταν ισλαμιστες θα ειχαν εχθρα με το Βυζαντιο,και αμα γινοταν Χριστιανοι θα ειχαν πρόβλημα με τους αραβες και τους Οθωμανούς.Εγιναν λοιπον Ιουδαίοι και είναι οι προγονοι των Εβραιων της Ανατολικης Ευρώπης.


Σχόλιο από vasilakisvasilis (29.12.2016)
Τι μαλακία ποστ είναι αυτό;Και πόσο μαλάκας είναι ο συγγραφέας του;Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
orfeus
Γιώργος Μπιλικάς
Storyteller...
από Valley BelowΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/orfeus

-

Tags

Al-Andalus Heaven Adventures ’ννα Αγγελική Αθηνά Αλεξάνδρα Αντώνης Βάσω Βίκυ Γιώργος Γιάννα Δημήτρης Ειρήνη Ελένη Ερίκα Ζωή Ηρώ Θωμάς Θανάσης Κώστας Λίντα Μυρτώ Μίμης Μαρία Νίκος Νεφέλη Ορφέας Πάνος Ρένα Ρούλα Σπύρος Σοφία Τάσος Τζούλια Χρήστος K. No. 9 Bob Dylan Leonard Cohen Έζρα Πάουντ Τ. Σ. Έλιοτ Αρθούρος Ρεμπώ Κάρολος Μπωντλαίρ Ουίλιαμ Μπλέικ Νόμπελ Φαινόμενο Έβερεστ Γιώργος Μπαμπασάκης Μεταίχμιο Cibelle Green Grass Μπαστούνι Ντάμα Cigarettes After Sex Sweet Greg Lake ELP Emerson Lake and Palmer Keith Emerson Carl Palmer Robert Fripp King Crimson From the Beginning Hurt John John Hurt Sir Koop Island Blues Thousand Kisses Deep Love Rolling Rolling Stones Stones We We Love You You ’η-Γιώργης Δράκος LSD ’ρης Βασίλης Γερμανός Γκαϊφύλλιας Γλέζος Δημητριάδη Διονύσης Ζιώγαλας Ιατρόπουλος Ισιδώρα Κατερίνα Κωχ Λεττονός Μαρίζα Μαρίνα Μάτσας Μοναξιά Μοναχικότητα Ντάλας Ξενουδάκη Σαββόπουλος Τασούλης Τσιλογιάννης Ψαριανός Αγάπη Αδελφή Ακατάλληλη Βιβλίο Γιώργος Μπιλικάς Διαδρομές Ε Ζάνη Κ. Μπιλικάς Νεφέλη Πόπη Ζάνη Πρόλογος Πόπη Στιγμή Συμπαντικές Συμπαντικές Διαδρομές Υπερβατική Ψυχή Support Ανάγκη Αποδοχή Ασφάλεια Βασίλισσα Βουτιά Δεσμός Δεσμά Δύσκολη Έκθεση Ελευθερία Εμπιστοσύνη Ζητιάνος Μοίρασμα Οδοντόβουρτσα Ομορφιά Παράδοση Περίπτωση Πραγματικότητα Σιγουριά Συμφωνία Συναλλαγή Σχέση Απομεινάρια Ηλιοσκόταδο Κ Καρυάτιδα Λόφος Μορφή Μυθιστόρημα Ντουλάπι Νύχτα Σκοτάδι Σκοτεινιά Σύμπαντα Φεγγάρι Φως Χάρη Αγία Δημήτρης Αθανίτης Διάβολος Εκδήλωση Κώστας Καζανάς Καμία Κινηματογραφική Λένα Κιτσοπούλου Λέσχη Μουσική Παρασκευή Συμπάθεια Ταινία Devil No Sympathy Αθήνα Αίγυπτος Αϊνστάιν Βαστίλη Βιετνάμ Γαλλία Δαρβίνος Διαμάντια Ηλίθιος Ηλιθιότητα Ινδιάνοι Ιράκ Κάστερ Κόρινθος Κουασιμόδος Λιβύη Λουδοβίκος Ναπολέων Ντοστογιέφσκι Παντοτινός Ρωσία Σιου Σεγιέν Συρία Τσιπόλλα Chiquentcento Αθηναίων Πολιτεία