αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
27 Ιουνίου 2013, 13:49
Σκηνικό... Τραγέλαφος - αλαλούμ... Κατάληξη;;; Βαβυλωνία...


Χρονογραφώντας την επικαιρότητα έχουμε τα ακόλουθα. 

 

Ο Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ

Μία καλή;;;  εσπέρα ανακοινώνεται "διαγγελματικά" με στόμφο και βαρύγδουπα , ότι περί το μεσονύκτιο καταργείται και σφραγίζονται οι εκπομπές των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών  εκπομπών και των προγραμμάτων της ΕΡΤ δηλαδή σκέτη "μαυρίλα" στις οθόνες .  Απολύονται  δε , άπαν το τεχνο-δημοσιογραφικό προσωπικό , όπως και κάθε άλλος εργαζόμενος στην ΕΡΤ.

Το προκύψαν θέμα καθιστά άφωνη ,  την μεγάλη πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού και όχι μόνον , οπότε άρχεται η εμφάνιση του σκηνικού.... "τραγέλαφος - αλαλούμ" .

  Την επομένη ημέρα ανακοινώνεται η απεργία των ειδησιογραφικών εκπομπών από την Ένωση Συντακτών , με αποτέλεσμα σχεδόν  όλα τα ιδιωτικά κανάλια να σταματήσουν τις ειδήσεις . Ο "τραγέλαφος - αλαλούμ" όμως μεγαλώνει όσον αφορά την ειδησεογραφική ενημέρωση του πολίτη (θέμα αυστηρά κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα). Δηλαδή τα ιδιωτικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα ,  που έπρεπε να συνεχίσουν να μεταδίδουν τις ειδήσεις για την ενημέρωση του πολίτη σίγησαν.... Οι δε μη έχοντες πλέον το "δικαίωμα" , να πραγματοποιούν ενημέρωση (ΕΡΤ και απολυόμενο τεχνο-δημοσιογραφικό προσωπικό) , βρήκαν τον τρόπο και με την βοήθεια κάποιων μικρών καναλιών και μέσω του διαδικτύου , να εκπέμπουν ενημερωτικές εκπομπές και κατά κάποιο τρόπο , να ξεπεράσουν την "μαυρίλα" που σκίασε τις οθόνες των τηλεθεατών στα κανάλια και τους Ρ/Φ σταθμούς της ΕΡΤ.

      Τα δύο κόμματα που συγκυβερνούν , από τα τρία , διαφωνούν με το απότομο της παύσης λειτουργίας της ΕΡΤ  από το τρίτο  και επειδή δεν ενημερώθηκαν για τον χρόνο και τον τρόπο επέμβασης , οπότε για την εκτόνωση συγκαλείται σύσκεψη των τριών αρχηγών  σε προσεχή ημέρα .

     Η ενημέρωση όμως του πολίτη συνεχίζεται , έστω και με εμπόδια ,  από τα μικρά κανάλια και την καταργημένη ΕΡΤ και με  βασικό "όχημα" το διαδίκτυο. 

        Οι απεργούντες ιδιωτικοί τηλεοπτικοί   Ρ/Φ  σταθμοί με την παρέλευση των πρώτων ημερών διαπιστώνουν σοβαρό έλλειμμα ακροαματικότητας , θα χάσουν (money)... από τις διαφημίσεις , επειδή  το τηλεοπτικό κοινό προστρέχει για ακρόαση ενημέρωσης στα μικρά κανάλια , που δεν απεργούν και κυρίως στην ΕΡΤ, η οποία όπως προαναφέρθηκε εκπέμπει διαδικτυακά . Αποφασίζουν  λοιπόν άρον άρον την άρση της απεργίας... 

Συμβούλιο της Επικρατείας

Εντομεταξύ οι οριστικά απολυμένοι της ΕΡΤ προσφεύγουν στο ΣτΕ .

Ύστατη, - Σύσκεψη Βενιζέλου-Κουβέλη-Το, Σαμαρά,ystati, - syskepsi venizelou-kouveli-to, samara
          Η προαναφερόμενη , τρις και ήμισυ ωρών , σύσκεψη των κυβερνώντων αρχηγών , που αναμενότανε με την σχετική ανησυχία , ως προς αυτά τα οποία έμελλε να αποφασιστούν, περατώθηκε με το μεγαλοπρεπές , ότι αυτή θα επαναληφθεί μετά από δύο ημέρες.


