αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
24 Δεκεμβρίου 2016, 14:55
Το blog ΑΠΟΨΕΙΣ- ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ.


Με αφορμή ενός ερωτήματος,  που δέχτηκα καλοπροαίρετα από ένα διαδικτυακό φίλο, γιατί αναφέρομαι στις δημοσιεύσεις πολλές φορές στο δημόσιο χρέος, του απάντησα, ότι αυτό ήταν το κύριο κίνητρο της δημιουργίας του blog και εφόσον αυτό παραμένει άλυτο, θα ασχολούμαι και στο μέλλον.

Επ' ευκαιρία , θα ήθελα να ενημερώσω τα 15.000 περίπου άτομα, που μπήκαν και μπαίνουν στο blog, με ποία θέματα από το 2010 μέχρι και σήμερα ασχολούνται οι δημοσιεύσεις (ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.)

Ξεκαθαρίζεται εκ προοιμίου, ότι οι ΑΠΟΨΕΙΣ δεν έχουν πάτρωνες (κόμματα ή πολιτικούς) και αυτό τους δίνει το "καθαρό" δικαίωμα, να στηλιτεύει θέσεις, πράξεις και γεγονότα, τόσο της καθημερινότητας, όπως της πολιτικής ζωής του τόπου, επίσης δε και διάφορα θέματα , τα οποία αγγίζουν την κοινωνική υπόσταση της χώρας.

Άλλωστε η αρχική ανάρτηση, 

αυτοχαρακτηρισμού-(αυτοπροσδιορισμού) του blog ΑΠΟΨΕΙΣ, η οποία αναδημοσιεύεται κατά καιρούς, τηρείται απαρέγκλιτα και θα τηρείται μέχρι τέλους υπάρξεως του blog.

Υπενθυμίζεται και πάλι, κυρίως γι' αυτούς, που στα σχόλιά τους αφήνουν να εννοηθεί, ότι οι ΑΠΟΨΕΙΣ έχουν προσεγγίσεις σε κόμματα και πολιτικούς.

Ο αυτοχαρακτηρισμός-(αυτοπροσδιορισμός), όπως αναρτήθηκε αρχικά έχει ως εξής:


<<ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ.....στις  ΑΠΟΨΕΙΣ

           

              Εκ προοιμίου δηλώνεται ότι οι ΑΠΟΨΕΙΣ ουδεμία σχέση έχουν και εξάρτηση από  κόμματα και γενικότερα από πολιτικές παρατάξεις και πολιτικούς ...

   Θα αναφέρονται , καταγράφονται και θα καταχωρούνται ΑΠΟΨΕΙΣ , εκτιμήσεις και συμπεράσματα για διάφορα θέματα της καθημερινότητας ( κυρίως κοινωνικοπολιτικά ) , που λαμβάνουν χώρα  εντός της Ελλάδος και ενίοτε εκτός αυτής.

      Η αντικειμενικότητα θα είναι το κύριο και βασικό γνώρισμα   των αναφερομένων στις  ΑΠΟΨΕΙΣ  και σε περίπτωση λανθασμένης εκτίμησης ή τοποθέτησης κάποιου θέματος , με ευθύτητα και ειλικρίνεια θα αποκαθίσταται το ορθόν , σε αμέσως επόμενη δημοσίευση .>>


Από του έτους 2010, όπως προαναφέρθηκε, το blog ΑΠΟΨΕΙΣ ξεκίνησε και αναφέρεται, με το 90% των 250 και πλέον δημοσιευμάτων, να καλύπτει τα σχετικά θέματα, με το δημόσιο χρέος και τις αναρτήσεις αυτές να τις κοινοποιεί στο Facebook, Twitter, Google+1,  όπως και ένα μεγάλο αριθμό, στο blog MusicHeaven.

