ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
25 Σεπτεμβρίου 2015, 10:51
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!


Ναι τέλειωσαν τα ψέματα,

για τους πολιτικούς, για τους λεγόμενους θα έλεγα πολιτικούς, γιατί πολιτικός δεν είναι εκείνος που κατάφερε και μπήκε στην Βουλή, αλλά εκείνος που έχει όραμα , το συμφέρον της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και του ΛΑΟΥ.

Αυτού του βασανισμένου ΛΑΟΥ, όπως κατάφεραν να τον κάνουν οι πολιτικοί (Εντάξει έχουμε και εμείς ευθύνες), που δεν έπρεπε να είναι στην πολιτική.

Ακούω συνέχεια "κάναμε λάθη" από όλους που έπαιξαν ρόλο στην σημερινή μας κατάντια και εκπλήσσομαι για το θράσος που έχουν.

Ακόμα και ο Τσίπρας που είναι στο τιμόνι 8 μήνες.

Και ρωτώ εγώ όλους ανεξαιτέτως τους διαπλεκόμενους στην καταστροφή, ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΗ;

στον εαυτό σας;

στην οικογένειά σας;

στην επιχείρησή σας;

ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ τα δις ευρώ που μεταφράζονται τα λάθη σας;

Δεν μου φτάνει μαθητευόμενοι μάγοι να παραδέχεστε τα λάθη σας.

ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ φτάσανε τα 200 δις στα πεντακόσια με το ρεκόρ της καταστροφής να το κατέχει δυστυχώς ο Τσίπρας, παρότι θα ήθελα να μην συμβαίνει γιατί ως νέος κυβερνήτης ΄μας γέμισε ελπίδες , όπως κάθε νέος πολιτικός, αλλά δυστυχώς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου μας φόρωτσε γύρω στα 110 δις , (95 +12+ των τραπεζών και πολλά άλλα από τα Κάπιταλς, εμπόριο, τουρισμό κ.λ.π.)νέα αυτά, μέσα σε 6 μήνες.

Και τον ρωτώ, όπως και τον Ελληνικό ΛΑΟ, που σέβομαι την ετυμηγορία του.

ΠΩΣ  σβήνουν τα παλιά και τα νέα χρέη;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ κάποιος υπεύθυνα το τι χρωστάμε;  

Αναλυτικά, με πρόσθεση και αφαίρεση.

Δεν υπάρχει κάποιος σε αυτή την χώρα που να κατέχει καίρια θέση να μας πει τελικά το πως και το γιατί;

Να ξέρει τις απλές πράξεις της αριθμητικής και ιδιαίτερα ΠΡΟΣΘΕΣΗ και ΑΦΑΙΡΕΣΗ.

κ. Τσίπρα ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!

Καθαρά και ξάστερα, να μην αφήνεις κανέναν να λέει τα δικά του, ούτε εμένα να τα μαθαίνω από την τηέόραση και από το ιντερνέτ.

ΕΧΕΙΣ λοιπόν τα κότσια; κάνε το. Εκτός και αν δεν συμφέρει κανέναν σας. Που είναι πιθανό.

Δεν νομίζω πως σε ένα κράτος δεν υπάρχουν τα στοιχεία που ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ θα σου δώσουν το αποτέλεσμα. κ. Τσίπρα και όλοι εσείς που είστε στην Βουλή παλοί και νέοι, πειτε την αλήθεια και μετά Όλοι μαζί και οι 300, πηγαίνετε στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, με το έτσι θέλω, και κατηγορείστε όλους αυτούς που παραδέχονται τα λάθη που αντί να κατεβάσουν το χρέος το ανέβασαν, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΣΚΟΠΙΜΑ και ΠΟΝΗΡΑ, για να μας αφανίσουν.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ζητείστε τουλάχιστον την διαγραφή αυτών που μας φόρτωσαν με τα λάθη τους , που είναι 2-3 εκατοντάδες δις ευρώ.

Και αν δεν γίνει αυτό, να τους πάτε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όλους τους εμπλεκόμενους φακίρηδες της πολιτικής και της οικονομίας, και τον κ. "κουράγιο Έλληνες" και την κ. Λαγκάρντ , όλους, όλους!!, όπως τους εγκληματίες πολέμου, γιατί για μένα εγκλήματα έχουν κάνει για την Χώρα μας.

ΜΕΤΑ να γυρίσουν οι 300 και να διορίσουν αποδεδειγμένα πετυχημένους , έντιμους επιχειρηματίες να κυβερνήσουν την Ελλάδα.

Σε δυο χρόνια θα έχουμε μια άλλη Ελλάδα.

Απαλλαγμένη από δυσβάσταχτα χρέη, με δουλειά για όλους, μεταρρυθμισμένη και σύγχρονη, όπως αξίζει στον ΛΑΟ της.

 Άντε Τσίπρα, διάβασέ με και πράξε αυτά που σε συμβουλεύω.

Το ίδιο και εσείς της Αντιπολίτευσης. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

Μην νομίζετε πως αξίζετε κάτι παραπάνω από τον μέσο Έλληνα.

Μην πιστεύετε πως έχετε μαγικούς τρόπους διακυβέρνησης.

ΜΙΑ ΧΩΡΑ κυβερνιέται όπως μια επιχείρηση κύριοι.

Αλλά τι σας λέω τώρα.

Μήπως ξέρετε από επιχείρηση; από αντιμετώπιση προβλημάτων αυτής; Από σωστά βήματακαι σχέδια ανόδου; 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΫΠΕΥΘΥΝΟΙ τουλάχιστον καμιά πενηνταριά πετυχημένους επιχειρηματίες τι πρέπει να κάνετε.

Αυτοί δεν έκαναν ασκήσεις επί χάρτου, όπως κάποιοι βαρύγδουποι οικονομολόγοι και εσείς ως μόνιμα μαθητευόμενοι μάγοι, αλλά ασκήθηκαν στην πράξη. Και μερικοί πέρασαν δια πυρός και σιδήρου στη ζωή. 

Εγώ σε κάποιους, χωρίς ποτέ να τους γνωρίσω, υποκλίνομαι.

Και τότε κάτι θα μάθετε.  Μπορείτε να τους πάρετε και για δασκάλους νομίζω.

Αν δεν διοικήσατε επιχείρηση, μπορείτε νομίζετε να διοικήσετε ένα δύσκολο Κράτος; την Ελλάδα; Όχι, Όχι, Όχι!! 

ΤΕ-ΛΕΙΩ-ΣΑΝ ΤΑ ΨΕ-ΜΑ-ΤΑ. Δεν αντέχουμε άλλα.

Να είστε καλά και καλό κουράγιο (όπως είπε και ο κ. κουράγιο, όταν παίρνανε στην Ε.Ε. τα μέτρα εξόντωσης της Ελλάδος), φίλες μου, φίλοι μου.

Και μη φοβάστε , η Ελλάδα αντέχει πολλούς αιώνες τώρα.

64 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Chrysanna (25.09.2015)
Ο ΛΑΟΣ του οποίου την ετυμηγορία σέβεσαι, ευθύνεται για όσα περιγράφεις στο κείμενο σου. Όσο το ποσοστό της ανάληψης ευθύνης του ΛΑΟΥ είναι μία παρενθεσούλα 5 λέξεων - (Εντάξει έχουμε και εμείς ευθύνες) - σε κείμενο 700 λέξεων, θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε λιγότερο δηκτικοί.

Δες λίγο την έννοια της ηθικής αυτουργίας.

Orfeus (25.09.2015)
Κι όμως... Δεν βλέπω να σέβεσαι την ετυμηγορία του ελληνικού λαού κ. Ανδρεόπουλε ενάντια στην οποία μετά μανίας καταφέρεσαι. Άμα σέβεσαι, ΔΕΝ λες κουβέντα. Από ρητορίες ξέρω κι εγώ.
Hastaroth (25.09.2015)
Μπορούμε κάλλιστα να σεβώμαστε την ετυμηγορία τού λαού,αλλά να λέμε και την γνώμη μας ταυτοχρόνως.

Αρκετοί εκ τού λαού δέν ψηφίσαμε τον κύριο Τσίπρα και την χαχαμπούχα ομάδα του ούτε την πρώτη,ούτε την δεύτερη φορά,ακριβώς διότι ξέραμε ότι επρόκειτο γιά χαχαμπούχες.

Αρκετοί εκ τού λαού δέν ψηφίσαμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα διότι γνωρίζαμε τί κρυβόταν πίσω απ'τίς λέξεις (που δέν καταλάβαινε ο Αλέξης).

Σεβόμαστε βεβαίως την ετυμηγορία τού λαού,γι'αυτό και δέν παίρνουμε τα όπλα να μπουκάρουμε στην Βουλή και να τους βγάλουμε όλους έξω με τα σώβρακα,να τους κρεμάσουμε στην πλατεία Συντάγματος.

Αλλά δέν γίνεται να μήν έχουμε ούτε κάν δικαίωμα να πούμε την γνώμη μας.

