ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
03 Φεβρουαρίου 2016, 00:05
Πράγματι... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....


Παραθέτω αυτούσια , την ανάρτηση στις (30.01.2016) του blog "Oλα gossip" στο διαδίκτυο,  και ακολούθως τα σχόλια από τις ΑΠΟΨΕΙΣ για τα αναγραφόμενα...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ!!!ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ!!!!


Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016.

Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017.

Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016.

Άρθρο 4: Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος από Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού και σταδιακώς σε εκπαιδευτικές βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου, από 11.11.2016.

Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016.

Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018.

Άρθρο 7: Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 11.12.2017.

Άρθρο 8: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016.

Άρθρο 9: Εισαγωγή εορτών για το περιβάλλον σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 17.10.2016.

Άρθρο 10: Κατάργηση Θεολογικών Σχολών σε Πανεπιστήμιο από 16.10.2016. Μετατροπή σε Θρησκειολογικές Σχολές του Τμήματος των Φιλοσοφικών Σχολών. Κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών σε όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες, από 11.9.2016, και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12.9.2016.

Άρθρο 11: Κατάργηση πολλών Καθηγητών σε εκπαιδευτικές Βαθμίδες και εισαγωγή Διαδικτύου, από 1.1.2017.

Άρθρο 12:

12 Α: Εισαγωγή εικόνων-slides στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, από 19.9.2016.

12 Β: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως των μαθητών, από 20.9.2017.

12 Γ: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Μπάρας ασφαλείας σε όλα τα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εισαγωγή μαθητών-σπουδαστών-καθηγητών στα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με Κάρτα Ασφαλείας.

12 Δ: Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, από 17.9.2017.

12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016Σχόλια  από το blog  ΑΠΟΨΕΙΣ 


Εάν αληθεύουν αυτά που δημοσιοποίησε το "blog gossip" , τότε δεν μένει τίποτε όρθιο σε αυτόν τον "δύσμοιρο" τόπο που λέγεται Ελλάδα.

  • Εδώ και χρόνια χρέωσαν οι "λεβέντες" πολιτικοί μας την χώρα με το υπέρογκο και παράλογο εξωτερικό χρέος, για το οποίο σήμερα λέγετε , ότι δεν είναι βιώσιμο.
  • Κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας και την όλη καταστροφή, την εναπόθεσαν,  στην πλάτη του Έλληνα πολίτη.
  • Εάν βάλλουν χέρι , όπως γράφει το blog, και στα θέματα Εθνικής διαπαιδαγώγησης των Ελληνόπουλων , με την κατάργηση της ιστορίας και της Ελληνικής Επανάστασης, όπως επίσης των Εθνικών εορτών και άλλα σχετικά... θα συντελεστεί η πλήρης καταστροφή της χώρας...

Επαναλαμβάνω... εάν αληθεύουν, αυτά που αναφέρει το blog ότι περιέχονται στο 3ο μνημόνιο , και εάν πάρουν τελική μορφή  σε νομοσχέδιο,  που να ψηφιστεί από την  βουλή, τότε ξαναλέω θα έχει συντελεστεί... η πλήρης καταστροφή της χώρας και εκείνο, που θα απομένει είναι να αλλοιωθεί και το όνομα... ΕΛΛΑΔΑ.


76 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Orfeus (03.02.2016)
Πω, πω, πω, πω.... American Bar θα την κάνουνε την Ελλάδα!
tallos (03.02.2016)
στις πανελαδικες εξετασεις θα υπαρχει δεσμη για στριπτιζουδες,πορνες και μπαρόβιες.
Orfeus (03.02.2016)
Επαναλαμβάνω εάν αληθεύουν, αυτά που αναφέρει το blog, τότε ξαναλέω ότι θα την κάνουνε την Ελλάδα American Bar Βάγγο μου...
adreo (03.02.2016)
Βαγγέλη καλημέρα,
αν αυτά αληθεύουν, που μάλλον αληθεύουν, γιατί είναι άρθρα συμφωνίας με τους άθεους μηδενιστές της Ευρώπης, τότε μας πάνε για εξαφάνιση, ως Έθνος και Λαό. Θέλω να ελπίζω πως δεν θα τηρηθούν όλα αυτά και πως δεν θα βρεθεί Έλληνας πολιτικός που θα τα τηρήσει.

ORFEUS, σοβαρέψου, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΣ.
Hastaroth (03.02.2016)
Πώ πώ πώ πώ!Χημεία και κέρατα,που θα'λεγε και η Βασιλειάδου.

Εμένα πάντως μού άρεσε το 12 Ε: "Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016".
Γιατί όχι από 1.9.2016;
Γιατί όχι απ'τον Αύγουστο,που οι μαθητές είναι σε διακοπές στίς παραλίες και μπορούν να "απελευθερωθούν" ανετώτερα;
Η συμφωνία προβλέπει "απελευθέρωση σεξουαλική τών μαθητών" όλων τών τάξεων ή μόνο από μιά τάξη και μετά;
Πώς θα υλοποιηθή αυτή η "απελευθέρωση";Θα γίνεται σε ωρισμένες ώρες και μέρες ή καθ'όλον το 24ωρον;

Καί τέλος,γιατί αυτοί οι "άθεοι μηδενιστές τής Ευρώπης" δέν υπέγραψαν τέτοιες συμφωνίες και με τίς άλλες χώρες που μπήκαν σε οικονομική επιτήρηση και υπέγραψαν μνημόνια;

Σάς δουλεύουν ρε σείς όλα αυτά τα blogs και χαμπάρι δέν παίρνετε.Καλά κάνει ο Orfeus και σάς δουλεύει κι'αυτός....
sven (03.02.2016)

Η αφέλεια σε υπερθετικό βαθμό....

Όταν μας πείθει ένα τυχάρπαστο blog του διαδικτύου, από τα χιλιάδες που υπάρχουν, και διαρρηνύουμε τα ιμάτιά μας ως να ανακαλύψαμε...εξωγήινους, τότε γιατί να απορούμε πως αγόμαστε και φερόμαστε από αγύρτες κωλοπετσωμένους πολιτικούς...

Κάτι πιο αισιόδοξο θα βρεις, επιτέλους, να γράψεις, εκτός από κινδυνολογίες, τερατολογίες και σειρήνες συναγερμού; Δεν έχεις αντιληφθεί πως η βάρκα όχι μόνο γέρνει αλλά έχει αρχίσει να μπάζει και νερά...;;;
jorge (03.02.2016)
Δεν είναι τυχαίο που οι πολίτες αυτής της χώρας πείθονται από τον οποιονδήποτε φαντασιόπληκτο πολιτικό. Ανύπαρκτη κρίση, που αποδεικνύεται από αναδημοσιεύσεις ενός blog που έχει τη λέξη GOSSIP στον τίτλο του. Τη λέξη GOSSIP! Έλεος. Φωνάζει!
Hastaroth (03.02.2016)
Πόσοι εν Ελλάδι ξέρουν τί σημαίνει gossip;
Orfeus (03.02.2016)
Μα είναι γνωστό ότι ο Βάγγος χωλαίνει στη μετάφραση. Δεν είδατε τι έγινε τις προάλλες; για μία λάθος μετάφραση του google, μέχρι σε πόλεμο θα μας έβαζε με την ...Τουρκία!!!
stoxastis-vaggeliscom (03.02.2016)
Θα αναφερθώ συνολικά για τα σχόλια που προηγήθηκαν.
Το πλήθος των σχολίων , ήσαν ειρωνικά έως χλευαστικά,τώρα για ποιον, για εμένα ή το srossip;;;
Προφανώς τα περισσότερα ήσαν για το άτομό μου...
Ας ξαναδιαβάσουν λοιπόν , οι ειρωνικά και χλευαστικά σκεπτόμενοι, το ποιες είναι οι ΑΠΟΨΕΙΣ μου και για να μην κάνουν τον κόπο να πάνε στο κύριο δημοσίευμα... Παραθέτω , την θέση μου, όπως έχει διατυπωθεί....