Αυτές αναφέρονται στα κύρια θέματα, που περιέχουν οι δημοσιεύσεις  και αυτά είναι:

 • Το εξωτερικό χρέος της χώρας μας και οι επιπτώσεις ευρύτερα στο κοινωνικό σύνολο.
 • Τις εκάστοτε προηγούμενες κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, οι οποίες με την άφρονα οικονομική πολιτική τους έφτασαν το δημόσιο χρέος, σε ύψη ανεπίτρεπτα, για τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας μας. Αναλυτικότερα στις κυβερνήσεις από το 2010 μέχρι και σήμερα τέλος του 2016.
 • Την ιταμή, δουλοπρεπή και επώδυνη υ π ο γ ρ α φ ή της σύμβασης με τους δανειστές, της οποίας σύμβασης, απότοκα είναι να υπάρξουν τα μνημόνια 1ο,2ο και3ο και δεν ξέρουμε που θα σταματήσουν, ήδη σιγοψιθυρίζεται για  οσονούπω 4ο μνημόνιο.
 • Την καταφανή φτωχοποίηση της χώρας και μιας μεγάλης μερίδας των Ελλήνων πολιτών , σε επίπεδα πρωτόγνωρα, για ειρηνική περίοδο.
 • Τον κερδοσκοπικό χειρισμό, του όλου χρέους, από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε) και ιδιαίτερα της Γερμανίας.
 • Το δυσοίωνο μέλλον της χώρας από την οικονομική κατακρήμνιση, που έχουμε υποστεί.
 • Οι θέσεις απόψεις παρατηρήσεις από προσωπικότητες, καθηγητές, οικονομολόγους, οικονομικούς αναλυτές και έγκριτους δημοσιογράφους, της ημεδαπής και αλλοδαπής.
 • Σε θέματα  διεκδικήσεων, από τους όμορους "φίλους" μας εδαφικών και θαλάσσιων χώρων.
 • Στο σοβαρό θέμα των προσφύγων , το οποίο δεν ξέρουμε, που θα μας βγάλει.
 • Τέλος σε θέματα, που άπτονται άμεσα, της εν γένει, κοινωνικοπολιτικής της χώρας.

Πέραν των παραπάνω οι δημοσιεύσεις αναφέρονται, στον καυτό συγκερασμό και στην αλληλοεπίδραση, που αναμφισβήτητα υπάρχει, δηλαδή στα τρία μέγιστα και αλληλένδετα θέματα, που αποτελούν την κορωνίδα όλων των θεμάτων και  προσδιορίζουν, όπως και καθορίζουν την πορεία της χώρας και εγκυμονούν άγνωστους κινδύνους για την ακεραιότητα της, (Δημόσιο χρέος- Προσφυγικό- εδαφικό).


Με αυτά τα θέματα ασχολήθηκε το blog ΑΠΟΨΕΙΣ και αναφέρεται, εν είδη απολογισμού,   μετά το πέρας των 7 χρόνων ύπαρξή του.    Με αυτά τα θέματα κυρίως, θα ασχοληθεί  και στο μέλλον.
- Στείλε Σχόλιο


24 Δεκεμβρίου 2016, 14:36
Ευχητήριο Μήνυμα


                                                                                           

Αποτέλεσμα εικόνας για γέννηση χριστού               Αποτέλεσμα εικόνας για νέο ετος 2017

Σε όλους τους διαδικτυακούς φίλους και όχι μόνον, εύχομαι από καρδιάς,  η γέννηση του Χριστού και η έλευση του νέου έτους να ανοίξει διάπλατα καινούριους ορίζοντες και να συνετίσει όλους τους εμπλεκόμενους με τα κοινά της χώρας, ώστε να συμφωνήσουν και ως μία "γροθιά", να αντιμετωπίσουν τα δύσκολα προβλήματα,  που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας.

4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


17 Δεκεμβρίου 2016, 21:31
Τι Ακούσαμε...τι Γράφτηκε... τι Έγινε


Έχουμε ξεφύγει τελείως;;;  ή βρισκόμαστε σε καταφανέστατη κρίση Εθνικής υπόστασης;;;

Το λέω αυτό και παραθέτω τα παρακάτω:

 • Μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσαλονίκη. "Ο Κεμάλ γιόρτασε το θρίαμβό του με τη μεταβολή της Σμύρνης σε τέφρα και την τεράστια σφαγή του εκεί χριστιανικού πληθυσμού"
 • "Συνωστισμό" στο λιμάνι της Σμύρνης το 1922. "Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα...\" 
 • Απώλεια νησιών Αιγαίου.  «Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μάς ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε.

