αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Σκόρπιες σκέψεις και ιδέες ενός ανήσυχου μυαλού
Η ζωή θέλει χαμόγελο

14 Ιανουαρίου 2011, 10:51
Και λίγο χιούμορ..
χιούμορ  

Διάφορες φράσεις

-Η γυναίκα μου είναι ζώδιο της γης. Εγώ είμαι ζώδιο του νερού. Μαζί είμαστε ζώδιο της λάσπης.   (Henry Youngman)

-Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.  (Α. Kindsvater)

-Όταν ήμουν νέος η Νεκρά Θάλασσα ήταν απλώς άρρωστη. (George Burns)

-Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ. Για να είμαστε ειλικρινείς, στα 98, είμαι ευτυχής να βρίσκομαι οπουδήποτε. (George Burns)

-Χρησιμότητα είναι όταν έχεις ένα τηλέφωνο, πολυτέλεια είναι όταν έχεις δύο, αφθονία όταν έχεις τρία και παράδεισος όταν δεν έχεις κανένα. (Doug Larson)

-Αν κάνω φασαρία με δέρνουν κι αν είμαι ήσυχος μου βάζουν θερμόμετρο. (Ένας πεντάχρονος)

-Θα 'θελα να 'ξερα ποιος βάζει τις βιταμίνες στο σπανάκι, στο καρότο  και δεν τις βάζει στα παγωτά, στα πατατάκια και στις καραμέλες. (Ένας άλλος πεντάχρονος)

-Ο παράδεισος είναι ένας Βρετανός αστυνομικός, ένας Γάλλος μάγειρας, ένας Γερμανός μηχανικός, ένας Ιταλός εραστής και την οργάνωση έχουν οι Ελβετοί. Η κόλαση είναι ένας Βρετανός μάγειρας, ένας Γάλλος μηχανικός, ένας Γερμανός αστυνομικός, ένας Ελβετός εραστής και την οργάνωση έχει ένας Ιταλός.

 

Ανέκδοτα

1.Πάει ένας καλογερος στο γιατρο με ένα παπαγαλο στον ωμο.
Ο γιατρος: Σας ακούω...
Και απαντά ο παπαγάλος: Γιατρέ μου, ΈΒΓΑΛΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!!!

 

2.Μια ξανθιά τηλεφωνεί σε μία πιτσαρία στις 2 τα ξημερώματα για να παραγγείλει:
- Λυπούμαστε κυρία μου, τώρα κλείνουμε...
- Κλείνετε; Και τότε γιατί λέτε ότι στις 2 δίνετε μία πίτσα δώρο;

 

3.Πώς μεταφράζεται στα αγγλικά:
-O μεθυσμένος μπαμπάς, μεθάει την νταντά των παιδιών του. Η νταντά μεθάει την άλλη νταντά!
-Ο ντήρλα Dad ντηρλά νταντά  ,Νταντά ντηρλά νταντά.

 

4.Κάθονται τρεις ξαδέλφες στο σαλόνι του σπιτιού τους και συζητάνε ενώ μπροστά είναι και η θεόκουφή γιαγιά τους.

Λεει η πρώτη:

-Κορίτσια διάβασα στο Elle ότι φέτος τα γάντια θα φορεθούν μέχρι εδώ, και δείχνει τον καρπό της.

Λέει η δεύτερη

-Εγώ πάλι διάβασα στο Vogue ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ, λεει η δεύτερη και δείχνει μέχρι και τον αγκώνα.

-''Εγώ κορίτσια'', λεει η τρίτη, ''μίλησα εχτές με την Λιτσα που δουλεύει για τον Ασλάνη και μου είπε ότι τα γάντια φέτος θα φορεθούν μέχρι εδώ'', και δείχνει ως τον ώμο της.

Και η γιαγιά που παρακολουθούσε τόση ώρα:
- '' Ελάτε βρε κορίτσια, καλό παιδί να είναι και τα υπόλοιπα βρίσκονται...''