   Ακολουθεί η απόφαση του ΣτΕ στην προσφυγή των εργαζομένων της ΕΡΤ ...  Το παράνομα εκπεμπόμενο πρόγραμμα της ΕΡΤ καθίσταται , κατά κάποιο τρόπο , έννομο καθόσον η απόφαση ορίζει την άμεση εξάλειψη της "μαυρίλας" από τα κανάλια της ΕΡΤ.  Για να πραγματοποιηθεί όμως αυτό , θα πρέπει προφανώς ,  το απολυόμενο οριστικά προσωπικό της ΕΡΤ, η οποία (ΕΡΤ) έκλεισε... από φορέας του δημοσίου να εργαστεί στις θέσεις , που κατείχαν προ της απολύσεως και που παράνομα εκτελεί τώρα εκπομπές...δηλαδή ο "τραγέλαφος - αλαλούμ" σε όλη του την μεγαλοπρέπεια. Αυτά και μέχρι να συγκροτηθεί ο φορέας που θα αντικαταστήσει την ΕΡΤ.


      Η απόφαση του ΣτΕ βγήκε , αλλά η "μαυρίλα" παραμένει μέχρι πότε;;; Εφόσον λοιπόν παραμένει... τότε έχουμε καταφανέστατα  την μη εφαρμογή της διαταγής από τους υπεύθυνους να την υλοποιήσουν.

      Η δεύτερη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε των τριών αρχηγών . Ο χρόνος διάρκειας καταφανώς δεν αναλώθηκε για την ΕΡΤ , καθόσον ουδέν αναφέρθηκε στο θέμα ΕΡΤ. Προφανώς αναμένουν την διευκρινιστική , μετά από την πρώτη προσωρινή απόφαση του ΣτΕ . Ανακοινώνουν όμως για 2η φορά μεγαλοπρεπώς , ότι την επομένη ημέρα θα ξανασυναντηθούν... Αναμονή... Ο "τραγέλαφος-αλαλούμ" καλά κρατεί... 


Η 3η συνάντηση των αρχηγών πραγματοποιείται...  και έχει ως απότοκο... μπήκε  τρικομματική και βγήκε δικομματική... δηλαδή"αυτοκουρεύτικε". Σήμερα όλα κουρεύονται...  

      

    Η αναμενόμενη 2η απόφαση του ΣτΕ δεν διαφέρει ουσιαστικά από την πρώτη.


  Ο πάντα επίκαιρος  και εύστοχος γελοιογράφος Κώστας Μητρόπουλος δημοσιεύει στον ημερήσιο τύπο την παρακάτω γελοιογραφία , που αφορά την απόφαση του ΣτΕ και την ερμηνεία  που δίνουν οι ειδήμονες;;;...      

   Αυτά συνθέτουν , μέσα σε 10 ημέρες ,  το σκηνικό του "τραγελαφικού - αλαλούμ" , που ήδη εξελίσσεται ταχύτατα σε ακροαματική "βαβυλωνία" από τους εκπροσώπους του λαού . Οι "λεβέντες" (άρρενες και θήλυ ) βουλευτές μας ,  πλημμύρισαν τα ιδιωτικά κανάλια και καταφεύγουν σε έντονες συζητήσεις και πολλές φορές απρεπείς , για το πως ο καθένας ερμηνεύει και αντιλαμβάνεται , όλα τα τεκταινόμενα γεγονότα , από την "αποφράδα" νύκτα μέχρι και την απόφαση του Στε . Οι συζητήσεις ατέρμονες , κουραστικές και χωρίς νόημα , καθόσον ο ένας διακόπτει τον άλλο και δεν  τον αφήνει να ολοκληρώσει την σκέψη του , και έτσι να δημιουργείται η "βαβυλωνία" στην εκφορά του λόγου και ο τηλεθεατής να μην μπορεί να παρακολουθήσει και να αντιληφθεί τα λεγόμενά τους.     


