Το Πνευμα και το ...Οινοπνευμα!
Πριν τη φώτιση, κόψε ξύλα και κουβάλησε νερό. Μετά τη φώτιση, κόψε ξύλα και κουβάλησε νερό!
09 Οκτωβρίου 2016, 21:09
Θέλω Να Την Απατήσω!
Απιστία  Κόλυβα  

Είμαστε πολύ καλά με την Κ. και περνάμε πολύ όμορφα. Λείπω και δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω στο σπίτι και να τη σφίξω στην αγκαλιά μου. Λείπω και τη σκέφτομαι γυμνή και τρελαίνομαι. Της κάνω και διάφορα κόλπα που δεν τα περιμένει και της αρέσουν. Της λέω ότι θα λείψω για αρκετές ώρες γιατί με παιδεύει αυτό το άτιμο το εξώφυλλο του νέου μου βιβλίου και μετά από λίγο της τηλεφωνάω και της το παίζω γκόμενος.            
     «Μωρό, να έρθω να σε στριμώξω τώρα που λείπει ο δικός σου;».

Άλλες φορές της κλείνω ραντεβού σε ξενοδοχείο.

     «Ξενοδοχείο Χ, δωμάτιο 135. Σε περιμένω».

Κι άλλες φορές της αγοράζω σέξι εσώρουχα που ξέρουμε και οι δύο μας ότι είναι μόνο για μια φορά, γιατί θα της τα σκίσω μόλις τα φορέσει. Τέτοια πράγματα κάνουμε με το κορίτσι μου και περνάμε τέλεια. Όμως εγώ θέλω να την απατήσω. Έτσι μου κόλλησε βρε αδελφέ. Θέλω να κάνω ένα τσιλιμπούρδισμα να δω πώς είναι. Γι αυτό κάθισα και μελέτησα το σχέδιο του τσιλιμπουρδίσματος πολύ προσεκτικά.

1.
Θα διαλέξω με προσοχή την ερωμένη μου. Βασικά, πρέπει να βρω μια γυναίκα που θα (μοιάζει να) έχει σώας τας φρένας, που θα (μοιάζει να) συναινεί σε μια 100% σεξουαλική σχέση, που θα (μοιάζει να) μη μου ζητήσει τίποτα περισσότερο από αυτό και κυρίως, μια γυναίκα που θα (μοιάζει να) μην έχει ούτε έναν κοινό φίλο με τη δική μου. Αν είναι και εκείνη σε σχέση, ακόμα καλύτερα, διότι θα κρατήσει εχεμύθεια και θα καταλάβει απόλυτα το γιατί δεν μπορώ να τη συναντήσω την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ.

2.
Πρέπει να διαλέξω προσεκτικά τον τόπο του εγκλήματος. Προφανώς και δεν μπορώ να την πάω στα μπαράκια που πηγαίνω με την Κ. Υπάρχουν ένα σωρό γνωστοί που κυκλοφορούν τριγύρω, που έχουν μάτια και βλέπουν, και που έχουν στόμα και μιλάνε. Όποτε πρέπει να πάω με την άλλη κάπου safe. Μάλλον σε μια άκυρη καφετέρια σε μία άσχετη γειτονιά, ή στο σπίτι του έμπιστου κολλητού, του Χάρη ας πούμε, ή σε κάποιο ξενοδοχείο. Αποκλείεται στο αυτοκίνητο. Το ξεχνάμε, διότι ο νόμος του Μέρφι έχει πολλά ...ποδάρια: λαστιχάκι μαλλιών, σκισμένο κομματάκι από το περιτύλιγμα του προφυλακτικού, τρίχα, γόπα, χαρτομάντηλο...

3.
Δεν θα αλλάξω τίποτα από την καθημερινότητά μου. Οποιαδήποτε αλλαγή, μεγάλη ή μικρή στις συνήθειές μου, θα κινήσει υποψίες. Δεν γίνεται να αρχίσω ξαφνικά να λείπω συνεχώς για το εξώφυλλο (κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσει) ούτε μπορώ να εμφανίσω ξαφνικά από το πουθενά έναν φίλο από το στρατό, ούτε να βγαίνω κάθε λίγο για περιοδεία με το βιβλίο. Έχουμε βλέπεις και το ίντερνετ που τα μαρτυράει όλα. Θα κάνει ένα κλικ και θα ανακαλύψει ότι οι εκδόσεις δεν έχουν ανακοινώσει κάποια περιοδεία. Οπότε «Εσύ κύριε –θα μου πει- πώς πήρες τα βουνά;». Επίσης, δεν πρέπει ποτέ να διαπράξω την απιστία στον κοινό μας χρόνο και να ακυρώσω τις βραδιές που περνάμε μαζί. Θα πρέπει λοιπόν να θυσιάσω κάτι άλλο. Τη βραδιά του champions league ας πούμε ή το παιχνίδι του Ολυμπιακού, αν και αυτό το δεύτερο, μου κάθεται πολύ δύσκολο να το κάνω. Είναι πιο εύκολο να κανονίσω τις ώρες που η Κ. πηγαίνει στο γυμναστήριο ή για καφέ με τις φίλες της.

