ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
02 Ιουλίου 2008, 12:06
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ; ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!


 

 

Αγαπητοί μου ,αγαπητές μου,

τελικά το να έχεις ένα BLOG που σιγά ,σιγά μεγαλώνει, η επισκεψημότητά του καταντά δύσκολη υπόθεση γιατί δεν πρέπει μόνο να δημοσιεύεις τις απόψεις σου για όποιο θέμα διαλέγεις, αλλά και θα πρέπει να απαντάς και δημόσια, σε αυτούς που σε βάζουν στην μπούκα, γιατί είχες το θάρρος να πεις τα πράγματα με το όνομά τους.

Όταν ξεκίνησα το BLOG μου δεν το είχα αυτό υπ' όψην μου. Εξάλλου δεν ήξερα και πολλά για τα BLOGS, γιατί δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα. 

Έτσι τώρα είμαι υποχρεωμένος να απαντώ σε όλους και σε αυτούς που συμφωνούν και σε αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί μου.

Υπάρχουν μια-δυο περιπτώσεις στην βραχύβια ζωή του blog μου από τους 4000 και βάλε που το επισκέφτηκαν μέσα σε 65 μέρες, (μερικούς, δυο-τρεις, και αυτό τους στενοχωρεί), που γράφουν υποτιμητικά, προσβλητικά, με τα κάκιστα Ελληνικά τους.

Και έχουν το ΣΤΥΛ  adreo σκάσε!

Δεν έχεις το δικαίωμα εσύ να μιλάς.                                                          

 Σας τους παραδίδω στην εκτίμησή σας μέσω των απαντήσεων που δημοσιεύω.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΑΛΛΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΩ ΠΑΛΙ και που δεν το θέλω.

Ελπίζω να ησυχάσουν και να με αφίσουν να διακονώ τα χόμπυ μου που είναι, το γράψιμο, αυτό το γράψιμο που εγώ μπορώ να κάνω, η σύνθεση μουσικής πάσης φύσεως  και άλλα κατά την άποψή μου ευγενή και μεγάλα και να περνώ ευχάριστα, διαγράφοντας κατά την ενασχόλησή μου με το BLOG, όλα τα ζοφερά που μπορούν στον καθένα μας να συμβαίνουν και άσχετα με την ηλικία του. ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΟΥ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ.

ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ όμως ΕΓΩ, ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ, ακόμα και από το προφίλ μου. Αφού πολλές φορές δεν έχω την αίσθηση της ηλικίας που διανύω; γιατί να ασχολούμαι με αυτήν; 

Εγώ φίλοι, φίλες, όταν διαβάζω καλά θέματα , πάντα λέω τον καλό μου λόγο. Και στα κύρια άρθρα μου ποτέ δεν ονοματίζω ποιον αφορούν.

Αυτά τα λίγα έχω να γράψω και τελειώνω με μια σύσταση: ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ; ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ- ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΜΟΥ ή αν θέλετε από τους επικριτές μου, που γράφουν μέσα στα πλαίσια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και μπορώ να τους καταλάβω γιατί γράφουν καλά ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Έστω και αν δεν συμφωνώ μαζί τους.

Δεν έχω λοιπόν με κανένα σας τίποτα. δεν σας γνωρίζω, οι περισσότεροι δεν δηλώνετε ποιοι είστε  και λοιπά. ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ και ξέρετε ακριβώς ποιος είμαι. Μέχρι και το τηλέφωνό μου υπάρχει στο Προφίλ μου.

Αυτά

ADREO

δηλαδή

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ  

37 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

melin (02.07.2008)
καλησπέρα....δεν έχω υπόψιν μου τι ακριβώς έχει σχολιαστέι τόσο αρνητικά για να σε κάνει να γράψεις αυτό το άρθρο, ωστόσο βρίσκω τις απόψεις σου εδώ, απόλυτα λογικές και όχι μόνο αυτό αλλά έπραξες άριστα που τις παραθέτεις στο ευρύ κοινό. Θεωρώ οτι τα blogs έχουν δημιουργηθεί απο μια βαθύτερη ανάγκη των ανθρώπων να εκφράζουν ελέυθερα τις απόψεις τους και όποιος ....πιστός...ας προσέλεθει.....συνέχισε λοιπόν εσυ να κάνεις το μεράκι σου....όσο για τουσ σχολιασμούς....όσο υπάρχουν άνθρωποι...θα υπάρχουν και σχόλια.....όποτε.....keep on writing....
γειά χαρά...
Sike (02.07.2008)
1. εσένα δε σε βλέπω να "ησυχάζεις και να αφήνεις τους άλλους να διακονούν το χόμπυ τους"

2. "Έτσι τώρα είμαι υποχρεωμένος να απαντώ σε όλους και σε αυτούς που συμφωνούν και σε αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί μου" - πώς ακριβώς σε υποχρεώνουν;! με ΡΟΠΑΛΑ;!

-Sadahzinia- (02.07.2008)
δεν διάβασα καν το ποστ σου γτ είναι ίδιο με τα άλλα..
απορώ γιατί σου έδωσαν αστέρι..
απορώ γτ υπάρχει το blog σου
δεν πρόκειται να πω τπ άλλο δεν ξαναμπαίνω στον κόπο να διαβάσω το blog σου
Ψευτοηθικολογίες...σοβαροφάνεια και τίποτα άλλο..
chocolat (02.07.2008)
κύριε Ανδρεόπουλε,

κανείς δε σας είπε να σταματήσετε να γράφετε και κανείς δε σας υποχρεώνει να απαντάτε στα σχόλια.

κάποιοι (stavmanR, DITHEN, MagicaDeSpell, Kinezes_Trexoun_Gimnes και άλλοι) σπατάλησαν πολύ χρόνο (και φαιά ουσία) προσπαθώντας να σας εξηγήσουν ότι με το να επιτίθεστε με φόρα σ’ αυτά που γράφουμε ή συζητάμε το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας στρέφετε εναντίον σας και να μας προκαλείτε να είμαστε αρνητικοί απέναντι σας.

Το μόνο που δείχνετε μ’ αυτό τον τρόπο και με το να μας λέτε να βάζουμε τα ονόματα μας στο site και να "σοβαρευτούμε" αλλάζοντας τα ονόματα που χρησιμοποιούμε (usernames τα λέμε αυτά) είναι ότι είστε εκτός σύγχρονης πραγματικότητας.

Φταίμε επειδή μπαίνουμε στον κόπο να αμυνθούμε, ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε να σας εξηγήσουμε οτιδήποτε ή να απολογηθούμε για τον τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε. Κι αν έχετε τόσους πολλούς αναγνώστες, είναι καθαρά από περιέργεια κι όχι από ενδιαφέρον, κι αυτό θα έπρεπε να το σκεφτείτε. Και, όχι, δε συμφωνούν μαζί σας όσοι δεν έχουν μπει στον κόπο να σας γράψουν επικριτικά σχόλια!