      Όλα αυτά γίνονται παραμερίζοντας ή για να ξεφύγουμε ;;; από τα άκρως φλέγοντα οικονομικά θέματα και όχι μόνον, που αντιμετωπίζει ο απλός Έλληνας , ο οποίος  μαστίζεται κυριολεκτικά από την ένδεια , την ανεργία και από ότι καταφαίνεται οι νέες θυσίες βρίσκονται βραχυπρόθεσμα μπροστά του ... Ελλάδα το μεγαλείο σου...


- Στείλε Σχόλιο


14 Ιουνίου 2013, 18:12
Ίσως Μοιραίο το Λάθος... με την ΕΡΤ...


Η σημερινή διαμορφούμενη κατάσταση με τον αιφνίδιο θάνατο - κλείσιμο της ΕΡΤ , που βασίστηκε στο βαρύγδουπο διάγγελμα από τους ιθύνοντες , με ηθικοπλαστικές θέσεις , προκειμένου να καταργήσουν την διαφθορά και τις καταχρήσεις του δημόσιου χρήματος...

Η θέση αυτή των σημερινών κυβερνώντων είναι επίπλαστος , ψευδής , υποκριτική και ανέντιμος.

  Αυτά που καταγγείλατε κύριοι κυβερνώντες , είναι σαφής κόλαφος και ανερυθρίαστη αποδοχή για εσάς και τους επί πολλά έτη προηγούμενους από εσάς , που διορίζατε κατά καιρούς , ως άλλοι "Αλή Πασάδες" τα "τσογλάνια" σας , με τους παχυλούς μισθούς για να σας στηρίζουν δημοσιογραφικά και όχι μόνον , στις εκάστοτε ψηφοθηρικές και εκλογικές σας αναμετρήσεις .

Εκείνο όμως που κατάφωρα θα σας στιγματίζει είναι , ότι σε μία νύκτα και χωρίς ενημέρωση εναλλακτικής λύσης με πράξη νομοθετικού περιεχομένου , πετάτε κυριολεκτικά στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους οικογενειάρχες , οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τα προαναφερόμενα "τσογλάνια".                               

    Προφανώς θέλετε να δείξετε την έμπρακτο υποταγή σας στους τοκογλύφους δανειστές μας , που έχουν ενσκήψει ως λαίλαπα πεινασμένων γυπαετών στο "πτώμα" της Ελλάδας , έτσι όπως την έχετε καταντήσει.  

  

 Εκτιμάται ... ότι το σημερινό απάνθρωπο κατάντημα, προφανέστατα έχει και άλλες όψεις για την παραπλάνηση της κοινής γνώμης από άλλα γεγονότα όπως:

  • Τα παρουσιαζόμενα αδιέξοδα με τις αποκρατικοποιήσεις , που  πίσω από την αποτυχία της ΔΕΠΑ , κρύβεται το μέγιστο θέμα της υποθαλάσσιας ενέργειας , από τα πλούσια κοιτάσματα του Ιονίου , του βορείου Αιγαίου και των Νοτίως και Ανατολικά Κρήτης.
  • Το κουκούλωμα και της μη επέκτασης... των αναγνωρισθέντων και κατόπιν παραδοχής από στελέχη του ΔΝΤ ,  των συνεχόμενων λαθών , που αφορούν τον χειρισμό και των επιβαλλομένων μέτρων από την τρόϊκα.
  • Την "πρόβα τζενεράλε" για τα "προγκρόμ" των απολύσεων που ακολουθούν.
  • Η μη άμεση ενημέρωση από το κανάλι vouli των πολιτών  για τα τεκταινόμενα στην πολιτική σκηνή.
  • Ως τελευταία άποψη είναι εκείνο το εξόχως σοβαρό θέμα , για  το οποίο καταβάλλεται προσπάθεια να αποκρυφτεί τουλάχιστον επί του παρόντος.

  Ο αποκλεισμός από τις καθημερινές ειδήσεις των παραμεθορίων περιοχών , ορισμένων νησιών όπως και του απανταχού Ελληνισμού της γης , είναι ολέθριο λάθος και ίσως αποβεί μοιραίο για τους σημερινούς κυβερνώντες .

