ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
18 Δεκεμβρίου 2023, 10:38
O ROZ HLIOS ( Ο ΡΟΖ ΗΛΙΟΣ)


Φίλοι, φίλες, δεν μπορώ να μην γράψω δυο λόγια για το βιβλίο μου, που κάνει διεθνή εκδοτική επιτυχία, αφού έχει εκδοθεί από την τεράστια Αμερικάνικη Εταιρεία, την amazon.com. Είναι μια εντελώς ανέλπιστη τύχη το μυθιστόρημά μου να κάνει αυτή την πορεία. Σκέφθηκα να σας γρψω αυτή την είδηση γιατί ξέρω πως πολλοί, πολλές, φίλοι ,  φίλες θέλουν να μαθαίνουν για μένα. Τώρα πως το ξέρω αυτό; Απλά όταν γράφω κάτι με διαβάζετε και βέβαια διαβάζετε και τις παλιές δημοσιεύσεις μου. Μάλιστα σκέφτομαι να συγκεντρώσω όλες αυτές και με ιστορική προταιρεότητα να τα κάνω βιβλία διαδυκτιακά, αφού δεν χρειάζεται να δώσω ούτε ένα ευρώ για να τα δημοσιεύσω. Επ' ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω, κάποιους, κάποιες από τα 210000  μέλη του musicheaven.gr, που ενδεχομένως έχουν προμηθευτεί το βιβλίο μου.

https://www.amazon.com/Hlios-Greek.../dp/1723571385/?fbclid=IwAR06WB7WJnEph6B7tgRtvRey1u4vasNkbri6143nYVDqxUkzx8h7jCz7HJ4

5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Orfeus (18.12.2023)
Να δω, τι θα τα κάνεις τα λεφτά... :-)))
jorge (18.12.2023)
Ένας ξένος πως θα διαβάσει άραγε το "HLIOS"; Χλίος; Ο Ροζ Χλίος;
Orfeus (18.12.2023)
"Ένας ξένος πως θα διαβάσει άραγε το "HLIOS"; Χλίος; Ο Ροζ Χλίος;"

"Χλίος" θα το διαβάσει και θα απορήσει με το δίκιο του, γιατί η λέξη "Χλίος" δεν σημαίνει τίποτα γι αυτόν.
Το έχω πει αυτό στον κ. Ανδρεόπουλο, όπως του έχω πει και για ένα βιβλίο της γυναίκας του -που βοήθησα να το ανεβάσει στο διαδίκτυο- και το τιτλοφορεί "IKONONOTES", ότι για τον ξένο δεν είναι σημαίνουσα αυτή η λέξη (όπως και το "HLIOS" βέβαια), και για τον Έλληνα είναι γκρήκλις, άρα ...άκυρο το βιβλίο. Ο τίτλος δηλαδή, αλλά ο τίτλος, πρέπει να παίζει τον ρόλο του "κράχτη". Έτσι δεν είναι; Άρα... άνθρακες ο θησαυρός!
adreo (18.12.2023)
Αγαπητοί μου, Jorge και Orfeus, φυσικά και το γνωρίζω το θέμα και επίτηδες το έγραψα έτσι. Δεν νομίζω πως θα με διαβάσει ξένος που δεν έχει έστω και γνώσεις τησ Ελληνικής γλώσσας.Η amazon.com δεν θα το κυκλοφορούσε με κανονικά ΄Ελληνικά στον τίτλο. Παρ' όλα αυτά το βιβλίο πουλάει. Εκεί που αν το έβγαζα στην Ελλάδα θα μου τρώγανε λεφτά, δεν πλήρωσα για να κυκλοφορήσει και βέβαια πάιρνω και χρήματα. Βρείτε μου κάποιον να το μετφράσει στα αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και θα γίνει μαζί μου πλούσιος και διάσημος ως μεταφραστής. Άθλος η έκδοση του βιβλίου φίλοι μου. Σας ευχαριστώ που "ταρακουνηθήκατε" με τον τίτλο. Έλληνες, Ελληνίδες το παίρνουν και καταλαβαίνουν.
Orfeus (19.12.2023)
Για να μη χρησιμοποιήσεις, όμως, τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ γκρήκλις, μπορούσες αγαπητέ μου Ιωάννη, να κάνεις:
1. αυτό: Pink Sun (Greek Edition), ή
2. αυτό: Ροζ Ήλιος (Greek Edition),
όπως έκανα εγώ και κυκλοφόρησε μια χαρά από την Amazon.
Δες εδώ: https://tinyurl.com/432cvc7b

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΕπίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links