 

 

5.Το πλοίο βρίσκεται στη μέση της Μεσογείου, όταν ακούγεται δυνατή η φωνή του παρατηρητή από ψηλά στο κατάρτι: "Πειρατικό δεξιά μας". "Γρήγορα φέρτε μου
το κόκκινό μου πουκάμισο", φωνάζει ο καπετάνιος. Περίεργος ο δεύτερος πλοίαρχος τον ρωτάει:
"Γιατί θέλεις το κόκκινο πουκάμισο;"
"Κοίτα, μπορεί να πληγωθώ και δεν θέλω να φαίνεται το αίμα και να χάσει το ηθικό του το πλήρωμα" του απαντά εκείνος. Γίνεται η μάχη και βυθίζεται το πειρατικό.
Σε λίγες μέρες νέα κραυγή από τον παρατηρητή: "ΔΩΔΕΚΑ πειρατικά μπροστά μας!!!"
Και αμέσως μετά η φωνή του καπετάνιου:
"Το καφέ μου παντελόνι γρήγορα"

 

 

6.Στην Αθήνα η εγκληματικότητα έχει φτάσει σε απίστευτο βαθμό.Από τα ραδιόφωνα
και τις τηλεοράσεις μεταδίδεται το  μήνυμα.Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ!!!

Μία δασκάλα Αγγλικών διορθώνει τα διαγωνίσματα και ξεχνιέται στο φροντιστήριο. Έντρομη διαπιστώνει ότι η ώρα έχει πάει ήδη 11.30.Κατεβαίνει κάτω για να προλάβει το τελευταίο λεωφορείο των 11.45.Από απέναντι κάποιες ύποπτες φάτσες την αγριοκοιτάζουν.

Η κοπέλα βλέπει από μακριά το λεωφορείο που έρχεται. Το λεωφορείο έρχεται και ανακουφισμένη μπαίνει μέσα. Στο λεωφορείο δεν υπάρχει κανείς πέρα από τον οδηγό. "Ωραία΄" σκέφτεται η κοπέλα."Θα καθήσω  πίσω ακριβώς από τον οδηγό για να είμαι και πιο ασφαλής".

Στην πορεία διαπιστώνει ότι ο οδηγός την κοιτά με αγριεμένο βλέμμα από το καθρεφτάκι και αρχίζει να πανικοβάλλεται. Το λεωφορείο σταματά
απότομα. Ο οδηγός γυρίζει, την κοιτάζει και της λέει:-Ηλίθια!Έντρομη η κοπέλα σηκώνεται από τη θέση της για να κατέβει αλλά δεν προλαβαίνει, το όχημα ξεκινά ξανά. Παρακαλά από μέσα της "Θεέ μου,κάνε να πάνε όλα καλά και να φτάσω στην επόμενη στάση ασφαλής!!"

Από μακριά διακρίνει τη στάση την οποία πλησιάζουν αλλά βλέπει και τον οδηγό από τον καθρέφτη να εξακολουθεί να την κοιτάζει με πολύ άγριο τρόπο. Το  λεωφορείο σταματά στη στάση. Η πόρτα δεν ανοίγει αμέσως. Ο οδηγός στρέφει ξανά το βλέμμα του προς αυτή και με την άγρια φωνή του λέει:-Πατήθια!

 

 

8 πράγματα που όλοι έχουν κάνει κι ας μην το παραδέχονται

1)Κοιτάς το κινητό σου για να δεις την ώρα, και μετά από 2 λεπτά το ξανακοιτάς γιατί δεν... θυμάσαι την ώρα που είδες.  (ισχύει πολλές φορές αυτό)

2) Όταν πίνεις freddo capuccino, ανακατεύεις κάθε τρεις και λίγο, με το καλαμάκι !!!

3) Μόλις πριν 5 λεπτά γνώρισες κάποιον, και δεν θυμάσαι το όνομά του.

4) Ανοίγεις το ψυγείο, χωρίς να ξέρεις γιατί το άνοιξες !!!( όσες φορές και να το ανοίξεις, αυτά που υπάρχουν μέσα δεν αλλάζουν διάλεξε επιτέλους κάτι !!)

5) Όταν είχες κάνει μία ζαβολιά μικρός/μικρή είπες : "Δεν το...
έκανα εγώ, αυτός το έκανε!!!"