"Επαναλαμβάνω εάν αληθεύουν, αυτά που αναφέρει το blog , ότι περιέχονται στο 3ο μνημόνιο , και εάν πάρουν τελική μορφή σε νομοσχέδιο, που να ψηφιστεί από την βουλή, τότε ξαναλέω θα έχει συντελεστεί... η πλήρης καταστροφή της χώρας και εκείνο, που θα απομένει είναι να αλλοιωθεί και το όνομα... ΕΛΛΑΔΑ."

Εάν αυτή η θέση, δικαιολογεί, τα όποια σχόλια, που αναρτήθηκαν και υπονοούν το άτομό μου, ας το κρίνει κάθε σκεπτόμενος αντικειμενικά σχολιαστής.


stoxastis-vaggeliscom (03.02.2016)
Orfeus. Επειδή συνεχίζεις να κάνεις τον "έξυπνο" σχολιάζοντας ειρωνικά μέχρι και να ασχημονείς στα γραφόμενα των άλλων, χωρίς να παραθέτεις τεκμηριωμένα σχόλια, που να αντικρούουν, τις όποιες θέσεις του όποιου δημοσιεύματος....
Εφόσον συνεχίσεις να ασχημονείς, εγώ θα σου απαντώ και μόνον, πάντοτε με την δική σου Τούρκικη φράση, την οποία παράθεσες σε ανάρτησή μου, προκειμένου, να γελοιοποιήσεις την ανάρτηση και μέσω αυτής το άτομό μου.

"ama çimdik? sahtekâr çocuk!"

Οι αναγνώστες - σχολιαστές, ας την μεταφράσουν από τον google , για να αντιληφθούν το μέγεθος του απαράδεκτου χλευασμού σου.


Orfeus (03.02.2016)
Ένας αντικειμενικά σκεπτόμενος σχολιαστής θα σκεφτεί ότι δεν είναι δυνατόν ένας σοβαρός άνθρωπος με ώριμη κρίση όπως εσύ στρατηγέ μου, να άγεται και να φέρεται από ένα από τα χιλιάδες τυχαία blogs και που μάλιστα έχει στον τίτλο του τη λέξη GOSSIP! Για όνομα του Δία δηλαδή...
stoxastis-vaggeliscom (03.02.2016)
Orfeus. Προφανώς δεν αντελήφθεις, ή δεν θέλεις να παραδεχθείς... καθόσον, τόσο από τον τίτλο, όσο και από τον δυνητικό "χαρακτήρα" της ανάρτησης μου, τα οποία ομού, έρχονται αυτόματα να δηλώσουν, έμμεσα, αλλά καθαρά, την θέση μου και την ΑΠΟΨΗ μου.

Μήπως είναι... φρονιμότερο... να επιχειρηματολογούμε, αντί να "χλευάζουμε"... διότι σε αυτό το σχόλιό σου, πράγματι επιχειρηματολογείς, ασχέτως εάν συμφωνώ ή όχι. Είναι το αναφέρετο δικαίωμά σου, το οποίο ασπάζομαι και σέβομαι ΑΠΟΛΥΤΑ.
Μήπως είναι φρονιμότερο
Orfeus (03.02.2016)
Στρατηγέ...
Eπειδή έχω αντιληφθεί πλήρως το θέμα, ακριβώς γι αυτό επιχειρηματολογώ.

Αναλύω λοιπόν: Ας υποθέσουμε ότι βλέπω το εν λόγω blog (για το Gossip λέω) και διαβάζω το επίμαχο post. Τι κάνω; ΤΟ ΑΓΝΟΏ. Δεν το αναδημοσιεύω για να το σχολιάσω κι από πάνω. ΤΟ ΑΓΝΟΏ! Δεν ασχολούμαι μαζί του, γιατί όπως το λέει και ο τίτλος είναι ...GOSSIP. Είναι ασόβαρο. Δεν αξίζει δηλαδή να σπαταλήσω φαιά ουσία, εκτός εάν είμαι κουτσομπόλης, "ελαφρύς" και τα σχετικά τοιαύτα, που σε διαβεβαιώνω ότι δεν ανήκω σ' αυτή την κατηγορία, και γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι δεν ανήκεις ούτε κι εσύ.

Άρα στρατηγέ μου, δεν ισχύει (κατά τη γνώμη μου) ο δυνητικός χαρακτήρας της ανάρτησης σου, διότι θεωρώ ότι ως σώφρων και λογικά σκεπτόμενος, θα έπρεπε ΝΑ ΑΓΝΟΉΣΕΙΣ το συγκεκριμένο bolg. Γι αυτό έγραψα λοιπόν ότι: "Ένας αντικειμενικά σκεπτόμενος σχολιαστής θα σκεφτεί ότι δεν είναι δυνατόν ένας σοβαρός άνθρωπος με ώριμη κρίση -όπως εσύ στρατηγέ μου- να άγεται και να φέρεται από ένα από τα χιλιάδες τυχαία blogs και που μάλιστα έχει στον τίτλο του τη λέξη GOSSIP!
Orfeus (03.02.2016)
bolg* = blog
jorge (03.02.2016)
Τεράστια η ευθύνη όσων αναμεταδίδουν σαχλαμάρες. Κάνουν ακριβώς ότι και τα κανάλια και τα πουλημένα ΜΜΕ. Βάζουν ένα φαντεζί τίτλο και μέσα λένε ένα "εάν". Τώρα και στα blogs του ΜΗ. Εδώ και καιρό βασικά...
stoxastis-vaggeliscom (04.02.2016)
Μήπως θα πρέπει να δούμε ... τι από τα αναφερόμενα του cossip θα επαληθευθεί... Εδώ σήμερα γίνονται "σημεία και τέρατα".
Βλέπουμε καθημερινά απίθανα "πράγματα" να πραγματοποιούνται στην καθημερινότητα που ζούμε και μάλιστα να υπάρχουν και συμπολίτες μας, που τα επικροτούν. Από την άλλη, πεντακάθαρες και σωστές επιλογές να απορρίπτονται
απροσχημάτιστα, γιατί προφανέστατα θίγουν κάποια συμφέροντα, εκείνων που γέμουν λαμογιάς.

