ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
01 Απριλίου 2013, 12:26
ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟY SITE; Τι λένε;


( Ελπίζω κύριοι υπεύθυνοι του site,  πως δεν θα με διαγράψετε, αν και δεν με πολυαπασχολεί το θέμα) Ότι γράφω δεν είναι από ματαιοδοξία. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥΑΡΕΣΕΙΝΑΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. Δεν είναι αυτό αναφέρετο δικαίωμα;

 Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, όταν πριν 5 χρόνια έκανα αυτό το blog, με την ευκαιρία και πάλι ευχαριστώ το  Musicheaven  για την γαλαντομία του αυτή. ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, όχι ότι θα εξαρτώμαι από κομπλεξικούς εν πολλοίς αγράμματους κριτές.

Ούτε βέβαια κατευθυνόμενους ή και διατεταγμένους.

Είχα μερικούς πολέμιους, που όμως έχουν εξαφανιστεί, που μου έλεγαν μάλιστα πως δεν θα αντέξω στο πρέσινγκ  τους και θα φύγω, αλλά εγώ εδώ είμαι, αφού μου το επιτρέπει πρώτα ο ΘΕΟΣ, πολέμιοι που πολλές φορές προσβλητικά, άδικα μου έκαναν επίθεση για τις αμετακίνητες θέσεις μου ή απόψεις μου, γύρω από τα θέματα που καταπιάστηκα.

Ο Adreo, είναι για μερικούς εδώ και πιθανόν και για την ιδιοκτησία, που μάλλον εν ονόματι της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου και τον ιδεών που είναι συνταγματικές επιταγές με αφήνει ελεύθερα να γράφω, είναι η αλήθεια, να λέω τις απόψεις μου, που και αυτή (η ιδιοκτησία) στην περίπτωσή μου δεν φέρθηκε σωστά, σε πολλές περιπτώσεις, είμαι λοιπόν το κόκκινο πανί.  Αλλά τι να κάνουν; Με ανέχονται.

Πάλι καλά που δεν με διέγραψαν γιατί υπήρξε και αυτή η απειλή, που ίσως το κάνουν μετά από αυτό το άρθρο. Μα θα πείτε γιατί  adreo αναφέρεσαι στο παρελθόν, αφού τόσα χρόνια γράφεις ελεύθερα εδώ τις απόψεις σου; Για το ότι γράφω ελεύθερα, οφείλω να τους ευχαριστώ. Μου παραχωρούν στην ουσία ένα δικό μου χώρο. Είναι δυνατόν να είμαι αγνώμων;

ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ λοιπόν που άρχισα από το παρελθόν και ξέροντας πως με έχουν σε καραντίνα από τότε μέχρι και αυτή την ώρα, ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ «ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΗΛΗ», όπως λέγεται η στήλη του site  που στην ουσία σπρώχνει τα μέλη προς τα εκεί, ακόμα και εμένα, που συνήθως φεύγω απογοητευμένος, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, αλλά από ότι καταλαβαίνω, δεν κάνουν και κάτι το ουσιαστικό. Τα δημοφιλή πρέπει να βγαίνουν από διαδικασίες δίκαιες και ασφαλείς. Βάσει του πόσοι διαβάζουν κάποιο άρθρο. Και ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι αυτός που δείχνει στον Μπλόγγερ τι  επισκέψεις έχει, να γίνει φανερός, μπαίνοντας στην αρχή του κάθε  blog.

Όχι επειδή τα βάζουν κάποιοι να θεωρούνται πως τάχατες είναι τα πιο δημοφιλή.. Και ποιοι είναι αυτοί; Το παίζουν σπουδαίοι κριτές;  Έξω λοιπόν, από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, τα θέματα είναι κάτω του μετρίου. Μπορεί και εγώ να γράφω έτσι, μέτρια εννοώ, αλλά η επισκεψημότητα του blog μου, μου δίνει το δικαίωμα να σκέπτομαι πως αυτά που γράφω, καλώς , κακώς διαβάζονται.. ΔΕΙΤΕ λοιπόν.

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2862,

επισκέψεις ή χτυπήματα όπως κάποτε μου είπε κάποιος αόρατος υπεύθυνος του  site,

ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2640, και

ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 3582…

Πιθανόν τα πιο δημοφιλή, ή και άλλα να έχουν τεράστια νούμερα επισκεψημότητας

Αλλά το ξέρουν  αυτό  τα 135000 μέλη του site; 

Αν η διεύθυνση του site θέλει να εφαρμόσει δίκαια διαχείριση, δεν έχει παρά να τοποθετήσει τον ίδιο μετρητή επισκεψημότητας σε όλα τα blogs και μάλιστα υποχρεωτικά,  ώστε κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του, μη εξαιρουμένου και εμού του ιδίου. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΟΙ  ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ το κατά τα άλλα σπουδαίο site  σας. ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ υπόψιν ότι το κάθε μέλος εδώ φέρνει συνολικά επισκεψημότητα, που μεταφράζεται σε έσοδα από τις διαφημίσεις.   

ΚΑΙ ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ… σας ζήτησα με  mail μου να μου επιτρέψετε να βάζω διαφημίσεις στο  blog μου, αλλά ακόμα περιμένω την απάντηση. Βγάλετε κύριοι μια φόρμα, αν θέλετε να έχει ζωή, άρα και έσοδα το site, από την οποία να κερδίζετε και εσείς κάποιο ποσοστό, αλλά και τα μέλη επίσης.