δεν έχω σκοπό ν’ ανοίξω ατέλειωτη συζήτηση μαζί σας, όμως νιώθω υποχρεωμένη να γράψω αυτό το σχόλιο σε υπεράσπιση όλων, όσοι μπήκαν στον κόπο να σας εξηγήσουν κάποια πράγματα που εσείς απλά αρνείστε να καταλάβετε.

και στο κάτω κάτω μια χαρά είναι τα ελληνικά μας και τα αγγλικά μας και τόσα άλλα πράγματα που ξέρουμε!

Τα σέβη μου,
Chocolat
adreo (02.07.2008)
ΣΑΣ ευχαριστώ όλους και όλες, που δημιουργείτε θόρυβο, χωρίς ιδαίτερο λόγο.
Δεν σας είπε κανείς να μην τραβήξετε τον δρόμο σας και να έχετε την γνώμη σας και τις εκτιμήσεις σας. chocolat... ο θυμός δεν σε ωφελεί. Βάλε την λογική να δουλέψει. Και όπου θες δώσε δίκιο. Ελεύθερος άνθρωπος είσαι.
-Sadahzinia: μη με διαβάζεις, αλλά και συ καλμάρησε τον θυμό σου ειδικά που δεν είμαι κοντά σου να μου ρίξεις καμια μπουνιά, όπως θα ήθελες.

Sike: ΕΓΩ δεν ησυχάζω; ή η επιθετική τραγική μειοψηφία;
Melin: το ήρεμο ποτάμι. ας παραδειγματιστούν διαβάζοντάς την, αυτοί που θέλουν να με ρίξουν στην πυρά.
Ευχαριστώ και πάλι όλους και όλες.
adreo
mprizas (02.07.2008)
Μπορείτε να σταματήσετε το δασκαλίκι πια κύριε Γιάννη?

Δηλαδή τα blogs του ΜΗ δε θα ηρεμήσουν ποτέ? από τον Άννα στον Καιάφα πάμε!

Ήτανε στην αρχή κάποιοι περίεργοι, τέλος πάντων την κάνανε γιατί στο ΜΗ οι γραφικότητες δεν κρατούν για πολύ, μετά έρχεται ο nikospi, την κάνει όπως την κάνει, και κει που πήγαμε να πούμε "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ", "ΗΜΑΡΤΟΝ" κτλ, ιδού το καινούργιο φιντάνι! Εσείς!

Μ' όσα γράφετε δεν έχετε μέλλον εδώ μέσα δυστυχώς. Γιατί το ότι ασχολείστε με τους άλλους, αδιαφορώντας να βελτιώσετε εσείς τα δικά σας γραφόμενα, δεν είναι απαραίτητα κακό.

Το κακό είναι ότι είστε κακεντρεχής.
adreo (02.07.2008)
Λυπάμαι κύριε Μπρίζα, που προσχωρήσατε και εσείς στην ομάδα "ΤΡΕΙΣ και ο ΚΟΥΚΟΣ", εγώ δεν ασχολήθηκα με κανένα σας και πολύ περισσότερο με σας.
Εγώ γνώμες προσωπικές δημοσιεύω εδώ. Τίποτα άλλο.
Όταν όμως με ενοχλείτε εσείς, φταίω εγώ; Δεν πρέπει να σας απαντώ; ΔΕΝ ΦΗΜΩΝΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΩ κ. Μπρίζα.
Όμως γιατί είστε τόσο λίγοι που μου εναντιώνεστε;
ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ.
ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ διαβάζουν, βγάζουν γνώμη και άμα δουν κάτι που εγώ γράφω ότι τους ενδιαφέρει, το διαβάζουν. Αν όχι, δεν με διαβάζουν και δεν κάθονται να βρίζουν, όπως κάνετε εσείς σήμερα. Πόσοι όμως κ. Μπρίζα θα σας συγχαρούν γιατί προσβάλετε τον adreo σήμερα; Κανένας.
Άρα οι 3-4 που γίνατε τώρα, θα πρέπει να προβληματιστείτε και να σταματήσετε να ασχολείστε μαζί μου. Όπως εγώ κλείνω την τηλεόραση γιατί δεν μου αρέσει, το ίδιο κάνετε και εσείς σε μένα.
Με αποκλείετε από τις προτιμήσεις σας. Καθίστε με αυτούς που λατρεύετε και σας λατρεύουν.
Δεν θα ξαναασχοληθώ και με σας άλλη φορά. Και με άλλους της δικής σας κατηγορίας. ΜΗ ΜΕ ΕΝΧΛΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ το έργο σας.. απρόσκοπτα.
adreo.
Υ.Γ Όσον αφορά αν έχω μέλλον εδώ, να μου επιτρέψεις να σου πω, όσο έχω επισκεψημότητα θα γράφω. Αν όχι τότε θα σταματήσω. Δεν το παντρευτηκα το BLOG μου.
Μη με αναγκάζετε όλοι σας να δημοσιεύω νούμερα επισκεψημότητας . Δεν θέλω.
mprizas (02.07.2008)
Όταν κάποια παιδιά σας είπανε απλά να μη διαβάζετε τα blogs που σας ενοχλούν, είπατε ότι τα έχετε μπροστά σας, παραπλανήστε από τους τίτλους και τα διαβάζετε.

Έτσι κι εγώ λοιπόν τώρα. Παραπλανήθηκα. Δε δέχεστε να σας κάνουν αυτό που κάνετε, κι αυτό δείχνει υπέρμετρο εγωισμό και μεγάλη διάθεση για ξεκατίνιασμα από μέρους σας. Αν δε θέλετε να ασχολούμαι-νται μαζί σας, σταματήστε να ασχολείστε με τα "άσχημα" σημεία των άλλων, σταματήστε να προσβάλετε, κι αφήστε όλους να εκφράζονται ελεύθερα, χωρίς καθοδηγήσεις.

Σας κοιτώ καιρό και δεν επεμβαίνω, θέλοντας να δω πού θα φτάσετε. Επειδή είστε ικανός σε λίγο καιρό να μας λέτε και τι θα φάμε το μεσημέρι, γι' αυτό συνιστώ αλλαγή πλεύσης.

