ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
23 Δεκεμβρίου 2008, 01:07
ΣΧΟΛΙΟ σε ξένο σχόλιο. Η τιμωρία ενός ανάγωγου.


 

 

Φίλες , φίλοι,

Ένα καινούριο κουτσαβάκι, ένας κατάπτυστος χαρακτήρας, αυτές τις μέρες καταληφθείς από αμόκ εναντίον μου (μάλλον εκτελεί διατεταγμένη αποστολή), είτε από το δικό του blog, είτε από το δικό μου , είτε από όπου αλλού του τυχαίνει, βάλλει εναντίον μου, μήπως και αυτός καταφέρει να με φημώσει.

Σήμερα επειδή είδα το post του στα πιο δημοφιλή, είπα να το διαβάσω και είδα πόσο "χαμηλό" άτομο είναι. Ολόκληρο το post του να ξεχειλίζει κακία, ειρωνεία, χλευασμό για μένα. Έτσι του απάντησα με τον παρακάτω σκληρό τρόπο μέσα από το mplog του, και σας μεταφέρω αυτούσια αυτή την απάντηση. Και ελπίζω να μην σταθεί σε χλωρό κλαρί που λέει και ο Λαός. Και αν χρειαστεί θα συνεχίσω την κόντρα μαζί του.

ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΒΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ , γιατί αλλοιώς πως θα ξέρω τι γράφει το άρρωστο μυαλό του;

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ στο στόχαστρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

 

 


 • Σχόλιο από adreo (22.12.2008)
  Κύριε ξεφτίλα, συγνώμην nowaveband, μπήκα στο blogs σου επειδή σε είδα στα δημοφιλέστερα (η επιβράβευση του λιβελογράφου), και είδα πόσο κατεβάζεις το επίπεδο και τον προορισμό για τον οποίο έγιναν τα blogs. Είσαι καινούριο φρούτο εσύ, άμυαλο και ανόητο (παλληκάρι της ανωνυμίας), που βλέποντας εγώ την φωτογραφία σου που έχεις αναρτήσει στα προσωπικά σου στοιχεία, γιατί και έτσι ξέρω να διαβάζω τους ανθρώπους, να σου πω την αλήθεια, έχω φοβηθεί με την φάτσα σου. ΦΑΤΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
  Καλά θα ήταν να βρεις κάποιου άλλου να βάλεις την φωτογραφία και να το παίζεις πως είσαι εσύ, γιατί φίλε μου δεν βλέπεσαι. Για γαμπρός δεν μπορείς να φιγουράρεις στο blogs δεν... βλέπεσαι επαναλαμβάνω. Δείχνει επίσης η φωτογραφία σου, την κακότητα που έχεις, την υποκρισία, την αλαζονεία ότι είσαι κάποιος, και πολλά άλλα κακά στοιχεία. Είσαι και μουσικοσυνθέτης έ! Αυτοί είναι ευαίσθητοι άνθρωποι. Εσύ δεν είσαι. Σβήσε αυτό τον τίτλο.. και βρες κάτι άλλο να γράψεις.
  Το μόνο καλό -για σένα καλό- που δείχνειη φωτογραφία, είναι το θράσος σου.
  Θράσος, που το δείχνεις σήμερα, χρησιμοποιώντας όλους σχεδόν τους τίτλους των δημοσιεύσεών μου (ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ , για να κάνεις το ανόητο δημοσίευμά σου. Και δεν υπολόγισες πως εγώ μπήκα στο προηγούμενο post σου και έγραψα και κολακευτικά για σένα, πράγμα που δείχνει την διαφορά των χαρακτήρων μας και ταυτόχρονα την αγνωμοσύνη σου.
  Και φαίνεται τελικά πως κατάφερες να σε λιβανίζουν οι γνωστοί -άγνωστοι, όπως οι παλλακίδες τους μαχαραγιάδες. Εύγε λοιπόν μαχαραγιά της ξεφτίλας για το σημερινό σου δημοσίευμα, όπου η κακία σου είναι πρωτοφανής και το χειροκρότημα της οικτρά μοναχικής μειοψηφίας σε ευχαριστεί, ονειρευόμενος και αρχηγηλίκι αυτής.
  Δυστυχώς ταλαίπωρε, υπάρχει μέσα σε αυτούς αρχηγός, Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΜΠΡΙΖΑΣ, που δεν πρόκειται να παραδώσει την θέση του. Εσύ όμως με τους λίβελους που γράφεις, και άμα αφορούν εμένα, μπορεί κάποια στιγμή να γίνεις υπαρχηγός. Υπαρχηγός σε τι, στο τίποτα. ΚΑΛΗ πρόοδο στην ζωή σου, που δεν μπορώ να μην σου την ευχηθώ, αφού είσαι νέος άνθρωπος. ΠΡΟΟΔΟΣ όμως που έχει σχέση και με την αλλαγή του χαρακτήρος σου.
  Υ.Γ . Για τους άλλους τι να πω; ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ. Εξάλλου τους έχω τακτοποιήσει δεόντως κατά ΚΑΙΡΟΎς.
  Λύπη, λύπη, λύπη για την κατάντια σας.
  adreo.
 • 28 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