Στις χαλεπές και δύσκολες εποχές που ζούμε, όταν το Google εφαρμόζει ένα τέτοιο σύστημα, δεν βλέπω τον λόγο να μην γίνει και εδώ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ κύριοι, ο  adreo  πολλά χρόνια ήταν πετυχημένος επιχειρηματίας και ότι λέει το ξέρει καλά. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΩ, που τα θεωρώ πολύ σημαντικά. Και μην πείτε από μισαλλοδοξία και μόνο, που την έχω γευθεί πολλές φορές εδώ, αφού τα προτείνει ο adreo, δεν θα τα κάνουμε.

Η φαντασία η δική σας κύριοι, δεν φτάνει, γιατί υπάρχουν πολλά μέλη που μπορούν να έχουν ιδέες πολύ καλύτερες από εσάς, που μόνο στην πράξη φαίνονται αν είναι σημαντικές.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. Ένα τόσο μεγάλο site, γιατί δεν μπαίνει και στον τομέα των πωλήσεων; Δεν χρειάζεται ούτε ένα ευρώ για να ξεκινήσει.  Από ότι βλέπετε κύριοι εγώ σκέπτομαι και την βιοσιμότητα  του site γι΄ αυτό σας  εκθέτω και κάποιες ιδέες. Πάντως όχι για να σας καλοπιάσω.  Θέλω να υπάρχει το site,  και ξέρω πολύ καλά πως χρειάζεται έσοδα. Αλλιώς θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγατα.

Με την δύναμη που έχει και σχετική οργάνωση, θα επιτύχει σίγουρα αυτή η ΙΔΕΑ. Αυτά τα ολίγα.

Υ.Γ Επεξεργάζομαι όλα μου τα άρθρα εδώ και όχι μόνο  και το επόμενο χρονικό διάστημα θα τα βάλω εδώ. Θα δείτε πολλά, που θα σας εκπλήξουν. ΑΥΤΑ ΟΛΑ χωρίς ίχνος εγωισμού, απλά είναι εκτός των άλλων, κάποια από αυτά και επίκαιρα. Και είναι καλύτερα να τα έχετε μαζεμένα , αν σας ενδιαφέρει βέβαια, παρά να επιλέγετε κάτι στην τύχη.

Πάντως περιμένω  όσοι διαβάσετε τα γραφόμενά μου σήμερα,  να πείτε την  γνώμη σας. Θα  είναι  πολύ χρήσιμο  πιστεύω.

32 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

renabill (02.04.2013)
Αγαπητό μέλος του ΜΗ δεν έχω παρακολουθήσει την κόντρα με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας και δεν ξέρω αν σε έχουν περιορίσει, μπλοκάρει ή σαμποτάρει με κάποιο τρόπο στον τρόπο έκφρασής σου. Είναι δικαίωμά σου να μη σου αρέσει η στήλη "δημοφιλέστερα" όπως κι εμένα δε μου αρέσει.Το δημοφιλέστερα αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη δημοσίευση ξεχωριστά πόσα πατήματα είχε και όχι στο μπλόκ στο σύνολο. Ακόμα κι έτσι όμως η δημοτικότητά σου ας πουμε ότι αυξάνεται αν γράφεις κάποια κείμενα συχνά γιατί αυξάνονται τα πατήματα στο μπλόκ σου μηνιαία. Αυτό τον αριθμό λογικά δεν τον ορίζει κανείς γίνεται αυτόματα από τον υπολογιστή που μετράει πόσα κλικαρίσματα έχει καθε ιστοχώρος. 
Ο δικός μου για παράδειγμα με κείμενα μέτρια  θα έλεγα στην πλειοψηφία τους έχει πάνω από 7000 το τελευταίο τρίμηνο επειδή γράφω συχνά και παρ'όλα αυτά σπάνια κάποια συγκεκριμένη δημοσιευση μπαίνει στις δημοφιλείς ή έχει πολλά σχόλια.Φαντάζομαι οι άλλοι έχουν πολύ περισσότερα κλικαρίσματα κι αυτό δεν χρειάζεται να μας απασχολεί φίλε μου τόσο πολύ!Δεν έχει να κάνει με προσωπική κόντρα ή κάτι άλλο απλά υπάρχουν άλλα μπλοκ που έχουν περισσότερες επισκέψεις.Και είναι σεβαστό ο καθένας να επισκεπτεται ότι θέλει να δει.
Όσο για τις προτάσεις σου για περισσότερες διαφημίσεις εγώ τις βρίσκω ενδιαφέρουσες μεν αλλά ίσως θα έπρεπε να υπάρχει ένα όριο διαφημίσεων ή ένα πρώτυπο διαφημίσεων που θα έχει να κάνει με μουσική! Αυτό που με τράβηξε στο σάιτ όταν πρωτοέγινα μέλος ήταν η απουσία διαφημίσεων, η επικοινωνία με άλλα μέλη και το ότι μπορούσα να ενημερώνομαι για μουσικά θέματα χωρίς να με τρελαίνουν με άσχετα μηνύματα όπως άλλα σάιτ ή φόρουμ!