Και επειδή μας σκοτίσατε πια μ' αυτήν την επισκεψιμότητα, ε δείχτε την πια να τελειώνουμε και μ' αυτό το άγχος!
adreo (02.07.2008)
Κοίτα βρε ΜΠΡΙΖΑ που δεν με αφίνεις να ηρεμίσω.
Μου παρουσιάζεσαι Βασιλικώτερος των άλλων Βασιλέων. Μη μου πάθεις και τίποτα φίλε μου.
Λέξεις γράφουμε , δεν έχουμε πολυβόλα. Από τι παραπλανήθηκες φίλε μου, Δεν το έγραψες;
Τα σύκα , σύκα λέω και την σκάφη , σκάφη. Αν θέλετε εσείς να δώσετε άλλα νοήματα. Δικό σας θέμα.
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ, να ησυχάσετε και εσεις και εγώ.
Καληνύχτα
adreo
Kinezes_trexoun_gimnes (02.07.2008)
Εγώ πάλι έχω αρχίσει και περνάω καλά...
Στο σχόλιο που άφησα στο προηγούμενο post είδα προσπάθεια αμήχανου χιούμορ αλλά αυτό είναι ανθρώπινη συμπεριφορά και δεν με πειράζει...
Είδα επίσης σχόλια για τον τρόπο που γράφω αλλά δεν είδα σχόλια για ΑΥΤΑ που γράφω...
Θα κάνω λοιπόν κάτι που έμαθα από εσάς... θα το επαναδημοσιεύσω!!!

“Αν και έχετε αρχίσει να μας χαρίζετε άφθονο γέλιο με τις αναφορές σας σε premium και μεγέθη αναγνωσιμότητας να σας πω τα εξής...
το μεγαλύτερο ποσοστό των κειμένων σας έχει να κάνει με το τι γράφουν οι άλλοι... πως θα έπρεπε να γράφουν κτλ...
Ήρθατε μια μέρα...σας υποδέχτηκαν όλοι με τις καλύτερες προθέσεις... και εσείς αρχίσατε... τι γράφει αυτός....τι γράφει ο άλλος... γιατί να είναι έτσι τα blogs....
τα βάλατε ακόμα και με κάποιους ανθρώπους που γράφουν ποιήματα στοίχους... κτλ...
τα δικά σας είναι καλύτερα? Και γιατί να μας αρέσουν? Απολαύστε κύριε τα σχόλια κάτω από τα κείμενα σας... και ας τελειώσει εκεί...γιατί πρέπει να τα φέρετε στα μέτρα σας όλα? Και στο κάτω – κάτω αυτοί που επικροτούν τα κείμενα σας είναι αυτοί που επικροτούν και τα άλλα ..τι σας κάνει να πιστεύετε ότι έχετε κάτι παραπάνω από κάποιους άλλους?
Σαν να πηγαίνετε σε ένα μαγαζί ... να μη σας αρέσει το φαγητό και αντί να πάτε σε άλλο προσπαθείτε να πείσετε το μάγειρα να το μαγειρέψει όπως θέλετε...
Επειδή εγώ μαζί σας είχα μια διαδικτυακή κουβέντα μια προηγούμενη φορά που φυσικά δεν έβγαλέ πουθενά πραγματικά ένιωσα θαυμασμό για την υπομονή που δείχνει ο φουκαράς ο DITHEN...
Εγώ τέτοια υπομονή δεν έχω... και κακώς εμπλέκομαι τώρα αλλά ο κατήφορος δε φαίνεται να έχει τέλος... όχι πως θα τον σταματήσω εγώ αλλά θέλω να πω το εξής...

Ποιηματάκια ο Adreo? Σχόλια 0 ή 3
ιστοριούλα ο Adreo? Τα ίδια...
φασαρία ο Adreo για το πως γράφουν οι άλλοι? 20 σχόλια ...

καταλαβαίνουμε όλοι νομίζω τι συμβαίνει...

εγώ στη θέση σας θα ήθελα να συνέβαινε το αντίθετο... “


Bonus
και συνεχίζω ....
Το όνομα σας δεν σας το ρώτησε κανείς... Κάποιος σίγουρος για τον εαυτό του θα έμπαινε ανώνυμα (όπως κάνουν πολλοί εδω...) και θα ξεχώριζε, αν το άξιζε, ξεκινώντας από την ίδια αφετηρία που ξεκινήσαμε όλοι!
Τι να κάνουμε κύριε έτσι είναι το παιχνίδι εδώ... θα γράφετε επώνυμα και θα σας ενοχλούμε ανώνυμα...όποιος γουστάρει παίζει... όποιος δεν γουστάρει πρόβλημά του...
πάρτε το χαμπάρι αγαπητέ... τα blogs γεννήθηκαν για να ενοχλούν ανθρώπους σαν εσάς...

Καταφέρατε κάτι που λίγοι στην ηλικία σας έχουν καταφέρει... χάσατε τον σεβασμό τόσων πολλών ... τόσο σύντομα!
MPara (03.07.2008)
Μετά από προσεκτική ανάγνωση κειμένων και σχολίων έχω να πω ότι,πλέον είμαι πεπεισμένη ότι τα μέλη adreo,mprizas και kinezes trexoun gimnes είναι κολλητάρια.


angela_77 (03.07.2008)
"Πόσοι όμως κ. Μπρίζα θα σας συγχαρούν γιατί προσβάλετε τον adreo σήμερα; "

As ksekiniso ego proti... sigxaritiria mpriza. allos????
Orfeus (03.07.2008)
Πέστα ....Adreo-δάσκαλε!!!
Μην mpriz-ώνεσαι και προπαντός μην trexeis_gimnos όταν τρως chocolat-ες!

Τα σκεύη μου...
PashalinaMakia (03.07.2008)
Καλέ ηρεμήστε κύριε Γιάννη....Μην δίνετε σημασία εαν δεν σας αρέσει που είναι το πιο δημοκρατικό.

Επίσης πρέπει να σας εημερώσω οτι πάρα πολλοί Έλληνες είναι σχετικά αναλφάβητοι.

Αυτό το έχουν δείξει μελέτες κι έρευνες πανεπιστημιών.
Δημιουργείστε εσείς χαλαρά το blog σας απευθυνόμενο στους αναγνώστες σας και μην ταράζετε συνεχώς τα νερά του site.

Κακό σε εσάς κάνει.
DITHEN (03.07.2008)
Αχ κύριε Ανδρεόπουλε μου,

Καταφέρατε πάλι να τραβήξετε την προσοχή μου και να τσιγκλήσετε την τάση μου να γράφω σχόλια στα posts σας. Να ‘στε καλά! Αρχίζω και πιστεύω ότι το γουστάρετε να γίνεται όλο αυτό το πανηγύρι γύρω από τα κείμενα σας! Σας αρέσει η προσοχή και η σημασία, έστω κι αν αυτή προέρχεται μέσα από την κόντρα! Είναι κι αυτός ένας τρόπος να τραβάμε την προσοχή! Άλλωστε οι Άγγλοι λένε «ότι δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση, αλλά μόνο διαφήμιση»!

