ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
18 Ιανουαρίου 2009, 13:15
ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;


Φίλοι, φίλες,

πάνε τώρα καμιά 25ριά; μέρες που οι εξυπνάκηδες και οι εξυπνάκησες, οι ανάγωγοι και οι ανάγωγες, σταμάτησαν να μου «μπαίνουν».

Λέτε και σήκωσαν το άσπρο πανί της «παράδοσης».

Γιατί τα καημένα τα παιδιά σταμάτησαν;

Γιατί είδαν πως δεν μπορούν να γίνουν μια σοβαρή δύναμη αντίθεσης σε αυτά που τους σέρνει μόνιμα ο adreo.

Αφού έμειναν στον αριθμό περίπου των δακτύλων του χεριού μας.

Προσπάθησαν να μου βουλώσουν το στόμα, με ύβρεις, αθλιότητες που δεν είναι χαρακτηριστικά ευγένειας ανθρώπων και κάπου κάθονται στην γωνία και τρίβουν τα χέρια τους που τόσο καιρό ο adreo "ηρέμησε" και έτσι δεν μπόρεσαν να επιδοθούν στα σπορ που προτιμούν. Και μη νομίζετε πως δεν βλέπω τα διάφορα στραβά, άδικα και λοιπά που συμβαίνουν στο site. Απλά φωνή βοώσα εν τη ερήμω είμαι, για να θυμηθώ και την καθαρεύουσα.

Αλλά πιστεύω με το σημερινό μου σημείωμα πάλι θα πάρουν τα πολυβόλα τους,... οι μόνιμοι αντίπαλοι και.. αλίμονό μου! Θα με κάνουν κόσκινο, που λέει και ο Λαός.

Διαβάζοντας λοιπόν τις διάφορες δημοσιεύσεις μου στο blog μου διάβασα  εκτός των άλλων και το παρακάτω σχόλοιο γνωστού διαφωνουντα αναγνώστη μου, το οποίο μου έκατσε λίγο στο στομάχι.

" Τα τραγούδια σου τα έχεις ακούσει; Εννοώντας πως δεν αξίζουν. Το μυθιστόρημά σου το διάβασες; μήπως ξέρεις ποιος είναι ο πρωταγωνιστής;" μου έγραψε ο ανάγωγος αυτός αλλά και αναιδής (υπαρχηγός;) της οικτράς μειοψηφίας.

Ε,  είναι δυνατόν να γράφω τραγούδια και να μην τα ακούω; Τι γελοία ερώτηση είναι αυτή. Ή να μη διαβάζω τα λογοτεχνικά μου δημιουργήματα;

Βέβαια ο ταλαίπωρος στόχευε στην ποιότητα της μουσικής μου και στο να με πικάρει, αλλά αυτή (η ποιότητα) δεν βγαίνει από το τι γνώμη που έχει αυτός φυσικά!

Ναι στο διήγημα με τίτλο "Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ" που είναι και βραβευμένο, (και όχι μυθιστόρημα όπως το ανέφερε ο κύριος αυτός), είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής. Γι΄αυτό είναι και διήγημα. Και αφορά (αξίζει να το διαβάσετε για να μαθαίνετε οι νεότεροι και να προσέχετε τους ανθρώπους γενικά) μια πραγματική προσωπική ιστορία.

Την ιστορία του πόσο εύκολο είναι να σε βγάλουν από την μέση, αυτοί που έχουν κάποια θέση στην "ιεραρχία της εταιρείας, αλλά και λόγο, που καταφέρνουν δηλαδή ως "ειδικοί" να καπακώνουν τον ιδιοκτήτη" , το πόσο δύσκολο είναι να μπεις ανάμεσά τους, ακόμα και αν το θέλει πολύ ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που σε κυνήγησε για να σε πάρει στην εταιρεία του.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ από πολλά χρόνια  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗΣ ΦΩΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, μου έκανε πρέσινγκ για να με κάνει συνεργάτη του, μα τα τραγούδια που τότε έκανα, ποτέ δεν κυκλοφόρησαν, γιατί έτσι αποφάσισε η κλίκα που αναφέρεται στο διήγημα και που μάλλον είχε και άλλους πίσω της.

ΣΙΓΟΥΡΑ  τα πρόσωπα του διηγήματος είναι όλα υπαρκτά , αλλά και γνωστά έως και διάσημα, μα είναι αδύνατον να τα αναφέρω με τα πραγματικά τους ονόματα, γιατί θα εμπλακώ σε δικαστικούς αγώνες.

Μα εμένα η ιστορία μου στην τέχνη που υπηρετώ, έχει, εκτός των πολλών άλλων σελίδων της, και  ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ, την κλοπή της μουσικής μου που ο μακαρίτης «υποτιθέμενος συνθέτης της» έμεινε στην ιστορία με αυτήν κυρίως, που και αυτού το όνομα δυστυχώς δεν μπορώ να το πω, και που κάθε φορά την ακούω ή ακούω να εκθειάζουν τον συνθέτη αυτό οι διάφοροι που αναφέρονται σε αυτόν και το ταλέντο του, παθαίνω ένα μικρό σοκ, αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια.