Γιατί στο κάτω-κάτω,εμείς δέν φταίξαμε,αλλά θα πληρώσουμε ΚΑΙ εμείς τους βαρείς φόρους,τον ΕΝΦΙΑ και τα τέλη επιτηδεύματος,ακίνητης περιουσίας (την οποία αποκτήσαμε με έντιμους τρόπους ή μάς την άφησαν κληρονομιά οι γονείς μας,που μόχθησαν γιά να την αποκτήσουν) κλπ κλπ,γιά να μπορή ο κύριος Τσίπρας να ταϊζη τίς επαναπροσληφθείσες καθαρίστριες τού ΥΠΟΙΚ,τους προπαγανδιστές τής αναστηθείσης ΕΡΤ και τους διάφορους Φίληδες,Πελεγρίνηδες και Καμμένους τής κυβέρνησής του και τών μή καταργηθεισών αχρήστων δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων.....
Chrysanna (25.09.2015)
Αρκετοί εκ του λαού δεν είχαν ψηφίσει ούτε την οικογένεια Παπανδρέου, ούτε την οικογένεια Καραμανλή, ούτε την οικογένεια Μητσοτάκη, ούτε τον 1ο χρόνο ούτε τον 40ο χρόνο!

So?

adreo (25.09.2015)
καλώς τον νοερά φίλο μου orfeus ή κ. Γιώργο.
Σου απαντώ.
Προφανώς και δεν είμαι με τον κ. Τσίπρα, τον συμπαθώ ως νέος άνθρωπος που είναι, αλλά πειράματα πάνω στην Ελλάδα και τον ΛΑΟ τέρμα.
Αλλά ούτε και θα ήθελα να μην δοκιμαστεί, αν και την δοκιμή την πρώτη την πληρώνουμε ακριβά κ. Γιώργο.
Όμως κάποια ανηψιά μου που της ζητήσαμε να ψηφίσει το κόμμα που πολιτεύτηκε η Θεία της απάντησε "ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ μια ευκαιρία ακόμα στον Τσίπρα", και φυσικά ως πολύ Δημοκράτες που είμαστε, ουσιαστικά δηλαδή, δεν της είπαμε τίποτα.
Αυτό έκανε και ο Ελληνικός ΛΑΟΣ τον οποίο πάλι ουσιαστκά σέβομαι, αν και το 50% τους έγραψε όλους στα παλιά του παπούτσια . Αυτό το υπόλοιπο έδωσε μια ευκαιρία ακόμα, παρά την φονική πρώτη του δοκιμή. Εγώ σφαλιάρες κ. Γιώργο δεν τρώω από κανένα.
Εγώ κ. Γιώργο πήγα όπως πάντα-από καμιά εκλογή δεν έχω λείψει- και ψήφισα.

Και τώρα περιμένω τι θα κάνει ο φίλος σου ο Τσίπρας.
Όπως και εσύ το ίδιο.
Αν πρόκειται όμως να μας χρεώσει άλλα 110 δις, νομίζω αύριο το πρωί να πάει σπιτάκι του.

ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ επιχειρηματίες αυτή την στιγμή είναι για το τιμόνι, και η Βουλή να ψηφίζει , μετά από κριτική ότι σωστό λένε οι επιχειρηματίες της κυβέρνησης. Δημοκρατικά δηλαδή να αποφασίζει η Βουλή.
Είπαμε αυτοί ξέρουν. Πάντως καλά θα είναι να σχολιάζεις συνολικά κ. Γιώργο τα γραφόμενά μου. Θέλω τα σχόλιά σου.
Εγώ δεν κάνω αντιπολίτευση σε κανέναν, ως πικραμένος από τους προηγούμενους πολιτικούς εδώ και χρόνια, λέω αυτά που πιστεύω και νομίζω πως μαζί μου είναι πολλοί Έλληνες. Και περιμένω έργα από την κυβέρνηση.
Θα συνεχίσω να φωνάζω δυνατά την γνώμη μου.
adreo (25.09.2015)
Chrysanna, για τους πολιτικούς γράφω, όχι για τον ΛΑΟ. Αυτός ξέρει, έχει τις ευθύνες του, αλλά όταν εκλέξει κάποια κυβέρνηση, τότε αυτή ευθύνεται για όλα... και ο Λαός απλά πληρώνει τα λάθη της ή απολαμβάνει-λίγο δύσκολο αυτό- τα καλά της.
Chrysanna (25.09.2015)
Αυτό ισχύει για την πρώτη φορά, σε κάθε κατάσταση. Δεν ήξερα, σε εξέλεξα για να προασπίσεις τα δικαιώματα μου και εσύ δεν το έκανες. Απ' την στιγμή που υπάρχει δεδικασμένο κι εσύ επιμένεις στην επιλογή τους, τότε είσαι συν-υπεύθυνος αν όχι ο μόνος υπεύθυνος!

Φίλτατε Adreo, είναι στο DNA του Έλληνα να μετατοπίζει τις ευθύνες του σε κάποιον άλλον. Σε κάποιον πολιτικό, στην μάνα του και το πατέρα του που δεν ήταν μεγιστάνες, στην ατυχία του ή στον ανάδρομο Ερμή. Αυτός ο Έλληνας, όλα τα τελευταία χρόνια, έχει αυτό που του αξίζει. Οι λίγοι υπόλοιποι είναι οι μόνοι που δικαιούνται να εκφράζουν παράπονα.
adreo (25.09.2015)
hastaroth,
η ελεύθερη γνώμη είναι χαρακτηριστικό της Δημοκρατίας. Και πρέπει να την λέμε.
Μήπως δεν κατάλαβες πως δεν κολακεύω τον Τσίπρα; Μόνο χρόνο του δίνω για την δεύτερη δοκιμή.
Για την ΕΡΤ, καλά έκανε και την επανέφερε, αλλά πρέπει να γίνει χώρος και μέσον όλων των Ελλήνων.
Ευθύνεται πολύ για την μη προώθηση και εξαφάνιση πολλών ταλαντούχων ανθρώπων και η οικογενειοκρατία και τα κομματικά δυστυχώς υπάρχουν. Ελπίζω πως κάτι θα αλλάξει.
Πάντα γράφεις πολλά και δυσκολεύομαι χρονικά να σου απαντώ σε όλα.
Orfeus (25.09.2015)
@ ΚΑΙ Hastaroth ΚΑΙ Adreo: Ασφαλώς και έχετε κάθε δικαίωμα να λέτε τη γνώμη σας και εσείς και ο κάθε πολίτης, αλλά εγώ δεν ήξερα ότι η φραστική επίθεση ενάντια στην κυβέρνηση που δεν ψηφίσατε ονομάζεται "λέω τη γνώμη μου". Από εσάς το έμαθα! Διότι αν αρχίσει ο καθένας να λέει τη γνώμη του με τον δικό σας τρόπο, που δεν προάγει τον διάλογο, αλίμονό μας. Είσαστε απαράδεκτοι και οι δύο σας.
freak (25.09.2015)
Oσα προβατα στις προηγουμενες εκλογες ψηφισαν τσιπρα και αποφασισαν να διαμαρτυρηθουν με αποχη, τον ξαναβγαλαν με το ιδιο ποσοστο.

Προφανως αυτο δε παει στους αναρχικους ή οσους αλλους απεχουν συνειδητα εδω και χρονια απο τις εκλογες.

Και καλυτερα να μην ανοιξω το στομα μου για οσους ψηφισαν ΝΔ. Αυτοι ειναι οι χειροτεροι απο ολους.