Δεν πειράζει, να είμαι ειλικρινής έχει αρχίσει να μου αρέσει κι έμενα όλο αυτό το σκηνικό που στήνετε, πολύ έξυπνα πρέπει να ομολογήσω, και άρχισα να το απολαμβάνω (ίσως και να έχω τάσεις μαζοχισμού τελικά αγαπητέ μου Kinezes Trexoun Gymnes και να μην είναι υπομονή!). Πρέπει να ομολογήσω επίσης ότι άρχισα να σας «πάω», διότι εξελίσσεστε σε πολύ γραφική πένα στο Blog (ο κάθε ένας με τις χάρες του)!

Διευκρινίζω ότι όλα τα πιο πάνω τα λέω με πολύ αγάπη και αίσθηση χιούμορ, γι αυτό μην μου πιαστείτε από αυτά για να μου κάνετε επίθεση. Άλλωστε φαντάζομαι ότι είστε άνθρωπος που αποδέχεστε και σας αρέσει το χιούμορ!

Τώρα όσο αφορά το νέο αυτό κείμενο σας περί συστάσεων για καλά Ελληνικά! Είχα την αίσθηση ότι μετά την τελευταία μας συζήτηση (όπως κι εσείς μου είχατε πει) θα το κλείνατε αυτό το θέμα! Είχα μείνει με την εντύπωση ότι είχατε καταλάβει και από την αντίδραση των παιδιών που μπήκαν στον κόπο να ασχοληθούν και να σας γράψουν σχόλιο, ότι κάποια πράγματα που γράφετε είναι προσβλητικά για τους συμμετέχοντες σ’ αυτό το site και τα είχατε ξανασκεφτεί! Τελικά έπεσα έξω! Κρίμα!

Κύριε Ανδρεόπουλε, ηρεμήστε λίγο σας παρακαλώ. Κανένας δεν προσπαθεί να σας φιμώσει, το αντίθετο μάλιστα, μας αρέσει να σας διαβάζουμε όταν τα κείμενα σας είναι κόσμια και δεν προσβάλλουν κανένα. Πρέπει να πω ότι (όπως και το post που δημοσιεύετε σήμερα με θέμα το πιάνο) είναι άκρως ενδιαφέροντα! Αλλά όλα αυτά συμβαίνουν όταν είστε ήρεμος και προσφέρετε μέσω του post σας ενδιαφέροντα θέματα!

Το ότι συμμετέχετε σ’ αυτό εδώ το site νομίζω ότι το κάνετε εθελοντικά! Ελπίζω να μην σας υποχρέωσε κανένας να γραφτείτε μέλος και να σας εξαναγκάζει κάθε μέρα να διαβάζετε όλα τα posts και να σχολιάζετε! Ούτε κανένας να σας βάζει με την βία να γράφετε δικά σας posts! Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε σας συμβουλεύω να το καταγγείλετε στην αστυνομία διότι χρήζει επέμβαση εισαγγελέα (όπως στην περίπτωση του Παπαδόπουλου του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης) για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εξαναγκασμό!

Αλλά επειδή πιστεύω ότι κανένας δεν σας εξαναγκάζει, και συμμετέχετε εθελούσια και εκούσια στο site, έχω την αίσθηση ότι πρέπει να αρχίσετε να σέβεστε λίγο περισσότερο τον τρόπο έκφρασης όλων εδώ μέσα και να δείχνετε λίγη περισσότερη ανοχή στο πως ο κάθε ένας γράφει! Εσείς που ευαγγελίζεστε την ελευθερία έκφρασης σας, είσαστε ο πρώτος δυστυχώς που με τα γραφόμενα σας (που επαναλαμβάνονται) θέλετε να φιμώσετε τους άλλους! Δείχνετε δυστυχώς ότι θέλετε με επιθετικό και προσβλητικό τρόπο να πείσετε τους άλλους να γράφουν όπως εσείς θέλετε και για τα θέματα που εσείς επιλέγετε! Δεν είναι έτσι η Δημοκρατία! Η Ελευθερία του κάθε ενός μας, κύριε Ανδρεόπουλε, σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου!

Όπως και με την τηλεόραση, που πολύ σωστά πράττοντας, την κλείνεται όταν κάτι σας ενοχλεί, είστε το ίδιο ελεύθερος, αν δεν σας αρέσουν όσα γράφονται και ο τρόπος που γράφονται σ’ αυτό το site να αποχωρήσετε (από την στιγμή που δεν ταιριάζουν τα γραπτά μας και η γλωσσά μας με την αισθητική σας)! Αν πάλι θεωρείτε ότι θέλετε να προσφέρετε σε όλους μας εποικοδομητικά με τις εισηγήσεις σας, τότε καλό θα είναι τα γραπτά σας να δίνονται με έναν πιο ευγενικό τρόπο και οι απόψεις σας να μας αγγίζουν όμορφα και να μας βελτιώνουν κι όχι να μας προσβάλλουν και να μας προβοκάρουν! Μην ξεχνάτε ότι «ο κάλος ο τρόπος βγάζει το φίδι από την τρύπα» όπως λέει και ο σοφός λαός μας!

Επίσης θα ήταν καλό, εσείς ο οποίος ευαγγελίζεστε το «επώνυμο» του δικού σας blog, όταν κάτι σας ενοχλεί να ονοματίζετε ώστε να ξέρει ποιος πρέπει να σας απαντά κάθε φορά που δεν σας αρέσει κάτι που έγραψε! Όχι γενικά και αόριστα να τους παίρνει όλους η μπάλα! Αν σας ενοχλεί το Post κάποιου τότε πέστε του το προσωπικά με κόσμιο τρόπο και είμαι σίγουρος ότι θα σας αντιμετωπίσει με ευγένεια και σεβασμό ( σίγουρα περισσότερο από ότι δείχνετε εσείς σε κάποιους που μπαίνουν στον κόπο να σας γράφουν σχόλια)!

Με την αναγνωσιμότητα του blog σας, κι όσα αναφέρετε, δεν θα ασχοληθώ, διότι τα έχουμε πει σε άλλο σχόλιο! Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και τι αξίες βάζει ο καθένας στην ζωή του και τι θέλει να πετύχει! Για μένα το θέμα είναι ασήμαντο! Ωστόσο, θεωρώ ότι κάποιος που επαίρεται συνεχώς για το πόσους αναγνώστες έχει το blog του για να πείσει ότι έχει δίκαιο και σωστές απόψεις, το μόνο που καταφέρνει είναι να επιδεικνύει είναι εγωισμό και μια έπαρση! Ως συνήθως οι πραγματικά λόγιοι και πνευματικοί άνθρωποι είναι ταπεινοί και προσεκτικοί (σκεφτείτε το)! Μόνο αυτοί που μισείτε να βλέπετε στην τηλεόραση, οι ατάλαντοι και οι «τίποτα», επιδεικνύουν εγωισμό και έπαρση, για να νιώσουν ότι είναι κάποιοι! Νομίζω ότι εσείς ένας τόσο μορφωμένος άνθρωπος δεν θέλετε να δίνετε μια τέτοια παρεξηγημένη εικόνα! Μην ξεχνάτε τι λένε οι Γάλλοι, ότι «Η όμορφη γυναίκα από τα ψηλά πέφτει στα χαμηλά»!