adreo (02.04.2013)
Ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ και την διατύπωση των απόψεών σας. Ναι είμαι σε καραντίνα, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που έγραψα το άρθρο.
Απλά δεν θέλω να νομίζουν οι διάφοροι ανευθυνοϋπεύθυνοι εδώ μέσα πως τρώω κουτόχορτο. Πρέπει να υπάρχουν ίσοι όροι.  Ο καθένας καταλαβαίνει πως πλην εξεραίσεων τινών, ότι δεν μπορεί να είναι δημοφιλή, αυτά που βάζουν εκεί. Πολλά άλλα από αυτά που διαβάζω είναι πολύ καλύτερα. Αλλά τα έχουν στα αζήτητα. Είπατε ότι είχατε τον Μάρτιο 7000 επισκέψεις. Εγώ το πιστεύω.. Αλλά αν το έβλεπα στο blog   σου, στον μετρητή, δεν θα ήσουν πιο αξιόπιστη; Δεν θέλουν την πρότασή μου για να κάνουν ότι θέλουν..Δεν θέλω να επεκταθώ. Υπάρχουν μετρητές που γράφουν την αλήθεια. Αυτή την αλήθεια ζητώ. Όχι και πως θα σκάσω αν δεν την μάθω. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ. Ζητώ τίποτα το  σπουδαίο;  Αν θέλουν να είναι σωστοί θα πρέπει να το  κάνουν.  Για τα υπόλοιπα, επειδή ξέρω πως τα έξοδα είναι   μεγάλα θεωρώ πως πρέπει να κάνουν κάτι, πριν είναι αργά. Εγώ μια γνώμη εξέφρασα.Και να ξέρεις πως έχει νόημα. Τίποτα δεν ζει χωρίς έσοδα.
jorge (02.04.2013)
Για τα δημοφιλέστερα δεν μετράνε οι εμφανίσεις. Μετρούν μόνο τα θετικά "χεράκια" που έχει κάποιο post. Το κείμενό μας λοιπόν εμφανίζεται στα δημοφιλέστερα αν αρέσει.
Με εκτίμηση,ένας ανευθυνοϋπεύθυνος
EVAGGELIASAKELLARIOU (02.04.2013)
Kαλησπέρα, κύριε Ανδρεόπουλε. Μετά από μια μικρή περιήγηση στο plofile, στα άρθρα και τα σχόλια σας, οφείλω να γράψω ορισμένες διαπιστώσεις. Δεν θα κρίνω τις μουσικές γνώσεις σας, οι οποίες καταφανώς είναι τεράστιες, σε σύγκριση με τις ελλιπείς δικές μου γνώσεις μουσικής.  Όμως ο τρόπος που προωθείτε τον εαυτό σας δεν είναι ο πρέπων, κατά τη γνώμη μου. Και όσον αφορά τη προβολή του εαυτού σας στο μουσικό στερέωμα είναι θεμιτή, το να γράφετε στο profile σας ότι οι ασχολίες και τα ενδιαφέροντα σας είναι, μεταξύ άλλων, το γράψιμο βιβλίων και μελετημάτων κατόπιν παραγγελίας, ήτοι πτυχιακών εργασιών, διόρθωση κειμένων, δεν δείχνουν ικανό δάσκαλο και παιδαγωγό. Αντίθετα, θα έπρεπε να έχετε αποσιωπήσει αυτό το κομμάτι και με τη ταπεινότητα ενός σοφού ανθρώπου έπρεπε να καθοδηγείτε τους νέους φοιτητές, σπουδαστές και μαθητές να διαβάζουν και να τους δίνετε κατευθύνσεις για να αναζητούν τις πηγές της γνώσης και να γράφουν οι ίδιοι τις εργασίες τους, όπως σας δίδαξαν οι φωτισμένοι καθηγητές σας. Τέλος, η γνώμη μου τα blog και των άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι αρνητική, δεδομένου ότι έχω την πεποίθηση ότι οι ατομικές απόψεις του καθενός, πρέπει να εκφράζονται με τη δέουσα σοβαρότητα σε ένα δημόσιο βήμα ή σε μια οργανωμένη κοινότητα. Αυτά είχα προς το παρόν να σας υποδείξω. Με εκτίμηση, Ε.Σ.
adreo (03.04.2013)
κ. Jorge ή καλύτερα κ.  ανευθυνοϋπεύθυνε όπως υπογράφετε, δεν  πείθετε κανένα με την τηλεγραφική σας απάντηση.
Σας ενοχλεί αυτά τα χεράκια να  είναι  φανερά; Ενθυμούμενος την μεταχείριση  που είχα
με τις ευλογίες σας, από  μέρους κάποιων  εδώ, να μου επιτρέψετε, να έχω  τις  απόψεις μου. Δεν έχω καμιά διάθεση να  αρχίσετε και  να συμμετάσχω στα                                                                                                 
παλιά. Είπα  τι ζητώ.   Αν δεν  το κάνετε  δεν  θα  σκάσω κιόλας.
adreo (03.04.2013)
Δεσποινίς  Ευαγγελία, δεν μπορώ να σας πω κυρία, αφού είστε 7 ετων... δηλαδή εσείς σταθήκατε στο ότι βοήθησα κάποια προβληματικά παιδιά ως  προς την γλώσσα κυρίως, και παραβλέπετε  τον αγώνα μου  εδώ  για χίλια δυο θέματα; Λυπάμαι  αλλά είστε μικροπρεπής.Τι κέρδος έχω να προωθώ  τον εαυτό μου,  όπως  λέτε;  Να μου το  πείτε εσείς  που έχετε  την  ικανότητα να  βγάζετε συμπεράσματα  για το άτομό μου  εκ  του  μακρόθεν  και με μαντικές διαδικασίες.
Δεν θέλω να ανοίξω μέτωπο  μαζί  σας, ούτε και με οποιονδήποτε άλλον.  Αν θέλετε  να κρίνετε ότι γράφω  εδώ,  ευχαρίστως  δέχομαι... Τώρα   τα  άλλα είναι μικρότητες  ή εσκεμμένες ενέργειες και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω  το γιατί .  Και μη με  με  βάζετε να απαντώ για σαχλές συμπεριφορές. Εγώ δεν γράφωγια σας. Γράφω για μένα και για όσους συμπάσχουν μαζί μου.
Όμως  να μου  επιτρέψετε  να σας  πω κάτι. Σβήστε από το προφίλ  σας  το 7  ετών.  Εμένα τουλάχιστον, μου δίνετε την αιτία, να μην σας θεωρώ       
σοβαρό  άνθρωπο...  και λυπάμαι γι΄αυτό.
Επίσης μην συνεχίσετε με παραπέρα προκλήσεις.  
EVAGGELIASAKELLARIOU (03.04.2013)
Δεν είμαι ούτε δεσποινίς ούτε κυρία. Έχω όνομα και επώνυμο, τα οποία και τιμώ με τον δικό μου τρόπο. Λυπάμαι που και εσείς βγάζετε συμπεράσματα εκ του μακρόθεν για το άτομο μου. Σε αυτό μοιάζουμε, δεν νομίζετε; Δεν ζητώ τίποτε άλλο από εσάς, γιατί ήδη δείξατε τη σοβαρότητα σας. Ευχαριστώ για την απάντηση και καλό σας βράδυ.
adreo (04.04.2013)
αξιότιμη δεσποινίς  των 7 ετών,
εγώ έτσι θα σας αποκαλώ όσο εσείς αυτό θα γράφετε στο προφίλ σας, δεν έθιξα την αξιοπρέπειά σας, παρά την ενέργειά σας να με υποτιμήσατε με εντελώς ανέντιμο τρόπο. Εγώ μίλησα εδώ για τον άδικο τρόπο που εκτίθενται τα υποτιθέμενα δημοφιλή. Άποψή μου είναι αυτή. Αν  έχετε  θιχθεί, δεν  φταίω  εγώ, στην πραγματικότητα μεγάλος  άνθρωπος  είστε  και δεν πιστεύω πως δεν σκέπτεστε όταν γράφετε, σε έναν άγνωστό σας, που τα 4/6 της ζωής του, τα αφιέρωσε στην μουσική εκμάθηση αλλά και στην παιδαγωγική βελτίωση  των μαθητών  του.  Λυπάμαι για τον λάθος τρόπο που διαλέξατε για να με μειώσετε. Έχετε κριτική για ότι γράφω; Κάνετετέ την ελεύθερα, όπως εσείς νομίζετε. Τα υπόλοιπα δεν πρέπει να σας αφορούν, την στιγμή μάλιστα που τίποτα δεν γνωρίζετε για μένα.
Καλημέρα  σας
Δεν θα σας απαντήσω σε άλλη συνέχεια της διαμάχης που ανοίξατε, εκτός αν πάλι με θίξετε.  Πάντως σημειώστε, δεν είμαι εύκολος αντίπαλος.
 