  nowaveband (23.12.2008)
  TEΛΙΚΑ ΗΡΕΜΗΣΑΤΕ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ?
  santourman (23.12.2008)
  nowaveband ασφαλώς και δεν έχεις δίκιο! Ορθιος, τιμωρία στη γωνία!
  adreo (23.12.2008)
  Τι σόϊ δίκιο να έχεις. Εδώ κολλάει το φωνάζει ο "κλέφτης"... Τι να σου πω. Είσαι τελείως επιπόλαιος άνθρωπος.
  Με την προκλητικότητα που σε διακρίνει, γίνεσαι ακόμα και στους υποτιθέμενους φίλους σου πιο γελοίος.
  Όσο δεν σταματάς να ασχολείσαι προσβλητικά μαζί μου, θα με έχεις απέναντί σου.
  Το μόνο που μπορώ να πω σήμερα είναι:
  ανόητε μικρέ, Ντροπή σου!
  Και πες μου αν έχεις κάποιο λόγο να γράφεις ειδικά εναντίον μου. Εγώ έχω γιατί με προκαλείς και με προσβάλλεις.

  Κύριε Μπάμπη, δεν το καταλαβαίνω πως το γράφεις, αλλά υποτίθεται ότι το έντιμο σε ενδιαφέρει. Καλά θα είναι να το διακονείς (σημαίνει να το υπηρετείς). Ελπίζω να μην είσαι μαζί του, ιδιαίτερα που διδάσκεις παιδιά όπως και εγώ βέβαια, και να πιστεύεις στις ηθικές αξίες.
  adreo
  PashalinaMakia (23.12.2008)
  Εγώ άρχισα να την λέω στον Μπρίζα και δεν του άρεσε!Είπε πως έγινα όπως εσύ!

  Αλλά μην τα βάζετε με τον Σταθούκο...Είναι καλό παιδί..

  Δεν είναι σαν τον Μπρίζα που σας έβριζε στα μούτρα σας μπροστά!

  Λοιπόν , εν τέλει , ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ!
  adreo (23.12.2008)
  κυρία PashalinaMakia, αν εννοείς σταθούκο, τον ανάγωγο μικρό, δυστυχώς δεν μπορώ να τον "αφήνω απλήρωτο".Κάθε που θα γράφει βλακείες θα τον "θωπεύω" με σκληρή βούρτσα πατώματος!
  Μάλλον πρέπει να του πεις πως πρέπει να σέβεται ανθρώπους που δεν ξέρει.
  Ο κ. Μπρίζας θέλει να έχει γύρω του χαρέμι, να έχει λιβανιστές και λοιπά, και όσο δεν βλέπει προσέλευση γίνεται τούρκος (επίτηδες μικρό τ .. δεν τους πάω καθόλου), γιατί ο άνθρωπος έχει αρχηγικές προοπτικές. Του λείπει συνέχεια σε ταξίδια και ο υπαρχηγός του ο οοο Κινέζος, και καταλαβαίνεις σε τι χάλι είναι.Δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις.
  Μην εκπλαγείς αν τον δεις αρχηγό κόμματος. Τώρα τι όνομα θα του δώσει, δεν ξέρω. Αν ζητήσει την βοήθειά μου , κάτι θα βρώ που να του πηγαίνει γάντι.
  Σε ευχαριστώ που κοιτάς να σβήνεις τις φωτιές, αλλά το ασχημόπαπο ο μικρός έχει γίνει πυρπολητής.
  adreo