Επαναλαμβάνω, κύριε Ανδρεόπουλε, ηρεμήστε! Κανένας δεν επιθυμεί να σας φιμώσει! Ο κάθε ένας τις απόψεις του εκφράζει! Ωστόσο, σταματήστε σας παρακαλώ κι εσείς να θέλετε να φιμώσετε τους άλλους είτε για τον τρόπο που γράφουν, είτε για την θεματολογία που διαλέγουν!

Με κάθε σεβασμό
ΔΗΘΕΝ
adreo (03.07.2008)
ORFEUS
τα γράφεις πανέξυπνα. Συγχαρητήρια και για το χιούμορ που διαθέτεις. Σε ευχαριστώ ότι και αν εννοείς.
PASXALINA,ΜΗΝ τσιτώνεσαι κορίτσι μου, άσε τους άλλους που έχουν ειδικότητα. Μου κάνει εντύπωση ένα μικρό κορίτσι να συμβουλεύει έναν άνθρωπο που έχει
τα χρονάκια του. Ε! ξέχασες και τα συνηθισμένα τα σέβη σου. Μήπως σε έχω πείσει πως δεν έχω ηλικία;
ευχαριστώ.
γεια σας
υ.γ. Εκτός αν σου ξέφυγε και μάλλον αυτό συμβαίνει, γιατί ξέρεις να γράφεις..
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜίων λέμε , όχι Πανεπιστημιών.. Δεν φταίω που ενοχλούμαι ακόμα και από κάτι τέτοια.. .
Είναι ο χαρακτήρας μου. Αν και εύκολα μπορεί ο καθένας εδώ να κάνει λάθη.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.
adreo (03.07.2008)
DITHEN,
παρότι σε πάω και με τσιγκλάς ευγενικά, μου λες να μην απαντώ, να κάνω το κορόϊδο στην ουσία, με προκαλείς να σου απαντήσω και να συνεχιστεί η διαμάχη που αναίτια δημιουργήσατε, (όλοι μαζί εννοώ). Δηλαδή να μην τελειώσει ποτέ η κουβέντα. Τίποτα από εμένα δεν ξεκινά με υπολογισμό, δηλαδή πονηρά. Θα λάβω υπ΄όψιν ότι γράφεις και είναι πολλά, ίσως κάποια μου χρειαστούν, γιατί δεν διατείνουμαι πως εγώ είμαι και κανένας άλλος. Δεν μπορώ να επεκταθώ.
Λες τόσα πολλά , ευγενικά, επιτιμητικά, συμβουλευτικά και χίλια δυο... Από όλα έχει ο Μπακτσές. Πρέπει να παρατήσω τα πάντα και να ασχολούμαι με το BLOG, για να σας απαντώ, και να πληρώνω τον καθένα με το νόμισμα που του αξίζει.
Δεν θα το κάνω.
Είμαι ένας και είστε 15 όλων των κατηγοριών.
με εκτίμηση
adreo
DITHEN (03.07.2008)
Μην απαντήσετε κύριε Ανδρεόπουλε, απλά διαβάστε, σκεφθείτε και πράξετε αναλόγως με σοφία και ταπεινότητα! Καλύτερα!

Να είστε καλά!
Kinezes_trexoun_gimnes (03.07.2008)
15? μεχρι χθες ήταν τρεις και ο κούκος... ρε πως αλλάζουν τα πράγματα...
chocolat (03.07.2008)
Pashalina, ντροπή σου! τιμωρία στη γωνία!

kinezes, αν θες, αλλάζεις και κατηγορία και παίζεις τέχνες-γράμματα.

orfeus, φέρε παιδί μου κανένα σκεύος!!

Dithen, τους άγγλους και τους γάλλους θα τους βάλουμε να καθίσουν πίσω. τις όμορφες γυναίκες μπροστα! Να χουμε και κάτι να δείξουμε.

Κύριε Ανδρεόπουλε σας χαιρετώ :)
adreo (03.07.2008)
kinezes και ΣΙΑ, 15 διάφοροι, γιατί οι επικριτές είστε 3 και ο κούκος, ας πουμε είστε δυο τρεις επι όσε φορες με ενοχλείτε. καταλαβαίνεις!...
chocolat, ο adreo δεν καταλαβαίνει αλλαμπουρνέζικα. ΓρΑΨΕ ΣΑΦΩΣ τι θέλεις να πεις.
ΦΙΛΕ DΙΤΗΕΝ, βλεπεις συνέχεια με τσιγγλάνε. Αλλά και συ ωραία σφάζεις. Με το βαμβάκι
γεια σας
MagicaDeSpell (04.07.2008)
Πραγαματικα ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να μην ξαναγραψω σχολιο και κρατιεμαι τοσες μερες αλλα πραγματικα σημερα δεν αντεχω...Εχω ριξει πολυ γελιο με την φαιδρότητα των λογων σας κυριε Ανδρεοπουλε οπως επισης και με το γεγονος οτι επιτιθεστε στους αλλους προφανως για να προκαλειτε τα σχολια γιατι στα υπολοιπα δικα σας blogs οπου ειναι πραγματικα δικα σας και οχι οτι εχουν γραψει οι αλλοι τα σχολια ειναι απο μηδεν εως τρια οπως ειπε κι ο φιλος kinezes_trexoun_gimnes
Θα μπορουσατε λοιπον με τις γνωσεις που εχετε απλα να γραφετε ενδιαφεροντα αρθρα που ειναι χρησιμα σε ολους....Αλλα οχι εσεις ΠΡΕΠΕΙ οπωσδηποτε να το παιξετε δημοφιλης....
Και για να μην ξεχνιόμαστε να διορθώσω και τα λαθη σας:
Αφήνουν και οχι αφινουν ειναι το σωστο
Φιμωνομαι και οχι φημωνομαι
Βασιλικότερος και οχι βασιλικωτερος

@mprizas: Συγχαρητηρια και ευγε παιδι μου μπριζα
@chocolat: κατσε κι εσυ στην γωνια σου τιμωρια γιατι δεν καταλαβαινουμε τι γραφεις
@kinezes: μαλλον δεν ξερεις να μετρας αγαπητε εκτος απο αναλφαβητος που εισαι
για να δουμε λοιπον sike,chocolat,mprizas,mpara,kinezes,dithen,
Sadahzinia,angela77,orfeus,pashalinamakia,magicadespell
για να μετρησω.... ναι ειναι ακριβως 3 και ο κουκος