jorge (04.04.2013)
Τα χεράκια είναι φανερά και βρίσκονται κάτω από το κείμενό σας. Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα, το τρέχον κείμενο έχει μηδέν χεράκια, όπως σχεδόν όλα τα προηγούμενα που έχετε γράψει. Επομένως δεν εμφανίζονται στα δημοφιλέστερα.
ORFEASMIRSINIS (04.04.2013)
Βρέ, ζόρια που τραβάει ο κόσμος! ...  :-)
adreo (05.04.2013)
το σύστημα κ.  jorge  είναι  ευάλωτο και τα 1-2  έστω και  10,  χεράκια όπως τα λές, νομίζω  πως  δεν λένε την  αλήθεια. Άλλο κάθε μέρα να σε διαβάζουν 150, 200, 300, άτομα και άλλο 3-4 , 10, 20, 50, που   σου γράφουν κάτι στα... χεράκια..
Μορφωμένος είσαι, έξυπνος  είσαι, καταλαβαίνεις.. Δικό σου είναι  το  site..  κάνε ότι θες... όμως εγώ έχω γράψει  και  άλλα  που δείχνουν  πως εγώ  ενδιαφέρομαι  για  το  site  σας. Δεν μου απαντήσατε.. Και αυτό  δικό σας πρόβλημα είναι..Μόνο να ξέρεις  πως ότι εγώ λέω σήμερα,  αύριο  έρχεται.  Άσε τα μέλη  να φέρουν διαφημίσεις  .  Το google   κατι περσσότερο ξέρει..
Αυτά χωρίς ζόρια, όπως γράφει παρακάτω,  ο ORFEASMIRSINIS. και δεν έχω κάτι  μαζί  σου  κ. jorge, απεναντίας, είμαι θαυμαστής του έργου  σας εδώ, ανεξάρτητα  από ανθρώπινες  αντιπαλότητες.  135000 μέλη είναι άθλος!  Δεν κάνεις ένα κόμμα;
adreo (05.04.2013)
κ.  ORFEASMIRSINIS άλλα είναι τα ζόρια φίλε μου.. Η κλίκα που μας κυβερνάει τα 5 τελευταία χρόνια. Όχι πως οι προηγούμενοι είναι άμοιροι ευθυνών, αλλά δεν μας πούλησαν σαν γουρουνόπουλα στο σακί.
Έχεις δουλίτσα φίλε μου; είσαι βασιλιάς.. Και χαίρομαι γι' αυτό, αν συμβαίνει.  Εγώ έχω μια συνταξούλα που βλέπω  σύντομα να μην την έχω.
Από τώρα σκέφτομαι που θα μαζέψω και τους άλλους  συνταξιούχους  για να κλαίμε  όλοι  μαζί  την κακιά μας μοίρα,   όχι μόνο  την δική μας,  αλλά και του υπόλοιπου Λαού, που περνάει  μεγάλα  Ζόρια.
Είμαι πραγατικά   ζορισμένος φίλε. Ξέρεις τι λέει ένα παλιό τραγούδι;  "Κάθε  λιμάνι και καϋμός."  Τα λέει όλα φίλε μου.. αυτός ο στίχος.
γεια σου.
adreo (05.04.2013)
κ. jorge
επανέρχοαι, γιατί είμαι πεισματάρης άνθρωπος. Ξεκαθαρίζω  πως δεν κερδίζω κάτι.. να συνεχίζω αυτό που ξεκίνησα..που μπορεί κάποιοι να βιαστούν να με πολυβοήσουν.
Είδα σήμερα  τα χεράκια στα δημοφιλή.. 1= 5 χεράκια,2=2 χεράκια, 3=0, 4=0, 5=1, 6=0,7=4, 8=3, 9=2,   10=3,   Δεν  καταλαβαίνω βέβαια την σειρά... και   κατά δεύτερο λόγο  πολύ  φτώχεια. Διασώζεται ο  Μπρίζας, άσχετα αν έχει  2 χεράκια, το  ένα  δικό μου,  που είναι εκκπληκτικός  και από ότι βλέπετε  το λέω... 
captainmorgan- (05.04.2013)
Εγω ξέρω ότι αν κάπου δεν μου αρέσει ή με αδικούν φέυγω και και δεν ασχολούμαι πια μαζί τους,έτσι απλά.Το διαδύκτιο είναι άπειρο,σίγουρα θα βρεί κάποιος πολλά μέρη στα οποία θα μπορεί να εκφράζεται χωρίς να περιορίζεται.
noizreduction (05.04.2013)
Ειλικρινα, το γεγονος πως δημιουργηθηκε ολοκληρο θεμα σε blog για το ποιος ειναι στα δημοφιλη και πως μπαινει εκει, ειναι πραγματικα αποδειξη γιατι αυτος ο λαος δεν θα παει ποτε μπροστα.Δασκαλε που διδασκες... λεει μια παροιμια.