Επισης να μην ξεχασουμε να δωσουμε συγχαρητηρια σε οσους ανεβασαν τα ποσοστα της χρυσης αυγης αλλα και σε αυτους που εβαλαν τον Λεβεντη στην βουλη. Aυτοι μας αξιζουν.
adreo (25.09.2015)
Orfeus, από ότι βλέπεις είμαι πολύ προσεκτικός μαζί σου και δεν προσπαθώ να σε κοντράρω. Αυτό λέγεται σεβασμός. Δεν είμαι εγώ στην Βουλή για να κάνω αντιπολίτευση, όμως πρέπει να διαβάζουν οι αδιόρθωτοι -ελπίζω οι της νέας κυβέρνησης να διορθώσουν τα αδιόρθωτα- καινα βλέπουν κατά που πηγαίνουν οι πολίτες.
Εγώ δεν έδειξα κανένα εχθρικό πρόσωπο προς τον Τσίπρα, απεναντίας τον έβλεπα σαν ελπίδα.
Ο ίδιος είπε και τον άκουσα, πως έκανε λάθη μέσα στο λίγο χρονικό διάστημα πριν τις εκλογές.
Τα λάθη όμως αυτά που στοιχίζουν οικονομικά στη χώρα και στο Λαό, μπορεί να τα εξαφανίσει; Δυστυχώς όχι και θα του τα πληρώσουμε εμείς.
Πάντως να ξέρεις πως αν καταφέρει ο άνθρωπος να γυρίσει την κατάσταση, εγώ θα είμαι αυτός που θα τον επαινέσει. Οι ευχές μου θα τον συνοδεύουν πάντα να ξέρεις.
Τα λάθη όμως όταν δεν ζημιώνουν τον άνθρωπο ατομικώς, δεν σβήνουν.
Dum spiro spero
Και εγώ να ξέρεις ελπίζω.
Μην φέρνεις την καταστροφή.
Τώρα για τον hastaroth, δεν βλέπω να εκφράζεται ακραία ο άνθρωπος. Την αγωνία του περιγράφει και τις γνώμες του λέει και είναι ένας υγειώς σκεπτόμενος άνθρωπος, που τον ενδιαφέρει το μέλλον της Ελλάδος. Αυτά εγώ έχω αποκομίσει από την μικρή εδώ μέσα επαφή που έχω.
Ελπίζω να σου γράψει καλύτερα ο ίδιος.
Πάντα με καθαρή καρδιά κ. Γιώργο.
Orfeus (25.09.2015)
Μη μαζεύεις τώρα κ. Γιάννη τα αμάζευτα, διότι ξέρεις τι συμβαίνει; Κάνεις σε αυτές τις εκλογές προπαγάνδα υπέρ του Λεβέντη, ενώ στις προηγούμενες ήσουν υπέρ των ΑΝΕΛ. Στις προ-προηγούμενες με ποιου αλήθεια το μέρος ήσουν; Και όταν θα γίνουν οι επόμενες ποιου το μέρος άραγε θα πάρεις; Είσαι ΟΦΑ δηλαδή ένα πράμα… Πώς να σε πάρω στα σοβαρά; (είμαστε και γείτονες)
adreo (25.09.2015)
Orfeus..γείτονα γεια σου. Τώρα σε ποια από τις γειτονιές μου είσαι γείτονας, δεν μπορώ να φανταστώ.
Η σύζυγός μου ήταν υποψήφια με τον Λεβέντη επομένως ποιον να ψήφίσω; Γιατί όχι με τους ΑΝΕΛ; Θα έχει τους λόγους της.
Μην κάνεις φαιδρά τα πράγματα. Την ουσία των πραγμάτων να βλέπεις.
Όμως να ξέρεις κάτι. Πέρασε ο καιρός της σταθερής προσήλωσης σε ένα κόμμα. Κάθε Δημοκρατικό κόμμα μπορεί να με κερδίσει. . Δεν παντρεύτηκα κανένα κόμμα.
Ειδικά που δεν έχω δει ούτε μια καραμέλα από κανέναν τους. Πάντως το που ψήφισα κοιτάς εσύ ή αυτά που γράφω;
Σε μένα ιντερνετικέ φίλε δεν θα δεις ποτέ δόλο στις ενέργειές μου. Άντε πες στον Τσίπρα να με πάρει αμισθί σύμβουλό του. Έχω πολλές ιδέες, πολύ περισσότερες από τους διάφορους παρατρεχάμενους που παίρνουν και πολλά ευρουδάκια... Χα, χα, χα
Ηρέμησε Γιώργο.. Όλοι εμείς θύματα των πολιτικών είμαστε.
sven (26.09.2015)

freak,

αν θεωρείς πολιτικά επιχειρήματα τους συνεχείς αφορισμούς και χυδαίους χαρακτηρισμούς σου, από εμφανίσεώς σου στο ΜΗ, εκατομμυρίων όσων έχουν διαφορετική πολιτική αντίληψη από την Αυτού Μεγαλειότητα και Ιδιαιτερότητά σου, τότε συνέχισε να πίνεις την Κόκα-Κόλα σου, συζητώντας περί κεφαλαιοκρατίας, πολυεθνικών και ιμπεριαλισμού με τους ομοϊδεάτες σου, θεωρώντας πως κάνεις επανάσταση και συμβάλεις σε κοινωνικές αλλαγές...
Orfeus (26.09.2015)
Εγώ δεν είπα να μην πας με τους ΑΝΕΛ. Είναι δικαίωμά σου και ούτε μου πέφτει λόγος, ούτε θα σε ελέγξω. Με ποιο δικαίωμα θα έκανα κάτι τέτοιο; Αλλά πας μια από δω, μια από κει, που κι αυτό δικαίωμά σου είναι τελικά. Μα το είπα εγώ στον εαυτό μου από το πρώτο ήδη post. Νομίζεις ότι δεν το είπα; "Μη γράφεις Γιώργο τίποτα γιατί με ένα post δεν καθαρίζεις." Όσο για τις γειτονιές, εάν ισχύει το Νέο Ηράκλειο εγώ βρίσκομαι στη Νέα Ιωνία.
trelakias (26.09.2015)
"Τέλος τα ψέματα!" ...για 2934η φορά
freak (26.09.2015)
Sven

Οι τυπολατριες μας φαγανε.

Οσο για μενα, το τι εχω κανει, το γνωριζω πολυ καλα.
Δεν υπηρχαν πολλες ελπομπες στο mainstream ραδιοφωνο οπου διαβαζοντουσταν ΟΛΕΣ οι προκυρηξεις, και που καλουσαν τον κοσμο σε event, πορειες, και forums εναλλακτικα και μη.

Ουσιαστικα δεν υπηρχαν αλλες τετοιες εκπομπες εκτος απο 98FΜ, ραδιο κιβωτος, ουτοπια κλπ αλλα αυτα τα ραδια ηταν "εκτος τοπιου" και για αυτο εκλεισαν.

Σεν ισχυριζομαι πως εκανα επανασταση (δεν εκανα).

Ωστοσο οταν ο ιδιοκτητης του ροκ φμ με καλεσε μια μερα στο γραφειο του και μου ειπε: "μεγαλε αν ειναι να μας μπουζουριασουνε γιατι διαβαζεις οτι σου στελνει ο καθενας, καλυτερα να το σταματησεις εδω, και να βαζεις απλη μουσικουλα με χαζοσχολια. Γιατι δεν κανεις εκπομπη οπως ολοι οι υπολοιποι παραγωγοι?"
Το ιδιο παραμυθι συνεχιστηκε και σε αλλους σταθμους Αθηνων & Σαλονικας, μεχρι που εκανα το λαθος να βγω στο μεγαλο καναλι, και σε κανα δυο αλλα υποτιθεμενα μεγαλα καναλια σε υποτιθεμενες σοβαρες εκπομπες, εις τριπλουν, και το σκυλομετανοιωσα.
Η "αθυροστομια" και οι κοσμιοτητες μας μαραναν.
Αν ενα πιτσιρικι κατσει και προβληματιστει απο αυτα που γραφω η λεω, και αναρρωτηθει ΓΙΑΤΙ, τοτε αυτη ειναι ικανοποιηση για μενα διοτι τοτε θα εχω επιτελεσει εργο.

Trekakias, πολυ σωστα! Για πολλοστη φορα.
adreo (26.09.2015)
Ηρεμήστε βρε παιδιά,
εγω έγραψα την γνώμη μου για τις πολιτικές που μας εξόντωσαν και μας εξοντώνουν και έδωσα την ανοχή μου στον ελπιδοφόρο μεν αριστεροδεξιό, αλλά στην διαδρομή ζημιογόνο- κάναμε λάθη είπε ο ίδιος χρεώνοντάς μας πολλά δις ευρώ και πολλά άλλα- Τσίπρα.
Και φυσικά πηρε μια δεύτερη ευκαιρία, αφού οι αντίπαλοί βαρύνονται με περισσότερα ζημιογόνα σφάλματα.
Εσείς όμως αντι να εστιάζετε στο πολιτικό θέμα, αρχίσατε να μαλώνετε. Ειρήνη λοιπόν και σκέψη καθαρή μήπως μας λυπηθεί ο Θεός και μας βγάλει από την τραγική κατάσταση.
ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ και κάτι άλλο;
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε;

Ελπίζω να μην με βάλετε με τον Λαφαζάνη και την Ζωή (αυτήν ιδιαίτερα την θεωρώ σπουδαία Ελληνίδα).
άντε τώρα.. σας άναψα μεγάλες φωτιές...
Hastaroth (26.09.2015)
@Orfeus:σε ποιό σημείο τού κειμένου μου κάνω εγώ "φραστική επίθεση" στην κυβέρνηση;

@Chrysanna:So,εμείς οι αρκετοί εκ τού λαού που δέν ψηφίσαμε τον τσιπράκο και την χαχαμπούχα παρέα του δέν φέρουμε καμμιά ευθύνη-θα υποστούμε όμως τίς συνέπειες τής επιλογής αυτών που τον ψήφισαν.Ετσι προβλέπει η δημοκρατία και αυτό σημαίνει "σέβομαι την λαϊκή ετυμηγορία".Αλλά ο σεβασμός αυτός δέν μάς απαγορεύει να πούμε την γνώμη μας γιά την λαϊκή αυτή ετυμηγορία.Και αυτό,η δημοκρατία το προβλέπει,βάσει τής ελευθερίας γνώμης που πρεσβεύει.

