ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
25 Ιανουαρίου 2016, 16:04
ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!!


Φίλες μου, φίλοι μου,

οι αείμνηστοι γονείς μου με έμαθαν να υπηρετώ με πάθος κάποιες ουσιώδεις αρχές της ζωής, την εντιμότητα, το δίκαιο, την ισότητα με τους συνανθρώπους μου, το ενδιαφέρον για τον πόνο τους και πολλές άλλες που λίγο, πολύ όλοι οι Έλληνες έχουμε σαν χαρακτηριστικά της φυλής μας.

Βέβαια αυτά γίνονται, ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει ο καθένας μας. Δεν φθάνει κάποιος να θέλει, πρέπει και να μπορεί.

Ξεκίνησα το σημείωμά μου σήμερα, για να αναφερθώ έτσι περιστασιακά στις αρετές  των Ελλήνων,τον απλό Λαό, που έχει πολλές αρετές, και μετά θα αναφερθώ και στους φαρισαίους και υποκριτές, που μας κοιμίζουν λέγοντάς μας παραμύθια.

Και δεν μπορώ βλέποντας τις προσπάθειες των αρχών και των κατοίκων των ακριτικών νησιών μας με τους ταλαίπωρους πρόσφυγες, στην περισυλλογή τους, την περίθαλψη, πολλές φορές στην διάσωσή τους σαν πέφτουν στην θάλασσα, όπου τους στέλνουν να πνιγούν, με την συμφωνία ή το λιγότερο την αδιαφορία της τουρκικής κυβέρνησης και των τοπικών αρχών της απέναντι ακτής οι χαμερπείς διακινητές τους, να μην εκφράσω τον απεριόριστο θαυμασμό μου γι’ αυτό το κομμάτι του Ελληνικού Λαού.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα τεράστιο ΕΥΓΕ, για την ανθρωπιά τους, τους κινδύνους που εκτίθενται, τους κόπους και ακόμη τις οικονομικές θυσίες που υφίστανται σε τόσο δύσκολες καταστάσεις, που απορρέουν από την λεγόμενη κρίση. Ενέργειες που  όλοι μας λίγο, πολύ θα κάναμε.

 Έτσι που πιστεύω πως δεν θα αργήσει να τους δοθεί κάποιο Νόμπελ, αν θέλουν να είναι σωστοί οι διαχειριστές του θεσμού Νόμπελ με τις επιθυμίες του ιδρυτού.

Βοηθούν χωρίς σημαντική βοήθεια και από το υστέρημά τους, χιλιάδες ανθρώπους.

Και η Ευρώπη και οι λαοί της κοιτάνε από μακριά. Μόνο ευχολόγια και πλην εξαιρέσεων,  προσποιητό θαυμασμό. Και σε πολλές περιπτώσεις απειλές, πως θα μας διώξουν από την ευρωπαϊκή ένωση, γιατί δεν φυλάμε καλά 3000 χιλιόμετρα σύνορα και δεν πετάμε στην θάλασσα αυτούς που τα παραβιάζουν. Οικτροί, ανελέητοι και εκβιαστές.  Έχουν βάλει σκοπό να μας διαλύσουν. ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ με ένα άρθρο , ειδικά γι’ αυτούς που μας κάνουν τον φίλο, και δεν λένε πως μας θέλουν για να μας τα φάνε όλα και να ζουν τζάμπα στην ευλογημένη Χώρα μας.  

Όμως έρχομαι στην δικαιολόγηση του τίτλου του σημερινού μου σημειώματος.

Χρόνια τώρα παρακολουθώ τους λεγόμενους πολιτικούς να μονοπωλούν στα κανάλια τις απόψεις τους, να κάνουν πως μαλώνουν και να μας γεμίζουν με μπούρδες, με υποτιθέμενα ευφυή σχέδια και εκεί που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους και που πολλοί από αυτούς τίποτα σπουδαίο έχουν κάνει στην ζωή τους, να γίνονται αναγνωρίσιμοι και να τους υπολογίζουν πολλοί, αφού τους δίνουν την ψήφο τους και τους επιλέγουν για την Βουλή.

Εκεί κάθονται μερικοί στα έδρανα και σε παράταξη κοπαδιού ψηφίζουν όλα τα επώδυνα για μας, χωρίς καμιά προσωπική γνώμη.

Δηλαδή ότι αποφασίσει ο ηγέτης του κόμματος, γίνεται.

Παράδειγμα αυτά τα άτομα, πολλές φορές με ελάχιστα προσόντα, αλλά με το μυαλό κολλημένο στα 7.000 ευρώ οι βουλευτές και 15000 ευρώ οι ευρωβουλευτές συν πάρα πολλές ακόμη τζάμπα παροχές, βγαίνουν στα κανάλια και κόπτονται, πάλι καλά που δεν κλαίνε, για τα δικά μας συμφέροντα.

Και βέβαια αν είχαν το ελάχιστο φιλότιμο, την στιγμή που πολλοί συμπατριώτες μας πεινούν, κοιμούνται στο ύπαιθρο και εν γένει δυστυχούν, θα έπρεπε να παίρνουν και αυτοί το πολύ 1000 ευρώ, ή και μια άλλη δική μου πρόταση, να δίνουν τα περισσότερα για τους μη έχοντας.

Τότε όλοι θα λέγαμε, κοίτα πόσο καλοί είναι, ενώ τώρα μόνο Φαρισαίους και υποκριτές μπορούμε να τους πούμε. Αλλά το χρήμα στο πουγκί. Τώρα αν υπάρχει και κάποιος , που δεν πιστεύω, που μοιράζει την παχυλή του αποζημίωση , έτσι την λένε, δεν το ξέρω και ειλικρινά θα ήθελα κάποιος να βγει και να το πει δημόσια, πως ταΐζει κάποιους αναξιοπαθούντες. Κανείς δεν θα τον παρεξηγήσει, απεναντίας θα τον συγχαρούν.

Γιατί
από ότι φαίνεται, πολλοί από αυτούς , στο βουλευτιλίκι, βρήκαν ένα προσοδοφόρο επάγγελμα. Πολλές φορές βραχύβιο, αλλά δεν παύει να δημιουργεί κάποιο καλό κομπόδεμα, ιδίως αν ο ασκών αυτό, είναι και σπάγκος.

Ένα περίεργο πράγμα φίλοι μου, φίλες μου, αλλά εγώ έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι από αυτούς μου φαίνονται για σπάγκοι.