Προφανως, εαν καποιος αγαπαει αυτα που γραφεις, θα κατσει να τα διαβασει. Δεν χρειαζεται ουτε δημοφιλη, ουτε ενημερωση για αλλα blogs. Απλη λογικη θελει! Οτιδηποτε αλλο αποτελει πλεονεξια και ματαιοδοξια!

Σκεψου παρα πολυ απλα πως αυτο το site συντηρειται απο αλλον, οποτε εισαι ο φιλοξενουμενος του. Αν μη τι αλλο, οπως θα σεβοσουν ενα πραγματικο σπιτι στο οποιο εισαι φιλοξενουμενος, ετσι πρεπει να σεβαστεις κι ενα διαδικτυακο τοπο!

Αλλιως, υπαρχουν πολλα blogspots τα οποια μπορεις να εγγραφεις και να κανεις τη δικη σου σελιδα. Μονο που εκει θα πρεπει να εισαι αντιμετωπος με το χαος του διαδικτυου, σε αντιθεση με εδω που εχεις 10-20-100 ατομα τα οποια σε διαβαζουν σιγουρα...Δικη σου επιλογη!
mary_omikron (05.04.2013)
Συγκλονιστική περίπτωση συνομωσίας, απορώ που δεν το βλέπετε!!!
Adreo προχώρα... ξεσκέπασέ τα όλα !!!!!
sven (05.04.2013)
Αγαπητέ, Γιάννη,

κάνε κάτι πολύ απλό που το κάνουν και άλλοι -για αυτόν ή για άλλους λόγους- και θα δεις αυτόματα το ποστ σου στην πρώτη θέση με τα τόσα σχόλια που έχει.

Βάλε, λοιπόν, ένα "like", πάτα δηλαδή το πράσινο χεράκι στο κάθε σχόλιό σου, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό πως σου αρέσει...!!!