Και δεν σας κρύβω πως κάποιες στιγμές μέχρι που έχω κλάψει, γιατί είναι πολύ σκληρό να λένε κάτι δικό σου πως είναι κάποιου άλλου. 

ΟΜΩΣ κύριε αντίπαλε (εδώ εννοώ), είρωνα και προσβλητικέ, υποθέτω έχεις κάποια στοιχειώδη εξυπνάδα.... Βάλε ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ τον ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ που διαπράχτηκε το «έγκλημα» ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.  

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΥΜΑΝΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, θα χρειαστώ τουλάχιστον χίλιες σελίδες. Το μόνο που έχω να πω είναι πως όλοι μας πρέπει να σεβόμαστε τον καθένα, γιατί ο καθένας ίσως να μην είναι ο καθένας.

Αυτά μου ήρθαν, πρωί Κυριακής, γιατί νευρίασα λίγο διαβάζοντας τι μου έγραψε κάποιος "αναγνώστης μου", αλλά και γιατί κάποιες πίκρες δεν γλυκαίνουν με τίποτα, όσα χρόνια και αν περάσουν.

"Φίλε" αναγνώστη, εσύ που μου έδωσες την αιτία να ξεσπάσω ελαφρά βέβαια, γιατί χρειάζεται ολόκληρο βιβλίο για να βγουν όλα από μέσα μου , μάθε κάτι πολύ απλό.

Τα κουνούπια να τα υπολογίζεις, γιατί είναι πολύ ενοχλητικά, παρά το μηδαμινό τους μέγεθος.

Καλή Κυριακή, φίλες μου και φίλες, με καλές πράξεις, με αγάπη, ομόνοια και χίλια άλλα καλά που πρέπει να κυριαρχούν στην ζωή μας.

γεια σας

adreo

Υ.Γ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ ΕΠΕΚΤΑΘΩ μια και σκέπτομαι να κάνω μια στήλη που θα επιγράφεται: "ΟΣΑ ΘΥΜΑΜΑΙ" και να ξέρετε θυμάμαι πάρα πολλά. 

 

33 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

moufidis (18.01.2009)
Αυτό το blog είναι καταδικασμένο να είναι πάντοτε ετερόφωτο.

moufeo
adreo (18.01.2009)
κύριε moufidis, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αν θες κάνε το λιανά όπως λέμε.
ευχαριστώ
Moonchild92 (19.01.2009)
Adreo-θα μιλήσω στον ενικό, σε αντίθεση με άλλους, γιατί πιστεύω ότι σε ένα τέτοιο χώρο όπως αυτό το site όλοι είμαστε ίσοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, εμπειριών ή πτυχίων, επειδή μπορείς από κάποιον, όσο νέος ή αδαής κι αν είναι, να μάθεις κάτι ελάχιστο-ελπίζω να συμφωνείς......

Παρακολουθούσα για καιρό το blog σου προς το τέλος του καλοκαιριού (οπότε και είχα προβλήματα που με κράτησαν εκτός internet για μήνες. Όταν ξαναγύρισα στο ΜΗ (τέλη Δεκέμβρη) έπιασα και διάβασα από την αρχή το blog σου. Εκτός του ότι ήθελα να δω τι μεσολάβησε αυτούς τους μήνες που έλειπα, γνώριζα από καιρό για τις διαμάχες που υπήρχαν και είχα την απορία να δω πώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία.

Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι όλα ξεκίνησαν από μία αντίρρηση που είχατε με τον κανονισμό περί του περιεχομένου των blogs. Και μάλιστα παραθέτω ένα κομμάτι απ' το κείμενό σας εκείνο:

"Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ και γιατί όχι την επίκρισής σας."

Είδα ότι κάποια μέλη σας παρέπεμψαν στους κανονισμούς, ίσως λόγω άγνοιάς σου (αυτό δεν είμαι σε θέση να το ξέρω), κάποιοι μάλιστα ίσως να σε έκριναν με άκομψο τρόπο. Αυτά όμως τα άτομα βιαστήκατε να κατονομάσετε ως "τρεις και ο κούκος", για να αλλάξει ο όρος αυτός, ποστ με ποστ, διαπληκτισμό με διαπληκτισμό, στον (ατυχή κατ'εμέ)"τραγική μειοψηφία". Κατά τη δική μου γνώμη αυτό ήταν το πρώτο δικό σας λάθος. Ότι βιαστήκατε να τους κατηγοριοποιήσετε.

Πιθανότατα να έχουν παιχτεί και άλλα επεισόδια σε αυτό το δράμα (γιατί μόνο δράμα μπορεί να χαρακτηριστεί), ίσως σε επίπεδο ΠΜ. Αλλά αν τα πράγματα έχουν όπως τα βλέπω και σας παραθέτω εγώ, θεωρείτε σωστό από ένα τέτοιο ασήμαντο γεγονός να φτάνουμε σε σημείο που να στιγματίζεστε εσείς και το site; Γιατί από ένα σημείο και μετά, όλοι θα μπαίνουν στο blog σου για να παρακολουθήσουν την επόμενη πράξη της διαμάχης, και όχι για να ενδιαφερθούν για το περιεχόμενο του blog(και φυσικά χωρίς να γνωρίζουν τι έχει συμβεί, παρά μόνο τα τεκταινόμενα). Προσωπικά, πιστεύω ότι ήδη συμβαίνει αυτό με πολλά μέλη. Αν δεν ισχύει, μπορούν απλά να με διαψεύσουν. Αν και φυσικά, αυτόι που θα με διαψεύσουν μπορεί να είναι κι αυτοί μία "μειοψηφία".....

Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω με το τελευταίο λεγόμενό μου; Αναφέρεστε σε μία "τραγική μειοψηφία" χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζετε τις απόψεις όλων αυτών που διαβάζουν ό,τι γράφεις εσύ κι εκείνοι. Φυσικά και σ' έχουν προσβάλει πολλές φορές, όμως δεν μπορείς να πεις ότι δεν ανταπέδωσες κι εσύ.

Και κάτι τελευταίο: όλους αυτούς που μπαίνουν και σχολιάζουν αρνητικά για σένα και τα γραπτά σου εγώ αρνούμαι να τους χαρακτηρίσω ανόητα, κακόβουλα, ιταμά άτομα ή οτιδήποτε άλλο.(ομολογώ ότι δεν μπήκα στην διαδικασία να συγκρατήσω τους όποιους χαρακτηρισμούς χρησιμοποιήθηκαν) Κι αυτό γιατί, εκτός του ότι τυχαίνει να έχω φιλικές σχέσεις με κάποια απ' αυτά τα άτομα(μόνο μέσω internet, δυστυχώς), απλά είναι άτομα που έχουν διαφορετικές απόψεις από εσένα, τις οποίες πιστεύω πως, όσο ανόητες ή αβάσιμες κι αν τις βρίσκεις, οφείλεις να τις σεβαστείς....

Το μόνο που θέλω είναι να μην χρειαστεί να ξανασχολιάσω σε αυτό το blog για ένα τέτοιου είδους θέμα(καμία απαξίωση για το blog αυτό, σε διαβεβαιώ). Ελπίζω ότι, σαν άνθρωπος που υποστηρίζει τις τέχνες(όπως λες), θα επανέλθετε στο σωστό περιεχόμενο ενός blog όπως του δικού σου και όχι σε κείμενα όπως αυτό, το οποίο, όπως καταλαβαίνω, είναι εμποτισμένο με μία έντονη νότα αδικαιολόγητου κομπασμού.

Και ένα τελευταίο ερώτημα και για τις δύο πλευρές: μόνο εγώ, αν και 16 ετών, ένιωσα ότι έπρεπε να γίνει αυτό που δεν έγινε τόσο καιρό, δηλαδή να θαφτεί επιτέλους το τσεκούρι του πολέμου;