Τα σεβη μου
Magica De Spell
Κατοικια: Βεζουβιος
adreo (04.07.2008)
κυρία ρόζα,
τι πάθατε εσείς 31 χρονών κυρία και τρώγεστε με τα ρούχα σας; Άμα ροζιάσετε από το χρόνο, κοινώς γίνετε γριά, όποιον βλέπετε στο δρόμο θα τον κατασπαράζετε.
ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ και ακόμη χειρότερα που ψάχνετε τα κείμενά μου για να βρείτε λάθη ορθογραφικά.
Ναι οι σωστές λέξεις είναι αυτές που αναφέρετε.Αν και στην προηγούμενη γραμματική που εσείς αγνοείτε, βασλικώτερος γραφόταν με ω.
Απλά εγώ είμαι πάντα ανάμεσα από δυο γραφές για χιλιάδες λέξεις. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; Με τον τρόπο που γράφω εγώ για να σας προλάβω, μπορεί να κάνω και λάθη. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ κυρία μου για να μην κάνω λάθη, αν και αυτά που αναφέρετε δεν νομίζω πως δεν θα μπορούσα να τα γράψω σωστά.
ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ αγαπητή ρόζα που τρώγεστε με τα ρούχα σας. Και να σας πω κάτι:
βλέποντας την φωτογραφία σας αμέσως ο καθένας μορφώνει γνώμη και για τον χαρακτήρα σας.
Είστε μίζερος άνθρωπος, εγωίστρια και τα πάντα σας ενοχλούν,κυρία ρόζα.
Τι θέλετε και γράφετε υποτιμητικά; Τι κερδίζετε; Τι φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν; Δεν φοβάστε τι θα πει για σας η ΣΙΩΠΗΡΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;
ΌΛΟΙ καταλαβαίνουν ποιος έχει δίκιο.
Δεν προδιαθέτετε κανέναν να σας συμπαθεί.
Στις 30000 γυναίκες που είστε εδώ μέσα, εσείς βγήκατε να με ειρωνευτείτε, να με απαξιώσετε;
Προς τι;
Έχετε και τα δικά μου σέβη, άσχετα με την ηλικία σας. Αυτά που εγώ υποβάλω σε οποιαδήποτε γυναίκα, γιατί την θεωρώ πηγή ζωής και πολλά λάθη της πρέπει να μην τα υπολγίζουμε.
ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ;
Λέτε να με τιμωρείτε που προσπαθείτε να μου την θυμίζετε; Δεν έζησα να σας πω την αλήθεια και άσχημα.
ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ και σας και σε όλους εδώ μέσα από το BLOG μου τα τραγούδια μου. Περίμενα να κατεβάσετε ένα και να μου πείτε την γνώμη σας, όχι να ασχολείστε με μικρά πράγματα.
Θα μπορούσα να γράψω και άλλα, και προσβλητικά για σας, όμως δεν χαλώ τον χαρακτήρα μου. Ρίξτε λοιπόν συνέχεια γέλοιο με την φαιδρότητα των όσων γράφω... Και γι' αυτό μου χρωστάτε χάρη.. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.
Βέβαια δεν θα ξαναασχοληθώ και με σας, σας διαγράφω και πέστε ότι θέλετε. Εσείς γίνεστε ρεζίλι στον κόσμο που σας διαβάζει.
Σας εύχομαι να έχετε καλή τύχη, γιατί και αυτή δύσκολη είναι.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ,
adreo,
ή αν θέλετε
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Υ.Γ. ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, κάτι θα βρείτε.
uNick (04.07.2008)

Επειδή εκτιμώ πως δεν υπάρχει λόγος για τυπολατρείες κλπ, μιλάω όπως θα μιλούσα σε οποιοδήποτε μέλος, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και λοιπών προσωπικών δεδομένων.

Γιάννη, έριξα μια γρήγορη ματιά στα posts σου και στα σχόλια αυτών. Σου γράφω αυτό το σχόλιο όχι για να σε "πάρω στο ψιλό" (αν και ίσως δεν θα ήταν άστοχο, βάσει των όσων διάβασα), αλλά για να σου πω την γνώμη μου.

Το να σου αρέσει η ορθογραφία και η αρτιότητα του λόγου ειναι απολύτως κατανοητά. Η ορθογραφία είναι το βίτσιο μου, και με ενοχλεί όταν βλέπω "παιδικά" λάθη στα κείμενα που διαβάζω.

Από την άλλη, όμως, είναι τουλάχιστον άκομψο να προσβάλεις άλλους για την ορθογραφία τους ενώ κανείς δεν σε έχρισε "σερίφη της ορθογραφίας".

Είναι τουλάχιτον κωμικό να κάνεις ορθοραφικά λάθη την ωρα που κράζεις άλλους για το ίδιο πράγμα.

Και είναι τουλάχιστον θράσος-θράσος-θράσος να μιλάς για θράσος την ώρα που εσύ το επιδεικνύεις σε μεγάλο βαθμό, "απαιτώντας" με τον τρόπο σου από τους άλλους να αλλάξουν αυτό που είναι για να πλησιάσουν την δική σου "τελειότητα".

Δεν στα είπανε καλά, αγαπητέ.

Δεν ήρθαμε ΕΜΕΙΣ σε εσένα. ΕΣΥ ήρθες στον χώρο μας, και οφείλεις αν μή τί άλλο να σεβαστείς αυτούς που βρήκες εδώ. Είναι σαν να μπήκα στο σπίτι σου και να σε κράζω για το χρώμα των κουρτινών σου ή για τα κιτς ριχτάρια πάνω στους δερμάτινοι καναπέδες σου...

Αν θες να ξεδιπλώσεις τις ελιτιστικές σου τάσεις, ίσως αυτός δεν είναι ο καλύτερος χώρος. Εδώ συνυπάρχουν άνθρωποι κάθε μορφωτικού, κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου, με ενωτικό κρίκο την αγάπη τους για την καλή μουσική. Αν παίρνεις στα σοβαρά τον αυτοπροσδιορισμό σου ως μουσικοσυνθέτη, συμπεριφέρσου ως τέτοιος και μην ασχολείσαι με τον τρόπο που εκφράζουν τις σκέψεις τους οι άλλοι...