ΥΓ.Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι πράγματι σπουδαία Ελληνίδα.Κατάφερε να μετατρέψη το κανάλι τής Βουλής σε όργανο προσωπικής της προβολής,πληρωνόμενο με τα λεφτά τών φρολογουμένων.Πραγματικώς,μεγάλο το κατόρθωμά της.
Γιά να μήν μιλήαω γιά την τυπολατρεία της και την αυταρχική συμπεριφορά της πρός βουλευτές τής αντιπολίτευσης τους οποίους δέν συμπαθούσε.Ούτε γιά την συνήθεια που είχε να διακόπτη όποιον είχε τον λόγο γιά να ρωτήση πράγματα που τα είχαν ρωτήση και άλλοι συνάδελφοί της βουλευτές.Δέν τα βγάζω απ'το κεφάλι μου αυτά,στίς εφημερίδες τα έχω διαβάσει.
sven (27.09.2015)

"Θου Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου"...
adreo (27.09.2015)
Είπα μην μαλώνετε.
Εκτός αν έχετε λύσει τα προβλήματά σας, αν σας έχουν βολέψει σε κάποιες θέσεις της πείνας πλέον, αλλά καλές είναι και αυτές και άλλα.
Κανονίστε μια προσωπική επαφή να τα πείτε από κοντά
Τώρα για την Ζωή, έχει κάποια μείον , έχει όμως πολλά συν. Παράδειγμα, ενδιαφέρεται για την Ελλάδα, προσπάθησε με την έρευνα για το χρέος να στριμώξει όσους είναι υπεύθυνοι, και δεν μπόρεσα να βρω το πόρισμα για το χρέος και αν το βρει κάποιος να μου το πει, ξέρει καλά Ελληνικά, ώστε να χαρακτηρίζει το χρέος επονείδιστο, ψεύτικο και για μένα εκδικητικό και ύπουλο, για να μας σκλαβώσουν δηλαδή και επομένως δεν πρέπει να το πληρώσουμε (τι καλύτερη απόδειξη; ήταν 200 περίπου δις ευρώ και με τις αλχημείες τους, τις λωποδυτιές, τους τόκους τους, τα τεράστια κέρδη τους, τα λάθη τους και τα πειράματά τους, έχει γίνει 500, χονδρικά, μήπως είναι και πολύ παραπάνω.).


Hastaroth (27.09.2015)
Η Κωνσταντοπούλου απ'την μιά έλεγε ότι το χρέος δέν το αναγνωρίζει και απ'την άλλη έφτιαχνε επιτροπή διερεύνησης τού χρέους.

Το είχε επισημάνει αυτό και ο αντιπρόεδρος τής Βουλής,ο Μητρόπουλος.

Δέν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Λέτε,κ.Ανδρεόπουλε,ότι το χρέος "ήταν 200 δις και με τίς αλχημείες τους οι Ευρωπαίοι το έκαναν 500 δίς και παραπάνω".Και ρωτώ εγώ τώρα:αυτά τα αρχικά 200 δίς τα δανειστήκαμε,ναί ή όχι;Κι'άν τα δανειστήκαμε.γιατί τα δανειστήκαμε;Αφού κανείς δέν μάς υποχρέωνε να δανειστούμε....

Μήπως τα έχετε μπερδέψει κάπου όλοι σας;
adreo (27.09.2015)
hastaroth,
αν και τα νούμερα παίζουν πάρα πολύ και κανείς μας δεν ξέρει τα ακριβή, αν τα ξέρεις εσύ να τα γράψεις, στην αρχή ήταν διαχειρίσημο τo χρέος.
Το Λουξεμβούργο χρωστά 2 τρις και λένε ότι μπορεί και το διαχειρίζεται, αν είναι δυνατόν οι 500000 κάτοικοι, που είναι ο καθένας 4 εκ και βάλε ευρώ χρεωμένος, να μπορούν να πληρώνουν τεράστια ποσά. Ζήτησε στο google τι χρωστάνε όλα τα κράτη, και θα δεις πως είμαστε τα πειραματόζωα της Ευρώπης. Ο Ελληνικός Λαός δεν μπορούσε να υποδουλωθεί παρά με αυτόν τον τρόπο. Τα 200 περίπου δις να γίνουν 500.
Όμως από εδώ δεν μπορεί να συζητηθεί το θέμα χρειάζονται πολλές μέρες για να βγουν συμπεράσματα. Ένα είναι σίγουρο. Η καταστροφή είναι τεράστια. Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο , ούτε θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το θέμα.
Η Κωνσταντοπούλου θα δημοσιεύσει τα συμπεράσματα για το χρέος εντός των ημερών. Τα διαβάζουμε και βλέπουμε ποια είναι η αλήθεια. Και θα έλεγα να μην την απαξιώνεις προκαταβολικά. Αν και δεν έχω σχέση με τις πολιτικές της θέσεις, επιμένω πως δεν είναι τυχαία.
Hastaroth (28.09.2015)
Κύριε Ανδρεόπουλε,μπορείτε να μού απαντήσετε στην εξής απορία:

Γιατί επελέγη η Ελλάδα να είναι "τα πειραματόζωα τής Ευρώπης";Γιατί όχι η Ιταλία,η Ισπανία,η Πορτογαλία-που είχαν κι'αυτές υπογράψει δανειακές συμβάσεις με το ΔΝΤ και μνημόνια συνεργασίας;Γιατί όχι η Ιρλανδία ή η Ισλανδία;

Τί λόγο έχουν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι να υποδουλώσουν την Ελλάδα-και μόνο την Ελλάδα;Οι άλλες χώρες δέν τους κάνουν,δηλαδή;Εξ άλλου η Ελλάδα δέν παράγει και τίποτε,όσο δέ γιά ωραία τοπία και ήπιο κλίμα,το έχουν και οι άλλες χώρες (κυρίως Ιταλία,Ισπανία και Πορτογαλία).

Ξέρετε τί πιστεύω εγώ;Οτι κι'εσείς,όπως και πολλοί άλλοι,έχετε "χάψει" το παραμύθι τού "δέν φταίμε εμείς,οι άλλοι φταίνε.Οι άλλοι μάς ανάγκασαν να δανειστούμε,ώστε να μάς έχουν στο χέρι-εμείς δέν θέλαμε να δανειστούμε".

Το ξαναλέω γιά τρίτη φορά:

ΚΑΝΕΙΣ,ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Και τέλος,όταν η πλειοψηφία τού Ελληνικού λαού εκλέγει με δική του βούληση ένα κόμμα που οι πολιτικές του θέσεις αντίκεινται στην ελευθερία τής οικονομίας,τής παιδείας και κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας γενικώς και,αφού το κόμμα αυτό τα κάνη "μαντάρα"" μέσα σε επτά μόλις μήνες,η ίδια πλειοψηφίατού Ελληνικού λαού το εκλέγει ξανά,τότε οι ευθύνες ανήκουν σ'αυτούς που το εξέλεξαν.Δυστυχώς όμως,τίς συνέπειες τίς πληρώνουμε όλοι μας.

Γιά την Κωνσταντοπούλου δέν έχω να πώ τίποτε άλλο.Την πολιτική της συμπεριφορά την είδαμε όλοι και όποιος έχει μυαλό μπορεί να την κρίνη.
Chrysanna (28.09.2015)
"Άκου, ανθρωπάκο..