Η αναδημοσίευση έγινε χωρίς καμία οικειοποίηση από μέρους μου... και χωρίς να σημαίνει , ότι επικροτώ το υπόψη δημοσίευμα, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ανεφάρμοστο και υπερβολικό. Άλλωστε αυτό καταφαίνεται, νομίζω καθαρά, στον όλο σχολιασμό μου.
Hastaroth (04.02.2016)
Εσύ εκεί,κύρ-Βαγγέλη,επιμένεις:"εάν αληθεύουν.." κλπ κλπ.
Είναι δυνατόν να πιστεύης ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνη κάτι από όλα αυτά που μάς αράδιασες;
Ενα απλό παράδειγμα σού ανέφερα πρίν:περιλαμβάνει λοιπόν η "συμφωνία" που,όπως λές,υπέγραψαν οι πολιτικοί μας τον εξής όρο:"12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016"

Και σε ρωτώ:γιατί "από 16.9.2016" και όχι από 1.9.2016 ή από 31.8.2016 ή οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία;

Και σε ρωτώ:τί εννοεί ο όρος "απελευθέρωση σεξουαλική τών μαθητών";Δηλαδή μέχρι τήν 15η Σεπτεμβρίου 2016 οι μαθητές θα είναι σεξουαλικώς σκλάβοι και την επόμενη μέρα θ'ανοίξουν οι πόρτες και θ'απελευθερωθούν;

Και σε ρωτώ:τί έννοια έχει ο όρος "12 Δ: Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, από 17.9.2017.";Ποιά είναι αυτά τα "μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως",να πάω κι'εγώ μπάς και βρώ κανένα πιπίνι;Και γιατί "από 17.9.2017 και όχι νωρίτερα ή αργότερα;

Δέν καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά είναι ανοησίες,κουτσομπολιά (αυτό σημαίνει στα αγγλικά η λέξη gossip-θα το ξέρης,φαντάζομαι);

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί πάμε κατά διαόλου...

Αναρωτιόμαστε γιατί μάς κυβερνάει ο τσιπράκος που δέν ξέρει κάν Ελληνικά (πόσο μάλλον Αγγλικά γιά να συνεννοήται και με ξένους ηγέτες) και που δέν ξέρει βασικές αρχές τής γεωμετρίας,καίτοι σπούδασε-άν σπούδασε (διότι απ'όσο ξέρω,είχε καθηγητή και τον περίφημο Μπαλτά τής αριστείας)-πολιτικός μηχανικός.

Αναρωτιόμαστε γιατί μάς κυβερνάει ο (ψε)Κα(σ)μμένος,η κυρά-Τασία,ο κατρΟΥΓΚαλος και οι λοιποί κλόουν που σε μιά πολιτισμένη χώρα θα τους έβαζαν σε τσίρκο γιά να γελά ο κόσμος.

Και κάθε φορά που βλέπω αυτήν την κατάντια,θυμάμαι τον πατέρα μου που,ήδη απ'το 1980,σχολίαζε περιφρονητικά όλη αυτήν την κατάσταση με την πρόταση "λαός ώριμος γιά δημοκρατία......".Μέχρι και τον τρόπο που το έλεγε θυμάμαι ακόμη.

Ρε πού πάμε ρε,που έλεγε κι'ο Βασίλης Αυλωνίτης....
jorge (04.02.2016)
Χαχα, δεν είχα διαβάσει το άρθρο 12 :-) Μας τρολλάρουν αδέρφια :-)
DemetresOpc (05.02.2016)
Δεν θέλω μα πω κάτι, (δεν διάβασα άλλωστε το ποστ ή υα σχόλια) ήθελα μόνο να είμαι το 20ό σχόλια σε μια αναδημοσιεύση μιας ιστοσελίδας με το όνομα gossip και όλα αυτά στο MH.
stoxastis-vaggeliscom (05.02.2016)
Φίλε Hastaeoth. Ότι είχα να πω το εξέθεσα καθαρά, τόσο στο αρχικό κείμενό μου, όσο και στα επί μέρους σχόλιά μου, που ακολούθησαν, πέραν αυτού ουδέν...

Έχω την εντύπωση, ότι το λάθος σου Είναι, που με ρωτάς επανειλημμένα... λες και εγώ το έγραψα και κυρίως, ότι συνηγορώ με τα γραφόμενα του "gossip".
Orfeus (05.02.2016)
Δεν κόβεις την πλάκα στρατηγέ; Δεν συνηγορείς αλλά το αναπαράγεις; Και γράφεις (με bold μάλιστα) "Επαναλαμβάνω εάν"; Κινδυνολογείς Ευάγγελε. Κινδυνολογείς και τώρα προσπαθείς να το σώσεις. Αμ δε... Αμ δε...
adreo (05.02.2016)

Orfeus, Hastaroth kai σια,
λίγος σεβασμός προς τον στρατηγό θα έπρεπε να υπάρχει. Προσφωνήσεις κυρ Βαγγέλη, απαξιωτικές εκφράσεις σαν να μιλάτε στους φίλους σας, δεν επιτρέπονται.
ΕΙΠΑΜΕ και βάλτε το καλά στο κεφάλι σας.

Ο Στρατηγός έίναι άνθρωπος με περγαμηνές, αγώνες για την πατρίδα και όλα τα ιδεώδη. Σταματήστε να προσπαθείτε πίσω από την ανωνυμία σας, να μειώνετε έναν τέτοιο άνθρωπο.
Orfeus, τα bold σε μάραναν;
Έλα σταμάτα να το παίζεις μάγκας. Σώνει και καλά να έχεις την τελευταία λέξη.
adreo (05.02.2016)
sven, σε ξέχασα. Τα ίδια ισχύουν και για σένα, να έχεις σεβασμό ιδιαίτερα να τιμάς τον στρατηγό και όχι να τον υποτιμάς. Με κάποιο μικρό παιδάκι έχεις να κάνεις; Επι τέλους, μην φυτρώνετε παντού. Αναφαίρετο δικαίωμα ο καθένας να γράφει αυτά που πιστεύει.
Orfeus (05.02.2016)
Με τα bold κύριε Γιάννη, ήθελε να δώσει έμφαση και το ήξερε πολύ καλά και γι αυτό άλλωστε το έκανε. Τώρα όμως προσπαθώντας να το αναιρέσει μας υποτιμά!!! Και μου λες ότι η προσφώνηση "κυρ-Βαγγέλη" δεν επιτρέπεται; Όχι μόνο επιτρέπεται αλλά του κάνω και τιμή που τον λέω κυρ-Βαγγέλη.

Ο Στρατηγός δεν φαίνεται μόνο στα γαλόνια. Φαίνεται και στο μυσλό!
stoxastis-vaggeliscom (05.02.2016)

Σου το έγραψα... εφόσον συνεχίζεις να είσαι απαράδεκτος στη φρασεολογία σου, θα σου απαντώ με την Τούρκικη φράση, που μου έγραψες, αντί για σχόλιο, που απ'ότι καταφαίνεται συνταυτίζεσαι...

"ama çimdik? sahtekâr çocuk!"