4.
Πρέπει να έχω πάντα ένα αδιάσειστο άλλοθι. Να έχω αυτόπτες μάρτυρες και αποδείξεις για τα ψέματά μου. Αν πω ότι πήγα για ψώνια, πρέπει να γυρίσω με σακούλες. Αν πω ότι επισκέφθηκα τη θεία μου, πρέπει να πάω στη θεία μου, άσχετα με το αν από τις 5 ώρες που έλειπα, έκατσα στη θεία 20'. Το καλό άλλοθι είναι το επιβεβαιωμένο άλλοθι. Σωστά;

5.
Πρέπει να έχω έναν και μοναδικό συνένοχο. Δεν γίνεται να πω σε όλους τους κολλητούς μου τι έκανα, αφενός για να μην ξεφτιλίσω το κορίτσι μου στο πανελλήνιο και αφετέρου γιατί όσοι περισσότεροι το ξέρουν, τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος να με εκθέσουν. Δεν γίνεται όμως να μην το πω σε κανέναν, διότι θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστώ κάλυψη. Ο Χάρης –που λέγαμε πριν- είναι η κάλυψη. Ο Χάρης χώρισε και θέλει να βγούμε για καφέ να μου κλαφτεί. «Ε φίλος είναι. Δεν μπορώ βρε χρυσό μου να μην πάω. Δεν το καταλαβαίνεις;». Ο Χάρης θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμος ανά πάσα στιγμή για να πει το παραμύθι. Εννοείται φυσικά, ότι όση ώρα είμαστε έξω για καφέ με τον Χάρη, ο Χάρης δεν μπορεί να είναι online στο chat του facebook. Γι αυτό πρέπει να διαλέξω έναν έξυπνο Χάρη.

6.
Πρέπει να εξαφανίσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Και όχι μόνο το κραγιόν στο πουκάμισο, τις τρίχες στο πουλόβερ και άλλα κλισέ. Οι αποδείξεις είναι παντού. Τα σπίρτα από την άκυρη καφετέρια στην τσέπη μου, το ρομαντικό δείπνο στον αναλυτικό της πιστωτικής μου κάρτας, ή μια ύποπτη σημείωση στην ατζέντα μου. Πρέπει να τα εξαφανίσω όλα.

7.
Πρέπει να δω τι θα κάνω με την τεχνολογία, διότι η τεχνολογία είναι εχθρός μου.

Εχθρός No. 1, το τηλέφωνο. Όλες οι γυναίκες έχουν ψάξει κάποια στιγμή το κινητό του συντρόφου τους (ΟΚ, μπορεί να υπάρχουν 5 εξαιρέσεις, αλλά εγώ λέμε ότι δεν έχω πέσει σε μια από αυτές). Είναι προτιμότερο να αποκτήσω ένα καρτοκινητό και να επικοινωνώ με την άλλη αποκλειστικά από αυτό.

Εχθρός No. 2, ο υπολογιστής. Αν χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή του σπιτιού, θα πρέπει να φτιάξω ένα νέο email που θα το δώσω μόνο στην άλλη. Επίσης, θα κατεβάσω έναν άλλο browser, και θα τον κρύψω βαθιά σε κάποιο folder, και ο οποίος θα δουλεύει σε incognito mode. Θα σβήσω επίσης και αυτό το κείμενο. Κυρίως αυτό το κείμενο, πρέπει να εξαφανιστεί.