Σε φοβάμαι, ανθρωπάκο. Σε τρέμω, επειδή από σένα εξαρτάται το μέλλον της ανθρωπότητας. Σε φοβάμαι, επειδή το κυριότερο μέλημά σου στη ζωή είναι να δραπετεύεις από τον εαυτό σου. Είσαι άρρωστος, ανθρωπάκο, άρρωστος βαριά. Δε φταις εσύ γι' αυτό, μα έχεις υποχρέωση να γιατρευτείς. Θα 'χες από καιρό αποτινάξει τα δεσμά σου, αν δεν ενθάρρυνες ο ίδιος την καταπίεση και δεν τη στήριζες άμεσα με τις πράξεις σου. Καμία αστυνομική δύναμη στον κόσμο δε θα ήταν ικανή να σε συντρίψει, αν διέθετες στην καθημερινή σου ζωή έστω και μια στάλα αυτοσεβασμό- αν συνειδητοποιούσες, πραγματικά συνειδητοποιούσες, πως χωρίς εσένα η ζωή δε θα συνέχιζε ούτε μια ώρα."
adreo (28.09.2015)
hastaroth, θα σου απαντήσω, αλλά δεν απαντάς εσύ πως ένα κρατίδιο 500 χιλ. και λιγότερο, διαχειρίζεται 2 τρις χρέη.
Κατά τα άλλα, να δεχθώ ότι οι ανίκανοι πολιτικοί της Ελλάδος δανειζόντουσαν, ήθελαν βλέπεις να είναι καρφωμένοι στην εξουσία,που όμως αυτά τα χρήματα δεν τα δανειζόταν ο Λαός.
Παρόλα αυτά η Ελλάδα μπορούσε να το διαχειιστεί το χρέος του 107, 5 % που είχε το 2009.
Ο Γιωργάκης όμως, δεν ξέρω αν ενηργησε δόλια ή είναι θύμα, το πήγε με εκείνον τον ανεκδιήγητο Γεωργίου της ΣΤΑΤ, που είναι φυγάς στο εξωτερικό από ότι διαβάζω, το πήγε στο 116% , και πάραυτα άρχισε ο χορός του Ζαλόγγου.
Έτσι από 200 δις έφθασε με διάφορες λωποδιτιές στα 500 δις.
Όσο για τις άλλες χώρες που υποτίθεται πως ξεμπέρδεψαν, για 100 χρόνια και αυτοί θα πληρώνουν.
Θα πληρώνουν χρήματα που τους δάνεισαν, μας δάνεισαν, αόρατοι δανειστές μέσω κομπιούτερ.
Και επειδή είσαι ενημερωμένος.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ της γης που είναι χρεωμένες πολλά τρις, (μόνο η USA χρωστά 14 τρις, μπορεί τώρα και παραπάνω) ποιος έχει αυτά τα χρήματα και τις δανείζει, και από που τα έχει; Έχουν αυτά τα χρήματα αντίκρυσμα σε ΧΡΥΣΟ; Απάντησε λοιπόν!
adreo (28.09.2015)
chrysanna, δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι. Ονόμασε λοιπόν σε ποιον και θα σου απαντήσω.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ να μου πεις.
Δυο λεξούλες μόνο....
Αν πάλι δεν απαντήσεις, θα καταλάβω και θα σου γράψω, ακριβώς όπως πρέπει.
Chrysanna (28.09.2015)
Και Προστακτική και κεφαλαία; Αυτό είναι ξύπνημα... τζάμπα πληρώνω τους καφέδες!

Αρχικά πρέπει να ρωτήσεις τον Wilhelm Reich σε ποιους απευθυνόταν όταν το έγραφε. Δεδομένου ότι θα δυσκολευτείς καθώς έχει αποβιώσει, θα σου πω γιατί το έγραψα εγώ σαν απάντηση.

Εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού και ταιριάζει απόλυτα στο θέμα συζήτησης.

Ελπίζω να μην ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ πολύ!

Την καλημέρα μου.
freak (28.09.2015)
Να βοηθησω?
http://booksgreek.blogspot.com/2010/04/wilhelm-reich-0-1987.html
adreo (28.09.2015)
Σ' ευχαριστώ Chrysianna για την τάχιστη απάντηση.. Τον wilhem Reich κάποια στιγμή θα ψάξω να... τον βρω.
adreo (28.09.2015)
Freak, ευχαριστώ θα πάω να δω.
mary_omikron (28.09.2015)
@ Αdreo προτείνω πριν τον Ράϊχ βρες τον δάσκαλό του.

@ Chrys μιλ μερσί :)
adreo (28.09.2015)
k. Mary omicron έχεις χιούμορ. Αλλά δεν θα τον ψάξω, τουλάχιστον για 30 χρόνια. Μετά θα δω. Χα, χα, χα..
Chrysanna (28.09.2015)
"Positive thinking is a virtue"
mary_omikron (28.09.2015)
@ Chrys "o άνθρωπος είναι το προϊόν των τραυμάτων της παιδικής του ηλικίας"
tallos (28.09.2015)
Ολοι οσοι κυβερνησαν την ελλαδα μετα τον Καποδιστρια πρεπει να παν φυλακη.Και η Ζωη Κωνσταντοπουλου στο ψυχιατρειο.
Chrysanna (29.09.2015)
@Mary "Ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που ή ίδια η ύπαρξη του αποτελεί πρόβλημα προς επίλυσιν."
adreo (29.09.2015)
Tallos, συμφωνώ για τους περισσότερους. Το σωστό είναι να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει. Για την Κωνσταντοπούλου.. η αλήθεια είναι πως τζούζουν πολλούς όσα έκανε. Συμφωνώ σε πράξεις της που ακολουθούσαν πιστά τους νόμους και το σύνταγμα, διαφωνώ για ολά άλλα. Όμως τώρα που δεν έχει ασυλία, ας την πάνε στα δικαστήρια αν παρανόμησε. Για μένα είναι μια σπουδαία Ελληνίδα και είναι κρίμα που δεν είναι στην Βουλή. Θα είχαμε καθημερινά πανηγύρια. Κατάφεραν οι αντίπαλοί της με κόλπα που έχουν σπουδάξει στα υποτιθέμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού, να την πετάξουν έξω από την Βουλή. Δεν ξέρω αν είσαι νεαρός, αλλά στην διαδρομή θα καταλάβεις με ποιους έχεις να κάνεις. ΣΗΜΕΙΩΣΕ, ότι πολιτικά δεν ΑΝΗΚΑ ούτε ανήκω στον χώρο της αριστεράς, αλλά έχω το δικό μου μυαλό και κρίνω όπως νομίζω καλύτερα αυτούς που μας κάνουν την ζωή μας μαύρη.
adreo (29.09.2015)
chrysanna,
η αλήθεια είναι πως είσαι διαβασμένη γυναίκα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είσαι της κουλτούρας και απομονώνεις τις κατάλληλες φράσεις για να παρεμβαίνεις.
Αυτό έχει και τα καλά του και τα κακά του.
Και κακό είναι γιατί είναι ξένες απόψεις, ξένες ρήσεις, ξένα λόγια.
Θα επιθυμούσα να γράφεις μόνο δικές σου απόψεις και καμιά φορά γράψε την άποψη κάποιου μεγάλου συγγραφέα.
Ελπίζω να δεχθείς πως έχω κάποιο δίκιο.
Chrysanna (29.09.2015)
Εγώ πάλι προτιμώς τις απόψεις μεγάλων ψυχιάτρων, λόγω ιδιότητας.

Ελπίζω οι υπόλοιπες επιθυμίες σου να ικανοποιηθούν :)

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έχεις σε όλα δίκαιο.
Chrysanna (29.09.2015)
*δίκιο

(Not enough coffee yet)
Hastaroth (29.09.2015)
Κύριε Ανδρεόπουλε,

Λέτε σε κάποιο σημείο τής τελευταίας σας απάντησης πρός εμένα,ότι "Κατά τα άλλα, να δεχθώ ότι οι ανίκανοι πολιτικοί της Ελλάδος δανειζόντουσαν, ήθελαν βλέπεις να είναι καρφωμένοι στην εξουσία,που όμως αυτά τα χρήματα δεν τα δανειζόταν ο Λαός."

Λάθος.Τα δανειζόταν ΚΑΙ ο λαός.

Γιατί όλα αυτά τα εορτοδάνεια και διακοποδάνεια και δάνεια γιά αγορά ακριβών αυτοκινήτων και σπιτιών,τα έπαιρνε από τίς τράπεζες γιά να συντηρή έναν τρόπο διαβίωσης πάνω απ'τις δυνατότητές του.Και τα δάνεια αυτά προερχόντουσαν από χρήματα που άλλοι είχαν καταθέσει σ'αυτές τίς τράπεζες και που ανά πάσα στιγμή υπήρχε πιθανότητα να τα ζητήσουν.Προερχόντουσαν και από "ίδια κεφάλαια" που είχαν οι τράπεζες γιά την περίπτωση που κάποιος επιχειρηματίας θα τους ζητούσε δάνειο γιά την επιχείρησή του.

Επίσης,τα χρήματα αυτά τα δάνειζαν οι λοιποί Ευρωπαίοι στην Ελλάδα γιά να επιδοτή κάποιους τομείς τής οικονομίας της (π.χ. τους αγρότες) ώστε να "στηριχτούν" εάν αντιμετώπιζαν αντίξοες συνθήκες-δέν τα δάνειζαν γιά να μετατρέπουν οι δανειζόμενοι τίς επιδοτήσεις αυτές σε αυτοκίνητα κι'εξοχικές βίλες.