Με κάθε εκτίμηση και ειλικρίνεια,

Βαγγέλης (απλά)
adreo (19.01.2009)
Αγαπητέ Βαγγέλη των 16 Μαίων,
είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ τις απόψεις σου τις οποίες όμως τις θεωρώ μεροληπτικές.
Υπολογίζω πολύ τους νέους ανθρώπους και ιδιαίτερα αυτούς που ευθαρσώς λένε την γνώμη τους και δείχνουν πως έχουν μέλλον στην ζωή.
Δεν καταλαβαίνω γιατί παρενέβης εδώ.Και άρχισες να "βαράς".
Εγώ δεν έχω κανένα τσεκούρι για κανέναν. Έχω τον λόγο και μόνο όταν ενοχλούμαι και μάλιστα υποτιμητικά και προσβλητικά, τον χρησιμοποιώ.
Στην περίπτωση αυτή δεν χαρίζομαι σε κανέναν.
Γιατί το να γράφει κάποιος και ιδιαίτερα να κάνει εκτιμήσεις οι οποίες είναι και προσωπικές για τον ίδιο, που δεν στέκουν, έχοντας απέναντί του κάποιον άνθρωπο, παράδειγμα σαν εμένα που δεν με ξέρουν φυσικά και είτε το θέλω , είτε όχι,γράφουν πολλά τα χαρτιά μου , όχι επειδή το επεδίωξα, απλά τα έφερε η ζωή, δεν είναι κομψό.
Παρέβλεψες αγαπητέ Βαγγέλη, που για την ηλικία σου γράφεις καλά, και πιστεύω και με ειλικρίνεια, τα γεγονότα που θίγω στο σημερινό post. Πήρες όπως είπες και διάβασες όλα πιθανόν τα γεγονότα που συνέβησαν με την αναγκαστική σου απουσία, και κατά την γνώμη μου συμπαρατάχτηκες με τους άδικους, λίγο βιαστικά.
Το γιατί εγώ το αποδίδω στον αυθορμητισμό σου και στην ηλικία σου, που φυσικά είναι πολύ πιο κοντά με την ηλικία των ολίγων -επιμένω σε αυτό -επικριτών μου.
Δεν ζύγισες καλά κατά την άποψή μου τα πράγματα. Είναι και δύσκολο να ξέρεις. Αν εσένα σε ευχαριστεί το καθεστώς που επικρατεί στο site, όπου 10 άτομα μονοπωλούν τα πάντα, ακόμα μαλώνουν και καποιους , κάποιες, αν δεν συστρατεύονται μαζί τους, εγώ δεν θα φέρω αντίρρηση. Είσαι ελεύθερος άνθρωπος Βαγγέλη, αλλά πρέπει να μην είσαι τόσο αυθόρμητος, γιατί ο αυθορμητισμός μας κάνει να κάνουμε λάθη.Γιατί ο αυθορμητισμός πάει πακέτο με την απερισκεψία. Όταν σκέπτεσαι δεν υπάρχει αυθορμητισμός.
Δεν θα επεκταθώ άλλο.
Σου εύχομαι καλή πρόδο, γιατί κατα τα φαινόμενα σου αξίζει, ελπίζοντας με τον καιρό να γίνεις σοφώτερος και να μπορέσεις να είσαι πιο σωστός.
Εν πάσει περιπτώσει, εγώ με το σημερινό μου post, δεν έχω σκοπό ούτε να κομπάσω όπως γράφεις, ούτε να το παίξω σπουδαίος. Δεν με οφελεί και σε τίποτα εξάλλου. Για όλους είμαι ένας άγνωστος.
Απλά θέλω να αποδείξω-το γράφω άλλωστε- πως δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα να γράφει για τον "καθένα γιατί δεν μπορεί να ξέρει ποιος είναι ο καθένας". Δεν συμφωνείς με αυτό;. Μπορώ να γράψω εγώ παράδειγμα για σένα οτιδήποτε, κακό, καλό , συκοφαντικό , υβριστικό, αφού δεν σε ξέρω, επειδή τόλμησες να γράψεις την γνώμη σου; Όχι βέβαια.
Ότι γράφω ως προς εμέ είναι η αλήθεια, με την οποία δεν ασχολήθηκες αγαπητέ μου Βαγγέλη, όχι υποθέτω υπολογισμένα, αλλά μάλον από διάθεση να πηγαίνεις υποστηρικτικά προς αυτούς που με τόσα που έχουν εκστομήσει, δεν θεώρησες πως έχουν παρεκτραπεί. Τέλος να μου επιτρέψεις να τους θεωρώ οικτρά μειοψηφία, γιατί κανένας άλλος χαρακτηρισμός δεν μπορεί να αποδώσει , κατά την γνώμη μου, την αλήθεια που εγώ σε όλη μου την ζωή, να μου το επιτρέψεις να το πω και αυτό, διακονώ.
Σε ευχαριστώ για την παρέμβασή σου.
adreo
Moonchild92 (19.01.2009)
Κατ'αρχάς να σε ευχαριστήσω για τα κομπλιμέντα σου, adreo, και πριν απαντήσω να προσθέσω κάποια σχόλια: αρχικά το ότι είμαι 16 Μαρτίων και όχι Μαϊων(αν και αυτό δεν παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο), και όσο για το αν γράφω καλά έχω να πω ότι ελπίζω να μην μπεις ποτέ στο blog μου. Θα εκπλαγείς δυσάρεστα.... :)

Ναι, είναι πολύ πιθανό να είμαι μεροληπτικός. Και τώρα που το σκέφτομαι, ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι όσα άτομα σε κατακρίνουν πιθανότατα είναι πλησιέστερα σε εμένα όσον αφορά την ηλικία απ' ότι σ' εσένα (αν και ισχύει και αυτό). Επειδή τα περισσότερα από τα άτομα αυτά είναι κοινωνικά!

Με αυτό δεν λέω πως εσύ είσαι αντικοινωνικός. Λέω όμως ότι δεν έχεις αφήσει τις χιλιάδες αυτές κόσμου που είναι εγγεγραμμένα σε αυτό το site να σε γνωρίσουν. Όχι τον adreo ή τον κ.Ανδρεόπουλο, αλλά τον Γιάννη. Αυτή δεν θα ήταν μία καλή κίνηση εκ μέρους σας; Μπορείς να συμμετέχεις περισσότερο στο φόρουμ. Χρησιμοποιώντας καθημερινό λόγο, όχι λογύδρια (χωρίς βέβαια να σημαίνει αυτό πως δεν χρειάζονται κιόλας). Δημιούργησε δικά σου topics, αν θεωρείς ότι η θεματολογία δεν σε καλύπτει. Να συμμετέχεις περισσότερο. Μην "κολλάς" στο blog. Να συντάξεις μία φιλική λίστα στο προφίλ σου ως μέλος. Υπάρχουν και οι συναντήσεις των μελών του ΜΗ, που τώρα τελευταία γίνονται πολύ συχνά. Αν δεν συμφωνείς με κάποια μέλη, βγες και αντιμετώπισέ τα! Πρόσωπο με πρόσωπο όμως, γνωρίζοντας ο καθένας το όνομα του άλλου.....

Αυτά όσον αφορά τα στερεότυπά(;) σου περί ανωνυμίας των μελών, τα οποία έχεις πολλές φορές μνημονεύσει, όπως και στην απάντησή σου.