Το ασανσέρ της δημοφιλίας θα σε ανεβάσει σε χρόνο DT στην...ταράτσα...:)))

Καλό ΣΚ:)))
adreo (05.04.2013)
απαντώ σε όλους σας συνοπτικά.
captainmorgan
δεν είναι απάντηση αυτή. Αν θέλω να φύγω, δεν θα σε   ρωτήσω.
 noizreduction   Εκτός  θέματος. Ο ΛΑΟΣ, μέσα σε αυτόν είσαι και εσύ,  είναι σε χειμερία νάρκη..Κάποια στιγμή  θα ξυπνήσει....Και τότε  .... Άστο καλύτερα.. Δεν θέλω να το σκέπτομαι.   Εγώ  σέβομαι  τον  χώρο. Εσύ δεν  σέβεσαι που τολμάς  να δίνεις συμβουλές  σε έναν άνθρωπο σίγουρα πολύ μεγαλύτερό  σου      που  σέβεται τους πάντες,  επειδή ζήτησε  να είναι δίκαιη   η μεταχείριση όλων των μελών. Πολύς   θόρυβος  για το τίποτα. Διάβασε τι γράφει παρακάτω  o sven. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω  κάτι τέτοιο.. Και αν γίνεται αυτό, τότε το  σύστημα είναι διαβλητό.
mary_omikron    Καλή είναι και η ειρωνεία. Δεν  χρειάζεται και μεγάλη μαγκιά άμα΄κρύβεσαι  πίσω από  την  ανωνυμία!!!
sven    δεν γνωρίζω   το    όνομά σου γι' αυτό    σε προσφωνώ έτσι. Σε ευχαριστώ    για όσα γράφεις που αποδεικνύουν   το  ευάλωτο του συστήματος..  δεν   θα  το κάνω ποτέ .   Στην ζωή βάδιζα και βαδίζω πάντα  με πραγματικά στοιχεία. Ευχαριστώ   για  τον ήρεμο τρόπο που αντιετωπίζεις  το θέμα που κάποιοι σκόπιμα μεγαλοποιούν.
 
 
noizreduction (05.04.2013)
Adreo, ασε τον λαο που δουλευει, ζει την ανεργια, επιβιωνει με το δανειο του, εχει προβληματα με τις σχεσεις του, με τη τσεπη του, με την υγεια του, με την Παιδεια του, κλπ να κρινει οπως εκεινος νομιζει την κατασταση.

Εαν η ηλικια παιζει μεγαλυτερο ρολο απο την αποψη, τοτε συγνωμη που παρεμβαινω, ως πιο μικρος, σε ενα θεμα που αφορα τη λειτουργια ενος forum.

Ο σεβασμος παντως ειναι κατι που κερδιζεται και δεν κατακτιεται μεσα απο στερεοτυπα και ηλικιες. Λυπαμαι, αλλα μολις χασατε το δικαιωμα να κερδισετε το σεβασμο μου.
Και πριν προβειτε σε καμια στομφωδη απαντηση για το "ποιος εισαι εσυ, μικρουλι και ποταπε Ελληνακο των 30 ετων", θα σας πω πως ειμαι αυτος που ζει καθημερινα τις νεες τεχνολογιες και ξερει πως μονο μια φορα καποιος μπορει να βαλει θετικη ψηφο σε ενα post.

Δικαιη μεταχειριση υπαρχει. Δικαια μυαλα δυστυχως δεν υπαρχουν, ποσο μαλλον οταν προσπαθουν να ξεπετακτουν στον κουβα με τα καβουρια φωναζοντας "Ειμαι ενα λιθρινι"...
adreo (06.04.2013)
κ΄. noizreduction , άλλα λόγια  να αγαπιόαστε  ή  καλύτερα  από την πόλη έρχομαι και στην  κορφή κανέλα. Ή ο διάολος δεν είχε δουλειά και ....  
Φαντάσου φίλε μου της τεχνολογίας άνθρωπος εσύ, να σε είχα γείτονα, και να είχε προηγηθεί τούτο το θέμα, θα με περίμενες  κάθε μέρα στην γωνία να μου βάλεις τρικλοποδιά. Να το ευχαριστιόσουνα το πράγμα.  Θα σου είχα γίνει έμμονη ιδέα, πράγμα πολύ επικίνδυνο..
Αξίζει τον κόπο και παλι φίλε μου να μακραίνεις και να διατηρείς ένα θέμα τόσο πολύ;   Μην χαλάς την ζαχρένια σου με μικρά πράγματα...   Εγώ έχω γνώση     της  πραγατικότητας. Την καταλαβαίνω για καλά στο πετσί μου. Εσύ δεν φαίνεται   να την έχεις.. Όσον αφορά  που έχασα την ευκαιρία να έχω  τον σεβασμό σου, δεν μου λείπει και δεν με μειώνει όπως θα πιστεύεις, απεναντίας δείχνει πως εσύ δεν ξέρεις το νόημα της λέξης. Γι' αυτό και τον χαρίζεις όπου εσύ νομίζεις.
Είμαστε δυο άγνωστοι ξένοι. Τι μπορεί εσύ να ξέρεις για μένα για να με σεβαστείς;
Αυτά τα ολίγα.
Ελπίζω να μην δώσεις συνέχεια. Εγώ δεν ξεκίνησα το θέμα για να βγάλετε μερικοί εδώ τα απωθημένα σας. Καλή σου νύχτα.  