Μην το παίρνεις αυτό, ως αδυναμία, γιατί σου το ξαναλέω και την εκφορά του λόγου την έχω , όπως επίσης και την δυνατότητα γραφής, αλλά η γενικότερη υπόστασή μου δεν μου επιτρέπει να αναφέρομαι και μάλιστα σε άγνωστο συνάνθρωπό μου, με τον τρόπο, που εσύ αναφέρεσαι.
Γι'αυτό τις "μαγκές", όπως σου έγραψαν και άλλο, στην πάντα και κοίταξε να γίνεις σωστός και κόσμιος σχολιαστής...
Orfeus (05.02.2016)
Ναι, θα μας βγεις κι από πάνω τώρα. Είσαι θρασύτατος κυρ-δεκανέα (τιμή σου κάνω πάλι, γιατί στο μυαλό δεν είσαι ούτε δεκανέας). Είσαι θρασύτατος και μας υποδεικνύεις μάλιστα και τα λάθη μας. Εγώ δεν είδα να γράφεις πουθενά "συγγνώμη παιδιά έκανα λάθος". Πουθενά!!! Ποιος είσαι; Ο Πάπας της Ρώμης; Μα κι αυτός το αλάθητο το πήρε πίσω. Και τι μου λες τώρα για την "υπόστασή σου"; Δεν σου επιτρέπει η υπόστασή σου να κάνεις αυτό ή το άλλο αλλά σου επιτρέπει να αναπαράγεις κινδυνολογίες; Όσο για την τουρκική φράση, δεν έχεις τι άλλο να πεις. Έχεις κυρ-δεκανέα;
stoxastis-vaggeliscom (05.02.2016)
Δεν σου αξίζει τίποτε παραπάνω, τέτοιο υποκείμενο που είσαι, παρά να πάρεις την δόση σου από... την Τουρκιά σου...
"ama çimdik? sahtekâr çocuk!"
Orfeus (05.02.2016)
Ανοησίες!!!
Orfeus (05.02.2016)
Σε κράξανε όλοι με την αναπαραγωγή του κειμένου που έκανες από το Gossip και κούρνιαξες χωρίς να κάνεις ούτε "κιχ". Δεν είδα να αναλαμβάνεις καμιά ευθύνη επ' αυτού. Τι σόι στρατηγός είσαι όταν υπεκφεύγεις;
stoxastis-vaggeliscom (05.02.2016)
Πρέπει να πάρεις και πάλι την δόση σου... αφού την θεωρείς έκφραση δικιά σου, και θέλεις να την γευθείς...
"ama çimdik? sahtekâr çocuk!"
Orfeus (05.02.2016)
Πώς να συνεννοηθεί κανείς με ένα νήπιο; Απορώ δηλαδή πώς σου επιτρέπουν να μπαίνεις στο διαδίκτυο...
stoxastis-vaggeliscom (06.02.2016)
Μα μην ξεχνάμε την δόση...

"ama çimdik? sahtekâr çocuk!"

Φαίνεται υπάρχει στερητικό σύνδρομο.
freddieKrueger (06.02.2016)
Πάμε καλά???τι κακόγουστο αστείο είναι αυτό? ??
stoxastis-vaggeliscom (06.02.2016)
Φίλτατε κ. freddie Krueger.
Έχεις απόλυτο δίκαιο να απορείς ερωτηματικά...
Πάρε την θέση του όποιου αρθρογράφου, που δημοσιεύει ένα γράφημά του. Ο πρώτος σχολιαστής της δημοσίευσης,δεν πραγματοποιεί απoλύτως ,κανένα σχόλιο, αλλά παραθέτει μόνον την Τούρκικη φράση

"ama çimdik? sahtekâr çocuk!"

Τότε αναγκαστικά αναζητάς την μετάφραση, πηγαίνοντας στον google και η μετάφραση είναι:

" Όπα πρέζα; ανέντιμο παιδί! "

Εγώ προσωπικά το θεωρώ αυτό εκχυδαϊσμό ολκής και μάλιστα στρεφόμενο, απ'ευθείας στο άτομό μου. Ο "κύριος" αυτός, συνεχίζει και σε κάθε σχόλιό του, να ειρωνεύεται,να χλευάζει και να προσπαθεί να γελοιοποιήσει κάθε τι γραφόμενο, χωρίς όμως να αντιπαραθέσει σχολιασμό και άποψη και όλα αυτά αναίτια.
Η προσωπική αυτή επίθεση , χωρίς καν να με γνωρίζει, έχω την εντύπωση και μου δίνει το δικαίωμα, να του επιστρέφω το Τούρκικο σχόλιό του, οσάκις, συμπεριφέρεται κατ'αυτόν τον αποτρόπαιο και απαράδεκτο τρόπο.
Hastaroth (06.02.2016)
Εγώ θέλω να μάθω πού κλείνουν θέσεις γιά τα πούλμαν/πλοία/τραίνα/αεροπλάνα που θα μεταφέρουν τους μαθητές στα "μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως".Μέχρι και δωροδοκία προτίθεμαι να κάνω γιά να τρουπώξω κι'εγώ.......

Οσο γιά τον κυρ-Βαγγέλη,αφού είδε πως καταλάβαμε πόσο "χάφτης" είναι και χάβει ό,τι βρή στο διαδίκτυο,το γύρισε στίς μεταφραστικές διαφωνίες...
stoxastis-vaggeliscom (06.02.2016)
Hastaroth... Eίχα την εντύπωση, προφανώς λανθασμένα;;;, ότι δεν συνταυτίζεσαι με τον εκχυδαϊσμό, που κάνει χρήση και κατά κόρον, ο ενδεχόμενος, φίλος σου. Δηλαδή εν ολίγοις επικροτείς τον "πεζοδρομιακό" τρόπο της γραφής του.
Τούτου συμβαίνοντος... επαληθεύεις την ρήση του Πλάτωνα "όμοιος ομοίω αεί πελάζει"

Orfeus (06.02.2016)
Ναι Αλμπέρτο. ΔΕΝ απάντησε σε κανένα ερώτημα για τα περι-GOSSIP και το ΄ριξε στα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών!
Hastaroth (08.02.2016)
Εγώ δέν ξέρω από πεζοδρομιακό τρόπο γραφής,κύρ Βαγγέλη.Μόνο τον πεζόδρομο στην Φωκίωνος Νέγρη ξέρω,που έχει ωραία μπαράκια,εστιατόρια και μεζεδάδικα.

Θα μού πής τώρα πού κλείνουν θέση γιά τίς επισκέψεις στα μέρη σεξουαλικής απελευθέρωσης;

ΥΓ.Γιατί ο Orfeus σε αποκαλεί "στρατηγό";Μήπως αποφοίτησες από την Σχολή Πολέμου τού Ελληνικού Στρατού;
Orfeus (08.02.2016)
Στρατηγός GOSSIP είναι Αλμπέρτο.
Chrysanna (08.02.2016)
Κατάργηση εκκλησιασμού;

Ένα έχω να πω.. η δική μας γενιά ήταν πολύ άτυχη! Φάγαμε στην μάπα ότι σκεφτόταν ο καθένας και τώρα έρχονται να τα καταργήσουν.

Εμείς θα αποζημιωθούμε αναδρομικά;
stoxastis-vaggeliscom (08.02.2016)
Hastaroth. Το πως με αποκαλεί ο "φίλος" σου orfeus, Στρατηγό, δεκανέα, Βάγγο, Βαγγελάκη, κυρ Βαγγέλη, Αλμπέρτο κ.α, δεν με ενδιαφέρει και τόσο...

Απαντώ όμως σε εσένα γιατί κατά πρώτον, θεωρώ, ότι δεν χρησιμοποιείς υβριστικές λέξεις και φράσεις, αλλά και επειδή διατυπώνεις την θέση και άποψη σου, η οποία είναι απόλυτα σεβαστή, τουλάχιστον από εμένα.

Ο πεζόδρομος με την "πεζοδρομιακή" συμπεριφορά... απέχουν παρασάγγας...