Μπορεί και να τρέμει το χέρι τους άμα δίνουν κανένα ευρώ.

΄Μα δεν είναι έτσι; ας εμφανιστούν δημόσια, να κάνουν κάποιο φιλανθρωπικό σύλλογο και να δίνουν τον ένα Χιτώνα εκεί όπως λέει και ο Χριστός.

Ελάτε κύριοι βουλευτές, δείξετε την καλή σας διάθεση, κρατείστε 1000 ευρώ, και πολλά είναι, και τα υπόλοιπα δώστε τα για τους φτωχούς. Δεν βλέπετε πόσο ταλαιπωρούνται σήμερα οι Έλληνες; Και εσείς χιλιάδες ευρώ;

Δεν μπορώ να σας βλέπω και μαζί με μένα χιλιάδες άνθρωποι, να σας βλέπουν να κόπτεστε για τα συμφέροντα του Λαού και να ψηφίζετε μέτρα που θα μας φθάσουν στην οδυνηρή πείνα και δυστυχία όλους μας και στο ξεπούλημα της χώρας στους υποτιθέμενους δανειστές, γιατί και εδώ υπάρχει θέμα για το οποίο κανείς δεν έχει απαντήσει.

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ή ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ όλοι οι Λαοί της γης;

ΝΑ ΣΑΣ δώσω εγώ την απάντηση.

Κανένας.

Από τα κομπιούτερ της παγκοσμιότητας τα δανείζονται. Και όποιος μου πει το αντίθετο, να το πει με στοιχεία. Όχι με παλαβομάρες και υποτιμητικά. ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Και εσείς κύριοι βουλευτές απαθείς να ξεκοκαλίζετε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ;  Αυτή είναι η αλήθεια και σας την θυμίζω ωμά και συνάμα απαξιωτικά.   

Δώστε αν θέλετε να σώσετε την ανθρωπιά σας. Και κοιτάξτε μην κόβετε και άλλα από εμάς. Γιατί σε λίγο , άμα δεν έχουμε και εμείς να ξοδεύουμε, να κινείται το χρήμα και να γεννά χρήμα, σε λίγους μήνες το κράτος θα σας πληρώνει σε είδος και τέρμα το πουγκί.

Αυτά φίλοι μου, φίλες μου. Και για τους φαρισαίους και υποκριτές της πολιτικής , που κάνουν πως κόπτονται για μας, που δείχνουν πως τα ξέρουν όλα και μας παραμυθιάζουν καθημερινά με τις κοτσάνες που αμολάνε και μάλιστα μερικοί είναι και καθηγητάδες έχω να τους πω.

Κύριοι δεν μπορείτε να διοικήσετε ένα ψιλικατζίδικο ώστε να αφήνει κέρδη;

Ε, τότε ούτε και  το κράτος μπορείτε.

 Αφήστε το σε αυτούς που μπορούν , που ήρθαν από το χωριό τους χωρίς βρακί και μεγαλούργησαν. Παρακαλέστε τους να αναλάβουν αυτή την Χώρα. Αν μπορούν πλέον να κάνουν κάτι.

Υ.Γ. Οι ευρωβουλευτές πληρώνονται από την Ε.Ε, αλλά αυτό δεν τους απαλλάσσει από τις ανθρώπινες και Χριστιανικές τους υποχρεώσεις. Είπαμε άμα έχεις δυο χιτώνες τον έναν τον δίνεις. Πολύ κακό ένας άνθρωπος να παίρνει 50 φορές πιο πάνω μισθό, από την σύνταξη ενός αγρότη.

 