           
noizreduction (06.04.2013)
Ακριβως..ο διαολος δεν ειχε καμια δουλεια απο την πρωτη δημοσιευση κιολας. Αυτο ειναι το νοημα ολης της συζητησης κι οχι τα μπαχαρικα και το "εγω" μετρημενο με χερακια και δημοφιλια!!
Ο κοσμος εχει πιο σοβαρα προβληματα. Προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα! Ευτυχως, οι εμμονες ιδεες εχουν μια αξια τις περισσοτερες φορες, αντιθετα με το παρων θεμα!
Καλο βραδυ!
captainmorgan- (06.04.2013)
Αφού αδικήσε συνέχεια,για να επιμένεις να ασχολείσε κάποιο συμφέρον θα υπάρχει,οπότε δεν υπάρχει λόγος να ζητάς την γνώμη του κόσμου και μόλις δεν συμφωνούν μαζί σου να τους επιτίθεσαι λες και εσύ δεν μπορεί να έχεις άδικο.Ετσι λοίπον δεν θα συνεχίσω να σχολιάζω,να είσαι καλά σε χαιρετώ.
blogarismenos-enge-falos (07.04.2013)
Αναφέρει ο Διονύσης Σαββόπουλος μια ιστορία. Ο καιρός της δεκαετίας του 70 είχε πολύ νεο κύμα το οποίοήταν πραγματικά πολύ ελαφρύ για τα βαριά γεγονότα τότε.Πάει λοιπόν ο Σαββόπουλος και βρίσκει στο καφέ στο κέντρο της Αθήνας τον Χατζιδάκι και ξεκίνησε να του λέει για την κατάντια της Ελληνικής Μουσικής και για το πώς εκείνο και πώς το άλλο.Γυρνάει λοιπόν μετά απο ώρα που τον άκουγε και του λέει.Κύριε Σαββόπουλε. Δια την Ελληνικήν μουσικήν κόπτεσθεή δια τον εαυτόν σας;;;Ήθελα να την μοιραστώ μόλις διάβασα όλο αυτό το κατεβατό.Ευχαριστώ
adreo (07.04.2013)
κ. blogarismenos-enge-falos, το σχόλιό σας, αφορά εμένα ή τους 2-3 κουτσομπόληδες; Ίσως να μην μαντέψω σωστά για να απαντήσω..
Αν θες γράφτο μου για να πω δυο λέξεις ακόμα. Πάντως εγώ δεν διακατέχομαι από κουτοπόνηρους υπολογισμούς. Αν διαβάσεις τα γραφόμενά μου, διαχρονικά παλεύω για το δίκαιο. Όσον αφορά για τον διάλογο Χατζηδάκη-Σαββόπουλου, ε! Χατζηδάκης ήταν αυτός. Και εκείνο τον καιρό ότι και να έλεγε, σωστό ήταν.
adreo (07.04.2013)
captainmorgan   ναι βρήκα έναν τρόπο μέσα στην καταστροφή που διερχόμαστε, να βγάζω χρήματα. Μιλάμε για πολλά χρήματα.  Έχω μεγάλο συμφέρον φίλε μου.
Καλά με ποια λογική κάνεις έναν τέτοιο συλλογισμό;  Να μου την εκθέσεις. Μπορεί να την χρησιμοποιήσω, να την βελτιώσω  και να κερδίσω περισσότερα. χα, χα, Χα!!
Μερικοί εδώ μέσα έχετε χάσει την καλή σκέψη. Την αντικαταστήσατε με την κουτοπονηριά.
Kristalo (07.04.2013)
Βρε παιδια...Ο Γιαννης νιωθει θιγμενος εδω μεσα, ισως ενιωσε αδικημενος, ισως να ειχε καποα κόντρα, ισως να να....χίλια δυο. Γιατι απο την στιγμη που κάποιος κανει ένα παραπονο να του επιτιθόμαστε; Το να βρίσκεσαι σε μια κοινωνία όπου σ΄αρεσε και ακομη σ΄αρεσει, γραφεις σ΄αυτην, μιλας με τα μέλη της, αυτο δεν σημαινει αυτόματα όλα σου αρέσουν. Πρατηρείς και αν κατι δεν σ΄αρεσει το κάνεις παράπονο. Αμα όλοι αρχίζουν να σε πετροβολούν γι΄αυτο τι σόι δημοκρατία έχουμε; Να πω και κατι τωρα σχετικα με το ερωτημα του adreo. Δεν μπορω και εγω να καταλαβω πως θεωρειται δημοφιλες ενα ποστ. Εγω για παραδειγμα εγραψα κατι προσφατα. Το διαβασαν αρκετοι δεν λεω αλλα δεν εχω ουτε χερακια ουτε τίποτα. Γιατί βρισκεται στα δημοφιλέστερα ποστ; Εδω ο adreo εχει τοσα σχολια και επισης φανταζομαι μεγαλη επισκεψιμότητα αλλα δεν ειναι στα δημοφιλέστερα. Ειναι μια απορία που νομιζω ειναι ευκαρια να μου λυθει..
Επίσης, adreo μια συμβουλή. Εχω περάσει και εγω μια μια επιθετικότητα απο τα μελη εδω αλλα δεν νομίζω οτι προσφέρει τίποτα να αντιγυρίζουμε την επιθετικότητα απο την στιγμη που βλέπεις οτι δεν ωφελει σε τίποτα το εγχείρημα σου να βγαλεις τα παραπονα σου παραεξω. Χαλιεσαι φίλε μου ...ηρεμησε η κοινωνία μας εδω ειναι μικρογραφία της μεγαλύτερης κοινωνίας μας που ζούμε. Του κόσμου μας. Αδικο; Δυστυχώς έτσι ειναι...
Υ.Γ Λες να μπω και εγω στην καραντίνα; Την καλημέρα μου να χετε όλοι. Ειρήνη παιδιά....χαλαρωστε!
captainmorgan- (07.04.2013)
adreo ο δίκαιος.Οσο για τον χαρακτηρισμό σου στον επιστρέφω(γιατί δεν με γνωρίζεις).Εγω δεν ζήτησα"ΚΑΙ ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ… σας ζήτησα με  mail μου να μου επιτρέψετε να βάζω διαφημίσεις στο  blog μου" όπως αναφέρεις εσύ στο αρχικό αρθρό σου και αν συνδίασης διαφημήσεις και δημοφιλές ισον συμφέρον.Βεβαια μπορεί και να μην ισχύει αυτός ο συλλογισμός,αλλά κάποιος που δεν σε γνωρίζει προσωπικά θα το σκεφτεί.Μην είσαι απόλυτος στις αποψεις σου γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος (για όλους μας ισχύει)να κάνεις λάθος.Πάντως μ' ερέσει που είσαι επίμονος όμως ίσως θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο διαλακτικός.Σε χαιρετώ και να ξέρεις ότι είμαι κατά των διαγραφών επειδή κάποιος λέει την γνώμη του,καλή ή κακή δεν έχει σημασία.Αν δεν υπάρχουν διαφορετικές γνώμες δεν υπάρχει διαλογός.