  υ.γ Η συμπαθητική του ασχήμια δεν έχει όρια. Του είπα να βάλει μια ξένη φωτογραφία... και να το παίζει πως είναι αυτός. Ας πούμε του Πητ.....
  Χα, χα, χαααα!
  MagicaDeSpell (23.12.2008)
  Τοσο καιρο απλα διαβαζω τις αηδιες που γραφετε για να γελαω (Πραγματικα μου φτιαχνει η μερα) και ειχα πει δεν θα ξαναβαλω σχολιο ....Αλλα σημερα τι να πω . Καλα δεν ντρεπεστε να κρινετε καποιον απο την φωτογραφια του και να αναφερεστε με τετοιους χαρακτηρισμους....Επειδη δεν εχετε επιχειρηματα σχολιαζετε καποιον απο την εξωτερικη του εμφανιση ? Και μαλιστα περιγελωντας τον κι ολας? Ντροπη σας μονο αυτο εχω να πω χρειαζεστε ψυχιατρο κυριε και επισκεφτητε τον γρηγορα οσο το δυνατον πιο γρηγορα
  nowaveband (23.12.2008)
  KYΡΙΕ!ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΑΣ ΣΙΓΗΣΟΥΝ.Είστε μόνο ΘΡΑΣΟΣ.. ΘΡΑΣΟΣ.. ΘΡΑΣΟΣ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..
  Και αν είμαι εγώ ασχημόπαπο εσείς είστε ΧΕΛΩΝΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ. ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.
  Και για να δείτε τι καλός είμαι κύριε κουασιμόδε θα σας μάθω την ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΔΩΡΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ!Επειδή είστε άσχετος!

  moufidis (23.12.2008)
  adreo, στον πέταξε ασάλιωτο :)
  (η θορυβώδης πλειοψηφία)
  adreo (23.12.2008)
  Δυστυχώς κυρία μου,
  κάθε φορά που μπαίνετε στο blog μου , το μίσος σας μεγαλώνει. Δεν σας υπολογίγω. Σας επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς και σας βεβαιώνω πως και από την δική σας φωτογραφία μπορώ να βγάλω συμπεράσματα για τον χαρακτήρα σας.
  Απλά σας αγνοώ, και δεν θέλω να ασχοληθώ. Ποιo το κέρδος;
  ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ, (Με τα χειρότερα θα τον χαρακτηρίζω μέχρι να βγάλει τον σκασμό,(σταματήσει την βρώμικη επίθεση),διαβάσατε όσα γράφει για μένα; Είδατε κάποια συμπεριφορά τίμια; είδατε να σέβεται την ανωνυμία του και την ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ, γιατί λοιπον πάτε με το άδικο;. Με γεια σας, έτσι να είστε πάντα. Για ξαναδιαβάστε και του νεαρού και τα δικά σας λόγια να δείτε πόσο χαμηλά πέφτετε.
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑS ΕΠΑΙΝΕΣΕΙ για την ανατροφή σας, τον πολιτισμό σας. Δεν είστε άξια κυρία μου να με ακουμπείστε.
  Καλά Χριστούγεννα κυρά μου. Όπως έλεγαν τα παλιά χρόνια οι ανόθευτοι, πραγματικοί άνθρωποι.