6) Έχεις πάει για ψώνια, και στο τέλος έχεις πάρει ότι πιο άκυρο έχεις βρει μπροστά σου, και όχι γι' αυτά που πήγες !

7) Έχεις χάσει πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη κάνοντας αστείες γκριμάτσες!!    (ας μην κρυβόμαστε ,ακόμα και οι "σοβαροί" το έχουν κάνει αυτό ).

8) Έχεις βρίσει κάποιον, για κάτι που έγινε, και ήταν ακριβώς από πίσω σου. (τι timing είναι αυτό βρε παιδάκι μου ??? ).

 

 

EΣΕΙΣ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΕΧΕΤΕ..;;
-Ο μισθός Κρεμμύδι: Τον βλέπεις, τον πιάνεις και μετά κλαις.
-Ο μισθός Σύντροφος: Σου κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά δεν ζεις χωρίς αυτόν.
-Ο μισθός Δίαιτα: Σε κάνει να τρως κάθε φορά λιγότερο.
-Ο Μισθός Ατλαντίδα: Yπάρχουν αμφιβολίες για την ύπαρξη του.
...-Ο μισθός Black Humor:Όταν τον δεις, γελάς για να μην κλάψεις.
-Ο Μαγικός μισθός: Εξαφανίζεται ως δια μαγείας.
-Ο μισθός Καταιγίδα: Δεν ξέρεις πότε θα έρθει, και πόσο θα κρατήσει.
-Ο μισθός Προφυλακτικό: Σε ενοχλεί.. αλλά σε σώζει.
-Ο μισθός Ανήμπορος: Σ’ αφήνει στα κρύα του λουτρού όταν τον χρειάζεσαι.
-Ο μισθός, Περίοδος: Έρχεται μία φορά το μήνα και κρατάει 3 έως 5 ημέρες.
-Ο μισθός Έβερεστ: Ποτέ δεν πρόκειται να κουνηθεί από τη θέση του..
-Ο μισθός Πρόωρη εκσπερμάτιση: Μόλις τον βάλεις μέσα, στην τσέπη σου, τελειώνει!!

 

 

ΥΓ:Η φωτογραφία-το μήνυμα της,έστω και ανορθόγραφο-δεν θα μπορούσε-για κακή μου τύχη- να με αντιπροσωπεύει περισσότερο,τις τελευταίες μέρες...


9 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


02 Ιανουαρίου 2011, 01:44
Καλή χρονιά!!
ευχές  ζωή  

Καλή χρονιά σε όλους!! Ο, τι επιθυμείτε να γίνει πραγματικότητα μες τη νέα χρονιά!!

Πάνω από όλα υγεία, γιατί, αν δεν την έχουμε, δεν μπορούμε να παλέψουμε για τίποτα.

Μ’ αρέσει να είμαι αισιόδοξη. Είμαι αισιόδοξη. Αυτό με βόηθησε στο παρελθόν και ξεπέρασα πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις. Αυτό με βοηθάει και τώρα. Δύο άνεργοι σε ένα σπίτι είναι ζόρικη κατάσταση. Κι όμως.. Το ξεπερνάμε.

Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Δεν ξέρεις τι θα φέρει.

Ας κάνω μια μικρή ανασκόπηση των τελευταίων 30 ημερών, μια και δεν γράφω τόσο συχνά τελευταία.

Τον περασμένο μήνα είχαμε κατέβει Αθήνα, μείναμε λίγο στους γονείς μου. Ο Στέλιος είχε δηλώσει συμμετοχή για το deal. Να εξηγήσω σε όποιον δεν το βλέπει τι είναι, είναι ένα τηλεπαιχνίδι κάθε απόγευμα στον ΑΝΤ1, 7 η ώρα. Τελικά βέβαια με τόσο κόσμο, θα έπρεπε να είναι πολύ τυχερός ο Στέλιος για να κληρωθεί (για να μην πω μια άλλη λέξη από κ……). Πήγαμε 2 μέρες, Δευτέρα και Τρίτη. Πολλές ώρες.. Κανονικό 8ωρο, έπρεπε να μας κολλήσουν κι ένσημα και να μας δώσουν ημερομίσθιο κανονικό. Ήμασταν από τις 17.00 μ.μ μέχρι τις 2 π.μ  τη Δευτέρα και από τις 17.30 μ.μ μέχρι τις 1.30 π.μ την Τρίτη. Στα Σπάτα, στο στουντιο Κ. Ωραία εμπειρία. Είχα ξαναβρεθεί πολύ παλιά σε στουντιο που γύριζαν τηλεπαιχνίδι. Το μόνο σπαστικό που πρέπει να χειροκροτάς συνέχεια. Μιλάνε; Χειροκροτάς. Βήχουν; Χειροκροτάς; Συνέχεια. Λένε μια χαζομάρα; Χειροκροτάς; Βαρεμάρα… Αλλιώς ωραία είναι, δεν λέω.