   Επαναλαμβάνεται... εάν θέλατε να ξεβρομίσει από τα παράσιτα  κρατικοδίαιτα κοράκια η ΕΡΤ ,  που ζουν σε βάρος του Έλληνα πολίτη , υπήρχαν πάμπολλοι  τρόποι και το σημαντικότερο θα είχαν και την καθολική αποδοχή όλων σχεδόν των Ελλήνων .

     Εκτιμάται ακόμη , ότι η απεργία από την Ένωση Συντακτών ,  καταλήγει να έχει , ως απότοκο , την μη ενημέρωση των πολιτών , ανεξάρτητα εάν αφήνετε αυτό στην  διακριτική ευχέρεια των ιδιωτικών καναλιών...  η όποια ενημέρωση.  Ήδη όμως αυτή πραγματοποιείται , από ορισμένα μικρά κανάλια και μέσω διαδικτύου προβάλλεται  η ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ ... εύγε τους.

Από το blog ΑΠΟΨΕΙΣ

stoxastis-vaggeliscom.blogspot.com


- Στείλε Σχόλιο


08 Ιουνίου 2013, 17:26
Τα Λάθη της Τρόϊκας... και οι Δωσίλογοι - Εφιάλτες...


         Δωσίλογος ....   <<  δωσι (δίδωμι) +λόγος  >>

      Χαρακτηρίζει εκείνο τον ηθικά άτεγκτο άμμωμο άνθρωπο , που έχει δώσει τον λόγο του ...κάπου...υπογείως ...και καταφέρνει να τον κρατά , παρόλα τα αρνητικά αποτελέσματα , που μπορεί να υπάρχουν από αυτή του την πράξη...

Ο επιτυχημένος δωσίλογος αμείβεται  ή προσδοκά αμοιβή από τον ευεργέτη του προκαλώντας  τον φθόνο γύρω του ...

Έτσι ονομάστηκαν (δωσίλογοι) και αυτοί που συνεργάστηκαν με τις Γερμανικές αρχές κατοχής της Ελλάδας 1941-1944...Γιατί όχι και αυτούς που συνεργάζονται με τις σημερινές οικονομικές Γερμανικές ηγεμονικές τάσεις κατά της Ελλάδας.

                                                *****

         Ε.Ε

ΔΝΤ

Διακεκριμένοι Έλληνες και του εξωτερικού , καθηγητές οικονομικών επιστημών - Οικονομολόγοι - Εργατολόγοι - Πολιτικοί - Αναλυτές - Αρθρογράφοι - Δημοσιογράφοι και άλλοι πάμπολλοι , που εκφέρουν λόγο στα Μ.Μ.Ε  , σχεδόν όλοι συγκλίνουν στην διαπίστωση  , ότι το ΔΝΤ και η Ε.Ε ακολουθούν λανθασμένη ατραπό , όσον αφορά τα επιβαλλόμενα μέτρα για την τιθάσευση του Ελληνικού χρέους .     

       Ήδη παρήλθαν 3 έτη και βαδίζουμε στο 4ο , χωρίς ουδεμία βελτίωση να διαφαίνεται , ενώ αντίθετα το έλλειμμα και η απορρέουσα ύφεση από τα καταιγιστικά και άδικα μέτρα που λαμβάνονται πυροδοτούν το δημόσιο χρέος και η εξαθλίωση των πολιτών μέρα με την ημέρα γιγαντώνεται και καμία αχτίδα φωτός δεν  φαίνεται στο βάθος του τούνελ που έχουμε μπει .

       Οι ΑΠΟΨΕΙΣ που παρακολουθούν όλα τα διαδραματιζόμενα γεγονότα βλέπουν , όπως και οι προαναφερόμενοι , ότι όλα τα μέτρα που πάρθηκαν μέχρι τώρα οδηγούν την Ελλάδα στο χάος της ένδειας... και στο βάθος...χρεωκοπία... 

Εκείνο που πρέπει να αναζητηθεί και θα μας οδηγήσει   για να καταλήξουμε σε κάποια συμπεράσματα είναι η  "λογική" που εκπηγάζει από τα τεκταινόμενα .