Τώρα, όσον αφορά εμένα: είναι γεγονός ότι είμαι μικρός και κατειλημμένος από αυθορμητισμό (ελπίζω όχι θράσος). Αλλά δεν έχει πει ο σοφός λαός ότι "από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια"; Ελπίζω να είμαι εγώ αυτός που θα πει το σωστό σε αυτήν την περίπτωση. Και φυσικά και δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα.....

Σχετικά με το κείμενό σας: Λές πως δεν έχεις σκοπό να εκφράσεις κομπασμό ή οτιδήποτε άλλο αρνητικό
προς άλλους. Πώς χαρακτηρίζεις όμως τις πρώτες 15 σειρές του κειμένου σου; Ακόμα και δίκιο να έχεις, αν μη τι άλλο έχουν έναν προσβλητικό τόνο....

Και πάλι όσον αφορά τους άλλους: μην νομίζετε ότι δεν λαμβάνω υπόψη μου όσα έχουν πει εκείνοι. Είδα πολλά δικά τους σχόλια σχόλια στο blog σας κι όχι μόνο που με έκαναν να ντραπώ και να διστάσω πριν σχολιάσω το blog σας χθες(αν και δεν έχω προσέξει πουθενά αυτό που λέτε πως προσπαθούν εκείνοι να συστρατεύουν τις απόψεις). Απλά ήλπιζα ότι με μία παρέμβαση από έναν από τους "θεατές" της όλης ιστορίας, ένα "ουδέτερο"(αν μπορώ να αποκαλούμαι έτσι)πρόσωπο, θα μπορούσε επιτέλους να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την υπόθεση.

Απλώς, όπως δήλωσα και στο προηγούμενο σχόλιό μου, θα ήθελα να σταματήσετε(χρησιμοποιώ πληθυντικό απευθυνόμενος και στις δύο πλευρές) να ασχολείστε ο ένας με τα γραφόμενα του άλλου, όσο κι αν σας προκαλούν και να επιστρέψουν όλα σε έναν κανονικό ρυθμό, από τον οποίο έχουν ξεφύγει εδώ και κάτι μήνες...

Χαρά μου να μιλάω σε αυτό το επίπεδο μαζί σου.

Με εκτίμηση και ελπίδα για το καλύτερο,

Βαγγέλης

Υ.Γ.1: Ζητώ συγγνώμη για το πρώτο σχόλιό μου, όπου μπερδεύω συνεχώς β'ενικό και β' πληθυντικό. Μετά από τόσα σχόλια που διάβασα σ' αυτό το blog, μου έβγαινε μηχανικά ο πληθυντικός...

Υ.Γ.2: Και μια τελευταία δική μου πρόταση: το επόμενο ποστ σας θα μπορούσε να είναι ένα για συμφιλίωση, όπου θα καλέσετε όλα τα μέλη που σας δυσαρεστούν και θα συζητήσετε (εννοείται κόσμια) για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυτά από μένα.......

adreo (19.01.2009)
Μικρέ μου φίλε, δεν έχω καμιά πρόθεση να συνεχίσω την κουβέντα, γιατί δεν θα μας βγάλει πουθενά. Μην το περάσεις για αδυναμία. Σε ευχαριστώ για την τοποθέτησή σου.
γεια σου
uNick (21.01.2009)

Αποφάσισα να χαραμίσω 2 λεπτά από τον υπερπολύτιμο χρόνο μου, γιατί άρχισες πάλι τις προκλήσεις. Ωραία ησυχία είχαμε μερικές μέρες, και είπες να την χαλάσεις. ’σε λοιπόν για λίγο στην άκρη τον εαυτούλη σου και ρίξε μια ματιά στα εξής:

- Ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από εσένα. Όσο πιο νωρίς το καταλάβεις, τόσο το καλύτερο. Είναι κρίμα να γίνεσαι αστείος στα μάτια των αναγνωστών σου με γκρίνια και μιζέρια γιατί δεν σε σχολιάζουν ή με κάκιστες προκλήσεις για να σου αφήσουν κανένα λογάκι...

- Καλώς ή κακώς, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε καμία σχέση με εσένα. Είμαστε άνθρωποι που δουλεύουν, και επιπλέον έχουμε και άλλες ασχολίες. Δεν είμαστε αργόσχολοι ή αποτυχημένοι, ούτε ξύνουμε τα..... φρύδια μας όλη μέρα! Όπως λένε και οι Εγγλέζοι, GET A LIFE!!!