46 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

STEFANOS604 (25.01.2016)
Ας ονοματίσουμε μερικούς!
Τους θυμάστε Κουλούρα με τον τροχονόμο και Λιάπη με χωρίς αριθμό;Τον Μαγγίνα με τον Ινδό που δεν κολλούσε ένσημα τον...τους ...
adreo (25.01.2016)
Στέφανε δεν έχω όρεξη για δικαστικούς αγώνες. Το άρθρο το έγραψα γιατί δεν μπορώ να αντέχω διάφοροι φελοί να πιστεύουν πως έχουν ικανότητες για να είναι πολιτικοί. Τα συμφέροντά τους υποστηρίζουν. Πολιτικοί που διορίζουν συμβούλους τους συγγενείς τους και τους φίλους τους, δείχνουν πως γίνανε πολιτικοί για το συμφέρον τους. ΄Και από αυτό τον κανόνα κανείς δεν ξεφεύγει. Κυβερνώντες εκάστοτε και μή. Λες άμα κάποιος βουλευτής από κάποιο κόμμα ζητήσει από κάποιον υπουργό διορισμό για κάποιον δικό του, αυτός δεν θα τον κάνει;(σε φλόμωσα στο "κάποιος". Αλοίμονο από τον απλό Λαό που δεν έχει ούτε μαχαίρι, ούτε πεπόνι.
STEFANOS604 (25.01.2016)
Το ''κάποιος'' είναι για τους πολιτικούς και παρατρεχάμενους τους , ο λαός τους ΚΡΑΖΕΙ ονομαστικά για παραδειγματισμό.
Έτσι λοιπόν για να θυμηθούν οι νεότεροι….
Οι νόμοι που ψηφίζανε (και μάλιστα εισηγούνταν αφού διετέλεσαν υπουργοί) είχαν την αίσθηση αλλά και την βέβαιη πεποίθηση ότι είναι για τους άλλους και όχι για την ‘’εξοχότητα ‘’ τους.
Ο λαός όμως έχει σάλιο που είναι πιο φαρμακερό από το δηλητήριο…….
Λιάπης ΕΔΩ:
http://news247.gr/eidiseis/politiki/sto-edwlio-o-liaphs-afou-gemise-th-mpataria-toy-tzip-dikazetai-gia-duo-adikhmata.2559032.html
Κουλούρης ΕΔΩ :
http://www.kathimerini.gr/728490/opinion/epikairothta/arxeio-monimes-sthles/3ereis-poios-eim-egw-re
Μαγγίνας ΕΔΩ :
http://www.protothema.gr/greece/article/655/o-indos-bgazei-pseyth-ton-maggina/
trelakias (25.01.2016)
Οι χωριάτες χωρίς βρακί δεν είμαι και σίγουρος ότι μπορούν.
Η ουσία είναι μία και αντίθετη με όσα διάβασα: Ο λαός έχει και μαχαίρι και πεπόνι αλλά μυαλό δεν έχει να τα χρησιμοποιήσει.
adreo (25.01.2016)
trelakia, εγώ εδώ δεν γράφω απλά την γνώμη μου, γράφω και τις εμπειρίες μου. Δεν ξέρω αν έχεις κάποιες εμπειρίες ή να έτυχε ναδιαβάσεις πως μερικοί χωριάτες όπως τους λες προφανώς υποτιμητικά, έχουν γίνει τρανοί και μεγάλοι επειδή ήταν φοβερά έξυπνοι και εργατικοί. Με μηδενικά εφόδια, με το 1/8 των γνώσεων που έχουν σήμερα οι Έλληνες έκαναν θαύματα. Αλλά να έρθουμε και στα σημερινά, φιλόδοξοι νεαροί άνθρωποι, έχουν τεράστιες επιτυχίες. Ψάξε και θα μάθεις πολλά γι' αυτούς.
Όμως για να είμαι αληθινός και η τύχη έχει βοηθήσει κάποιους. Το μυαλό και η τόλμη όμως είναι η ουσία.
adreo (25.01.2016)
Στέφανε, όλοι σχεδόν οι λεγόμενοι πολιτικοί, δουλεύουν για τον εαυτό τους και την δική τους κομπανία. Ξέρεις κάτι γλύφτες που διορίζονται και δεν κάνουν τίποτα και πληρώνονται μέχρι να τελειώσει η ζωή τους, καβάλα στο σβέρκο μας .
Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο΄. Ο σκοπός μου είναι να αποδείξω πως κάθε φορά άνθρωποι του τίποτα παίζουν με τις τύχες μας και απολαμβάνουν χρήμα, δόξες και τιμές χωρίς να αξίζουν
Βέβαια όλοι όπως και εμείς εξάλλου, με τον ίδιο τρόπο αμοιβόμαστε. Γι' αυτό και δεν πολυσκάω για ότι είναι αυτοί. Απλά τα γράφω.
trelakias (25.01.2016)
Αντιθέτως, πολλοί από όσους βρίζει ο κόσμος από χωριά χωρίς βρακί ξεκίνησαν οπότε δεν βρίσκω το νόημα να αναφερόμαστε σε χωριά. Όλη η χώρα ένα χωριό είναι. Αν ήθελε ο κόσμος θα είχε στείλει στο σπίτι τους ορισμένους από όπου κι αν είναι. "Το χωριό" όμως ψηφίζει τους ίδιους τόσα χρόνια.
Ως προς τα υπόλοιπα είναι μοιρολατρικό να σκεφτόμαστε έτσι. Θεωρώ ότι η κατάσταση μας αντιπροσωπεύει και δεν θα αλλάξει αν δεν καταλάβουμε ότι μιλάμε στον καθρέφτη τόσα χρόνια.
Αν είναι να αλλάξει κάτι ας κουνηθούμε εμείς οι ίδιοι και όχι να κατηγορούμε κόσμο, να ζητάμε να αναλάβουν άλλοι να μας σώσουν κλπ. Γι' αυτό ο κόσμος έχει το μαχαίρι και το πεπόνι όπως λέμε στο χωριό.
adreo (28.01.2016)
Τρελακια, εσύ ζεις στον δικό σου κόσμο. Πιστεύεις ότι ο Λαός μπορεί να αλλάξει την οδυνηρή κατάσταση που βρισκόμαστε;
Όνειρο βλέπεις. Μόνο κάποιος που θα επιβάλει με το έτσι θέλω την πολιτική, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, θα μπορέσει να τα βάλει με την διεθνή συμμορία. Πιστεύεις πως θα την βγάλει καθαρή;
tallos (29.01.2016)
εσεις πιστευετε ότι οι κλεφτες και οι απατεωνες πολιτικοι μετριουνται στα δαχτυλα.ξερετε τι κλεψιμο πεφτει στους δημους και στις κοινοτητες;αμα τους μετρήσουμε μπορει να είναι ο μισος πλυθησμος της ελλαδας.
STEFANOS604 (29.01.2016)
ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ = ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ
sven (29.01.2016)

Τι εννοείς, Μίστερ Adreo, γράφοντας στο σχόλιό σου προς τον Trelakia:
"...Πιστεύεις ότι ο Λαός μπορεί να αλλάξει την οδυνηρή κατάσταση που βρισκόμαστε; Όνειρο βλέπεις. Μόνο κάποιος που θα επιβάλει με το έτσι θέλω την πολιτική...".

Έτσι, για να συνεννοούμαστε και να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι αδαείς, δηλαδή...
Chrysanna (29.01.2016)
Το βασικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι πως είναι γεμάτη από Έλληνες.
adreo (29.01.2016)
sven, σίγουρα το παίζεις αδαείς, αλλά να σου εξηγήσω με απλά λόγια. αν ήταν ένας ηγετης στο τιμόνι της χώρας που να μην φοβάται ούτε τους διεθνείς δολοφόνους της Ελλάδος, ούτε τα διάφορα αποβράσματα της Ευρώπης που το παίζουν πλέον δημοκράτες, και στηριζόταν σε μεγάλη πλειοψηφία στην βουλή, ποιος θα τολμούσε οτιδήποτε εναντίον της χώρας μας;. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΡΩΤΩ συνέχεια και απευθύνομαι και σε σένα που γατζώθηκες από δικά σου υπονοούμενα.
ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ το χρέος με φτιάξιμο της στατιστικής στο 115% του Αεπ; Τά σημερινά 500 δις με δοσμένα πάρα πολλά απο τις θυσίες μας, τα παραβλέπεις; Δεν βλέπεις πως πάνε να μας φάνε όλους λόγω πετρελαίων, αερίου και ορυκτού πλούτου; Κάνε το κορόιδο και συνεπλεε με τους δωρητές της χώρας στουε ελεεινούς ξένους εκμεταλευτές. Θα προσπαθήσεις να με βάλεις σε ένα από τα άκρα , αλλά λάθος θα κάνεις. Εγώ μόνο στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πιστεύω. Εσύ μόνο στα συμφέροντα, λες και θα κερδίσεις τίποτα. Δούλος θα είσαι. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΜΕΛΑ σου κύριέ μου.
adreo (29.01.2016)
Tallos, πάντα γίνεται φαγοπότι σχεδόν παντού. Αλλά αυτά είναι στα υπονοούμενα. Αν έχεις κάποια στοιχεία γρψε τα εδώ, αλλιώς μην μιλάς. Οι δικαστικές περιπέτειες είναι πάντα κοντά μας.
Εγώ δεν είχα καμιά κρατική θέση και έτσι αισθάνομαι απόλυτα περήφανος, πως δεν έχω φάει ούτε μια καραμέλλα, που να μην είνα δική μου.
adreo (29.01.2016)
Chrysanna, εσύ αγνάντευε από το μπαλκόνι τα τεκτενόμενα. Η θολοκουλούρα δεν οφελεί σε τίποτα, ειδικα που απεφθύνεσαι σε χιλιάδες πεινασμένους, δυστυχείς Έλληνες.
Κάνε και εσύ το κορόιδο κυρία μου. Είναι καλύτερα από το να γράφεις.
sven (29.01.2016)


Ώπα!!! Πιάσαμε λαβράκι, με ψωμί και τυράκι!!!