(Πρέπει να χυθεί ποταμός αίματος για να πάρουμε τα Νησιά πίσω. Εάν πρόκειται γι' αυτό , τότε περήφανα να χύσουμε το αίμα μας, για να μην μας τα πάρουν κ. Υπουργέ.)

 • Φωτισμός του Δημαρχείου της Αθήνας. "...τονίζεται πως το κτίριο βάφτηκε στα χρώματα της τουρκικής σημαίας προς ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολύνεκρη επίθεση".

 Το θλιβερό είναι, ότι αυτά και όχι μόνον, πρεσβεύονται και διατυπώνονται από δημόσια άτομα, που εκπροσωπούν την Εξουσία. (Υπουργοί- Βουλευτές-Δήμαρχοι).

Εάν υπερβάλλω, ενδεχομένως για κάποιους, ζητώ συγνώμη. Αυτή όμως είναι η τοποθέτησή μου, την οποία απόλυτα και εσώψυχα  πιστεύω και εμμένω σε αυτή, ότι το όλο θέμα είναι <<...θλιβερό...>> και σε <<...καταφανέστατη κρίση Εθνικής Υπόστασης...>>


22 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


10 Δεκεμβρίου 2016, 15:19
Ποιες γερμανικές εταιρίες έχουν δυναμική παρουσία στην Ελλάδα;


Πριν  δούμε το video και ακούσουμε το φωνητικό μήνυμα, ήθελα να παρουσιάσω συνοπτικά μερικά.... ΑΥΤΟΙ....
ΑΥΤΟΙ... Που παλαιότερα τα ΜΜΕ τους δημοσίευσαν την ελεεινή χειρονομία του δακτύλου, με φόντο το άγαλμα της Αφροδίτης.

Αποτέλεσμα εικόνας για focus αφροδίτη μήλου


ΑΥΤΟΙ... Που επίσης έγραψαν  "πουλήστε την Ακρόπολη και τα νησιά σας για να ξεχρεώσετε.  Αποτέλεσμα εικόνας για ακροπολη  ΑΥΤΟΙ...Για τους οποίους υπογράψαμε το 1953 να χαρισθούν τα χρέη τους. Αποτέλεσμα εικόνας για χρεη γερμανίας
ΑΥΤΟΙ... Που κατά την ομολογία των δικών τους ΜΜΕ, ότι από την κρίση του 2009 και εντεύθεν κερδοσκόπησαν από το οικονομικό "κραχ" της Ελλάδας, πέραν των εξήντα δις (60.000.000.000).

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΉΜΑΤΑ


ΑΥΤΟΙ... Που από το 2010 μέχρι σήμερα, με τα μέτρα που μας επιβάλλουν, έχουν καταστήσει την χώρα, ώστε οι μεσαίοι οικονομικά πολίτες να καταστούν φτωχοί και οι φτωχοί πένητες του πιάτου φαγητού για να επιζήσουν. Οι δικοί μας, οι εκάστοτε κυβερνώντες , οσφυοκάμπτουν δικαιολογούμενοι ότι "κάνουν σκληρές διαπραγματεύσεις και προτείνουν ισοδύναμα μέτρα".  Η κοροϊδία σε όλο το μεγαλείο της, λες και τα ισοδύναμα μέτρα τελικά, δεν ξεσπούν στη πλάτη του Έλληνα πολίτη       Αποτέλεσμα εικόνας για συσσιτια     ΑΑποτέλεσμα εικόνας για συσσιτια ΑΥΤΟΙ...... Που σήμερα ζητούν ανελέητα, μαζί με τα "καρντάσια" τούς διεθνείς τοκογλύφους , το πετσόκομμα περαιτέρω, των συντάξεων και μισθών.

