αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
13 Απριλίου 2017, 20:37
Αναστάσιμη Ευχή


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑναστασηΤο  blog ΑΠΟΨΕΙΣ εύχονται προς όλους....  Είθε η ανάσταση του Θεανθρώπου να αναπτερώσει την προσδοκία και να πραγματώσει την ελπίδα για ένα καλλίτερο αύριο.  Έτσι θα μπορέσουν να μειδιάσουν τα πικραμένα χείλη , έστω και λίγο, ώστε να εξαφανισθεί  το πικροχαμόγελο, που κυριαρχεί σήμερα. 

3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


12 Απριλίου 2017, 18:17
Τοκογλύφοι...Νενέκοι...Εκβιασμοί


Τώρα έχουμε και νέους εκβιασμούς, από τους τοκογλύφους δανειστές, μας λένε,  ψηφίσατε και νομοθετήσατε τα μέτρα "φόρων και συντάξεων", τα οποία , ως γνωστόν, είναι μη προβλεπόμενα και πέραν της 2ης αξιολόγησης.... Αδιάντροπα δε μας τονίζουν.... μετά θα δούμε και θα συζητήσουμε, για την ελάφρυνση του χρέους.

Άντε να δούμε μέχρι που θα φτάσουν οι ανοίκειοι εκβιασμοί , στην ήδη παραπαίουσα οικονομία της χώρας μας. Οι μάσκες όμως έπεσαν προ πολλού. Η σταδιακή εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών είναι γεγονός, μας έλεγαν τα προηγούμενα χρόνια, "μισθοί και συντάξεις" στα επίπεδα Βουλγαρίας. 

Απ' ότι καταφαίνεται πλέον, αποσκοπείτε , η διαρκής "αιμορραγία" και εξουθένωσης της οικονομίας και των Ελλήνων πολιτών, ώστε ο δημόσιος πλούτος της χώρας (επίγειος, υπόγειος και υποθαλάσσιος ), να εκποιηθεί - αποκρατικοποιηθεί, σε όσον το δυνατόν εξευτελιστικές τιμές ...μας το τόνισαν και έκαναν ιδιαίτερη μνεία και πάλι , ασχέτως αν τα ΜΜΕ δεν έδωσαν την δέουσα δημοσιότητα. Εφαρμόζουν δηλαδή κατά γράμμα το... << Ο πεινασμένος εκποιεί , ότι πολυτιμότερο έχει, προκειμένου να επιζήσει...>>

Δεν είναι τυχαίο, το ξεφύτρωμα σαν μανιτάρια , αναρίθμητων ενεχυροδανειστηρίων σε όλη την χώρα. Αυτό αποδεικνύει γλαφυρά και περίτρανα την εξαθλίωση, στην οποίαν έχει περιέλθει  ο Ελληνικός λαός.

Οι πολιτικοί μας πρώην και νυν διοικούντες , πέραν από τους βερμπαλισμούς και μαξιμαλισμούς , πλήρης <<....νενεκισμός..... ως πολιτική πρακτική >>, σε όλο το μεγαλείο τουόπως  έλεγε ο Στρατηγός Μακρυγιάννης στα απομνημονεύματά του.

Έλεγα Μεγάλη εβδομάδα. να μην γίνω και πάλι καταγγελτικός, αλλά δεν μπορούσα,  όλο και μου στριφογύριζε στη σκέψη αυτά, που άκουγα μεγαλοβδομαδιάτικα στα ΜΜΕ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ανασταση

Εν όψη της ανάστασης του Θεανθρώπου, ας ευχηθούμε ,να έρθει και η ανάσταση της χώρας μας.


- Στείλε Σχόλιο


07 Απριλίου 2017, 16:59
ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ......1η...Συνέχεια...


Το θέμα των αποκρατικοποιήσεων  είναι εξόχως σοβαρό και θα απασχολήσουν τις ΑΠΟΨΕΙΣ , όσο αυτές θα διαρκούν . 

Το παρόν δημοσίευμα έχει σαν συνέχεια εκείνου ,  που αναρτήθηκε στις 17-11-11 με τίτλο ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  και σχετική συνάφεια με την ανάρτηση ...Ταγκό....και τώρα Ζεϊμπέκικα που δημοσιεύθηκε στις 14-12-11 .  Προτείνεται να αναγνωστούν για πληρέστερη και ολοκληρωμένη ενημέρωση .

           Απ' ότι διαφαίνεται τα "ζεϊμπέκικα"έχουν αρχίσει και όσον ούπω ,  θα τα χορεύουν , όπως είχε ειπωθεί ...στην υπέροχη πίστα που λέγεται Ελλάδα όλο και περισσότεροι   "ζεϊμπέκιδες"...


   ΑΝΑΡΤΉΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ,  αλλά η επικαιρότητα του θέματος ΕΝΕΡΓΕΙΑ  παραμένει .

     Τα παιχνίδια , που ήδη παίζονται και αναμένεται προσεχώς να παιχθούν στο ταμπλό που λέγεται  ΕΝΕΡΓΕΙΑ και κυρίως γι'αυτήν την ενέργεια που εκπηγάζει υποθαλάσσια , θα είναι μεγάλου ρίσκου και έντασης .

         Για την αποκρατικοποίηση  των ΔΕΠΑ (δημόσια επιχείρηση αερίου) και ΔΕΣΦΑ (διαχείριση εθνικού συστήματος φυσικού αερίου) , προσέτρεξαν όλες οι μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες πετρελαίου και προσφέρθηκαν 17 επενδυτές από 12 χώρες εκ των οποίων της Ευρωζώνης . Προφανώς μυρίστηκαν τον χορό των δισεκατομμυρίων που θα χορέψουν οι "ζεϊμπέκιδες" και τα μεγάλα έπαθλα...Εκείνο που δεν γνωρίζουμε μέχρι τώρα και ίσως να μην μάθουμε , είναι το αντίτιμο αυτών των αποκρατικοποιήσεων , ποιος τις κοστολόγησε , πότε  και από ποιόν θα ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης Έλληνας πολίτης .


        Ο πρόεδρος της εταιρείας  Delek drillihg Γκιντεόν Τάντμορ , που ανακάλυψε έξι (6) κοιτάσματα , στο θαλάσσιο χώρο του Ισραήλ με μεγάλη ευκολία δήλωσε   <<....υπάρχει ένα ακατέργαστο διαμάντι στη χώρα σας και η Delek έχει σκοπό να το ψάξει...>> επίσης δήλωσε  <<...η άνοιξη έφτασε στην Ελλάδα στον τομέα των υδρογονανθράκων...>>   


         Η μυθολογία μας τώρα έρχεται και πάλι στην επιφάνεια . Ως άλλοι μνηστήρες της "πηνελόπης" οι "ζεϊμπέκιδες" έχουν πέσει με τα μούτρα , προκειμένου να μπούνε στο χορό των δισεκατομμυρίων... αερίου - πετρελαίου...  Ζητείται λοιπόν άμεσα και επίμονα ο "Οδυσέας" ,  που θα διώξει τους μνηστήρες και θα αποκαταστήσει το βασίλειο της Ιθάκης...


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNAΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscom


Tags
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTENΌροι Χρήσης