Λέτε είσης πως την Κωνσταντοπούλου "κατάφεραν οι αντίπαλοί της με κόλπα που έχουν σπουδάξει στα υποτιθέμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού, να την πετάξουν έξω από την Βουλή".Κι'αυτό λάθος είναι.Κανείς δέν πέταξε την Κωνσταντοπούλου έξω απ'την Βουλή.Μόνη της "πετάχτηκε",ακολουθώντας ένα κόμμα (την ΛΑΕ) που δέν συγκέντρωσε το απαιτούμενο ποσοστό γιά να βγάλη βουλευτές.Αλλωστε,δέν μάς λέτε ποιά είναι αυτά τα "κόλπα" που οι αντίπαλοί της "έχουν σπουδάξει στα υποτιθέμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού" (σε ποιά πανεπιστήμια άραγε;και γιατί είναι "υποτιθέμενα?;).Ο λαϊκισμός-το ξανάπα αυτό-είναι κακό πράγμα.Οπως και το να γράφουμε ανοησίες...
adreo (29.09.2015)
hastaroth η κουβέντα δεν έχει τέλος. σε ότι λέω εγώ, εσύ λες τα δικά σου, εγώ απαντώ με τα δικά μου και τελικά ακολουθούμε το " Δυο γαϊδάροι μάλωναν σε ξένη αχυρώνα". Την ζημιά την έκαναν, και όχι όλος ο Λαός, παράδειγμα εσύ πήρες δάνεια που δεν τα επέστρεψες;
Εγώ ως επιχειρηματίας έπαιρνα δάνεια και τα πλήρωνα μέχρι τελευταίου ευρώ και μάλιστα αρκετά ακριβά.
Όσοι έκαναν λαδιές φυσικά και ευθύνονται. Aυτά κ. Hastaroth.
Για την Κωνσταντοπούλου. Βρήκαν τον τρόπο να την ξεφορτωθούν... Όταν κ. hastaroth, σε πιέζουν με χίλιους τρόπους, τους διαολοστέλνεις και φεύγεις. Αυτό ήταν και το λάθος της και είναι εκτός Βουλής. Αυτές είναι πολύ συνοπτικά οι απόψεις μου.
adreo (29.09.2015)
Chrysanna, λόγω ιδιότητος; Α! καλά.. Σούρχομαι για εξέταση. Είμαι ένα ον, που μπορεί οι ειδικοί και να διδαχθούν..
Χα, χα, χα χα χα, Χα!
Hastaroth (30.09.2015)
Κύριε Ανδρεόπουλε,

Αν αρχίσουμε να ψάχνουμε ποιός ή ποιοί από τον λαό πήραν ή δέν πήραν δανεικά μή επιστραφέντα,θα πρέπη να δίνουμε και "αποδείξεις και ονόματα",που λέει και το άσμα.

Ασφαλώς και δέν πήρε ΟΛΟΣ ο Ελληνικός λαός (δηλαδή δέκα εκατομμύρια κόσμου) δανεικά κι'άγύριστα.Εγώ,π.χ. δέν πήρα.Εσείς επίσης δέν πήρατε.Και άλλοι επίσης δέν πήραν.Να τυς ψάξουμε όλους ονομαστικώς γιά να τους αναφέρουμε;

Γιά την Κωνσταντοπούλου επιμένω ότι κάνετε λάθος.Ποιός την πίεσε;Εχετε κάποιες αποδείξεις;Ή μιλάτε έτσι,στην τύχη;
tallos (30.09.2015)
εδώ στη γερμανια ξεφυτρωνουν συνεχεια καινούργιες τράπεζες,ισπανικες,σουηδικες κ.τ.λ.και διαφημηζουν ολη την ωρα δανεια.και τα δινουν στον καθενα.δανεια για διακοπες,αυτοκινητο.να ξεχρεωσεις παλιο δανειο από άλλη τραπεζα.ειναι πρωτοφανες αυτό που συμβαινει.μηπως αρχισε και εδώ ο κατηφορος;
adreo (30.09.2015)
Δεν διώξανε την Κωμσταντοπούλου με το έτσι θέλω. Κατάφεραν να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν κανείς θεωρείται κόκκινο πανί, και όλοι στρέφονται εναντίον σου, φεύγεις για να ησυχάσεις. Έτσι πήγε στους άλλου και έξω από το μαντρί εύκολα χάθηκε. Έχουν καταφέρει να φοβάται ο Έλληνας , ακόμα και αυτός που δεν έχει ευρώ, να τρέμει την έξοδο από το ευρώ. Περίμενες εσύ να την βγάλουν Βουλευτή; Όμως τα πράγματα είναι αδύνατον να προχωρήσουν με το ευρώ και την Ε.Ε.
Όταν καταλάβει ο Ελληνικός Λαός ότοι οι εταίροι μας (κακώς τους λένε έτσι)κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους και σκέπτονται την οικονομική κατάληψη της Χώρας μας και επομένως τον αφανισμό της, θα πει ως εδώ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ κύριε.
Πάντως hastaroth δεν απαντάς στα ερωτήματά μου και απλά βάζεις δικά σου. Νομίζεις πως θα σου απαντώ εσαεί;
ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΘΕΤΩ και μην ποιείς την Νίσσαν.
adreo (30.09.2015)
Tallos
αν ψάξεις στις δημοσιεύσεις μου εδώ θα δεις πως έχω προβλέψει την διάλυση της Ε.Ε.
Δεν έχει ζωή ένας οργανισμός που εκμεταλλεύεται ένα μέλος που το έκαναν αδύνατο κάποια υποτιθέμενα ισχυρά μέλη ( 500 δις και βάλε χρωστά το Βέλγιο, κάποια τρις το Λουξεμβούργο, η Ιταλία , η Γαλλία και όμως μας κουνάνε το δάκτυλο και μας έχουν στον γύψο. Μας ειρωνεύονται, μας λένε τεμπέληδες.
Μας έκαναν ανίκανους να αντιδράσουμε , να περιμένουμε το τέλος μας. Ε δεν θα έρθει . Αυτοί θα τελειώσουν. Ενημερώσου από διάφορα sites τι χρωστάνε τα μέλη της ευρωπαϊκής σπείρας. Μυρίζει πολύ το πετρέλαιο φίλε Ταλλέ, και θα κοιτάξουν να μας το φάνε.
tallos (30.09.2015)
Το πετρελαιο της μεσογειου θα το παρει το Ισραηλ και θα δωσει λιγο στην τουρκια επειδή τσαμπουκαλευεται.εμας δεν μας λογαριαζει κανενας επομένως δεν θα παρουμε ουτε σταγονα.
freak (30.09.2015)
Υπαρχει ελπις.
http://www.voria.gr/images/mitsotakis.jpg
Hastaroth (30.09.2015)
@tallos:το πετρέλαιο τής Μεσογείου θα το πάρουν αυτοί στών οποίων το υπέδαφος βρίσκεται,διότι είναι δικό τους.

Αν είχε και η Ελλάδα πετρέλαιο στο υπέδαφός της και την τεχνογνωσία να το βγάλη,θα το αξιοποιούσε κι'αυτή,όπως όλες οι πετρελαιοπαραγωγές χώρες.

Γιά το ότι "εμάς δέν μάς λογαριάζει κανένας",φρόντισε-και φροντίζει αόκνως ο μέγας Τσίπραρος τον οποίον εψηφίσατε.Ιδίως μετά το χτεσινό του κατόρθωμα,μάς "πρόκοψε".Αλλά είπαμε,εσείς τον ψηφίσατε-τρείς φορές μάλιστα.

Αλλά ξεφεύγουμε απ'το θέμα μας-άν και όλα αυτά που λέμε εδώ,στο θέμα μας βρίσκονται:δηλαδή στην ανυπαρξία πολιτικού πολιτισμού και παιδείας εν Ελλάδι
adreo (01.10.2015)
hastaroth,
γράφεις πράγματα που δεν στέκουν.
Η Ελλάδα πνίγεται στο πετρέλαιο, στα ορυκτά, έχει αέρηδες, πολύ ήλιο.
Αυτά θα τα φάνε οι λωποδύτες της Ευρώπης, γιατί στην αθλιότητα που μας έφθασαν, με κυβερνήτες χαμηλής στάθμης, θα τα πάρουν χωρίς κόπο, και θα αγοράζουμε από αυτούς τα πάντα. Τώρα με τι χρήματα; δεν το ξέρω. Θα το μάθουμε στο μέλλον.΄
Είσαι και μάντης βλέπω. Να μου πεις τους αριθμούς του τζόκερ, μπας και πλουτίσω.
Ξέρεις λοιπόν τι ψήφισα.
Τώρα θυμάμαι! χα, χα, χα, ήσουνα μέσα στο παραβάν και είδες τι ψήφισα.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.
Αλλά γενικά ότι και να ψήφισε ο καθένας μας, φελλό ψήφισε. Οι μεγάλοι ηγέτες είναι σπάνιοι, και θα περιμένουμε μήπως φανεί ο νέος. Πάντως εγώ τον περιμένω. Το έχω γράψει εδώ από καιρό.
Hastaroth (01.10.2015)
Κύριε Ανδρεόπουλε,

Δέν θα συνεχίσω άλλο αυτήν την συζήτηση.Σάς απευθύνομαι με ευγένεια και σεβασμό και μού απαντάτε με απαξίωση,ειρωνεία και προσβολές.Αυτά δέν είναι σοβαρά πράγματα.

Η Ελλάδα δέν "πνίγεται" στο πετρέλαιο,ούτε στα ορυκτά.

Η Ελλάδα όντως έχει αέρηδες και πολύ ήλιο,αλλά δέν αρκούν αυτά γιά να έρθη η πολυπόθητη ανάπτυξη.

Χρειάζεται επίσης και τεχνογνωσία,πρωτοποριακή έρευνα και κυρίως οργάνωση γιά να μπορέσουν τα λαμπρά Ελληνικά μυαλά (τα οποία πράγματι υπάρχουν) να δημιουργήσουν τα προϊόντα και τίς τεχνολογίες εκείνες που θα μπορέσουν να "πουλήσουν" στον υπόλοιπο κόσμο.