Αποτέλεσμα εικόνας για κοψιμό συνταξεων


ΑΥΤΟΙ...Που θέλουν και επιδιώκουν το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας, σε τιμές άκρως εξευτελιστικές.

Αποτέλεσμα εικόνας για αποκρατικοποιήσεις


ΑΥΤΟΙ... Που έμμεσα, αποποιούνται και δεν αναγνωρίζουν, ότι τα σύνορα της Ελλάδας αποτελούν πρωτίστως και σαφώς σύνορα της Ε.Ε

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνικά συνορα


Θα μπορούσα να γράψω και άλλα... ΑΥΤΟΙ..., αρκούμαι σε αυτά τα βασικά, που μου έρχονται στη μνήμη.
Τέλος αυτούς τους φιλοξενούμε...και συντηρούμε.   Περισσότερες από εξήντα εταιρείες (60), έχουν καταφύγιο την χώρα μας και  το βαλάντιο των Ελλήνων  πολιτών τις καθιστά κερδοφόρες, για να στέλνουν τα κέρδη τους στη Γερμανία στις μητρικές εταιρείες.
Αυτά τα λίγα για τους "φίλους" μας Γερμανούς.
Ακολουθεί οπτικοακουστικά το video του youtube.

 Ελπίζω να μην βαρεθήκατε να ακούτε.....

- Στείλε Σχόλιο


07 Δεκεμβρίου 2016, 11:54
Τα "Απόνερα"... του Άφρονα Δανεισμού.


  

Αυτή η δημοσίευση είναι μία επανάληψη από τα προηγούμενα... για να μην ξεχνίώμαστε...

Αποτέλεσμα εικόνας για βοθρολύματα

Διάβασα στο διαδίκτυο, ονομαστικά, για 174ρις επώνυμους πολιτικούς οι οποίοι έχουν μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό. Θα έπρεπε όμως να μας πληροφορήσουν και την χρονολογία μεταφοράς, που προφανέστατα έχει μέγιστη σημασία…

  

 Όλα αυτά,  που μαθαίνουμε και πόσα άλλα θα μάθουμε είναι… "απόνερα" βρώμικα… του εύκολου, άφρονα και αλόγιστου δανεισμού εδώ και δεκαετίες. 

Από ότι καταφαίνεται σήμερα και αποδεικνύεται ορισμένοι πολιτικοί και οι εκάστοτε ημέτεροι, παρατρεχάμενοι και τα "καρντάσια" τους, έβαλαν άγριο χέρι στο χρήμα, που έρεε άφθονο. Είναι φαίνεται κρυφός και απαράβατος κανόνας, όπου υπάρχει άφθονο και εύκολο χρήμα, να ξεπετιέται η "λαμογιά" και να χορεύουν τρελό χορό οι καταχρήσεις. Αποτέλεσμα αυτών είναι το πλεόνασμα  να οδεύει στην ξενιτιά (τράπεζες, offsore company, και νησιώτικους παραδείσους).

   

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί και να διευκρινιστεί, ότι για το νόμιμο και φορολογημένο χρήμα, ο κάτοχος του, μπορεί να το καταθέτει, όπου εκείνος επιθυμεί, ασχέτως εάν αυτό σήμερα απάδει, για τον ακραιφνή Έλληνα, λαμβάνοντας υπόψη την σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας.

  

 Η σημερινή κυβέρνηση, έχει την απαρέγκλιτη υποχρέωση, σε αυτούς, που την έφεραν στην εξουσία και σε όλους τους απλούς και σωστούς πολίτες, να ξεδιαλύνει και εμβαθύνει, καταλογίζοντας τις ανάλογες κυρώσεις, σε όσους παρανόμησαν και καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα. Οι περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων, όπως και τα περαιτέρω ανάλγητα φορολογικά μέτρα, πρέπει να αποτελούν παρελθόν ανεπίστρεπτο. Η αντοχή των φορολογούμενων πολιτών έχει φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης…


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNAΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscom


Tags
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


  Links  Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTENΌροι Χρήσης