'
'
adreo (07.04.2013)
 Kristalo 
 σε ευχαριστώ για τα ήρεμα λόγια  σου, που μιλάς για το δικαίωμα του καθενός να μιλά, να λέει την γνώμη του, να εκθέτει τα γιατί και τα διότι. Με την ειλικρίνειά σου βάζεις στην θέση τους, τους 2-3 που το παίζουν εδώ πονηροί, όπως λέει ο Λαός τους συνήθως κουτοπόνηρους. Αν παρατήρησες ο ιδιοκτήτης του site που είναι και αυτός νέος άνθρωπος, κόσμια μου έγραψε, άσχετα που δεν με έπεισε, τις απόψεις του.
Οι δυο τρεις που με αντιμετωπίζουν εδώ όχι κόσμια, συνεχιστές της πριν από χρόνια οικτράς μειοψηφίας όπως τους ονόμαζα τοτε τους 5-6 που έβαλαν εναντίον μου, που και εκείνοι είχαν δημιουργήσει τέτοια προβλήματα, δεν λένε να ηρεμήσουν.
Ελπίιζω να μην σας βάλουν στην μπούκα που τολμήσατε να εκφράσετε εδώ τις απόψεις σας.
γεια σας
adreo (07.04.2013)
 captainmorgan

δεν με γνωρίζεις δεν σε γνωρίζω, που ξέρεις  μπορεί και να γνωριστούμε. 
Μέχρι στιγμής από ότι βλέπεις , παρά την πρόκληση, συμπεριφέρομαι ως άνθρωπος που θεωρεί έναν νέο άνθρωπο σαν εσένα, λίγο μάγκα, λίγο εγωιστή, λίγο πως τα ξέρει όλα και πολλά άλλα. Όμως η σωφροσύνη λείπει, και όσο είσαι νέος προσπάθησε να την αποκτήσεις. Θα κερδίσεις πολύ περισσότερα, από το να κάθεσαι και να κονταροχτυπιέσαι μαζί μου. Για κάνε μια ανασκόπηση της μέχρι τώρα κατάστασης, και αν νομίζεις πως είσαι εν δικαίω, να επιστρέψεις, αλλά με επιχειρήματα και δίκαιες τοποθετήσεις. Τι άλλο μπορώ να κάνω;
 Μόνο συμβουλές μπορώ να σου δώσω. Βέβαια δεν πρόκειται να ασχοληθώ πλέον μαζί σου. Μάταιότητα είναι.
Eμμέσως με απειλείς με διαγραφή; Το παίζεις σημαντικός σε αυτό το site;
Αν μπορείς, ας με διαγράψεις. Δεν θα χάσω τίποτα. Και κοίτα να γράψεις τους λόγους της διαγραφής. Αλλιώς δεν θα είσαι τίμιος. Τώρα αν το παίζεις ότι είσαι κάτι στο site, αυτό λέγεται αντιποίηση και φοβάμαι πως θα έχεις πρόβλημα με την διεύθυνση του site.. Από επιπολαιότητα; άνοιξες άλλο μέτωπο.. όχι μαζί μου βέβαια.
Άντε γεια.
captainmorgan- (07.04.2013)
Καλέ μου ανθρωπέ εγώ εγραψα ότι είμαι κατά των διαγραφών,και εξάλου  τι δικαιοδοσία έχω εγώ να σε διαγράψω,εγώ δεν ξέρω καν ποίοι έχουν το site.Eγω σε αυτό το site μόνο μουσική ακούω δεν με ενδειαφέρουν τα υπόλοιπα.Πρώτη φορά σχολίασα και "έμπλεξα" σε διαμάχη που δεν με αφορά.Λοιπόν σε χαιρετώ και δεν προκειτε να σε ξαναενοχλήσω.
adreo (07.04.2013)
Τώρα σκέφτηκες καλά. Χωρίς σημαντικό λόγο με ταλαιπώρησες.

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΕπίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links