Για μπάστα λίγο, εμπνευσμένε μου αναλυτή και συγγραφέα κειμένων ατόμου στοιχειώδους εκπαίδευσης, με ύφος διαγγέλματος εθνάρχη. Παραθέτω ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΙΚΗ σου φράση, ζητώντας κάποια διευκρίνιση, κι εσύ αρχίζεις ένα παρανοειδές παραλήρημα που χρίζει, αρχικά, επισήμανσης και, κατόπιν, θεραπευτικής αντιμετώπισης. Θάθελα να σε ενημερώσω πως, άθελά σου, απευθύνεσαι στο σωστό άτομο…

Από πού πηγάζει πως παραβλέπω τις θυσίες ΣΑΣ; Πως κάνω το κορόιδο και συμπλέω «…με τους δωρητές της χώρας στους ελεεινούς ξένους εκμεταλλευτές»; Πως προσπαθώ να σε τοποθετήσω κάπου, ζητώντας, απλά και μόνο, μία διευκρίνιση; Πως είμαι δούλος και με το μέρος των συμφερόντων;

Φαίνεται πως, άθελά μου, «χτύπησα» φλέβα, όχι πετρελαίου αλλά ενός παραπαίοντος ψυχισμού που ένα χάδι πρωινής αύρας το βιώνει ως τσουνάμι, και…γκρεμίζεται…
adreo (29.01.2016)
adreo (29.01.2016)


η μαγκιά σου φίλε μου βαριά και ασήκωτη, δεν σε τιμά, ούτε βοηθά τον αναγνώστη να σε υπολογίσει δεόντως. Δεν θα παρεκτραπώ μαζί σου, ώστε να σε βάλω στη θέση σου. Υπερβολική η εκτίμησή σου για τον εαυτό σου. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ πως έγινε το ψεύτικο 115% του ΑΕΠ ,500 δις. Κωφεύεις και φαίνεται πως δεν θες να το ακουμπήσεις το νούμερο. Όπως και κάποιοι άλλοι, δυο-τρεις δηλαδή οι οποίοι τεχνιέντως το αφήνουν αναπάντητο.
Όλα τα υπόλοιπα φιλολογίες είναι και υποτιμητικές εκτιμήσεις. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ του sven είναι κάτι. Τώρα αν εσύ αισθάνεσαι Θεός με για σου και χαρά σου.
Ελπίζω να μην σε δω να γυρνάς στο Σύνταγμα , με διάφορα μπιχλιμπίδια κρεμασμένα. Θα λυπηθώ πολύ. Γιατί να ξέρεις ο εγωισμός εκεί οδηγεί.
Και κάτι ακόμα. Μην κάνεις συγκρίσεις μεταξύ μας στα θέματα γλώσσας και μόρφωσης, γιατί εγώ δεν έμαθα γράμματα μόνος μου, αλλά από φωτισμένους δασκάλους. Εξάλλου κριτές είναι οι αναγνώστες μας, η σιωπηρά πλειοψηφία, και όχι ένας δυο που γράφουν εδώ.
Δεν θα δώσω συνέχεια σε αυτή την κόντρα. Έχεις τα πιστεύω σου και έχω τα δικά μου.
Orfeus (29.01.2016)
Άλλα αντί άλλων απαντάς Ανδρεόπουλε! ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ! Από αρλούμπες πας πολύ καλά! Άντε μετά να συνεννοηθεί κανείς μαζί σου...
stoxastis-vaggeliscom (30.01.2016)
adreo. Τσουνάμι και χείμαρρος τα γραφόμενά σου, τόσο στο κύριο γράφημα ,όσο και στα σχόλια που ακολούθησαν.
Βγάζεις αυθόρμητα και ανασαίνεις από τα πικρά εσώψυχα,που έχει μέσα του κάθε Έλληνας...
- Που έχασε την δουλειά του (1.500.000)οι άνεργοι.
-Που του πέτσο-κόψανε την σύνταξή του και τον μισθό του.
-Που του "φορέσανε" ασύστολα, φόρους επί φόρων, λες και ήταν λιχουδιές.
-Που για μια σακούλα λαχανικά, στέκεται στριμωγμένος με υψωμένα τα χέρια, μπας και πιάσει την σακούλα.
-Που του έκλεψαν τα λεφτά του (μικροομολογιούχου)
-Που κατάντησαν τον μέσο Έλληνα φτωχό και τον φτωχό πένητα, να επιζητεί το πιάτο φαγητού για να επιζήσει.
Είναι πάρα πολλά ακόμη τα ΠΟΥ... αλλά σταματώ εδώ, για να πω, ότι υπάρχουν και αρκετοί, που δεν τους ενδιαφέρει η παρούσα τραγική κατάσταση (πρόκειται για βολεμένους...) και αντί να συμπαραταχθούν, γράφουν ανούσια σχόλια και πολλές φορές απαράδεκτα και κακοήθη...
adreo (30.01.2016)

Orfeus,
ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πας με τους ένα, δυο και μονόπλευρα βλέπεις αρλούμπες να λέω και λοιπά. Γίνεσαι πολύ θλιβερός και δεν έχεις την εντιμότητα να κρίνεις με λόγια καθαρά αυτά που γράφω.
Θάθελα δε να ξέρεις πως ο adreo έχει γράψει μια σπουδαία διαδρομή στον τομέα της μουσικής, αλλά και των επιχειρήσεων. Μήπως ζηλεύεις και γράφεις απαξιωτικά, για να ικανοποιήσεις το τίποτα που έχεις κάνει στην ζωή σου;.
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΩ, το κάνω με σεμνότητα, σου γράφω, ωραίες κριτικές, ΕΣΥ; πετάς λάσπη λες και είσαι μπετονιέρα. Τόσο μικρός τελικά είσαι; Λυπάμαι ειλικρινά. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και όχι υπόλοιπο της ουράς του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην θυσιάζεις άγνωστούς σου ανθρώπους στο βωμό της πολιτικής. Και κοίτα να τρως... μου φαίνεσαι πολύ αδύνατος Γιώργη..