  Σε επόμενη δημοσίευση θα σας "περιποιηθώ" και εσας. Απλά περιμένω την για δεύτερη φορά άστοχη αντίδρασή σας. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΦΑΝΕΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΤΡΑΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
  adreo
  moufidis (23.12.2008)
  εμένα δε θα με βρίσεις;
  :(
  adreo (23.12.2008)
  κύριε moufidis,
  πιστεύω πως αστειεύεσαι. Να σε βρίσω; γιατί; με έβρισες;
  Κάθεσαι πάνω στο θρόνο σου και γελάς με αυτά που γράφει ο τυποτένιος μικρός, η κυρία που ξύπνησε το απόγευμα και κανένας ξέμπαρκος.

  nowaveband
  Η χελώνα είναι πανέμορφο ερπετό. Μακάρι να της έμοιαζες.
  Τώρα μπήκες και σε άλλα αμπέλια. Των γνώσεών μου γύρω από την μουσική. Είτε θες , είτε όχι και λόγω γνώσεων και πολυετούς διδασκαλικής εμπειρίας, (πως λέμε 40 χρόνια φούρναρης), οφείλεις να μου βγάζεις το καπελάκι σου ή καλύτερα να μου κάνεις μετάνοιες. Αλλά ανώνυμος είσαι, ότι θες λες.
  Αυτά και ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ... Δεν θα ασχολούμαι μαζί σου συνέχεια.
  adreo
  seras (23.12.2008)
  K.adreo den nomizo pos iparxei logos na peftete sto epipedo tou "mikrou"..sinexiste to ergo sas..
  nowaveband (23.12.2008)
  ΠΟΣΟ ΜΟΝΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΠΟΙΗΜΑ του ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ.


  ΠΟΣΟ ΜΟΝΟΣ ΕΙΜΑΙ!

  Πόσο μόνος είμαι!
  Κανείς δεν ακούει την κραυγή μου,
  την καρδιά μου που τρέχει σαν τραίνο.
  Πόσο μόνος είμαι!
  Εγώ που μοίρασα την αγάπη μου δίκαια,
  που έγραψα για όλους ένα καλό λόγο,
  που ανίχνευσα την άνοιξη στις καρδιές τους.
  Σκληροί, ανελέητοι, αδιάφοροι,
  μου καρφώνουν όλοι τους ανεξαίρετα,
  τους ήλους, στα ρημαγμένα χέρια μου...

  MagicaDeSpell (24.12.2008)
  Ανυπομονω να ακουσω τα συμπερασματα που βγαζετε απο την φωτογραφια μου καθως και το πως θα με συγυρισετε
  adreo (24.12.2008)
  Δεν θα σου κάνω την χάρη να σου γνωρίσω τον εαυτό σου. Δεν με ενδιαφέρεις σαν άνθρωπος.
  Τι αξία μπορεί να έχει ένα άδειο σακί; Αυτά κερά μου, που έλεγαν παλιά οι μάγκες οποιαδήποτε γυναίκα.
  adreo
  MagicaDeSpell (28.12.2008)
  Λοιπον και μονο οτι κρινετε τους ανθρωπους απο την εμφανιση τους και οχι απο τα λεγομενα τους λεει τα παντα για εσας. Βλεπετε εμενα οι γονεις μου αν και ειμαι ενα αδειο σακι παρ' ολα αυτα μου εμαθαν τροπους κι ακομα και σε ατομα σαν και σας απευθυνομαι με πλυθυντικο ευγενειας. Το οτι αναφερετε εκφρασεις μισογυνιστικες δειχνει επισης το ποιον σας. Εμενα παντως ολο το μπλογκ σας στο χωριο μου το λενε ΚΑΤΙΝΙΑ. Ελπιζω η καινουργια χρονια να σας βαλει μυαλο αν και ειναι λιγο αργα...
  adreo (28.12.2008)
  κερά μου... Κατίνα,
  σας επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς. Τα υπονοούμενα που αφήνετε δεν τα υπολογίζω. Γνωρίζω εγώ αρκετά καλά τον εαυτό μου.( Όσο ένας μέσος άνθρωπος). Αν διάβαζες τους στίχους μου, τα τραγούδια μου, την ποίησή μου, τα διηγήματά μου και τα μυθιστορήματά μου, θα έβλεπες πόσο ψηλά έχω την γυναίκα. Όλα είναι ένας ύμνος στην γυναίκα. Μήπως αλήθεια σας στενοχωρούν τα όσα έκανα στην ζωή μου σε αυτούς τους τομείς; Και να ξέρεις και όχι μόνο σε αυτούς.
  Τώρα εσύ πως φαντάζεσαι διαφορετικά πράγματα, είναι δικό σου θέμα.Δεν μπορώ εγώ να αλλάξω τον χαρακτήρα σου. Ο παπούς μου έλεγε:
  Το σκ..τό πίττα δεν γένεται(στην τοπική μας γλώσσα).
  Όσον αφορά τους γονείς σου, παιδί τους είσαι και έκαναν ότι μπορούσαν για να σε κάνουν άνθρωπο. Δυστυχώς όπως καταλαβαίνω από όσα μου γράφεις και την αγένεια που σε διακρίνει (μάλιστα αναίτια), κατά την γνώμη μου απέτυχαν. Τι να κάνουν όμως; Παιδί τους είσαι και σε χαίρονται. Εμείς οι γονείς πολλά συγχωρούμε στα παιδιά μας, ή και κλείνουμε τα μάτια στα ελαττώματά τους!
  Σημασία έχει τι πιστεύουν οι ξένοι προς εσένα , για σένα.
  ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ (ΤΟΝ ΛΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ, όπως λεμε και εμείς στο χωριό μας για τους εγωϊστές), καλά θα είναι να τον αποβάλεις. Είναι το χειρότερο ελάττωμα που έχεις. Γεια σου άδειο σακί, που ευχαριστιέσαι να μου μπαίνεις στην μύτη.
  Σου εύχομαι πάντως καλή χρονιά και καλή τύχη..Άγιες μέρες είναι. Δεν μου επιτρέπεται να μη σας ευχηθώ. Που ξέρεις; μπορεί και να πιάσει.. και από την πρώτη του νέου έτους, να είσαι ένας τελείως άλλος άνθρωπος. Και όποτε αποκτήσεις αξιοπρέπεια εδώ είμαι. Ίσως καθαρίσεις με μια συγνώμη, αλλά βέβαια δεν θέλω να έχω και οποιαδήποτε επαφή μαζί σου. Σου έγραψα πολλά ε; Μα δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ μαζί σου. Εξάλλου τόσοι και τόσοι μας διαβάζουν εδώ μέσα. Να μαθαίνουν..

  Υ.Γ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΕΤΣΙ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ, αλλά με προκαλείς πολύ προσβλητικά, και καλά είναι με την νέα χρονιά να αποβάλεις όλα τα κακά που έχεις επάνω σου.
  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ λυπάμαι για σένα.
  MagicaDeSpell (29.12.2008)
  Το σκ..τό πίττα δεν γένεται(στην τοπική μας γλώσσα). Ποια γλωσσα ειναι αυτη γιατι σωστα ελληνικα δεν ειναι ουτε το κερα μου ειναι σωστα ελληνικα κατι το οποιο διατυμπανιζετε πως υπηρετειτε....Α! και συγνωμη ζηταω μονο απο ανθρωπους που το αξιζουν... ΚΑλη χρονια και σε σας
  jacamar (29.12.2008)
  ότι του φανεί το λωλοστεφανή...

  Λέω να σας ψηφίσω για το "αξίζει να διαβάσετε"...χρονιάρες μέρες μην μείνει κανείς πικραμένος....τόσο γέλιο βγάζετε...!
  sea_like_eyes (29.12.2008)
  Διάβασα τα παραπάνω λόγια . . . πρώτη φορά σχολιάζω το Blog σας ! Ο nowave είναι φιλος μου . . . ναι . . . την αλήθεια λέω , δεν κρύβομαι ! Νευρίασα . . . νευρίασα γιατί το σχόλιο σας δεν αξίζει . . . δεν αξίζει να υπάρχει σε αυτό το site . . . ένα site που ειλικρινά . . . με τέτοια σχόλια μόνο λαβωμένο μπορεί να καταλήξει (επίσης σχόλια στο-κατά-του blog σας από κάποια μέλη . . . αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)! Δεν γνωρίζω ποιος ξεκίνησε το οτιδήποτε και . . . και δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό . . . απλά θέλω να φωνάξω πως ο nowave είναι φίλος μου . . . είναι από τους ομορφότερους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που έχω γνωρίσει . . . μπορώ να κρίνω . . . μπορώ γιατί γνωρίζω . . .

  Υ.Γ σας εύχομαι καλές γιορτές . . . για εσάς . . . για όσους αγαπάτε και σας αγαπούν . . . Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας . . .
  Υ.Γ ‘’Ο ΝΕΟΣ Χρόνος φαντάζει ως πλησιέστερο παρόν που θα έχει όμως μέλλον..’’
  Για αυτό το μέλλον λοιπόν . . . εύχομαι τα καλύτερα . . . να’στε καλά !
  adreo (29.12.2008)
  κυρία, sea_like_eye
  χρόνια πολλά και καλά. Δεν ξέρω αν διαβάσατε τα συμβάντα με τον νεαρό φίλο σας nowaveband και στο δικό του και στο δικό μου blog. Δείτε,διαβάστε, ζυγίστε τα λεγόμενά μας, και μετά ελπίζω να μην νευριάζετε με μένα, παρά με τον φίλο σας. Διότι, παρά την ηλικία που μας χωρίζει- ήρξατο χειρών αδίκων. Εγώ θεωρώ τα γραφόμενά του μια διατετταγμένη πτήση.
  Αν εσάς σας περιγελούσε και σας ειρωνευόταν χρησιμοποιώντας τίτλους από διάφορα posts σου, κάποιος από εδώ μέσα, τι θα κάνατε; Θα του στέλνατε τις ευχαριστίες σας;
  ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ μεταξύ εμού και του φίλου σας και βγάλετε το συμπέρασμα πως έχω άδικο, ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ από τον νεαρό, ο οποίος να ξέρετε μου έστειλε ευχές στο επόμενο Post μου, τις οποίες ανταπέδωσα, κίνηση που την έχω εκτιμήσει.
  Όμως εξακολουθώ να έχω την γνώμη πως ευρίσκεται εν αδίκω ο νεαρός φίλος σας. Αυτά προς ελάχιστη -επιφανειακή ενημέρωσή σας, γιατί μέσα στα γραφόμενά σας διακρίνω τουλάχιστον ευγένεια. Λείπει η αντικειμενικότητα βέβαια την οποία αποδίδω στο ότι δεν διαβάσατε τα γενόμενα και εν βρασμώ ψυχής όπως λέμε και στα δικαστήρια, γράψατε λόγια που δεν μου αρμόζουν, αφού τόσο αγαπάτε τον φίλο σας. Όμως να μάθετε να αγαπάτε και αυτούς που πάνω από όλα υπηρετουν την αλήθεια.
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑ με τις νεώτερες εκτιμήσεις σας... για την ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ σε αυτόν που κατά την γνώμη σας έχει δίκιο. Αυτό γιατί ίσως από εγωισμό να μην θελήσετε να επανορθώσετε την λάθος εκτίμησή σας. Αν θέλετε όμως μπορείτε να γράψετε και δημόσια. Εκατοντάδες κόσμος μας διαβάζει και αυτός σιωπηλά μεν αλλά σίγουρα, ξέρει να δίνει το δίκιο.
  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.
  adreo

  Υ.Γ. Οι υπόλοιποι δεν αξίζετε σχολιασμό. Δυστυχώς είστε μέλη της οικτράς μειοψηφίας και εκεί θα μείνετε.
  sea_like_eyes (29.12.2008)
  Με λενε Γιωργο . . . και δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω τα . . . της ‘’ διαμάχης ‘’ σας ! Το μόνο που έχω να πω είναι πως το χιούμορ μερικές φορές μπορεί να παρεξηγηθεί !