Αντέδρασα έντονα όμως, στην απευθυνόμενη στο άτομό μου, Τούρκικη φράση, όταν μου την πέταξε κυριολεκτικά "κατάμουτρα" και αναίτια, ο "φίλος"... και την οποία θεώρησα άκρως προσβλητική και κακοήθη. Δεν γνωρίζω, πως εσύ, θα την δεχόσουν και πως θα αντιδρούσες... Κάθε άνθρωπος, μπορεί να έχει διαφορετική αντίδραση σε παρόμοιες καταστάσεις, η δική μου... και εμμένω... ήταν αυτή, που νομίζω ότι διάβασες. Σε διαφορετική περίπτωση, πιστεύω,ότι η ΜΗ αντίδραση, ενέχει και την ενδεχόμενη αποδοχή...

Όσο για το ερώτημά σου, για την Σχολή Πολέμου, (δεν κατάλαβα εάν ειρωνεύεσαι η όχι), σου απαντώ όμως...ναι, όπως επίσης και άλλα "σχολεία" του Στρατεύματος , στα 35 χρόνια που θήτευσα.
Εκείνο όμως, που πάντοτε επιδιώκω και αισθάνομαι, πέραν από όποιους τίτλους και που με "γεμίζει" εσώψυχα, είναι ότι θεωρώ τον εαυτόν μου, έναν απλό Στρατιώτη της Πατρίδας μου και έτσι πορεύομαι σε όλες τις εκδηλώσεις μου. ΠΟΤΕ δεν πρόταξα... τίτλους...

Όσο για την αστειότητα... που θα βρεις εισιτήριο, σου απαντώ φαιδρά... νομίζω ότι μπορείς να το βρεις στον "πεζόδρομο" ... που αναφέρθηκες.
Orfeus (08.02.2016)
Όπως βλέπεις Αλμπέρτο, ο στρατηγός, έμπλεξε τα μπούτια του. Άντε μετά να συνεννοηθείς μαζί του.
mary_omikron (08.02.2016)
Lost unicorn...have you seen him?
Chrysanna (09.02.2016)
I saw him.. he was with the green dragon!
They were waiting for Cinderella.
tallos (09.02.2016)
and the three litle pigs
Hastaroth (09.02.2016)
Ευάγγελε (κατήργησα το "κύρ-Βαγγέλη" γιά να υπάρχη κάποια ποικιλά),η Σχολή Πολέμου είναι μιά σχολή που πρέπει να παρακολουθήση ένας αξιωματικός τού πεζικού άν επιθυμεί να προαχθή πέραν τού βαθμού τού ταγματάρχη (μέχρι τον οποίο οι προαγωγές γίνονται βάσει επετηρίδας).

Αν το ξέρεις-και άν έχης αποφοιτήσει από την σχολή αυτή-λογικώς πρέπει να έχης την σοβαρότητα να κατανοήσης ότι όλα αυτά που μάς αράδιασες αντιγράφοντάς τα από ένα blog που λέγεται "gossip" είναι παπαριές καμαρωτές.

Διότι άν έχεις αποφοιτήσει από την Σχολή Πολέμου,αυτό σημαίνει ότι είσαι ανώτατος αξιωματικός τού Ελληνικού Στρατού (ενδεχομένως εν αποστρατεία) και αλλοίμονό μας ημών τών πολιτών άν ένας που είναι ή υπήρξε ανώτατο στέλεχος τών ενόπλων δυνάμεων τής χώρας δίνει βάση σε τέτοιες παπαριές.Θα βρεθούμε προ εκπλήξεων σε περίπτωση πολέμου.....

ΥΓ.Ο μονόκερως είναι ένα ζώο που εχει απατηθεί μόνον άπαξ απ'την σύντροφό του.Από δύο φορές και άνω λέγεται ελάφι.
Orfeus (09.02.2016)
If you didn't care what happened to me,
And I didn't care for you,
We would zig zag our way through the boredom and pain
Occasionally glancing up through the rain.
Wondering which of the buggars to blame
And watching for pigs on the wing.
sven (09.02.2016)

Ω ρε, τι έχει να γίνει τώρα με τις μεταφράσεις του Google...

Παίρνω θέση στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσω το σόου...!!!
stoxastis-vaggeliscom (09.02.2016)
Απαντώ για τελευταία φορά, στα πρόσφατα προηγηθέντα σχόλια:

Σε ότι αφορά... την "σταχτοπούτα", τους "χοίρους",τις "παπαριές και στον "γιαλατσή" μάγκα, δηλαδή το "κατακάθι μούργας" , ένα τελευταίο έχω να πω, δανειζόμενος την ρύση του Αποστόλου Παύλου... "Αιρετικόν άνθρωπον μετά μίαν και δευτέραν νουθεσίαν ...παραιτού..."

Λυπάμαι ειλικρινά για το κατάντημα... και θέλετε να λέγεστε καλλιτέχνες.
Ο σωστός άνθρωπος-καλλιτέχνης, κατά πρώτο και κύριο λόγο , σέβεται τον εαυτόν του, όπως επίσης και τους συνανθρώπους του. Δυστυχώς απέχετε πάρα πολύ, από μία τέτοια... διαπίστωση...

Για τον "φίλο" κ.sven του λέω, ότι τζάμπα έκοψε εισιτήριο και μάλιστα πρώτης σειράς , αφού δυστυχώς η παράσταση... έλαβε τέλος...
Orfeus (09.02.2016)
Ποιος είναι πάλι αυτός ο Αποστόλης Παύλου που τον έχωσες μέσα στη μέση Λάκη μου;
Σε ρωτάω γιατί εγώ δεν είμαι αιρειικός και άρα το σχόλιο αυτό του Αποστόλη δεν είναι για μένα! Γνήσιος Ινδουιστής από κούνια είμαι!
adreo (09.02.2016)
Αγαπητέ Στρατηγέ,
μην ασχολείσαι με ανθρώπους, που τρώγονται με τα ρούχα τους, αν θες να ησυχάσεις.
Με ότι γράφουν εκτείθονται στα χιλιάδες μέλη του site, αυτοσυγχαίρονται για τις διαφορες κοτσάνες που αμολάνε και νομίζουν, πως με τον τρόπο τους κρατάνε πρώτες θέσεις στο site.
Αμ δεν είναι έτσι.
Θλιβεροί είναι και δεν μπορούν να ζήσουν , αν δεν προσβάλουν, αν δεν γράψουν απαξειωτικά.
Πιστεύουν πως έτσι εξυψώνονται.
Στείλε τους στον αγύριστο να ησυχάσεις.Πάψε να απαντάς στις αθλιότητες του κάθενός.
Μια οικτρά μειοψηφεία είναι. Τίποτε άλλο. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους εποικοδομητικά. Δεν το κάνουν.
Πριν μερικά χρόνια κάποιος μου δημιουργούσε προβλήματα με την συμπεριφορά του.
Ξέρεις πως σταμάτησε;
Του είπα πως θα τον καταγγείλω στην διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος γιατί μου είχε γίνει στενός κορσές.
Μετά με παρακαλούσε να μην το κάνω. Φυσικά δεν είχα σκοπό να το κάνω. Αλλά μου είχε κάνει στενό κλοιό. Τελικά εξαφανίστηκε και από εδώ. ΟΜΟΛΟΓΩ πως καταλαβαίνοντας το λάθος του μου ζήτησε και συγνώμη, την οποία του την έδωσα με μεγάλη χαρά.
ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ και τις κυρίες, πως θα καταφύγεις στο νόμο. Θα δεις πως θα εξαφανιστούν. Κανείς τους δεν θα θέλει να μπλέξει με τον νόμο. Αλήθεια δεν εκπλήσσεσαι που 3-5 άτομα δημιουργούν προβλήματ;
Και εγώ δεν συντάσσομαι με το δημοσίευμα, όπως και εσύ που το δημοσίευσες σαν πληροφορία.Δεν έγραψες τα πιστεύω σου, τις πληροφορίες έδωσες, που μπορεί να μην έχουν καμιά αξία.
Επρεπε να το το κάνουν νούμερο 1 (51 σχόλια)
Δεν νομίζω βέβαια, πως οποιοσδήποτε κυβερνήτης μπορεί να σκεφτεί ξεπούλημα των αξιών, της θρησκείας μας και όλων των στοιχείων που δομούν την Ελλάδα.
Αλλά... κανείς δεν μπορεί να ξέρει!
Και ένα ερώτημα από εμένα προς αυτούς:
Γιατί παληκάρια τέτοια συμπεριφορά; γιατί προσπαθείτε να καταργήσετε την Δημοκρατία που υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στο site;
Γιατί επιλέγετε ανθρώπους με αξία και περγαμηνές για να δημιουργείτε αυτή την αναστάτωση;
ΤΕ-ΛΕΙ-Ω-ΣΤΕ, είστε μεγάλοι άνθρωποι. Καιρός να σοβαρευθείτε.
Είναι ανεπίτρεπτη κύριοι η συμπερφορά σας
stoxastis-vaggeliscom (09.02.2016)
Φίλε adreo. Σε ευχαριστώ για την θέση , που διατύπωσες, λιτά ,καθαρά και χωρίς υπαινιγμούς. Άλλωστε εκτιμώ βαθύτατα την γνώμη σου, με δεδομένο τον ακέραιο χαρακτήρα σου και την εμπειρία σου, στο music heaven, που μας φιλοξενεί.