Πάρε και σύ την καραμέλα σου. Αφού ξέρεις φίλε δεν θα σε αφήσω απλήρωτο για την απρεπέστατη σε συνέχειες συμπεριφορά σου, γιατί δεν συγρατείσαι; Ένας, ένας οι δυο τρεις που μου μπαίνετε, παίρνετε την πληρωμή σας και για κανένα μήνα εξαφνίζεστε.
Μετά ξανά τα ίδια. ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΣΑΣ κύριοι.
adreo (30.01.2016)
αγαπητέ Βαγγέλη,
εγώ γράφω τις απόψεις μου και δεν επιδιώκω τίποτε το σπουδαίο από ότι βλεπεις.
Σε ευχαριστώ για την κριτική σου και την λογική που σε διακρίνει.. Οι δυο τρείς που στην ουσία με βρίζουν, παίρνουν την πληρωμή τους και αποσύρονται.
Οι 3992 μέχρι στιγμής που με έχουν διαβάσει, δεν βλέπω να μην συμφωνούν με όσα γράφω και εν πάσει περιπτώσει, δεν βρίζουν. Οι δυο τρεις είναι οι "τσουκνίδες στους αγρούς που πνίγονται από τα χαμομήλια" ΚΙ' ΟΣΕΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΜΟΝΑΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ, εκεί ξεμοναχιάζονται πνιχτές στο χαμομήλι, λέει ο Γεώργιος Αθάνας στο πανέμορφο ποιημά του, Οι Χωριανοί.
Ίσως τους αρέσει να τους μέμφονται όσοι διαβάζουν και τα δικά τους γραφόμενα... Και δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα για την συμπεριφορά τους.
stoxastis-vaggeliscom (31.01.2016)
adreo. Μην ασχολείσαι με αυτό το "υποκείμενο" Orfeus...
Σε μία δημοσίευσή μου, αντί για σχολιασμό, μου έγραψε την παρακάτω φράση στα Τούρκικα.

ama çimdik? sahtekâr çocuk!

Η οποία μεταφραζόμενη λέει >.
Πρόκειται για καταφανέστατο υβριστή,ανέντιμο και άνευ ήθους. φυσικά ήταν επόμενο να του επιστρέψω την... Τουρκιά... του, με το παρακάτω.

Την πρέζα... που αναφέρεις στην Τούρκικη φράση, την παίρνεις φαίνεται καθημερινά και γι'αυτό έχεις άμεση συγγένεια, ώστε να την αναφέρεις στα λεγόμενά σου.

Δεν σε γνωρίζω και φυσικά δεν με γνωρίζεις , γι'αυτό έπρεπε να είσαι ποιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου...
Όμως με τα γραφόμενά σου, μου δίνεις το δικαίωμα να αναφερθώ και εγώ ανάλογα και ανταποδοτικά.

Κοίταξε... ρε υπόλοιπο καλλιτέχνη.... της κακιάς ώρας,να είσαι ποιο σωστός άνθρωπος και όταν σχολιάζεις διαδικτυακά, να βουτάς την πένα και την γλώσσα σου στη φρόνηση και στην ευγένεια, εάν φυσικά διαθέτεις από
αυτά...
Με την στάση σου αυτή μολύνεις την ιδιότητα του καλλιτέχνη και εκθέτεις τους καλλιτέχνες, για τους οποίους τρέφω ιδιαίτερη και αμέριστη συμπάθεια.
Δεν σου πάει το διαδικτυακό όνομα που διάλεξες "orfeus", καθόσον ο Ορφέας, μυθικό πρόσωπο, πέραν από την μελωδική και όμορφη μουσική που έπαιζε, είχε και
ήθος, το οποίο προφανώς δεν διαθέτεις εσύ.

STEFANOS604 (31.01.2016)
Ας κρατήσουμε στο ΜΗ τον πολιτισμένο διάλογο. Ποτέ, μα ποτέ οι ακραίες εκφράσεις δεν οδήγησαν κάπου !!!!!!!!
stoxastis-vaggeliscom (31.01.2016)
Συνέχεια στο από 31.01.2016 σχόλιό μου.

Η μετάφραση της Τούρκικης φράσης,
ama çimdik? sahtekâr çocuk!
είναι... "όπα πρέζα; ανέντιμο αγόρι".
Το αναγράφω αυτό ,διότι το κείμενο του σχολιασμού δεν δέχεται εισαγωγικά...στα οποία είχα την μετάφραση.
stoxastis-vaggeliscom (31.01.2016)
Φίλτατε STEFANOS604. Έχεις απόλυτο δίκαιο ,όσον αφορά τον πολιτισμένο διάλογο στα γραφήματα μας.
Όταν όμως τελείως αναίτια έρχεται κάποιος και σου "πετάει κατάμουτρα την ..πρέζα.." τότε κατά την προσωπική γνώμη θα πρέπει να προστατεύσεις την αξιοπρέπειά σου , καθόσον διαφορετικά δέχεσαι τα λεγόμενα του υβριστή...
Orfeus (31.01.2016)
Ο Βαγγέλης κόλλησε στην ”πρέζα”. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, έχω να δηλώσω ότι κατ’ αρχήν δεν γνωρίζω Τουρκικά. Στο σχόλιό μου στο οποίο αναφέρεται ο Βαγγέλης, έγραψα “Όπα! Τσιμπάς άτιμο παιδί”, το έβαλα στην Τουρκική μετάφραση του google και μου έδωσε τη φράση “ama çimdik? sahtekâr çocuk!” την οποία –βλέπω τώρα- ότι άμα τη βάλεις στο google, τη μεταφράζει σε “όπα πρέζα ανέντιμο αγόρι”. Την δε επίμαχη λέξη “çimdik” άμα τη βάλεις μόνη της, τη μεταφράζει σε “τσίμπημα”. Αυτή είναι η αλήθεια για το σχόλιό μου.
stoxastis-vaggeliscom (31.01.2016)
Orfeus. Αντρίκια... λοιπόν να ζητήσεις συγνώμη για το λάθος που έκανες , να κάνεις χρήση της τουρκικής γραφής με φράση, που δεν ήξερες τι έλεγε και ορθά μεταφράζεται από τον google.