Ανατολή Βοηθοί Δύση Ηθοποιοί Ήλιος Θεός Θησείο Κύρα Όψεις Πυγολαμπίδα Σελήνη Σκαθάρι Σοφία Παναηλίδου Σοφοί Συμβούλιο Φανταστικό Αλέξανδρος Καρακαντάς Γλέζου Καραμουσαλής Κρασούδης Μαστοράκη Μπενέτου Παπαθανασίου Πατσιφάς Πετρίδης Ρούσσος Ρωμανός Σαλιάρης Σουγιούλ Σπανουδάκης Στασινόπουλος Τρούσας Aphrodite’s Child Axis Charms Forminx Igloo Juniors Αμβρόσιος ’νθιμος ’ρθρο Ασήμαντα Βατικανό Δημόσιο Δυνατός Εκκλησία Επικρατούσα Επίσημη Ευρώ Θεοφάνης Θρησκεία Ιερώνυμος Ιταλία Μεσαίωνας Παπάδες Παπάς Ποσά Προνόμιο Σεβασμός Συγγνώμη Σύνταγμα Ανεπάρκεια Ανοχή Γραμματέας Διαφορετικότητα Εγωκεντρισμός Ευθιξία Ιατρείο Κάμψεις Κατωτερότητα Καφές Κομπλεξικός Κριτική Μητσοτάκης Μισογύνης Ορισμός Πληρότητα Πρόβλημα Ραντεβού Σύλλογος Ψυχολόγος Ανασφάλεια Αξίες Αρνητικό Δότης Δραστήριος Δυσοίωνο Ελπίδα Ενεργός Θετικό Κεφάλι Κοιλιά Κρίση Μέλλον Οικονομικά Παραλήπτης Παρελθόν Παρόν Προβλήματα Φροντίδα Ανάταση Ανάσταση Ανά(σ)ταση Καλή Ανθοπωλείο ’ντρας Αρειανός Διάλειμμα Ευνουχισμός Θάλασσα Θέατρο Ιδρώτας Καρέκλα Κιθάρα Κοπή Κόρνα Κρασί Λογαριασμός Παλαιά Πάλκο Πόρτα Ποτήρι Ταμπούρλο Τιτανικός Τριαντάφυλλο Απιστία Κόλυβα Αποφρακτική Γράμμα Έστειλα Πνευμονοπάθεια Ποτέ Χρόνια Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια ΧΑΠ Βασιλική Βασιλική Μπούζα Θεματοφύλακες Μπούζα Παρουσίαση Βόλος Κανάρια Κυριακή Λάρισα Όψεις του Φανταστικού Πολυχώρος Σάββατο Φουντούλης Ωδείο Καλαμάτα Λογοτεχνία Bodega Γιώργο Εσένα Ζήσω Μπορώ Χωρίς. Γιώργος Βασιλείου Καλό Μάχη Σκληρή Ταξίδι Έξω Μέσα Όμορφη Συνέντευξη Λυπημένα Μάτια Προφήτες Adventures Heaven Πάτρα Πρωταπριλιάτικο Ψέμα Bar Ghetto Δρόμος Καλός Κηλαηδόνης Λουκιανός Λουκιανός Κηλαηδόνης Εννέα Εύα Κολοκοτρώνη Νο. 9 Στυλάντερ Ευτυχισμένος Πόρνη Τυχερός Χαρούμενος Ωριμότητα Λιμάνι Πλοίο Θοδωρής Θοδωρής Παυλάκος Παυλάκος Strega Χρονιά 2017 Happy New Year Καρό Belongs Daddy Get Heart Marilyn Monroe Want What Καταστροφή Κούφια Ώρα Μαίρη Σπαθί Ana Ana Moura Case Do Fadista Fado Fados Joni Joni Mitchell Mitchell Moura Sou Οδηγός Αναβλητικότητα User Manual Κρήτη Σοφία Ζαρκαλή Ηράκλειο Ρέθυμνο Πολύκεντρο Νεολαίας Arokaria Cafe Πρόσκληση Αθηναίων Πολιτεία Blame Irish Moon Φιλοσοφία Νίκος Ζωιόπουλος Νίκος Χατζόπουλος Φεστιβάλ Δράμα Βραβείο Κινηματογράφος Φρικιό Λαμόγιο Υπάλληλος

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης

    template design: Jorge