- Τα περί κυκλωμάτων που σου στέρησαν την αναγνώριση και τη δόξα, τα έχεις ξαναγράψει αλλά δεν πείθεις. Όπως λέει και ο λαός, "όσα δεν φτάνει η αλεπού...". Σταμάτα να γράφεις τέτοια πράγματα, καταντάς γραφικός.
-Sadahzinia- (21.01.2009)
Κάτι θα σου βρούμε να κάνεις μην αγχώνεσαι..
adreo (21.01.2009)
Unick, όσο πας γίνεσαι και πιο άθλιος. Προσπαθείς να παρουσιάσεις τον εαυτό σου πολυάσχολο,(τότε τι χάνεις ταλαίπωρε τον πολύτιμο χρόνο σου;)νομίζεις πως είσαι παντογνώστης και πολλά άλλα. Δεν έχω καμμιά όρεξη να ανοίξω μέτωπο με έναν άθλιο, που προσπαθεί μέσα από την αθλιότητά του να αναδείξει το τίποτα. Γιατί ένα τίποτα είσαι.
adreo

κυρία sadahzinia, δεν καταλαβαίνω που απευθύνεσαι και τι θέλεις να πεις. Κοίτα τα μαθηματάκια σου, ξεκοκάλιαζε τα λεφτουδάκια του μπαμπά σου και βάλε και τίποτα στην άκρη γιατί έρχονται δύσκολες μέρες.
adreo
uNick (22.01.2009)

Κρίμα να απαντάς σαν εξάχρονο... Περίμενα κάτι περισσότερο από τον τρισμέγιστο Ανδρεόπουλο. Δεν πειράζει ομως, μέχρι εκεί σου κόβει... ’ντε να παίξεις με τα άλλα παιδάκια στη αυλή τώρα.
adreo (22.01.2009)
ΧΑ, ΧΑ,
πως τα καταφέρνω βρε uNick και μένω εξάχρονο παιδάκι; Το έχεις για λίγο; Τι να κάνω με σένα βρε που μου έχεις ζαλίσει το... μυαλό.
Βρε συ, ξέρεις τι προβλέπω; Θα μείνεις γεροντοκόρος!
Είσαι πολύ δύσκολος χαρακτήρας. Αντε καλή καρδιά
adreo (ο εξάχρονος... Τρισμέγιστο με είπες;. Κόψε κάτι βρε uNick ΠΑΝΑΘΛΙΕ, ένα ανθρωπάκι μεσαίας νοημοσύνης είμαι)
Γεια σου
πιες και ένα ΕΝΟ τώρα για να με χωνέψεις, αν και δύσκολο. Αν αποτύχει το ΕΝΟ, κάτι άλλο θα βώ να σου δώσω.
Χα,χα,χα, χα, χα.
adreo

moufidis (22.01.2009)
"...που μου έχεις ζαλίσει το... _ _ _ _ ΄ "

συμπληρώστε τα κενά κατά το δοκούν :)
uNick (22.01.2009)

Από ανούσια σχόλια καλά τα πας... Επί της ουσίας όσων σου έγραψα (σε αυτό αλλά και σε άλλα posts) μπας και σου βρίσκεται τίποτα καλό? Ή απλά το ρίχνεις στην τρελή όταν δεν μπορείς να αντικρούσεις κάτι με εμπεριστατωμένο λόγο?

’σε τα γυναικουλίστικα και για μια φορά τίμα τα παντελόνια που (υποθέτω ότι) φοράς.
ekati (22.01.2009)
adreo καταντησες γραφικος..
φτου.. δεν τηρησα την υποσχεση να μην σε ξανασχολιασω αλλα θελω ν' αγιασω και δεν μπορω
Εκατη(κατα κοσμον Μαρια Παυλου)
"ανεξαρτητη μεμονωμενη",για να μη νομιζεις οτι ειμαι φιλη με τον "εχθρο", οκ?
adreo (22.01.2009)
κυρία Ekati, η κ. Παύλου,
δεν μπαίνετε στην σκέψη, να προβληματιστείτε για την συμπεριφορά του uNick; Ποιον έθιξα εγώ; ας πούμε κάποιον που εννόησα με το σχόλιό μου, ο οποίος δεν μπήκε στην διαδικασία να τα βάλει μαζί μου, είτε γιατί δεν θέλει, είτε γιατί κατάλαβε ότι είχε λάθος.
Εσείς γιατί μπαίνετε στην διαδικασία της κάκιστης συμπεριφοράς; ΔΥΟ γαϊδάροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα... σας πάει κουτί.
Στο καλό κυρά μου και με τις ευχές μου για καλύτερο μυαλό.
adreo

Unick, den katalabaino kai apo esena tιn akrati exthrotita soy. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ. ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ για την συμπεριφορά σου; Μοναχικός καβαλάρης έμεινες και βέβαια άθλιος υβριστής.
adreo

moufidis, όχι αγαπητέ μου φίλε, αυτό που έγραψα εννοούσα. Οι αρχές μου και η ηλικία μου δεν μου επιτρέπουν να βωμολοχώ. Οι τελείες αποδίδουν τον σκεπτικισμό μου.
adreo

uNick (23.01.2009)

Δηλαδή το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σχολιαστών σε κάθε δικό σου post σου λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα - αυτά που η απλή κοινή λογική υπαγορεύει - δεν σου λέει κάτι εσένα... Δεν σου λέει, για παράδειγμα, ότι είναι αδύνατον ο ένας να έχει δίκιο και ΟΛΟΙ οι άλλοι να είναι τρελοί...

Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις όμως - γιατί δεν σου κόβει για τόσο - είναι ότι εγώ δεν γράφω για να με συγχαρεί κάποιος. Σου γράφω αντρίκια τη γνώμη μου για εσένα και σαν παντελονάς την υπερασπίζομαι με επιχειρήματα.