“ama çimdik? sahtekâr çocuk!”
( Όπα πρέζα;ανέντιμο αγόρι! )
Orfeus (31.01.2016)
Είναι γνωστό ότι ο google ΔΕΝ μεταφράζει ορθά! Άρα θα πρέπει να ζητήσεις πρώτα εσύ συγγνώμη που εξέλαβες τη λέξη "τσιμπάς" ως "πρέζα"!
stoxastis-vaggeliscom (31.01.2016)
Orfeus. Με λογοπαίγνια και "τρίπλες", που δεν μπορείς να χειριστείς, προσπαθείς να "μπαλώσεις τα αμπάλωτα" και μάλιστα να κοροϊδέψεις και τον εαυτόν σου. Αυτό δεικνύει ότι είσαι ανεκδιήγητος και αμετανόητος.
Ο google σαφέστατα το μεταφράζει "Οπα πρέζα; ανέντιμο αγόρι".
Αφού παραδέχεσαι ότι δεν ξέρεις Τούρκικα , τα χρησιμοποιείς όμως, χωρίς να γνωρίζεις την μετάφραση, αυτό και μόνον καταδεικνύει, το πόσο ηλίθια , απερίσκεπτα και πονηρά πήγες να γελοιοποιήσεις την ανάρτηση. Είναι η τελευταία φορά, που ασχολούμαι μαζί σου και αυτό γιατί δεν το αξίζεις, κατά την προσωπική μου άποψη...
adreo (31.01.2016)
Γιατί γίνεται αυτόs ο χαμός κάθε φορά που γράφω; Γράψετε κύριοι 5-6 φράσεις ,καλές, κακές, δεν έχει σημασία. Δεν θα λύσουμε εμείς τα προβλήματα που μας δημιούργησαν οι πολιτικοί. Και σκεφθήτε τρόπους ο καθένας μας να ξεφύγει από τις τεράστιες δυσκολίες.
Τον Σταυρό μας να κάνουμε, μην πάμε σε χειρότερες καταστάσεις.
Orfeus (31.01.2016)
Για να μη σου πω δηλαδή Βαγγέλη μου, ότι πρέπει να μου ζητήσεις συγγνώμη και για τις τόσες προσβολές που αδίκως μου απηύθυνες. Μη γίνεσαι λοιπόν ο στρατηγός της αδικίας.
stoxastis-vaggeliscom (01.02.2016)
Σωστά τα λες adreo... φτάνει όμως ο αρθρογράφος και ο σχολιαστής να είναι ευπρεπής και σε πλαίσια πολιτισμένα και όχι υβριστής και κακοήθης, με προσωπικές ανοίκειες αιχμές, για ανθρώπους που δεν γνωρίζει...
Διατηρώ την εντύπωση και πιστεύω ότι συμφωνείς, πως οι "κακοήθειες" δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες, έστω για πρώτη και τελευταία φορά... διαφορετικά η "λάσπη" θα αιωρείται, σαν αμφιβολία, για τον όποιο άλλο σχολιαστή η αρθρογράφο...

Αυτά τα σχόλια ως γενικότητες.

Όσον αφορά το προκύψαν θέμα με την Τούρκικη αναίτια γραφή, έχω διατυπώσει ξεκάθαρα και εμμένω σε αυτά, στα από 31.01.2016 (5 σχόλια) μου.
Οι ακραίες ενδεχομένως εκφράσεις για την περίπτωση , απηχούν, προκειμένου να υπερασπιστώ την αξιοπρέπειά μου... όπως πιστεύω κάθε άνθρωπος, ο οποίος σέβεται τους συνανθρώπους του και τον εαυτόν του.
sven (01.02.2016)

Η αξιοπρέπειά μας δεν προστατεύεται διαμέσου της καταρράκωσης της αξιοπρέπειας του Άλλου...και μάλιστα πριν ζητηθούν διευκρινίσεις...

Θεωρώ πως η αμετροέπεια της αντίδρασής σου δεν οφείλονταν στην τούρκικη έκφραση -που όπως τη μεταφράζεις δεν βγάζει κανένα νόημα- αλλά στο ό,τι αποκαλέσθηκες "Βαγγελάκης"...

Κατανοώ την ευαισθησία σου στο συγκεκριμένο θέμα (προφανώς δεν είσαι συνηθισμένος σε άμεσες καθημερινές εκφράσεις αυτού του τύπου που υποδηλούν εγγύτητα) αλλά, παρόλ΄αυτά, με την αντίδρασή σου, έχασες το όποιο σου δίκιο...

Η λογική "οφθαλμός αντί οφθαλμού" ή "Κοίταξες την αδελφή μου, εγώ εξαφανίζω την οικογένειά σου" παραπέμπει αλλού και σε αλλωνών πρακτικές φρίκης...
adreo (01.02.2016)
Αγαπητέ Βαγγέλη,
η αλήθεια είναι ότι πίσω από τα ψευδώνυμα που έχει ο καθένας μας εδώ μέσα, γίνεται πολλές φορές πολύ κακή επαφή μεταξύ μας και βοηθά στο να κρύβεται ο καθένας και να ξεφεύγει από την σοβαρότητα, που πρέπει να έχει. Έτσι και ο Orfeus, κατά την άποψή μου, επιπόλαια έγραψε την επίμαχη φράση. Και δεν νομίζω πως πλέον μπορεί να ζητήσει συγνώμη που πιστεύω θα την δεχόσουν, γιατί είναι λίγο εγωιστής. Θεώρησε το θέμα λήξαν.
Αν ήξεραν καλά την ιστορική σου διαδρομή, την προσφορά σου προς την πατρίδα,και όλα τα καλά του χαρακτήρος σου, θα ήταν προσεκτικοί.
Όσον αφορά τον sven, όπου γάμος και η Βασίλω πρώτη, μπαίνει παντού, το παίζει παντογνώστης και είναι δυο φορές πιο εγωιστής από τον Orfeus. H λύση είναι, αδιαφορία. Δύσκολα θα ζήσουν και οι δυο τους χωρίς να είναι στην επικαιρότητα του site. Ας λήξει το θέμα εδώ. Σιγά και μην ξέρει κανείς τούρκικα και σιγά μην το ερμηνεύει το google σωστά. Μετάφραση αρλούμπας κάνει.
Orfeus (02.02.2016)
"Όσον αφορά τον sven, όπου γάμος και η Βασίλω πρώτη, μπαίνει παντού, το παίζει παντογνώστης και είναι δυο φορές πιο εγωιστής από τον Orfeus. H λύση είναι, αδιαφορία. Δύσκολα θα ζήσουν και οι δυο τους χωρίς να είναι στην επικαιρότητα του site".