Ήδη αυτό,όπως πιστεύω, ότι διαπίστωσες στο τελευταίο σχόλιό μου... ότι είναι ανάξιο να συνομιλείς,με ανθρώπους, που δεν σέβονται, ούτε τον εαυτόν τους...

Ήδη η ώρα είναι περασμένη... σε καληνυχτίζω...
Chrysanna (10.02.2016)
"Όσο μεγαλύτερο το αίσθημα κατωτερότητας που έχει βιώσει ένας άνθρωπος, τόσο μεγαλύτερη η ορμή για κατάκτηση και τόσο πιο βίαιη η συναισθηματική διαταραχή."

-Alfred Adler, 1870-1937, Αυστριακός ψυχίατρος
jorge (10.02.2016)
Ισχύει απόλυτα ;)
mary_omikron (10.02.2016)
@ Αdreo
Για ποιό ΑΚΡΙΒΩΣ "έγκλημα" προτείνεις στον Stoxastis να απευθυνθεί στη διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος?
Αναπαρήγαγε μια ανοησία και δέχθηκε τα ανάλογα πειράγματα που είναι σύνηθες φαινόμενο στο διαδίκτυο και απόλυτα αποδεκτό από όσους το χρησιμοποιούν για ψυχαγωγία και δεν αυτοθαυμάζονται πιστεύοντας οτι επιτελούν μέγιστο συγγραφικό έργο γράφοντας σε ένα blog από τα εκατομμύρια που κυκλοφορούν.

Εάν ενοχλούν τα σχόλια, πρώτον προσέχουμε την ποιότητα αυτών που γράφουμε διαφυλλάττοντας εαυτόν από αναμενόμενη καζούρα, και δεύτερον χρησιμοποιούμε την απενεργοποίηση σχολίων διότι υπάρχει και αυτή η δυνατότητα.

Βαρύγδουπες και δήθεν εκφοβιστικές προτροπές περί διώξεως ηλεκτρονικού εγκλήματος στην ίδια περιοχή του ιλαρού κατατάσσονται, διότι δεν υπάρχει ούτε απειλή ούτε έγκλημα. Κατανοητό?

Παρ' όλα αυτά εάν αρέσκεστε κομπάζοντας για πρόκληση φοβίας και συγγνώμες, ιδού πεδίον (διώξεως) δόξης λαμπρόν. Go ahead.

ΥΓ. Προσωπικά εάν κάτι που γράφω δεχόταν κάτι ανάλογο, θα έκανα αυτοκριτική ξεκινώντας πρωτίστως απ΄το εάν μέσα σε ένα site που οικειοθελώς συμμετέχω έχουν θέση σοβαρότητα και αποδοχή τα γραφόμενά μου.
Chrysanna (10.02.2016)
Ξέρετε ότι ο Κώστας Βουτσάς θα γίνει πατέρας;
Orfeus (10.02.2016)
Το ήξερα αυτό. Μου το είχε πει αλλά θα του το πω ΚΑΙ από εδώ: Μπράβο Κώστα μου. Τα συγχαρητήριά μου!!!
Orfeus (10.02.2016)
Γιάννη μου την, Γιάννη μου την,
Γιάννη.
Γιάννη μου την ανοησία σου,
Γιάννη.
Τι την έχεις αναρτήσει
βρε Γιάννη, Γιαννάκη μου.
Τι την έχεις αναρτήσει
βρε παλικαράκι μου
Hastaroth (10.02.2016)
Εύγε στον αειθαλή ηθοποιό Κωνσταντίνο Βουτσά και εύχομαι να μακροημερεύση και να δή το παιδί του ευτυχισμένο.

ΥΓ.Θα μού πή κανείς που κλείνουν θέσεις γιά τίς εκδρομές στα "μέρη σεξουαλικής απελευθέρωσης";
adreo (10.02.2016)
Γιώργη μου, Γιώργη μου το μαντίλι σου γιατί είναι λερωμένο;
Καλά πότε θα ενηλικιωθείς βρε Γιώργη; Στενοχωριέμαι βρε Γιώργη που εγώ γέρασα και εσύ παραμένεις 9 χρονών. Σοβαρέψου Γιώργη!!
έχετε βάλει σκοπό να μου στενοχωρείτε τον Στρατηγό.
Είστε εσείς άξιοι, απαξάπντες να συγκριθείτε μαζί του;
Όχι , γι' αυτό τελειώστε/
Θα με αναγκάσετε να γράψω κάτι στο δικό μου blog, και επί μήνες θα γράφετε.
Πάλι καλά που δεν αρπάζεστε και μεταξύ σας....
Αν και όπου νάναι θα πλακωθείτε. {προφητεία}

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί γράφετε την είδηση πως ο Βουτσάς, καλή του ώρα, θα αποκτήσει στερνοπούλι;

αλλα λόγια ν' αγπιόμαστε δηλαδή.
adreo (10.02.2016)
mary_omikron, ευτυχισμένη κυρία μου, υπάρχουν πολλά αδικήματα. Ρώτα τον δικηγόρο σου, και γράψε μου και μένα.
Λίγη σοβαρότητα και από εσένα, θα ήταν καλή ενέργεια
Chrysanna (10.02.2016)
Δεν είναι καθόλου σωστό να υποτιμάτε την ιερή έννοια της πατρότητας.

Δεδομένου ότι αποτελείτε πρότυπο για τις νεότερες γενιες που σας παρακολουθούν, θα έπρεπε να είστε πιο προσεχτικός.