Χρειάζεται και επενδύσεις,τόσο από έξω,όσο και από μέσα.Αλλά όταν οι ίδιοι οι πρωθυπουργοί τής χώρας την δυσφυμούν και την ρεζιλεύουν σε διεθνή fora,πώς περιμένετε να προσελκυστούν επενδυτές;

Οταν ο ανεκδιήγητος τσιπράκος,που τα αγγλικά του είναι σε επίπεδο Ινδονήσιου μούτσου σε γκαζάδικο,λέει σε συγκέντρωση ξένων επενδυτών ότι στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη διαφθορά και ο επενδυτής,γιά να κάνη την δουλειά του,πρέπει εκτός απ'τον νόμιμο φόρο να πληρώση και κατιτίς "κάτω απ'το τραπέζι" (ναί,έτσι το είπε,"under the table",το άκουσα κι'εγώ στην TV και τον είδα που το έλεγε),τί αποτέλεσμα περιμένετε να βγή;

Οταν η ανεκδιήγητη κυβέρνηση θεωρή πως όποιος βγάζει ένα χιλιάρικο τον μήνα είναι ζάπλουτος και πρέπει να τον φορολογούμε αγρίως,ποιός επενδυτής και ποιός επιχειρηματίας θα θελήση να ξεκινήση δουλειές εδώ;

ΥΓ.Εγώ πάντως,"φελλό" δέν ψήφισα.Είμαι σίγουρος γι'αυτό.
Orfeus (01.10.2015)
Κύριε Γιάννη οφείλω να ομολογήσω, πως έχει δίκιο ο κύριος Hastaroth, διότι αυτά τα πράγματα αυτά δεν είναι καθόλου σοβαρά. Aπαντάτε με “απαξίωση, ειρωνεία και προσβολές” ενώ εκείνος που αποκαλεί τον πρωθυπουργό “Τσιπράκο” και τους υπουργούς “χαχαμπούχες”, απευθύνεται στους συνομιλητές του με ευγένεια και σεβασμό.
Chrysanna (01.10.2015)
Φίλτατε Hastaroth με πολλή αγάπη οφείλω να σου πω ότι είσαι τραγικός. Ηλικιακά και μόνο να το δούμε, ανήκεις σε μία εκ των υπευθύνων γενεών για την σημερινή κατάντια. Γι' αυτό και μόνο θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο μαζεμένος όσον αφορά την κριτική σου.

Όσο για το σχόλιο περί μεγάλων ηγετών που διάβασα παραπάνω, περιγράφει το βασικότερο πρόβλημα των σύγχρονων Ελληναράδων. Όλοι περιμένετε έναν ΗΓΕΤΗ να σας πει τι θα κάνετε, πως θα ζήσετε, πως θα καθαρίσετε το χάλι που έχετε δημιουργήσει. Η λύση είναι πολύ πιο απλή. Αν ο καθένας ως ηγέτης του μικροκοσμου του, εφάρμοζε αυτά τα ηγετικά χαρακτηριστικά που προσδοκά, αυτόματα θα δημιουργούνταν πολλά υγιή υποσύνολα τα οποία θα σχημάτιζαν μία κοινωνία ανθρώπινη.

Αλλά όλα αυτά είναι πολύ δύσκολα, χρονοβόρα, απαιτούν δουλειά, ανάληψη αυθυνών και κυρίως επαναπροσδιορισμό της έννοιας του ήθους.
Hastaroth (01.10.2015)
@Orfeus:Αδυνατώ ν'αντιληφθώ γιά ποιόν λόγο προσεβλήθης εσύ επειδή αποκαλώ τον πρωθυπουργό "τσιπράκο".Είσαι ο άλλος του εαυτός;Μήπως είσαι ο ίδιος,μεταμφιεσμένος;

Επίσης περιμένω να έχης την νοημοσύνη ν'αντιληφθής πως άν το έφερνε η μοίρα να συναντηθώ με τον εν λόγω πρωθυπουργό,ασφαλώς θα τον αποκαλούσα "κύριε πρόεδρε" και όχι "τσιπράκο".
Παρομοίως ισχύει και γιά τους υπουργούς,ιδιαιτέρως μάλιστα την κυρία πρώην υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής που είχε πεί ότι οι "μετανάστες" έρχονται και απλώς εξαφανίζονται και ότι βγαίνουν την ημέρα στους δρόμους επειδή "λιάζονται και φυσικά,αυτό δέν μπορούν να το κάνουν το βράδυ" και ότι αυτή είναι υπεύθυνη μόνο γιά την είσοδό τους και όχι γιά την εξαφάνισή τους.

Λυπάμαι άν δεν μπορής να διακρίνης ότι δέν απευθύνομαι ούτε στον τσιπράκο ούτε στους χαχαμπούχες υπουργούς που εκστομίζουν αυτές τίς κοτσάνες δημοσίως,αλλά στον συγγραφέα τού blog-με αυτόν συνομιλώ και,όπως βλέπεις,τού απευθύνομαι με σεβασμό.

@Chrysanna:Ναι,ανήκω "σε μιά εκ τών υπευθύνων γενεών",αλλά δέν είμαι όλες οι υπεύθυνες γενεές.Στίς γενεές αυτές υπάρχουν και άτομα που στηλίτευαν ανέκαθεν αυτά που μάς έφεραν στην σημερινή κατάντια.Συνεπώς εγώ,ώς Hastaroth,έχω το απόλυτο δικαίωμα να είμαι απλωμένος,πολύ απλωμένος μάλιστα,στην κριτική μου.

"Τραγικοί"-θα έλεγα-είναι όλοι αυτοί που ψήφισαν,ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ,έναν άνθρωπο που τους φλόμωσε στα ψέματα,προκάλεσε τεράστια οικονομική ζημιά στην χώρα (και προκαλεί ακόμη) και παρ'όλα αυτά όχι μόνο δέν έχουν βάλει μυαλό,αλλά συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν.

ΥΓ.Πρέπει να δήτε οπωσδήποτε το βίντεο τής συνέντευξης τού τσιπράκου με τον Κλίντον,στο forum επενδυτών.Εκεί θα καταλάβετε πολλά πράγματα.
(Αλλά τί λέω τώρα;Κλίντον=Αμερικανός=όργανο τού διαβόλου,άρα εξοβελιστέος.Οπότε δέν υπάρχει περίπτωση να δήτε το βίντεο...)
Chrysanna (01.10.2015)
Αν έχεις τον Θεό σου δηλαδή πες μου η συγκεκριμένη παράγραφος:

- "Τραγικοί"-θα έλεγα-είναι όλοι αυτοί που ψήφισαν,ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ,έναν άνθρωπο που τους φλόμωσε στα ψέματα,προκάλεσε τεράστια οικονομική ζημιά στην χώρα (και προκαλεί ακόμη) και παρ'όλα αυτά όχι μόνο δέν έχουν βάλει μυαλό,αλλά συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν. -

περιγράφει μόνο αυτούς που ψήφισαν τον Τσίπρα? Δεν ισχύει για τις προηγούμενες δεκαετίες?
trelakias (01.10.2015)
Πάμε ένα τραγούδι επαναστατικό:
Πατρινό καρναβάλι για πάντα, έλα να ζήσεις για λίγο τρελός...
λαλαλαλα
Orfeus (01.10.2015)
@ Hastaroth: Δεν προσεβλήθην νεαρέ μου. Απλά, σχολίασα την "συνεπέστατη" λεκτική σου συμπεριφορά!
BandofBounty (01.10.2015)
Μόλις σκότωσα ένα κουνουπάκι και γέμισα αίματα (τα δικά μου αίματα). Μήπως να το κάνατε όλοι αυτό, αντί να προσπαθείτε να τα διώξετε με φιδάκια και ταμπλέτες, προς τα διπλανά διαμερίσματα (όπου κάποιος στερείται της δυνατότητας αγοράς αυτών); Ξέρω θέλει κόπο και συγνώμη αν σας κουράζω...
adreo (01.10.2015)
Hastaroth, εγώ δεν είμαι ειρωνικός μαζί σου ούτε σε απαξιώνω. Απεναντίας σας τιμώ και θεωρώ πως γνωρίζετε πολλά. Έχετε δίκιο για την καταστροφή που έφερε ο Τσιπράκος (προφανώς γιατί είναι παιδί και ας μην πεισμώνουν οι διάφοροι εδώ μέσα)και εγώ δεν κλίνω τα μάτια. Δυστυχώς είναι μεγάλη η ζημιά. Μόνο με σβήσιμο του ανύπαρκτου δανεισθέντος χρήματος τελειώνει το μαρτύριο. Και αυτά τα σβησύματα τα κάνουν μόνο πραγματικοί ηγέτες.
Όμως και οι προηγούμενοι έχουν φορτώσει πάρα πολλά που μαζί με του Τσίπρα και τα επόμενα δημιουργούν την τέλεια καταστροφή.
Ανήκεις στις γενιές της καταστροφής; Εσύ, εγώ φταίμε για τις εγκληματικές
πράξεις του Ανδρέα που φόρτωσε το Δημόσιο υπαλλήλους και βέβαια σε πολύ λιγότερο βαθμό η Ν.Δ που διόριζε όλους τους αριστερούς και μερικά κομματόσκυλα;
Όχι δεν το δέχομαι αυτό.
Εκτός και αν κυβέρνησες φίλε μου. Εγώ κομπάρσος ήμουν όπως και τα 10 εκατ. των Ελλήνων.
Το άλλο 1 εκατ. είναι αυτοί που οικονόμησαν με χίλιους δυο τρόπους που δεν είναι του παρόντος να εκθέσω.

ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ στους κυβερνώντες; Γιατί όλοι αυτοί δεν δούλεψαν ποτέ, δεν ανέβασαν ψηλά με αγώνα τις επιχειρήσεις και πολλά άλλα. Επομένως μόνο θεωρίες έχουν.
άντε γεια

mary_omikron (01.10.2015)
εκτός από τη δύναμη των λέξεων, δεν είδα ούτε μια εξήγηση, ούτε ένα επιχείρημα, ούτε ένα λαγούμι διαφυγής. Ακόμη κι αν ισχύουν όσα γράφονται, ο λαός δεν είναι δα πολύ χειρότερος από τους άλλους και όταν κάποιος λοιδωρεί και καταδικάζεικάποιον στην αιώνια κόλαση σημαίνει πως το μισό πρόβλημα είναι δικό σου ...

Άλλωστε, μέχρι και το έσχατο χλωρό χορτάρι να ξεραθεί, η πιθανότητα της αναγέννσης θα είναι ζωντανή. Το αποδεικνύουν και οι δεκαετίες που πέρασαν από τότε που ... εκείνη τη χρονιά δεν γεννήθηκε κανείς και η χώρα τελικά δεν πέθανε (νομίζω μάλιστα πως είναι έγκυος)...
Hastaroth (01.10.2015)
@Orfeus:Η λεκτική μου συμπεριφορά είναι συνεπέστατη ώς πρός αυτούς προς τους οποίους απευθύνομαι.

Ο πρωθυπουργός,άν δέν απατώμαι,δέν έγραψε κάτι στο παρόν blog,ώστε να τού απαντήσω.

Οπότε δικαιούμαι να τον αποκαλώ όπως θέλω.Δέν νομίζω,άλλωστε,ότι μπαίνει στο musicheaven-εκτός κι'άν,επειδή είχε πεί παλιότερα ότι "θα βαράμε τα νταούλια κι'οι αγορές θα χορεύουν",τον ενέγραψε ο jorge ώς μουσικό.

@chrysanna:η "συγκεκριμένη παράγραφος" περιγράφει τους συγκεκριμένους ανθρώπους που ψήφισαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο.Ο οποίος ενώ προκάλεσε ζημιά πολύ μεγαλύτερη απ'όση προκάλεσαν όσοι κυβέρνησαν τίς προηγούμενες δεκαετίες,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΑΥΤΟΣ ή η κυβέρνησή του έστω και μιά θετική πράξη,ξαναψηφίστηκε πανηγυρικώτατα.Προφανώς λοιπόν οι ψηφίσαντες αυτόν δέν επηρεάστηκαν ούτε από τα capital controls ούτε από τήν αύξηση τής ανεργίας που αυτά επέφεραν,ούτε από το κλείσιμο τών επιχειρήσεων που προέκυψαν εξ αιτίας αυτών κλπ κλπ,αλλά συνέχισαν να πιστεύουν ότι ο εν λόγω "πολιτικός" είναι ο καταλληλότερος να βγάλη την χώρα απ'την κρίση και γι'αυτό τού ανέθεσαν να συνεχίση το (καταστροφικό) έργο του.

Τέλος,γιά τον κο Ανδρεόπουλο έχω να πώ ότι πράγματι έχει δίκιο επειδή οι φράσεις "Είσαι και μάντης βλέπω. Να μου πεις τους αριθμούς του τζόκερ, μπας και πλουτίσω.
Ξέρεις λοιπόν τι ψήφισα.
Τώρα θυμάμαι! χα, χα, χα, ήσουνα μέσα στο παραβάν και είδες τι ψήφισα." δέν είναι καθόλου απαξιωτικές ή ειρωνικές.
Μού προκαλεί απορία το ότι in the same breathe,που λένε και οι Αγγλοι,αναγνωρίζετε ότι έχω δίκιο.Μάλλον τελείτε σε κάποιου είδους σύγχιση,η οποία προκαλείται από το αλλοπρόσαλλο τών γεγονότων που βιώνουμε όλοι μας αυτόν τον καιρό.Οποιοσδήποτε μπορεί να το πάθη αυτό,όλοι μας είμαστε μπερδεμένοι.
adreo (02.10.2015)
Mary omicron, (θα γράψω μόνο για το λαγούμι διαφυγής)

ειλικρινά δεν μπορώ να μαντέψω, τα δύσκολα νοήματα των γραφόμενών σου, ΑΛΛΑ αν απευθύνεσαι σε μένα, που δεν κυβερνώ, μπορώ να σου πω πως υπάρχει διέξοδος από την δύσκολη ατραπό που μας οδήγησαν. Και δεν υπάρχει άλλη.
Βέβαια αν πω πως πρέπει να αναλάβει κάποιος- φυσικά με Δημοκρατικές διαδικασίες- που να επιβάλει στον Λαό μια πειθαρχία και υπακοή στις αποφάσεις του, που δεν θα είναι άλλες από την μονόπλευρη διαγραφή του υποτιθέμενου χρέους και την σωτηρία της πατρίδος, φοβάμαι πως θα με κατηγορήσουν πως δεν πιστεύω στην Δημοκρατία. . Μα λέω Δημοκρατικά να αναλάβει και πίσω του η Βουλή να νομιμοποιεί τις αποφάσεις του. Λάθος θα κάνουν και υποκριτικά θα λένε πως πρέπει να υπάρχει κυβερνήτης εκλεγμένος από τον Λαό.
Ας τον βρει η Βουλή, η οποία θα εξακολουθεί να υπάρχει και να ενισχύει αυτόν που θα καταργήσει τα μνημόνια και θα πεί: Δεν σας χρωστάμε ούτε ένα ευρώ.
Γιατί έτσι όπως πάμε για διακόσια ίσως και περισσότερα χρόνια θα ζουν οι επόμενες γενιές, στην πείνα και την δυστυχία. Αν υπάρχουν Έλληνες λόγω φοβερής υπογεννητικότητας.
Αλήθεια για ποια Δημοκρατία μιλούν οι διάφοροι που μασάνε τους παχυλούς μισθούς και βγαίνουν στα κανάλια και κόπτονται γι' αυτήν; Υπάρχει αυτή; Μια ζωή βαρέθηκα να ακούω για Δημοκρατία που υπάρχει μόνο στα χαρτιά.
Μια ομάδα ανθρώπων, που εγώ δεν τους αναγνωρίζω και τίποτα σπουδαία προσόντα, δημιουργούν συνθήκες και παίρνουν αποφάσεις που στο σύνολό τους είναι αντιδημοκρατικές, αντισυνταγματικές και πολλές φορές κάποιοι τολμηροί Δικαστές τις ακυρώνουν, μα κανείς δεν υπακούει σε αυτές και εξακολουθούν να πράττουν, αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά, εφαρμόζοντας αντιδημοκρατικά κ.λ.π τις αποφάσεις τους.
Όσα έχουν γίνει εις βάρος μας τα χρόνια της κρίσης, είναι Δημοκρατικά;
Τι μιλούν λοιπόν για Δημοκρατία;
Και όλο βυθιζόμαστε πιο πολύ στην καταστροφή. Αυτή η καταστροφή σταματά με το έτσι θέλω με σύσσωμο τον Λαό στο πλευρό του τολμηρού Κυβερνήτη. Αν υπάρξει τέτοιος κυβερνήτης, οι πάντες θα κάνουν πίσω. Και η Ελλάδα θα πορευθεί στον δρόμο της ευημερίας με τα δικά της μέσα.
Σε τρία -τέσσερα χρόνια θα υπάρχει μια άλλη Ελλάδα. Βέβαια θα προσπαθήσουν να μας διώξουν από την Ε.Ε. Ας αποφασίσουν κυβερνήτης και Βουλή αν θα φύγουμε.
Είναι επαναστατικό αυτό που περιγράφω και θα ανάψει φωτιές στους κομματικούς αναγνώστες μου.
Η αλήθεια φίλοι μου τσούζει. Πριν απαντήσετε σκεφθείτε με ηρεμία τι γράφω και μετά γράψτε ότι θέλετε. Τολμηρά όσα γράφω, αλλά έχει κανείς σας ένα σχέδιο, που να ξεχρεώνει 500 ίσως και παραπάνω δις;
ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΔΩ ..

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.



Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ



Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links