Όταν σε κάνα-δυο βδομάδες θα σταματήσω να γελάω θα απαντήσω. Προς το παρόν αδυνατώ!!!
Hastaroth (02.02.2016)
Μπορώ να εκφράσω μιά απορία μου;

Ιταλία,Ισπανία,Πορτογαλία,Ιρλανδία και Κύπρος μπήκαν σε προγράμματα οικονομικής επιτήρησης,τα εφήρμοσαν κατά γράμμα και βγήκαν (ή βγαίνουν σε λίγο) από την επιτήρηση.Γιατί δέν υπάρχουν/υπήρξαν "διεθνείς δολοφόνοι" που να θέλουν να καταστρέψουν αυτές τίς χώρες;Και τουρισμό έχουν,όπως η Ελλάδα,και βιομηχανίες έχουν,που η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ,και σε στρατηγικά σημεία βρίσκονται,όπως η Ελλάδα.

Μήπως εν τέλει κατασκευάζουμε μόνοι μας τους εχθρούς μας εκεί που δέν υπάρχουν,ενώ τους πραγματικούς εχθρούς τους αφήνουμε να αλωνίζουν ανενόχλητοι;

Μήπως εν τέλει μόνοι μας βγάζουμε τα ματάκια μας με τα χεράκια μας και γιά να μήν φανή η μακακία μας τα ρίχνουμε σε άλλους (τους κακούς Ευρωπαίους,τους Αμερικάνους,τα Νεφιλίμ και τα Υπερναφίμ κλπ κλπ);

Λέω δηλαδή.....
STEFANOS604 (02.02.2016)
Θα ήθελα να σχολιαστεί αυτό που γίνεται με τα κανάλια να ασχολούνται επί ώρες δείχνοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια στις διαχρονικές πολυήμερες απεργίες μεγάλων ομάδων που με μπλόκα , κατέβασμα διακοπτών και καταλήψεις, πολυήμερους αποκλεισμούς των νησιών, καταφέρνουν επί χρόνια να μη συνεισφέρουν φορολογικά, να επιδοτούνται από το κράτος εκεί που δεν πρέπει και η σύνταξη τους να μην αναλογεί στα δεδουλευμένα και η εκάστοτε κυβέρνηση να υποκύπτει , ενώ μικρές ομάδες (ελευθέρων επαγγελματιών) ή ομάδων που δεν έχουν άμεση επίπτωση στην οικονομία (καθηγητές , δάσκαλοι..) που δεν μπορούν και συνήθως δεν αποκλείουν δρόμους ή το κάνουν για λίγο και συμβολικά….
Δεν ξέρω αν είδατε το σύνθημα που έδωσε δημοσιογράφος για συντονισμό του χυσίματος του γάλακτος ταυτόχρονα από πολλά Datson , χωρίς να ξέρει ότι τον βιντεοσκοπούσε και κάποιος άλλος (τόσο στημένα ΟΛΑ !!!!)

Αγαπητέ Hastaroth τους εχθρούς μας ,εκεί που δεν υπάρχουν, εν πολλοίς τους κατασκευάζει η φτηνή δημοσιογραφία , όπως και το ‘’πεινάμε’’ που διαχρονικά φωνάζανε ΠΡΙΝ ΚΡΙΣΗΣ οι ίδιες ομάδες (ή καλύτερα συνδικαλιστές και παρατρεχάμενοι για πολιτικό όφελος και σίγουρα συμπαρασύρανε και απλούς αγωνιστές που και τότε ‘’πεινάγανε’’ και τώρα ίσως πράγματι πεινάνε περισσότερο). Αυτή η λαϊκίστικη δημοσιογραφία είναι ο πραγματικός εχθρός.
Η αλλαγή νοοτροπίας και η δίκαιη συνεισφορά απ΄όλους ΜΟΝΟ θα βοηθήσει την πατρίδα μας και τίποτε άλλο
adreo (02.02.2016)
Αγαπητέ μου τελικά Orfeus, αυτό θέλω και εγώ, να ηρεμήσεις, γιατί διαφορετικά παρασύρεσαι μαζί με τον φίλο σου τον sven και δημιουργείτε έκρυθμες καταστάσεις.
Χωρίς εσάς όλα τρέχουν ομαλά.
Γιώργη, μην ξεχάσεις να με ειδοποιήσεις εγκαίρως για τις επόμενες ενεργειές σου. Θέλω να είμαι έτοιμος να σε αντιμετωπίσω. χα, χα, χα,ΧΑ!
sven (02.02.2016)

Ανεπανάληπτε, adreo!

Επειδή έχεις «χοντρύνει» το παιχνίδι για μία ακόμη φορά, μη μπορώντας να ελέγξεις στοιχειωδώς την παρορμητικότητα, αν όχι την αφέλειά σου, θάθελα να σε ρωτήσω τα εξής:

Από που αντλείς το συμπέρασμά σου, -αναφερόμενος σε εμένα- όταν γράφεις: «Όσον αφορά τον sven, όπου γάμος και η Βασίλω πρώτη, μπαίνει παντού, το παίζει παντογνώστης και είναι δύο φορές πιο εγωιστής από το Orfeus…δύσκολα θα ζήσουν και οι δυο τους χωρίς να είναι στην επικαιρότητα του site»;

Τα τελευταία -δύο τουλάχιστον- χρόνια, τα σχόλια που έχω κάνει δεν είναι περισσότερα από 10-15 το χρόνο και, μάλιστα, σε πολύ συγκεκριμένα ποστ του ενδιαφέροντός μου, ανά 2 ή 3 μήνες. Αν αυτή η συχνότητα σχολιασμού δείχνει πως δεν μπορώ να ζήσω ΔΙΧΩΣ την επικαιρότητα του site, τότε προσπάθησε να τα συγκρίνεις με τον αριθμό των δικών σου σχολίων, για να μην αναφερθώ στην ποιότητα του περιεχομένου τους…

Ξέρεις, υπάρχει ένας ψυχικός αμυντικός μηχανισμός που ονομάζεται «προβολή» και σημαίνει πως προβάλουμε στους άλλους ανεπίτρεπτες/-α -κοινωνικά ή ηθικά- ανάγκες, προθέσεις, συναισθήματα, στοιχεία χαρακτήρα κ.τ.λ. που δεν είμαστε σε θέση να τα αποδεχθούμε , πολύ περισσότερο δε, να τα βιώσουμε. Έχω διαπιστώσει, λοιπόν, πως το έχεις κάνει αρκετές φορές αυτό…

Ας αναφερθώ στην τελευταία φορά που γίνεται αυτό και που δεν είναι άλλη από το παραπάνω σχόλιό σου που αναφέρεται στην ανάγκη, τόσο τη δική μου όσο και του Ορφέα, για επικαιρότητα, δίχως την οποία δύσκολα θα μπορούσαμε να ζήσουμε!!!