Εδώ διαμορφώνονται προσωπικότητες κύριε Adreo!
Orfeus (10.02.2016)
"έχετε βάλει σκοπό να μου στενοχωρείτε τον Στρατηγό"

Για ποιο στρατηγό μιλάτε κ. Γιάννη;
Hastaroth (11.02.2016)
Μήπως ο εν λόγω στρατηγός είναι τόσο "veritable" στρατηγός όσο ήταν πτέραρχος ο Κώστας Χατζηχρήστος στην ομώνυμη ταινία;

Γιατί εγώ κάτι τέτοιο αρχίζω να πιστεύω....

ΥΓ.Διακρίνω πάντως μίαν ιεράν συμμαχίαν μεταξύ τού κ.Ανδρεόπουλου και τού στοχαστή Βαγγέλαρου (νέος τίτλος μαγκιάς αυτός...).Να θυμηθούμε άραγε τί έλεγαν οι αρχαίοι Ελληνες επ'αυτού;
Θα μπορούσα μάλιστα να το παραφράσω ώς "όμοιος ομοίω αεί βελάζει"....
adreo (18.02.2016)
chrysianna, υποτίμησα εγώ την πατρότητα; ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Απλά εξέφρασα την απορία μου γιατί θέσατε το θέμα, σε άσχετο θέμα. Έγραψε ο Στρατηγός κάτι σχετικό;
Δεν πιστεύω να είσαι τόσο χαζή για να γράφεις σε μένα συμβουλές και μάλιστα για κάτι που δεν έγραψα αρνητικά. Βαλτή είσαι και καθόλου σοφή.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ κάτι αρνητικό για ανθρώπους σαν τον Βουτσά; Και γιατί να γράψω; Απλά χαίρομαι για το κουράγιο του και την αισιοδοξία του, που ειλκρινά τον ζηλεύω γι' αυτήν. Άσε λοιπόν τις υποκριτικές κορώνες κυρία μου και να μιλάς όταν έχεις να πεις κάτι. Όσο για τις συμβουλές, αν έχεις παιδάκια , εκεί να φροντίσεις να τις δίνεις. Οι άνθρωποι που έχουν διέλθει την ζωή και έχουν αποκομμίσει χιλιάδες εμειρίες, δεν χρειάζονται συμβουλές και μάλιστα χωρίς όυσία και σε φανταστικές ιστορίες, από άλλους που δεν έχουν την ανάλογη εμπειρία.
adreo (18.02.2016)
Orfeus, αγαπητέ Γιώργη, που δεν μπορείς να κάνεις χωρίς εμένα, πότε θα γίνεις 10 χρονών; Κόλλησες στα 9;
adreo (18.02.2016)
Hastaroth, να ανοίξεις σχολή "Μαγγιάς". Θα γεμίσεις την τσέπη σου φράγγα.
Σε ήξερα για ελαφρώς λογικό. Τώρα έχεις ξεφύγει. Αρκεί να βρεις τρόπο να προσβάλλεις. Δεν είναι συμμαχία με τον Στρατηγό. Απλά ξέρω την ιστορία του, τους αγώνες του, τους κινδύνους που διήλθε, τις ταλαιπωρίες του και η Πολιτεία ευδοκίμως του απένειμε τον μεγαλύτερο βαθμό στην στρατιωτική του διαδρομή. Έχεις εσύ ταλαίπωρε κ. κακομοίρογλου καποιες περγαμηνές να επιδείξεις; Σταμάτα οριστικά τις αθλιότητες και μην κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου, ρίχνοντας τις μπηχτές σου και τα υπονοούμενα.
Βρήκατε και τα κάνατε. Αν η γλώσσα του Στρατηγού ήταν διαφορετική θα το είχατε βουλώσει όλοι. Αλλά άνθρωποι με μηδενική παρουσία στη ζωή, τι άλλο θα κάνουν; ΜΟΝΟ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ και κουτσομπολιά σαν γυναικούλες της γειτονιάς. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΣΟΥ για άλλη μια φορά κ. κακομοίρογλου!!!
adreo (18.02.2016)
Διορθώνω, "Μαγκιάς" όχι "Μαγγιάς"
Hastaroth (18.02.2016)
Κύριε Ανδρεόπουλε,θεωρείτε "λογικόν" άνθρωπο κάποιον που όχι μόνο εμπιστεύεται και πιστεύει τα κουτσομπολιά που διαβάζει στο διαδίκτυο από διάφορα blogs (που μάλιστα το δηλώνουν και στον τίτλο τους ότι είναι κουτσομπολίστικα),αλλά μάς τα αναδημοσιεύει κινδυνολογώντας κιόλας;

Και ισχυρίζεται ο άνθρωπος αυτός ότι είναι μάλιστα ανώτατος αξιωματικός τών ενόπλων δυνάμεων τής χώρας;

Αφού όμως συμπλέετε με τίς απόψεις τού εν λόγω κυρίου,βγάζω το συμπέρασμα ότι και εσείς τής ιδίας σοβαρότητας είστε,ειδ'άλλως θα ήσασταν ο πρώτος που θα τον νουθετούσε να μήν αναπαράγη τέτοιες βλακείες.

Κι'επειδή εμένα δέν με γνωρίζετε προσωπικώς,ούτε γνωρίζετε άν και τί έχω κάνει στην ζωή μου,αφήστε τα "κακομοίρογλου" και τα λοιπά υποτιμητικά που μού προσάπτετε,γιατί δείχνουν ότι δέν έχετε επιχειρήματα και προτιμάτε την προσωπική επίθεση σε όποιον δέν "γουστάρετε".

Εχετε,δηλαδή,φασιστική νοοτροπία.
adreo (18.02.2016)
Γεια σου δημοκράτη Hastaroth, με την περισσή αυθάδεια, που δεν πιστεύεις ούτε ότι ήταν στρατηγός ο κ. Βαγγέλης. Και εσείς δεν γνωρίζετε τίποτα φαίνεται, ούτε για μένα ούτε για τον στρατηγό. Εγώ αποκαλώ κακομοίρογλου οποιονδήποτε στερείται σοβαρότητας, οποιονδήποτε είναι αυθάδης, όπως και εσείς, οποιονδήποτε τρώγεται με τα ρούχα του, οποιονδήποτε μη καλόπιστο σχολιαστή, οποιονδήποτε κρύβεται και δεν λέει ευθαρσώς το ονοματεπώνυμό του όταν συμμετέχει σε "διαμάχες", οποιονδήποτε μπαίνει παράλογα και σχολιάζει υποτιμητικά έναν που έχει την αξία του και τον τίμησε η Πατρίδα, της οποίας ήταν πιστός υπηρέτης και εκτελεστής των αρχών της.
Τι έγραψε ο στρατηγός;
κάτι που βρήκε και που έχω δηλώσει παραπάνω πως δεν θεωρώ αξιόπιστες πληροφορίες, ούτε ο στρατηγός τις ασπάζεται, όπως θέλετε να τον παρουσιάσετε. ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ και εσείς οι 3-4-5 το πολύ από τα 170000; μέλη του site, τον ειρωνεύεστε, τον λοιδορείτε, τον υποτιμάτε και χίλια άλλα δυο.
Σε μένα οι αηδίες δεν περνάνε, και δεν σας υπολογίζω.
Εξακολουθώ να σας θεωρώ κακομοίρογλου.
Ένα τίποτα το κάνατε μια μηδαμινή μειοψηφία, τεράστιο.
Σταματήστε να ασχολείστε και γράψετε κάτι καλό δικό σας να σας διαβάσουμε. Πονηριές και διάφορα άλλα που εμπίπτουν και στον Νόμο, σταματήστε να γράφετε και μάλιστα σε ένα ξένο blog.
Επιτέλους πια σταματήστε, γιατί όσο γράφετε εγώ θα σας απαντώ. Όλοι αποχωρούν όταν τους βάζω στη θέση τους, εσύ τι το παίζεις σκληρός; ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
Hastaroth (21.02.2016)
Αφήστε τίς υπεκφυγές κύριε Ανδρεόπουλε.