       Αυτοί που μας πιέζουν με την θηλιά στο λαιμό είναι πειθήνια  όργανα , που εκτελούν εντολές των μεγάλων αφεντικών τους και επί πλέον έχουν την κάλυψη των μεγάλων της Ε.Ε και κυρίως της Γερμανίας ,  η οποία εθελοτυφλεί προκειμένου να επιτύχει τους κερδοσκοπικούς στόχους της ,  αγνοώντας τον σοβαρό κίνδυνο ,  που διατρέχει η Ευρωζώνη και ευρύτερα η Ε.        

       Οι κατατρομαγμένοι πολιτικοί μας , μέχρι τώρα , χωρίς διαπραγματευτικό σενάριο και πέραν του αρχικού ενδεχόμενου , να συναίνεσαν για το στήσιμο  της προσφυγής στο ΔΝΤ ...( ήδη το εξετάζει η δικαιοσύνη ) , υποκύπτουν στα προαποφασισμένα εξοντωτικά και ανάλγητα μέτρα  των τροϊκανών για "κουρέματα , ξυρίσματα ,  μιζαμπλί και περμανάτ" , μένει να δούμε τα αποτελέσματα αυτών...           

           Εκείνο που έκαναν και κάνουν άριστα , αυτοί που είχαν και έχουν την  την εξουσία ,  είναι να  θέτουν μόνον αλλεπάλληλα διλήμματα σχετικά με την έξοδό μας από το ΕΥΡΩ και να σιγοντάρουν , κατά κάποιο τρόπο , τους ανθέλληνες της αλλοδαπής   στο επαίσχυντο Grexit , που κάθε φορά επαναφέρουν άμεσα ή έμμεσα στην επικαιρότητα και το χρησιμοποιούν ως φόβητρο για να περάσουν τα μέτρα που εκάστοτε επιβάλλουν .  Κατά τα άλλα όμως οι κυβερνώντες κάνουν πως διαπραγματεύονται για να περισώσουν τάχα τα κεκτημένα εργασιακά και οικονομικά δικαιώματα των πολιτών   , λογαριάζοντας  όμως χωρίς τον ξενοδόχο την τρόϊκα , ενώ συναινούν πάντοτε σε ότι είναι προαποφασισμένο... 

       Σε αντίθεση με τα προαναφερόμενα και με την συντριπτική πλειονότητα , που απαντά πεντακάθαρα αρνητικά ,  για τα αναποτελεσματικά μέτρα που πάρθηκαν το 2010 το 2011 και  το 2012 .... και έπεται η συνέχεια....

Υπάρχουν όμως και ορισμένοι δημοσιογράφοι (ευτυχώς ελάχιστοι) , που  γράφουν  σε έγκριτες εφημερίδες και μονολογούν σε "στημένες;;" μετά-πρωινές ενημερωτικές - ειδήσεων εκπομπές στη TV, ότι όλα τα μέτρα που παίρνονται , είναι επιβεβλημένα και συναινούν , όπως και επιχαίρουν για το έργο των τροϊκανών και των ασφυκτικών πιέσεων ,  που εξασκεί η ηγεσία της Ευρωζώνης στην Ελλάδα . Η μέγιστη επιτυχία τους δεν είναι άλλη από του να  αυτοχαρακτηρίζονται  "δωσίλογοι" και νέοι "εφιάλτες" και "πουλημένα... φερέφωνα" , που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγάλων τραστ (...όχι φυσικά με το αζημίωτο... ) τα οποία  καραδοκούν για να πέσουν σαν πεινασμένοι γύπες ,  στο δημόσιο πλούτο θαλάσσιο και μη ,  της εξαντλημένης πλέον οικονομικά Ελλάδας .

       Άκουσον ...άκουσον... τι γράφουν οι δωσίλογοι εφιάλτες...

(.....Ότι στους ώμους των εργαζομένων των άλλων κρατών πέφτει το βάρος συντήρησης του Ελληνικού κράτους ....) και ούτε λίγο ούτε πολύ....είμαστε (σαν λαός) αναξιοπρεπείς  και αυτοί που αντιδρούν για τον λανθασμένο δρόμο των μέτρων ...είναι τρομοκράτες του λαού....