Εσένα, που τόσο έντονα αποζητάς την αναγνώριση, ποιός σε συνεχάρει? Και γιατί να σε συγχαρεί άλλωστε? Μόνο πυροτεχνήματα πετάς, και όταν μετά δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, απλά κάνεις κωλοτούμπες στο λόγο σου και σαν μυξοπαρθένα κλαψουρίζεις ότι οι κακοί σε πειράζουν...

Όσο για το "Οι αρχές μου και η ηλικία μου δεν μου επιτρέπουν να βωμολοχώ" που έγραψες προς τον moufeo... όποιος θέλει ας ρίξει μια γρήγορη ματιά σε οποιοδήποτε από τα posts σου. Είναι πολλές οι "ατυχείς εκφράσεις" (κοινώς τα μπινελίκια που έχεις σούρει σε πολλούς από εδώ μέσα) και βαριέμαι να κάνω copy-paste όλη νύχτα.

adreo (23.01.2009)
uNick,
έχεις χάσει την ψυχραιμία σου. Δυστυχώς για σένα η οικτρά μειοψηφία, εκπροσωπείται μόνο από εσένα πλέον. Όπως βλέπεις σκόρπισε.
Πάντως είσαι πολύ αγενής άνθρωπος και το μίσος σου για μένα δεν μπορώ να το καταλάβω.

με τις υγείες σας, ταλαίπωρο παιδίον.

Υ.Γ. Θα έλεγα να μη με απασχολείς με τις ηλίθιες περιγραφές σου. Είσαι εκτός θέματος.
ADREO
uNick (23.01.2009)

Για ακόμα μια φορά αποφεύγεις να απαντήσεις επί της ουσίας σαν άντρας!

Είσαι πολύ "λίγος", δυστυχώς...
-Sadahzinia- (23.01.2009)
Που ξέρεις ρε γελοίε αν ξοδεύω τα λεφτά του μπαμπά μου? αντε γιατί πολλά μας τα πες.. το σχολιο μου ήταν η απάντηση στον τίτλο του ποστ σου.προφανώς είσαι αργόσχολος και όταν δεν ασχολούμαστε (και καλά) εμείς μαζί σου δεν ξέρεις τι να κάνεις...
adreo (23.01.2009)
Συγχαρητήρια! κυρία μου.
Οι φοιτητές τρώνε τα χρήματα του μπαμπά τους, έτσι λέγεται άμα κάποιος σπουδάζει με χρήματα που δεν κουράζεται να τα βγάλει, εκτός και αν είσαι εργαζόμενη και σπουδάζουσα οπότε δεν επιβαρύνεις τον πατέρα σου, που είναι λίγο δύσκολο την σήμερον ημέραν να γίνει.
Τέτοιες ηρωίδες δεν υπήρξαν παρά ελάχιστες και σε άλλες εποχές.
Το κατάλαβες ξεφτίλα; Γιατί λοιπόν βρίζεις μικρή και ανάγωγη κοπέλα;
Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό ανόητη πιτσιρίκα, με μυαλό όμως άθλιο.
Μην τα βάζεις με τον adreo. Δεν χαμπαριάζει από σούργελα σαν και σένα.
Ιδιαίτερα που δεν σε ενόχλησε.
Και ο adreo πληρώνει με το ίδιο νόμισμα.
Γιατί εσύ ήρθες στο blog μου. Δεν σε έψαξα εγώ.
Καλό πτυχίο κερά μου.
adreo
-Sadahzinia- (23.01.2009)
όχι μόνο σπουδάζω/δουλεύω και συντηρώ σπίτι αλλά το ίδιο κάνουν και οι περισσότεροι φίλοι μου επομένως δεν είμαι εξαίρεση. Κατάλαβες αρχιμ@@@@κα?
moufidis (24.01.2009)
αυτή τη φορά, απλά αντικαταστήστε τα "@" με γραμματάκια της αρεσκείας σας
:)
adreo (24.01.2009)
Ηρωίδα μου εσύ. Πόσο σε πάω.
Έχεις υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία. Που την εύχομαι. Όμως ένας άνθρωπος που είναι τόσο νευρικός, και στα δύσκολα βρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο, πρέπει να αλλάξει πολλά για να έχει επιτυχία στη ζωή. Λυπάμαι για την κατάντια σου. ΄Έτσι αποκαλείς τον πατέρα σου; Αν ναι συγχαρητήρια. Δεν σε τιμά η παρουσία σου εδώ. Ακόμα και οι φίλοι σου αν δουν τα όσα γράφεις αναίτια, θα σε φτύσουν. Να τους τα διαβάσεις.
ndreo.