Αυτά τα επεισόδια θα τα δείξει 10-14/1 και 17-19/1. Αν κάποιοι το βλέπουν, μπορεί όπως περνάει η κάμερα, κάπου να φαινόμαστε κι εμείς.

Η πλάκα είναι ότι οι παίχτες σε κάθε επεισόδιο αλλάζουν ρούχα για να φαίνεται ότι είναι άλλη μέρα και το κοινό αλλάζει θέσεις, για τον ίδιο λόγο. Χαλαρό κλίμα, γελάσαμε αρκετά. Καλά ήταν, αλλά πιάνεσαι να κάθεσαι συνέχεια. Τέσσερα επεισόδια τη μέρα. Και λέω, εντάξει, εμείς πιαστήκαμε μια φορά, αυτοί που πάνε και γυρίζουν συνέχεια; Η τηλεόραση τελικά δεν είναι μόνο γκλαμουριά, έχει και την κούραση της από πίσω..

Αλλιώς, στην Αθήνα, στο σπίτι περισσότερο, αφού πέσαμε σε εβδομάδα απεργιών, κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο για την Αθήνα(λέμε και καμιά βλακεία να περάσει η ώρα). Μα αν κάποια μέρα δεν υπάρχει απεργία, ανησυχείς.. Οι γονείς μου βγάζουν κάρτα απεριορίστων διαδρομών για να πηγαίνουν στη δουλειά τους και τελικά χαλάνε τα διπλά σε ταξί και βενζίνη ο πατέρας μου.

Κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιώ πόσο τυχερή είμαι που έφυγα από αυτή τη σαρκοφάγα πόλη.

Αλλά φυσικά περισσότερο τυχερή είμαι που βρήκα έναν άνθρωπο που νοιάζεται πραγματικά για μένα..Πάνω που είχα πειστεί ότι δεν υπάρχει.. Πολύ σοφά λέει ο λαός όμως ‘’συν Αθηνά και χείρα κίνει’’ .. Δεν κάθεσαι και περιμένεις την επιφώτιση μες το σπίτι..Όταν κάτι το σκέφτεσαι για να το κάνεις, για να σου έχει περάσει από το μυαλό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι απλά να το ακολουθήσεις, να το κάνεις. Σε καλό θα σου βγει. Εμένα μου βγήκε.

Ούτε μετάνιωσα ούτε θα μετανιώσω για τον τελευταίο χρόνο. Για όσα έγιναν και για όσα φρόντισα εγώ, ρισκάροντας, για να γίνουν.

Επιστρέφω, μετά την μεγάλη παρένθεση που άνοιξα.

Είμαστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς.

Παρεπιπτόντως, αν κάποιος έχει υπόψη τη διαδικασία για να δημιουργήσω site ηλεκτρονικών πωλήσεων, θα το εκτιμούσα αν μου έδινε κάποια συμβουλή. Διαδικαστικά δεν ξέρω πώς να κινηθώ. Γραφειοκρατικά, πιο σωστά. Δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω. Έχω συσσωρεύσει ένα σωρό πραγματάκια, που ζητάνε να πάρουν ένα δρόμο για άλλα σπίτια, για δωράκια, και δεν ξέρω με ποιον τρόπο.. Είμαι σχεδόν στο μηδέν..