Η απάντηση στα λεγόμενά σας κύριοι  "δούρειοι ίπποι"  είναι , ότι αυτό θα μπορούσατε να το πείτε , όταν μας δάνειζαν με επιτόκιο που δανείζονται και αυτοί... και όχι με το  πολλαπλάσιο αυτού ,  που μας δανείζουν , δεσμεύοντας συγχρόνως , τον δημόσιο πλούτο της χώρας σου και την Εθνική κυριαρχία αυτής ..."αιδώς Αργείοι" , αλλά που χάθηκε η ντροπή για να την βρείτε εσείς...


       Σήμερα έχουμε την αποδοχή εκ μέρους οργάνων του ΔΝΤ , ότι έγιναν λάθη σοβαρά στο πρόγραμμα για την Ελληνική κρίση του δημόσιου χρέους , αφ΄ότου η χώρα βρέθηκε υπό το "πέλμα" της τρόϊκας . Το θέμα όμως παίρνει την μορφή της άκρατου υποκρισίας , ενέχει κατάπτυστο θρασύτητα και συνοδεύεται από περίσσια ειρωνεία , εάν δεν υπάρξει έμπρακτος αποδοχή... 

Αντί όμως για την έμπρακτο αποδοχή και μετά το λάθος   του "πολλαπλασιαστή", που μας παρουσίασαν πρόσφατα,  εμφανίζουν και πάλι με κατάφωρο κυνισμό νέα μέτρα για τα προσεχή χρόνια , δηλαδή το ολοκληρωτικό βούλιαγμα στο βούρκο , που θα φράξει και την αναπνοή της χώρας , με την ύφεση την ένδεια και τη πραγματική εξαθλίωση , οπότε αναπόφευκτα έρχεται το μοιραίο...  Βέβαια δεν περιμέναμε τίποτε καλλίτερο από αυτούς που κοίταζαν, κοίταξαν και κοιτάζουν το πως θα επωφεληθούν από την "στημένη" κρίση χρέους της Ελλάδας και να βάλουν χέρι στο δημόσιο πλούτο της χώρας επίγειο , υπόγειο και υποθαλάσσιο... 

Εκείνο όμως , που είναι πέραν παντός ορίου απαράδεκτο και χρήζει άκρας στηλίτευσης είναι ότι υπάρχουν ημέτεροι "εφιάλτες-δωσίλογοι" , που συντάχθηκαν και παραμένουν συντεταγμένοι με τους "δήμιους" της χώρας , όπως ακόμη εθελοτυφλούν μπροστά στην πρωτοφανή ένδεια και φτώχεια , που ενέσκηψε για τον απλό Έλληνα πολίτη.

           Τέλος όμως , αυτό που διαπιστώνεται πεντακάθαρα και τείνει να υλοποιηθεί πλήρως  (με την βοήθεια από τους"δωσίλογους" ) είναι ότι από την επιμονή εφαρμογής των ανάλγητων μέτρων , ο Έλληνας εξοντώνεται σε τέτοιο βαθμό οικονομικά , ώστε να γίνει επαίτης  για μία οποιαδήποτε εργασία , που να του δίνει ένα πιάτο φαγητό για αυτόν και την οικογένειά του , δουλεύοντας σαν σκλάβος . Τότε λοιπόν θα εμφανιστούν οι ελλοχεύοντες μεγάλοι της ημεδαπής και της αλλοδαπής να επενδύσουν στα σίγουρα για να δρέψουν πλούτο από τον ιδρώτα του Έλληνα . Υπάρχει ακόμη και κάτι άλλο που συνθλίβει και καταρρακώνει  την υπερηφάνεια του Έλληνα , είναι το εξουσιαστικό προσωπείο τόσο της τρόϊκας όσο και της Γερμανίας , η οποία λησμόνησε τις συμπληγάδες του 2ου παγκοσμίου πολέμου και την βοήθεια που της προσφέρθηκε από όλους για να ορθοποδήσει . Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε...- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNAΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscom


Tags
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTENΌροι Χρήσης