Τέλος, για δική σου πληροφόρηση λέω ότι δεν υπάρχουν διαγαλαξιακές συνομωσίες κατά των ορθογράφων. Εσύ προκάλεσες αυτούς που σου έγραψαν σχόλια, εσύ συνέχισες να προκαλείς με τις ύβρεις σου, και εσύ "λούζεσαι" τα αποτελέσματα των επιλογών σου. Οτιδήποτε άλλο επιλέγεις να φαντάζεσαι απλώς σε εκθέτει ανεπανόρθωτα...Αυτές ήταν οι πρώτες μου σκέψεις. Με αγωνία περιμένω να δω τί θα ανακαλύψεις στα δικά μου κείμενα για να συνεχίσουμε.
-Sadahzinia- (04.07.2008)
Ξέρετε...δεν χειροδικώ γενικά στη ζωή μου πόσο μάλλον προς τους μεγαλύτερους... και το θεωρώ προσβλητικό το σχόλιο σας..θίγεται τη θηλυκότητα μου..
Και το διάβασα τυχαία καθώς στο πμ που μου στείλατε είσασταν ευγενικός και δεν φαντάστηκα ότι με είχατε σχολιάσει και εδώ..
Έχετε ανάγκη να προκαλείτε προφανώς αλλά ξέρετε έχουν περάσει πολλοί πριν από σας από αυτό το site και κατάντησε banal..συγγνώμη αν σας μπερδέυουν οι ξένες λέξεις αλλά δεν είμαι εξ ολοκλήρου ελληνίδα..μήπως να μην γράφω καθόλου?????
Kinezes_trexoun_gimnes (04.07.2008)
στα post με μηδενικά σχόλια πρεπει να προσθέσω πλέον και αυτά με τα τραγούδια σας...
κατάντια...

ωστε στέλνουμε και ΠΜ ε?
-Sadahzinia- (04.07.2008)
ναι και εκεί το παίζει και ευγενικός! το θίγεται πάνω με ε ειναι κανονικά απλά ήθελα να σας δώσω τη χαρά της διόρθωσης..μετά όμως το μετάνοιωσα...:Ρ
Kinezes_trexoun_gimnes (04.07.2008)
ωστε άλλο πρόσωπο στα post άλλο στα pm... κύριε ανδρεόπουλε έχετε πάρει μεγάλο κατήφορο...
chocolat (04.07.2008)
έχετε ξεπεράσει κάθε όριο, και είστε απαράδεκτα προσβλητικός. να είστε σίγουρος ότι κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σας ξανά.

κανονικά θα έπρεπε να ζητήσετε συγνώμη από τη magicadespell.
margo (05.07.2008)
adreo

μετά το κακεντρεχές σχόλιο σου στο blog μου δεν ξανασχολήθηκα μαζί σου.
Μετά όμως από τα παραπάνω γλοιώδη που ξεστόμισες προς magica de spell
θα ασχοληθώ για να σου πω μόνο τούτο:
Η "μόρφωση" είναι άχρηστη όταν το άτομο δεν
έχει σεβασμό πρώτα για τον εαυτό του.
Προτιμώ την ανθρωπιά και την έμφυτη ευγένεια και αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου
κι ας είναι μόνο αυτά που έχει να μου προσφέρει.
Αλλά και αυτά καλλιεργούνται..Εύχομαι σύντομα να αξιοποιήσεις ότι καλύτερο έχεις μέσα σου.
adreo (05.07.2008)
ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ e-mail προς την Sadahzinia.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ και πεστε μου τι γράφει που το εκμεταλεύτηκε η κοπέλα αυτή για να με σχολιάσει και να σχολιαστώ δυσμενώς.
Sadahzinia. Επειδή είσαι πολύ μικρή δεν πρέπει να ολισθαίνεις με τέτοιο τρόπο. Και να το εκμεταλευεται ο Kinezes και Σια και να λέει και αυτός τις μπηχτές του.
ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΣΜΑΤΑ.
chocolat: και πάλι δεν σας καταλαβαίνω. Επαναστάτρια χωρίς αιτία. uNICK.. έχεις όρεξη για να επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Πάμε για άλλα.
Από σημερα τέλος στην αναξιοπρεπή συμπεριφορά σας. ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ πλέον με κανένα σας. Και το εννοώ.
ΘΑ ΔΙΕΥΘΥΝΩ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΑΣ ΑΟΡΑΤΑ.
ΤΟ E-MAIL:

Εστάλη: 02.07.2008, 16:45Παραλήπτης ΠΜ

-Sadahzinia-σε ευχαριστώ που δεν θα με διαβάζεις. Ούτε εσύ χάνεις ούτε εγώ.

Να διαβάζεις μόνο αυτούς που σε βοηθούν να γίνεις καλύτερη ή χειρότερη. Διάλεξε και πάρε.

Όμως επειδή είσαι νέος άνθρωπος καλά θα είναι να βλέπεις την αλήθεια. Η ΗΘΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ πράγμα , αργότερα που θα μεγαλώσεις θα καταλάβεις. Ειδικά όταν αποκτήσεις παιδιά.

ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ E_MAIL , για να θυμάσαι ότι λέω

Τίποτα άλλο.

γεια σου

Καλό πτυχίο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Αυτό είναι το e-mail που η ανωτέρω κοίταξε να το εκμεταλλευτεί και βέβαια δεν ξέρω τον λόγο.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ.
Ευχή έκανα. Κακό και αυτό;
Και είναι απάντηση στο παρακάτω σχόλιό της.

Σχόλιο από -Sadahzinia- (02.07.2008)
δεν διάβασα καν το ποστ σου γτ είναι ίδιο με τα άλλα..
απορώ γιατί σου έδωσαν αστέρι..
απορώ γτ υπάρχει το blog σου
δεν πρόκειται να πω τπ άλλο δεν ξαναμπαίνω στον κόπο να διαβάσω το blog σου
Ψευτοηθικολογίες...σοβαροφάνεια και τίποτα άλλο..adreo (05.07.2008)
προς κ margo..
Πότε μπήκα εγώ στο blog σας και έγραψα κατι δυσμενές και τι αφορούσε το άρθρο σας; Παρακαλώ να το δημοσιεύσετε. Γιατί δεν ενθυμούμαι κάτι τέτοιο. Μετά θα απαντήσω. Το σημείωμά σας το βλέπω ότι δεν με αφορά, αλλά αν έχω γράψει κάτι στο blog σας δημοσιεύστε το. ΆΛΛΩΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και φυσικά δεν μπορώ και να αμυνθώ.. Δυστυχώς
MagicaDeSpell (05.07.2008)
Ωστε απο την φωτογραφια μου φαινεται οτι ειμαι εγωιστρια και μιζερη...και ειμαι και γρια...ειλικρινα ειστε ο πρωτος που μου το λεει αυτο συνηθως τους δειχνω ταυτοτητα για να αποδειξω οτι δεν ειμαι μικροτερη...Anyway εγω δεν αναφερθηκα καθολου στην ηλικια σας ξαναδιαβαστε τοσχολιο μου αν θελετε γιατι μαλλον δεν βλεπετε καλα....Απο που με διαγραφετε θα ηθελα να το μαθω...Ο λογος που διορθωνω τα ορθογραφικα σας ειναι γιατι και σεις το κανετε και μαλιστα και στο συγκεκριμενο blog σας το κανατε παρακαλω ανατρεξετε στα παραπανω σχολια σας
Τελος παρακατω παραθετω το σχολιο που κανατε σε blog της margo γιατι κατι που δεν ανεχομαι ειναι τα ψεμματα και δυστυχως για εσας εχουμε γραπτες αποδειξεις