adreo (24.01.2009)
κύριε moufidis,
πολυ καλά κάνεις με την χιουμοριστική διάθεση που έχεις.
Όμως δεν θα ήταν καλύτερα να λές και καμιά καλή συμβουλή σε αυτούς που παρεκτρέπονται.
Επειδή είναι άνθρωποι της ηλικίας σου κυρίως. Να δείξεις πως δεν συμφωνείς μαζί τους, εκτός αν συμφωνείς, οπότε παύω να γράφω..
Και όπως βλέπεις δεν φρενάρουν με τίποτα. Δυο-τρία καινούρια "φρούτα" είναι. ’ντε να σου τύχει στη ζωή σου τέτοια γυναίκα. Την έβαψες φίλε μου.
adreo
-Sadahzinia- (24.01.2009)
τον πατερα μου μην το ξαναπιάσεις στο στόμα σου για κανέναν λόγο γιατί θα σε βρω όπου και αν είσαι και θα σου κόψω τα πόδια.. και θα θελες πολυ να σου τύχει γυναίκα σαν και μενα κομπλεξάρα
adreo (24.01.2009)
Μη χονδραίνεις το θέμα.
Η θρασύτητα δεν ωφελεί ούτε σε τιμά. Η απειλή πως θα ψάξεις να με βρεις και θα μου κόψεις τα πόδια, ανάγεται στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και όπως θα ξέρεις το Κράτος μας ερευνά καταγγελίες για διάφορα εγκλήματα (το δικό σου λέγεται απειλή για την ακαιρεότητά μου και κατ' επέκταση την ζωή μου).
Αν και δεν πιστεύω πως έχεις τέτοιες επιθυμίες, δηλαδή να βάψεις τα χέρια σου με αίμα, ή να εγκληματίσεις, γιατί αυτό γράφεις δυστυχώς για σένα.
Δεν σε συμφαίρει να βγαίνεις εδώ και να απειλείς, ούτε να συνεχίζεις με νοήματα που δίνεις εσύ στα όσα γράφω για να διαιωνίζεις μια κατάσταση που δεν σε τιμά ως παιδί, ως φοιτήτρια και άνθρωπο.
Δεν ξέρεις αυτοί που σε διαβάζουν ότι μπορεί να είναι και άνθρωποι που ψάχνουν το διαδύκτιο για διάφορες παραβατικότητες;
Σταμάτα λοιπόν να το παίζεις νταής, γιατί δεν θέλω να προχωρήσω σε΄καταγγελίες στις αρχές για όσα λες και όσα απειλείς. Βέβαια επι του παρόντος γνωρίζοντας πως είσαι παιδί κάνω υπομονή. Όμως η υπομονή μου έχει τα όριά της και πριν απαντήσεις όπως εσύ ξέρεις ας σκεφθείς σοβαρά τι θα γράψεις.
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ σου λέω πως δεν έχω καμιά όρεξη για τέτοιες ιστορίες.
Λυπάμαι πολύ για τους τρόπους σου.
adreo
mprizas (25.01.2009)
Η γελοιότητα έχει και τα όριά της Ανδρεόπουλε. ’ει μαζέψου πια, κάθεσαι στην ηλικία σου κι απειλείς. Δε ντρέπεσαι λιγάκι
sillia (25.01.2009)
Οφείλω να ομολογήσω φίλε μου ότι έχετε τον τρόπο να συσπειρώνεται δυνάμεις.Να είστε καλά ..
Την καλημέρα μου κύριε adreo
mprizas (25.01.2009)
σε μένα πήγαινε αυτό?
adreo (25.01.2009)
MPRΙZA,
ΚΡΊΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΉ ΝΑ ΚΡΊΝΕΙς ΠΩΣ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΊΝΑΙ Η ΚΥΡΊΑ ΦΟΙΤΉΤΡΙΑ, Η ΟΠΟΊΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ( ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙς ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ;
ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. Και το σπουδαίο είναι ότι σε διαβάζουν πολλοί, μόνο που σιγούν και δεν τολμούν να τα βάλουν μαζί σου. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.
adreo
sillia (25.01.2009)
Και βέβαια οχι mprizas..στην τακτική του συγκεκριμένου bloger.EKEI υποκλίνομαι:PP βλέποντας το πλήθος των σχολίων.
-Sadahzinia- (25.01.2009)
το κακό είναι ότι το δικαστήριο εσένα θα σε απαλλάξει λόγω ψυχολογικών προβλημάτων (α και τώρα μπορείς να μου κάνεις μήνυση και για εξύβριση..και μην ανησυχείς έχω μπαμπά δικηγόρο θα του πω να σε αναλάβει)

Σαν πολύ δεν ασχοληθήκαμε με την πάρτη του?
adreo (25.01.2009)
Αν έχεις πατέρα δικηγόρο να του διαβάσεις όσα έχεις γράψει και έχω γράψει. Πιστεύω πως η συμβουλή του θα είναι να έχεις ευγένεια και να μην απειλείς και βρίζεις. Όσον αφορά τα ψυχολογικά προβλήματα εσύ τα έχεις για να επιμένεις με τόση θρασύτητα σε όσα εκστόμησες. ’λλη μια φορά λυπάμαι για παρτη σου και δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με υποκείμενα ( που εξακολουθείτε να είστε ελάχιστα που σημαίνει πως σας λυπούνται οι χιλιάδες μέλη του HM, και δεν δέχονται τις συμπεριφορές σας.
ΤΕΛΟΣ κερά μου... Και μάλιστα οριστικό.
adreo

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΕπίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links