ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
15 Απριλίου 2008, 23:02
ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ...
Γάτες  να αφυπνιστούμε ολοι  ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ  www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523  

 

Αγαπητοί αναγνώστες,

άνθρωποι της καρδιάς, της ευαισθησίας και των υψηλών συναισθημάτων, σας ευχαριστώ που σκέπτεστε όπως και εγώ για το εξαίσιο ον του Θεού, την γάτα. Με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι γάτες, σε λίγα χρόνια θα γίνουν σπάνιο είδος.Και τότε θα προσπαθούμε να τις διασώσουμε.

Ένα μόνο μας μένει για να μη συμβεί αυτό. ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για αυτές. Μα θα μου πείτε.. Εδώ χιλιάδες άνθρωποι και ιδιαίτερα παιδιά πεθαίνουν από τις αρρώστιες και την πείνα κάθε μέρα.

Τις γάτες θα κοιτάξουμε;

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Αλλά και τα ζώα και η φύση πρέπει να διασωθούν. Δεν θα επεκταθώ άλλο. Όμως θα σας πω πως τα δυο γατάκια από τα τρία που βρήκαμε στο δρόμο εγκατελειμμένα, πέθαναν, παρά τις προσπάθειές μας και έχουμε οικογενειακώς στενοχωρηθεί πολύ.

Ας τα έχει στην συνείδησή του αυτός που τα πήρε από την αγκαλιά της μάνας τους και τα άφησε στο δρόμο.

Με αγάπη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ

- Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΕπίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links