Ενας σοβαρός άνθρωπος δέν "μεταφέρει" όποιες βλακείες διαβάζει σε διάφορα κουτσομπολίστικα blogs-τα αγνοεί και τα προσπερνά.Ιδίως μάλιστα όταν ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δέν τίς ασπάζεται.

Ο "Στρατηγός" (τρομάρα του) και εσείς είστε οι "κακομοίρογλου".

Και τέλος,εξηγήστε μου τί σημαίνει "Ένα τίποτα το κάνατε μια μηδαμινή μειοψηφία, τεράστιο".

Ξέρετε τί σημαίνει "μηδαμινή μειοψηφία";

Αρχίζω ν'αμφιβάλλω ακόμη και γιά το άν ξέρετε-κι'εσείς,εκτός από τον "Στρατηγό" Βαγγέλαρο-σωστά Ελληνικά.

Μ'αρέσει που έχετε και μεγάλη ιδέα γιά τον εαυτό σας "Όλοι αποχωρούν όταν τους βάζω στη θέση τους".Οχι,κύριε Ανδρεόπουλε,όλοι αποχωρούν επειδή αντιλαμβάνονται τι "ψώνιο" είστε και από κάποια στιγμή και μετά βαριούνται να γελάνε μαζί σας.Το ίδιο θα κάνω κι'εγώ όταν θα βαρεθώ να γελάω μαζί σας.
adreo (24.02.2016)
hastaroth, σε περιέγραψα παραπάνω και δεν χρειάζεται να το επαναλάβω. ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ το μηδέν. Είστε 3-4 μηδενικά και όλοι μαζί πάλι μηδέν κάνετε. Φταίω εγώ που αυτό λένε τα απλά μαθηματικά;
Είπαμε πίσω από την ανωνυμία μπορείς να κάνεις τον μάγκα. Επώνυμο δεν έχεις μαγκάκι της πλάκας.
Μακάρι να είχες εσύ τους δασκάλους που με έμαθαν γράμματα.
Κατάλαβες κύριε κακομοίρογλου. Αντέχεις ακόμα; Γρήγορα θα πάρεις δρόμο.
Λυπάμαι για την κατάντια σου θρασύτατε μάγκα.
Πάρε την καραμέλα σου, για άλλη μια φορά.
stoxastis-vaggeliscom (25.02.2016)
΄Προς adreo. Ο "κύριος" στον οποίο ανφέρθηκες είναι ο TRI κουνουπιών, "τυμπανοκρούστης" στο συγκρότημα (Παρθενογένεσις), "μέλος" στο κίνημα "Δημιουργία Ξανά" του Θάνου Τζήμερου.

Σε σχόλιό του στο "e-περιοδικό" του MusicHeaven, πληροφορεί, άθελα ή έμμεσα, ότι είναι πρώτα Εβραίος και μετά Έλληνας. Ονομάζεται δε Αλμπέρτος Λεβής (Hastaroth)
Όλα τα παραπάνω στοιχεία αναφέρονται στο διαδίκτυο...
Hastaroth (26.02.2016)
Πρός Βαγγέλη:σε ποιό σχόλιό μου αναφέρω ότι είμαι "πρώτα Εβραίος και μετά Ελληνας";Παράθεσέ το αυτούσιο,εδώ και τώρα,με παραπομπή μάλιστα στο σχετικό link.Αλλιώς θα αποδειχθή ότι διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου.
Κι'εν πάσει περιπτώσει,τί σημασία έχει η καταγωγή μου;Απ'αυτήν με κρίνεις ή απ'τίς πράξεις μου;

Επίσης:ναί,ήμουν drummer στους "Παρθενογένεσις",ένα ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ Ελληνικό συγκρότημα και ναί,είμαι μέλος στην "Δημιουργία Ξανά",ένα κόμμα που ιδρύθηκε από κάποιον που δέν φοβάται να πή αλήθειες και δέν χαϊδεύει τ'αυτιά τού κόσμου με ψεύτικες υποσχέσεις (όπως πράττει ο αγαπημένος σου τσιπράκος).Και μάθε επίσης πως το όνομά μου και η μουσική μου πορεία βρίσκεται σε διάφορα Ελληνικά βιβλία σχετικά με το θέμα.Εσένα το δικό σου όνομα και τα πεπραγμένα σου σε ποιό βιβλίο βρίσκεται;

Πρός adreo:μού φαίνεται ότι πρέπει ν'αλλάξω τακτική και μ'εσένα.Κακομοίρογλου είσαι και φαίνεσαι και έχεις το θράσος ν'αποκαλής εμένα "θρασύτατο μάγκα" την στιγμή που εσύ παριστάνεις τον δερβέναγα σε blog άλλου μέλους.
Ξέρεις ρέ ποιούς δασκάλους είχα εγώ και μ'έμαθαν γράμματα;Ψάξε στο Facebook να δής.

Συμπερασματικώς:κακομοίρογλου είστε και οι δυό σας,κομπλεξικοί,αφελέστατοι και μικρόψυχοι.Γι'αυτό στηρίζετε ο ένας τον άλλον.

Και όχι,ΔΕΝ θα "πάρω δρόμο".Θα μπαίνω στο blog τού κύρ-Βαγγέλη (που είναι και αρχιδη-μοκρατικώτατος,αφού σβήνει σχόλια αναγνωστών που δέν τού αρέσουν) και στο δικό σου επίσης,κύρ-Γιάννη.Θα μπαίνω και θα γράφω την γνώμη μου.Κι'άμα θέλετε,σβήστε τα σχόλιά μου-εσείς θα δείξετε πόση δημοκρατία και σεβασμό διαφορετικής γνώμης αντέχετε.
stoxastis-vaggeliscom (27.02.2016)
Ξεπέρασες... κάθε έννοια και ίχνος αξιοπρέπειας, ενός "τυπικά" σοβαρού ανθρώπου. Το ποιος είσαι το δηλώνεις με την λέξη όταν με αποκαλείς:

"αρχιδη-μοκρατικώτατος"

Αυτή την λέξη να την χρησιμοποιείς στους όμοιούς σου, οι οποίοι προφανέστατα, είναι του ιδίου φυράματος με εσένα.

ΣΟΥ απαντώ κατηγορηματικά για τελευταία φορά, θα διαγράφω τα όποια σχόλιά σου...
(Δεν πηγαίνεις στο σπίτι, που σου έχουν κλείσει την πόρτα, ως ανεπιθύμητο...), εάν διατηρείς και έχεις, έστω και ελαχιστότατη αξιοπρέπεια...

Εάν παρ'αυτά, συνεχίσεις... υπάρχει και άλλος νόμιμος τρόπος, να το βουλώσεις...

Όσο για την λέξη , που με αποκάλεσες...
αυτό το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών και σχολιαστών της MusicHeaven.

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNA


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscomΕπίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links