Από την παραμονή Χριστουγέννων είχαμε τους γονείς μου στο σπίτι. Είχε κι ο πατέρας μου άδεια και κάθισαν μέχρι τώρα, αύριο πρωί πρωί (σήμερα για την ακρίβεια) φεύγουν. Είχαν και το αμάξι και πήγαμε και εκκδρομούλες.

Πήγαμε μια φορά Θεσσαλονίκη, όπου ήταν και το παζάρι του xariseto ,είχα μαζέψει 2-3 τσάντες πράγματα και πήγα. Ήταν στο Χορτιάτη. Είδα κι αυτή την πλευρά της Θεσσαλονίκης που δεν είχα ξαναδεί και αποκλείεται με το Στέλιο να βλέπαμε, χωρίς αμάξι. Δεν πήρα σχεδόν τίποτα από το παζάρι, ο Στέλιος πήρε κάτι ρούχα.

Πήγαμε άλλη μια εκδρομή, πιο κοντινή, εντός νομού, στο Λιτόχωρο, που είναι Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο ,με θέα τον Όλυμπο και στα πόδια σου ο ποταμός Ενιπέας, παραμυθένιο μέρος, περάσαμε από Λεπτοκαρυά, και σταματήσαμε κάτω από το κάστρο του Πλαταμώνα. Μετά ανηφορήσαμε για Παλαιό Παντελεήμονα. Είχα ακούσει τα καλύτερα και όντως ήταν τέλεια!!!Πέτρινος παραδοσιακός οικισμός, πλακόστρωτα, αφήνεις τα αμάξια και περπατάς. Θεικό μέρος!! Έβγαλα εκατοντάδες φωτογραφίες εκείνη τη μέρα!!

Ήταν κι ένας λυράρης που έπαιζε καταπληκτικά!!Πάνω στα βουνά ακούσαμε Ερωτόκριτο!! Κουφό…

Τη μέρα των Χριστουγέννων μαγείρεψα, με βοηθό τη μάνα μου και φάγαμε οικογενειακά, με γονείς,  πεθερικά και τον κουνιάδο μου.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς πήγαμε και αλλάξαμε το χρόνο στα πεθερικά μου.

Σήμερα κάναμε μια βόλτα στον πεζόδρομο, φτάσαμε μέχρι το πάρκο. Πολύ ωραία!! Αυτό το παρκάκι αξίζει με χίλια!! Αν εξαιρέσεις ότι συναντάς το Μίκυ(Μάους) και την παρέα του να κάνει βόλτα στις λιμνούλες. Όλα μια χαρά κατά τα’αλλα ,ένα πάρκο που δεν βρίσκεις εύκολα σε Ελληνικό έδαφος. Νομίζεις ότι είσαι εξωτερικό.

Αυτά τα νέα μας μέχρι στιγμής.

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, χαρά και θετική διάθεση πάνω από όλα. Μην κάνετε σε κανέναν τη χάρη να σας κλέψει το χαμόγελο. Αυτό θέλουν κάποιοι να λυγίσουμε. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

‘’Θα μείνω εδώ και θα υπάρχω όπως μπορώ και για το πείσμα σας γουρούνια θα αντέχω’’

Θα περιμένω άλλες μέρες……


10 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
kithara-woman
Αυγή
από ΚΑΤΕΡΙΝΗΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/kithara-woman

σκέψεις,ιδέες,ποιήματα,χιουμοριστικά κείμενα και σχόλια


Tags

αγάπη ελπίδα ζωή ταξίδι αλλαγή αναμνήσεις σκέψεις γνώσεις παράξενα σοφίες δημιουργία διάφορα στιγμές ευχές χαρά χαμόγελο όνειρο ιδέες νοσταλγία συμπεράσματα συνταγές συνταγή ανέκδοτα φιλία θυμός μοναξιά ιστορία λιμάνι ψυχή λέξεις Μουσική παραμύθι περι ζωής μουσικής φιλίας έρωτα χαμόγελου ποιήμα σιωπή πιστεύω συμπέρασμα χιούμορ χιουμορ ζωγραφική συμβουλές τραγούδια ταινία ταινίες γάμος μετακόμιση παρέα ευτυχία χρήσιμα site ψηφιδωτό στιγμες
Επίσημοι αναγνώστες (21)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links

Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης