Ο πόλεμος των ...Astron
Κάμε να σ' ανταμώσω φάσμα χαμένο του πόθου μου...
22 Μαΐου 2008, 16:04
Η επίθεση των ...πνευμάτων!


Δεν ξέρω αν το μάθατε, αλλά ο Gordon Smith, ο περίφημος medium (διάμεσος) που επικοινωνεί με τα πνεύματα "τιμά" και πάλι τη χώρα μας με την παρουσία του. Και τί δεν ακούσαμε στην τηλεόραση πάλι... Στο συνέδριο που έγινε, παρουσία 300 ατόμων ήρθαν λέει πνεύματα πεθαμένων ανθρώπων. Και ήξεραν σημαντικά πράγματα που ο Gordon Smith δεν θα μπορούσε να ξέρει αλλιώς(;) όπως ...αγορές βραχιολιών, θανατηφόρα ατυχήματα, τόπους κατοικίας κλπ

Αν ξεπεράσουμε για μία στιγμή την ανηθικότητα του να εξαπατάς ανθρώπους που θρηνούν για πεθαμένους φίλους και συγγενείς, ας σκεφτούμε το εξής:

Γιατί αυτά τα πνεύματα είναι τόσο πεζά και ρηχά ώστε να μιλάνε μόνο για πράγματα ασήμαντα όπως ένα κολιέ που αγόρασαν κάποτε στην αγαπημένη τους ή ένα ατύχημα που συνέβη όσο ζούσαν; Αναρωτιέμαι, εάν πράγματι έρχονται τα πνεύματα των πεθαμένων ανθρώπων απ' τον "άλλο κόσμο" γιατί δεν μας απαντούν σε κάποια απ' τα σημαντικότερα ερωτήματα που έχει ο άνθρωπος χιλιετίες τώρα;

-Πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν;
-Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες;
-Υπάρχουν άλλα σύμπαντα;
-Υπάρχει Θεός; Εάν ναι, ποιος είναι; Είναι ο Αλλάχ; Είναι ο Γιαχβέ; Είναι ο Χριστός; Είναι πολυθεϊστικό το σύστημα;
-Τί είναι η σκοτεινή ύλη;
-Τί πρέπει να κάνουμε για να σωθεί ο πλανήτης απ' την οικολογική καταστροφή;
-Τί συμβαίνει ακριβώς όταν πεθαίνουμε;  
-Τί συμβαίνει στις μαύρες τρύπες;
-Πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε την ταχύτητα του φωτός; Μπορεί να γίνει ταξίδι στο χρόνο;

Όχι όχι... Τα πνεύματα δεν δίνουν δεκάρα για αυτά. Το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι να δώσουν ελάχιστες πληροφορίες που θα κάνουν τον καημένο συγγενή να έρχεται και να ξανάρχεται στα συνέδρια για να πληρώσει να δει τον Μέγα Τσαρλατάνο.
Το ότι αυτός ο άνθρωπος δεν συλλαμβάνεται για εκμετάλλευση ανθρωπίνου πόνου είναι απλά μία ένδειξη του πόσο βουτηγμένη στη βλακεία είναι η κοινωνία μας. Βέβαια όλοι αυτοί οι τσαρλατάνοι, οι σύχρονοι Rasputin όπως ο Gordon Smith και ο Uri Geller, έρχονται στην Ελλάδα όταν η καριέρα τους έχει πιάσει πια πάτο στο εξωτερικό. Και φυσικά εδώ υπάρχει ένα ένθερμο κοινό έτοιμο να δώσει και το τελευταίο του ευρώ για να ακούσει απ' τον πεθαμένο συγγενή τους ότι ..."ναι είμαι εγώ που σου είχα αγοράσει κάποτε ένα κολιέ στο Παρίσι".

6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

margo (22.05.2008)
εδώ θα έρθω να συμφωνήσω..
τουλάχιστον αν υπάρχουν διάμεσοι
δεν έχουν καμία σχέση με τα tv-shows
StavmanR (22.05.2008)
Παύλο εδώ κι εγώ θα συμφωνήσω. Αν βέβαια αναπτύξουμε λίγο περισσότερο το θέμα της εκμετάλλευσης της έλλειψης πνευματικής διαύγειας και της αναπτύξεως "παγαποντιάς", θα βρούμε και κάτι επιστημονικές θεωρίες με το νερό του Καματερού και κάτι άλλες με ευρήματα κατά του καρκίνου και του Ειντζ. Η κουτοπονηριά και απανθρωπιά δεν έχει ούτε θρησκεία, ούτε εθνικότητα, ούτε επιστημονική εξειδίκευση.
pastella (22.05.2008)
Άλλη μια περίπτωση, διαφορετικής όμως κατηγορίας από τον κύριο"Μας ψεκάάάάζουν!!!/Πάρτε τα βιβλία μου να σας διαφωτίσω!"

Θυμήθηκα μια ταινία με τίτλο "Λευκός θόρυβος" που ξεκίνησα να βλέπω αλλά την παράτησα στη μέση της. Έλεγε ότι οι νεκροί επικοινωνούν μαζί μας μέσω ειδικών συχνοτήτων από ραδιόφωνο ή τηλεοράσεις. Το έχεις ψάξει καθόλου;
kithara-woman (22.05.2008)
Οπως πάντα,οι ηλίθιοι είναι αήττητοι...
Ο καθένας τη δουλειά του κάνει...Φταίνε όσοι εμπιστεύονται τέτοιους τύπους.Από όποιο χώρο και να προέρχονται.Ακόμα και στη μουσική ισχύει.Βγαινουν τα "σκουπίδια" εμείς θα πάμε να τα αγοράσουμε;Δεν έχουμε κριτική ικανότητα;
--Elena-- (22.05.2008)
Παύλο μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Όσο για εσένα pastella,έχω δει κι εγώ αυτή την ταινία!Η αλήθεια είναι ότι έχει και extra υλικό που λέει διάφορες μαρτυρίες για παρόμοια συμβάντα.Ενδεικτικά,λέει για ένα μαγαζί ή πλοίο(αν θυμάμαι καλά)που πέθαναν πάρα πολλά άτομα...και μέσα από αυτή την επικοινωνία κατάφεραν να βρουν ποιος έφταιγε...Τι να πεις!!!???
Astron (31.05.2008)
@pastella: Στέλλα όχι δεν την έχω δει τη συγκεκριμένη ταινία, αλλά αυτό που περιγράφεις θα μου έκανε εντύπωση. Κύματα μπορεί να προκαλέσουν μόνο φαινόμενα του "υλικού" κόσμου. Δεν καταλαβαίνω πώς θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μας ένα άυλο πλάσμα-όπως είναι τα φαντάσματα- μέσω ακτινοβολίας μεγάλου μήκους κύματος.

Και τελοσπάντων εάν μπορούσαν να δημιουργήσουν ραδιοκύματα, σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να τους ανιχνεύσουμε εύκολα με αρκετούς τρόπους...
(Εδώ ανιχνεύουμε πηγές ραδιοκυμάτων που βρίσκονται εκατομμύρια έτη φωτός μακριά, και προσδιορίζουμε με ακρίβεια τη θέση τους)

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
astron
Φυσικός, Αστροφυσικός
από ΧΟΛΑΡΓΟΣΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/astron

Ο προσωπικός μου χώρος όπου ο πόλεμος των ιδεών συναντά τις δημόσιες εξομολογήσεις...


Tags

Επιστήμη Μουσική Προσωπικές Σκέψεις Φιλοσοφία Τηλεόραση και Σινεμά
Επίσημοι αναγνώστες (8)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links