Τα τελευταία χρόνια, λοιπόν, είσαι ο ΜΟΝΟΣ που επανειλημμένα έχει αναφερθεί στους δείκτες επισκεψιμότητας του blog του, θέλοντας να δείξεις πως κάποιοι ορατοί και αόρατοι «εχθροί» σου σε επιβουλεύονται επειδή φθονούν το μεγαλείο σου και το ότι λες τρομερές και μοναδικές αλήθειες που πονούν!!!. Πρόσφατα δε, ανάρτησες και ποστ όπου θεωρείς -απαξιώνοντας συγκεκριμένη «κυρία», όπως την αποκαλείς- πως γίνονται και πάλι διακρίσεις και δολοπλοκίες σε βάρος σου, που με βάση τουλάχιστον τον αριθμό των επισκέψεων, τα δικά σου ποστ θα έπρεπε να είναι τα δημοφιλέστερα όλων!!!!

Ποιος, λοιπόν, ΔΕΝ μπορεί να ζήσει δίχως επικαιρότητα και προβολή…;;;!!!

Κλείνω, με μία, επίσης, σοφή λαϊκή ρήση -ως απάντηση στη δική σου περί Βασίλως- που λέει: «Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει»…

Καλό μεσημέρι:)))
adreo (02.02.2016)
sven,
μην το παίζεις θυμωμένος, δυστυχώς δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω. Έχω γράψει για σένα και τον φίλο σου Orfeus, που τίποτα δεν έχω μαζί σας, πως είστε αξιόλογοι άνθρωποι σε κάποια πράγματα.
Απλά σας αρέσει να μπένετε στο ρουθούνι του adreo και να δημιουργείτε προβλήματα. Αν θεωρείτε πως πράτετε καλώς συνεχείστε την θεάρεστη συμπεριφορά σας, αν όχι, καιρός να σταματήσετε. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα.
Κριτές μας οι αναγνώστες και τα μέλη του site. τον αριθμό των επισκεπτών τον αναφέρω για να συγκριθείτε οι δυο τρεις που με κοντράρετε, με το πλήθος και να βλέπετε πόσο μόνοι είστε.
Ας τελειώνουμε λοιπόν, τα προβλήματα είναι μεγάλα και με αυτά πρέπει να ασχολούμαστε.Εγώ γράφω εδώ χωρίς να ζημιώνω κανέναν. Εσείς με μειώνετε και εγώ αμύνομαι.
Οχι μικροπρέπειες κύριε sven. Δεν σου αρέσουν τα γραφόμενά μου; παράβλεψέ τα. Δεν τα γράφω επαναλαμβάνω για σένα.
Orfeus (02.02.2016)
Αγαπητέ μου τελικά Orfeus [...] Ώστε σου είμαι "Αγαπητός τελικά" Γιάννη μου;

Αυτά να τα πεις στον φίλο σου τον Βάγγο, που δεν θέλει να με βλέπει ούτε ...ζωγραφιστό!
adreo (03.02.2016)
Γιώργη,
δεν κρατώ εγώ κακίες για αστείες ιστορίες.Για αψιμαχίες που δημιουργείς, επειδή έτσι σου αρέσει. Παρότι σφήκα, μου είσαι συμπαθής. Η σύγκρουση πηγάζει από άλλες αιτίες, που δεν είμαι σε θέση να τις δικαιολογήσω.
Πρέπει όμως να λήξουν οριστικά.
Θα σε παραδεχθώ, αν βρεις τρόπους να ξεφύγει η Ελλάδα από την οδυνηρή θέση που βρίσκεται.
Καλή σου μέρα και με μηδενικά προβλήματα Γιώργη, γιατί τα προβλήματα με τα οποία μας φόρτωσαν τα έξυπνα παληκάρια της πολιτικής, είναι πολλά και άλυτα.
sven (03.02.2016)

Ορφέα,

θα πρέπει να ομολογήσω πως θα ζήλευα για το "...αγαπητέ μου, Ορφέα" του adreo, αν δεν προσφωνούσε κι εμένα με το ακόμα πιο άμεσο συναισθηματικά "Φίλε sven", στο ποστάκι ο "Φτερωτός έρωτας"...!!!
Orfeus (03.02.2016)
Σάββα μου να σου πω... Μπορεί να το κάνει και επίτηδες για να μας βάλει να ...τσακωθούμε!
adreo (23.07.2023)
Φίλοι, φίλες, μήπως θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το post;Στην εποχή του ήταν από τα πιο δημοφιλή. Το καταπληκτικό είναι πως με τον ORFEUS, έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι και στον συγγραφικό τομέα ακόμα πιο πολύ. Και ο sven; έχει ηρεμήσει μεταξύ μας, η κατά τα άλλα ανθρώπινη αντιπαλότητα. Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο για να γράψω... περισσότερα. Και οι δύο πάντως είναι εξαιρετικές προσωπικότητες, για δε τον Γιώργο που γνωρίζω για αυτόν περισσότερα, ORFEUS, έχω να προσθέσω πως έχει εκδόσει πάνω από 15 βιβλία, που έχουν μεγάλη επιτυχία. Διαβάστε τα.Με τον χρόνο αλλάζουν οι σκέψεις μας, τα γεγονότα μας οδηγούν σε πδιαφορετικούς, πιο ήρεμους δρόμους.Εξάλλου ούτε τότε, ούτε τώρα δεν είχαμε, έχουμε να μοιράσουμε κάτι.

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ένα πολύ παλιό POST,

μου αρέσει να γυρνάω στο παρελθον, να κάνω σύγκριση της τότε κατάστασης με την νυν. Δυστυχώς δεν άλλαξε για τα αναφερόμενα, παρά ελάχιστα. ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ, ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ.

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΕπίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links