# Σχόλιο από adreo (17.06.2008)
Λυπάμαι που σε διάβασα. Ότι κοτσάνα σου έρχεται στο μυαλό σου το γράφεις; Εκτός αν νομίζεις πως έτσι γινεται κάποιος, κάποια φιλόσσοφος. Βάλε να δουλέψει καλά το μυαλό σου, γιατί εδώ δεν είναι όλοι για να σε ξεσκονίζουν. ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΓΩΪΣΜΟΥ και λοιπά...
adreo

Υ.Σ οταν καποιος υπογραφει με τα σεβη του δεν αναφερεται στην ηλικια καποιου αλλα συνηθως εκφραζει το σεβασμο του γι αυτο λοιπον πριν κρινεται οποιονδηποτε ξαναδιαβαστε την ελληνικη γλωσσα...Αλλωστε οπως και ο Κυριος Ιησους Χριστος ειπε "Ο Αναμαρτητος Πρωτος τον λιθο βαλετω" Ειστε εσεις αναμαρτητος Κυριε Ανδρεοπουλε ωστε να μπορειτε να κρινετε τους αλλους?
adreo (05.07.2008)
κυρία Margo,
το σχόλιο το είχα ξεχάσει. Δυστυχώς για σας, περάσατε απαρατήρητη με τις λίγες λέξεις που διατυπώσατε εκείνη την ημέρα.
Δεν είπατε κάτι το εντυπωσιακό, κάτι που να βγάζει νόημα, για να μου μείνετε στο μυαλό.
Όμως σε αυτό το μή άρθρο σας, είχατε πολλά αρνητικά και μάλιστα από φίλους σας.
Το θέμα της ηλικίας σας:
Δεν σας είπα γριά.
Παλαβός είμαι να πω γριά μια κοπέλα τόσο μικρή όπως εσείς;
Απλά κάνοντας παιχνιδάκι με το "ρόζα" το όνομά σας , σας είπα όταν ροζιάσετε , δηλαδή γεράσετε και λοιπά που μπορείτε να τα ξαναδιαβάσετε πιο πάνω.
Τώρα για την φωτογραφία σας, που για όλους μας δείχνουν και λένε πολλά(οι φωτογραφίες μας εννοώ), είπα αυτό που η διαίσθησή μου, μου είπε. (σημείωσε δύσκολα λανθάνω). Κατά τα άλλα , δείξτε καλύτερο χαρακτήρα, να έχετε πραγματικό σεβασμό, μην ασχολείστε με μένα, παρά μόνο να κάνετε καλώς εννοούμενη κριτική, ας είναι σκληρή, εγώ δεν έχω πρόβλημα να την διαβάζω, μην ανακατεύετε την Θρησκεία γιατί θα σας πω και υποκρίτρια , λίγο δύσκολο να πιστέψω πως την διακονείτε, δείξτε τον χαρακτήρα που πρέπει να έχει μια μεγαλοκοπέλα, που πρέπει να συμβουλευει τις μικρότερες (παράδειγμα την φοιτήτρια από την Θεσσαλονίκη, που εγώ την συγύρισα δημοσιεύοντας το e-mail που της είχα στείλει και που προσπάθησε να το παρουσιάσει με άλλο νόημα) και να υπερσπίζεται το δίκαιο, και ασχοληθείτε με ότιδήποτε καλό. Έτσι θα είστε ήρεμη και κανένας adreo δεν θα μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα- που αφίσατε 50 μέρες για να μου το αναφέρετε-. Δηλαδή φρέσκα, Αρχαία.
Αυτά τα ολίγα που σας γράφω, να μην τα περάσετε ως σαχλαμάρες ενός ρομαντικού, αλλά ενός ανθρώπου που έχει φάει την ζωή , θέλοντας και μη, με την κουτάλα.
Μη χαλάτε λοιπόν την ζαχαρένια σας.
Και δεχθείτε τις επικρίσεις, γιατί αυτές, όλους μας κάνουν να γινόμαστε καλύτεροι.
Θα μπορούσα να σας γράψω χίλια δυο. Ξέρω πως θα πείτε ότι σας κάνω κήρυγμα.
Εγώ αυτά είχα να πω, τα είπα.
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ και σε όλους φυσικά, τους επαναστάτες χωρίς αιτία..

Υ.Γ.ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΡΗΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ πως δεν θα ασχοληθώ με κανέναν, σας. Γιατί όλοι και όλες θέλετε να έχετε την τελευταία λεξη; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ εμείς οι ΈΛΛΗΝΕς.. Αφού όμως είμαι σεβαστός όπως τονίζετε απαξάπαντες σε κάθε περίσταση, δεν πρέπει να το δείχνετε;
γεια σας
ADREO
MagicaDeSpell (05.07.2008)
Εγω δεν ειμαι η margo ειμαι η magicadespell παλι τα μπερδεψατε
adreo (05.07.2008)
Τι τι ρόζα τι margo, ίδιες είστε. Λίαν επιθετικές. Una fazza una racca.

Για την ορθογραφία... να σας βγάλω λίγο από το ψάξιμο. Χιλιάδες λέξεις άλλαξαν ορθογραφία παράδειγμα: ΒΑΣΙΛΙΚΩΤΕΡΟΣ =ΠΑΛΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ=ΝΕΑ . βιολέττα= παλιά, βιολέτα= νέα....
μην τρώγεστε με τα ρούχα σας.
ΜΗ ΜΕ ΤΣΙΓΛΑΤΕ!!!
είχα γράψει περισσότερα, αλλά περιέργως μου σβύστηκαν.
Βαριέμαι να τα γράψω πάλι..
adreo
Kinezes_trexoun_gimnes (05.07.2008)

Σχόλιο από adreo (17.06.2008)
Λυπάμαι που σε διάβασα. Ότι κοτσάνα σου έρχεται στο μυαλό σου το γράφεις; Εκτός αν νομίζεις πως έτσι γινεται κάποιος, κάποια φιλόσσοφος.

Αλήθεια το γράψατε αυτό για τη margo αγαπητέ? Αυτό θα πει έλλειψη αυτογνωσίας ... τα τραγούδια σας τα έχετε ακούσει?

Πάντα με σεβασμό όπως και εσείς...

Kinezes_sas_kinigane_ston_ipno_sas

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΕπίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links