  Ότι έγινε δεν έγινε από κακία . . . το Site είναι απλά . . . ένα Site . . . και μάλιστα ομορφο!Σχολια όπως αυτά που αφήνουν κατά καιρούς στο blog σας είναι κατακριτέα . . . δεν είναι όμως όλα τα μέλη . . . ουσιαστικά ‘’εναντίον’’ σας . . . μερικοί ίσως να κάνουν και πλάκα . . . κακόγουστη εν μέρη . . . μα πλάκα . . . ότι και να πείτε για τον ΦΙΛΟ μου nowave σεβαστό . . . μα επιτρέψτε μου να γνωρίζω κάτι παραπάνω . . .


  Υ.Γ. . . φράσεις όπως απονομή του δικαίου, εν βρασμό ψυχής . . . κτλ . . .είναι πολύ σοβαρές . . . γνώμη μου είναι πως δεν χωρούν στο . . . ζεστό κλίμα του Site . . . ας χαλαρώσουμε λοιπόν . . .

  Υ.Γ σας ευχαριστώ για την απάντηση . . . έχετε χίλια δίκαια . . . μα και χίλια άδικα . . .

  Υ.Γ Καλη χρονιά σας εύχομαι . . .
  nowaveband (30.12.2008)
  κύριε Άντρεο....Ειλικρινά εξαιτίας του γεγονότος πως δεν γνωρίζουμε προσωπικά ο ένας τον άλλο πιστεύω πως προέκυψε η προσωπική μας κόντρα...Καταρχάς είμαι φάν του blog σας και δεν ντρέπομαι να το ομολογήσω καθόλου!Ίσα ίσα....Εξού και η τοποθέτηση στα φιλικά Blogs μου του ονόματος σας σαν 1ο!Απλά πιστεύω ο λόγος που έγινε ότι έγινε μεταξύ μας είναι το γεγονός πως στα πόστ και στα blog σας βρίσκω έναν cult και επαναστατικό χαρακτήρα(με την καλή την ένοια,δεν θέλω να παρεξηγηθω πάλι,τον οποίο τον βρίσκω και απολαυστικά άθελα σας εύθυμο!)Ειλικρινά μαρέσει πολύ το όλο σκηνικό των blog σας ιδιαίτερα!Και η ειρωνία που πήγαζε πιστέψτε με μόνο εσάς δεν στόχευε.....Ίσα ίσα οι τίτλοι του blog σας ήταν τον όπλο μου και η έμπνευση μου να τα ψάλω αλλού...Λυπάμαι που φτάσαμε σε σημείο να μαλλώσουμε...Καλό είναι να καταλαβαίνουμε που και που και να δεχόμαστε την καλοπροαίρετη σάτιρα που δεν έχει σκοπό να χλευάσει,αλλά να εξυψώσει κάτι που βρίσκω προσωπικά ωραίο και cult......το blog σας δηλαδή...
  Με πραγματική εκτίμηση και όχι ίχνος κολακίας Νowaveband....
  adreo (30.12.2008)
  κυρία sea_like_eyes και κύριε nowaveband σας ευχαριστώ για τον τρόπο που χειρίζεστε τελευταία
  το θέμα που προέκυψε, αν και δεν με βρίσκετε σύμφωνο με κάποιες εκφράσεις σας, που είναι λανθασμένες.
  Δίνω τέλος σε αυτή την διαμάχη εν όψει της αλλαγής του χρόνου, ευχόμενος να επικρατήσουν στο site και στο blog μου, ηρεμία, νηφαλιότητα και καλές προθέσεις.
  Με το νέο χρόνο δεν θα ασχοληθώ και εγώ με τις μικροπρέπειες κάποιων (δεν εννοώ εσάς), και θα προσπαθήσω να αναβαθμίσω το blog μου. Υπάρχει και μια σκέψη να αποχωρήσω, πράγμα που έχουν προβλέψει κάποιοι ότι θα γίνει μη αντέχοντας στις μικρότητες κάποιων μελών.
  Θα το σκεφθώ βέβαια σοβαρά αν πρέπει να γίνει αυτό.Οψόμεθα.
  Καλή χρονιά. Και σαν νέοι που είστε, να είναι καλύτερη από αυτή που φεύγει.
  adreo
  dogy (30.12.2008)
  Είδατε κ. adreo δεν είναι πια όλοι τόσο κάκοι,πάντως όλη αυτή η κόντρα αν και είναι κατακριτέα είναι και αστεία σε πολλά της σημεία για έναν εξωτερικό παρατηριτή
  Της καλύτερες ευχές μου για μια όμορφη και δημιουργική χρονιά:)
  sea_like_eyes (30.12.2008)
  Με λένε Γιώργο . . . το αναφέρω και παραπάνω . . . Όσο για το κύριος . . . προσπαθώ να βελτιώνω τον εαυτό μου καθημερινά . . . έτσι ίσως φτάσω στο σημείο κάποτε να θεωρηθώ κύριος . . . με την ουσιαστική έννοια του όρου !

  Υ.Γ σας ευχαριστώ για τις ευχές κ. adreo
  adreo (30.12.2008)
  sea_like_eyes . Συγνώμη Γιώργο για το λάθος μου. Μου διέφυγε, αλλά αυτό συμβαίνει στο ιντερνέτ. Να είσαι καλά και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
  adreo (31.12.2008)
  κ. dogy(Μαρία). Κατ' αρχήν χρόνια πολλά και καλύτερη χρονιά. ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ με λόγια αγαπητή μου. Μόνο με έργα και ειλικρίνια , όπως θέλω να πιστεύω έκανε ο φίλος μου πλέον nowaveband, τον οποίο θεωρώ τουλάχιστον στον λόγο, ταλαντούχο. Ελπίζω και στην μουσική να είναι έτσι.
  Τους κακούς εδώ μέσα τους χαρακτηρίζω οικτρά μειοψηφία και σε καμιά περίπτωση δεν έχω αναφέρει πως "όλοι είναι κακοί", όπως κάπως ειρωνικά μου αναφέρεις στην παρέμβασή σου.
  Παράδειγμα: είπα για σας πως είστε κακιά; όχι. Δεν μου γράψατε προσβλητικά, μειωτικά. Γράψατε δυο λέξεις μπορεί να μην συμφωνώ μαζί σας, αλλά δεν τα βάζω και μαζί σας. Ούτε βρίζω κανέναν, επιστρέφω τις ύβρεις σε όσους με υβρίζουν και... αμύνομαι. ΠΑΝΤΩΣ θα σας παρακαλέσω να διαβάσετε αν έχετε ευκαιρία, τις διάφορες δημοσιεύσεις μου και μετά βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Σίγουρα θα είναι πιο προσεκτικά.
  Από τους 17000 επισκέπτες που έχουν επισκεφτεί το blog μου από 14-4 2008 μέχρι σήμερα, μόνο 10 άτομα επι κάποιες φορές, τα έβαλαν μαζί μου ή μου έγραψαν αρνητικά. Είναι οι γνωστοί, άγνωστοι!
  Αυτό τα λέει όλα.
  Γεια σου
  adreo

  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

  Επιστροφή στο blog
  Συγγραφέας
  adreo
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
  Μουσικοσυνθέτης
  από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


  Περί Blog
  blogs.musicheaven.gr/adreo

  Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.  Tags

  Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ  Επίσημοι αναγνώστες (7)
  Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

  Πρόσφατα...
  Δημοφιλέστερα...
  Αρχείο...

  Links