8.
Πρέπει να φτάσω στα άκρα, και ναι, είμαι έτοιμος να φτάσω στα άκρα, διότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να κάνω λάθη. Είπα ας πούμε ότι θα λείψω 3 ώρες και έλειψα 7. Ξέχασα το κινητό στην αθόρυβη και τώρα βρήκα 132 αναπάντητες από το κορίτσι μου. Άρα, ήρθε η στιγμή να βγάλω λαγό από το καπέλο μου. Πρέπει να εφεύρω μια απίστευτη ιστορία, την οποία πρέπει να την κάνω πιστευτή. Μου έκλεψαν το κινητό. Μου έσκισαν τα λάστιχα. Τράκαρα με το αυτοκίνητο. Για να δουλέψει όμως αυτό το ακραίο κόλπο, πρέπει να φτάσω όντως στα άκρα. Να πετάξω το κινητό στα σκουπίδια, να σκίσω τα λάστιχα ή να ρίξω το αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο. Και εννοείται βέβαια, ότι αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Έχω λοιπόν μόνο μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσω ένα τόσο extreme ψέμα.

9.
Δεν πρέπει να υποτιμήσω το κορίτσι μου. Τα «σιγά μην το καταλάβει» έχουν κλείσει σπίτια, οπότε ναι, δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη της, αλλά δεν εννοώ αυτό. Κυρίως εννοώ ότι δεν υποτιμώ την ικανότητά της να μεταμορφωθεί από ένα αξιοπρεπές και γλυκούλικο κοριτσάκι σε έναν ψυχωτικό Πουαρώ. Εδώ έχουν υπάρξει κυρίες με όλη τη σημασία της λέξης, που προκειμένου να μάθουν την αλήθεια, άνοιξαν κινητά, έψαξαν τσέπες και σημειωματάρια και κατασκόπευσαν το αγόρι τους με το αυτοκίνητο. Δεν πρέπει λοιπόν να χαλαρώσω, γιατί θα κάνω λάθη.

10.
Πρέπει να αρνηθώ τα πάντα. Αν κάνω λάθη και ανακαλυφθώ, δεν έχω άλλο όπλο από αυτό. Θα αρνηθώ τα πάντα και δεν θα παραδεχθώ τίποτα. Όσο τραβηγμένο κι αν είναι το τελευταίο μου ψέμα, θα το πω.
     
     «Ποια είναι αυτή που σου τηλεφωνάει;».
     «Δεν έχω ιδέα. Καμιά τρελή θα είναι»
     «Κι αυτή η φωτογραφία που είσαι αγκαλιά με την ξανθιά τι είναι;»
     «Είναι αποτέλεσμα photoshop. Δεν έχεις δει την Ολέθρια Σχέση;».
     «Καλέ τι photoshop μου λες; Αφού έχει γονατίσει μπροστά στο παντελόνι σου».
     «Είναι μοδίστρα αγάπη μου. Είπα να ράψω ένα παντελόνι και μου παίρνει μέτρα».

Δεν πρόκειται να με πιστέψει, αλλά αξίζει να κάνω μια προσπάθεια. Βαθιά μέσα μου ξέρω ότι δεν είναι σωστό αυτό που σκέφτομαι να κάνω. Εσείς τι λέτε; 

21 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

EVAGGELIASAKELLARIOU (10.10.2016)
Καλημέρα. Σου αρέσει να παίζεις με τη φωτιά, Orfeus.
Hastaroth (10.10.2016)
"Κυρίως αυτό το κείμενο πρέπει να εξαφανιστεί".

Κι'άν κάποιος το έχη ήδη αντιγράψει κάπου;

Και πώς αποκλείεις ότι δέν το έχουν ήδη διαβάσει κάμποσοι φίλοι σου -και κυρίως η Κ;.

Διότι αυτά τα πράγματα,όπως έλεγεν και ο Καραμανλής (αυτός με τα φρύδια) είναι απ'αυτά που γίνονται,αλλά δέν λέγονται.

Ούτε κάν στο blog σου.

Κυρίως εκεί....

Καλή εβδομάδα.
Hastaroth (10.10.2016)
Επίσης,πράγματι,δέν είναι σωστό αυτό που σκέφτεσαι να κάνης.Σκέψου πόσο κοστίζουν τα κόλλυβα-γιατί να μπή σε τόσα έξοδα η καημένη;

:)
sven (10.10.2016)

Λοιπόν μάγκα, σε τσάκωσα!!!

Τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν: είτε είσαι σεξομανής -το αντίθετο του νυμφομανής-, είτε ένας παλαιάς κοπής φαλλοκράτης-σεξιστής που χρειάζεται αναμόρφωση και ρετουσάρισμα, είτε ένας αρσενικό με κλονισμένη αυτοπεποίθηση που χρειάζεται απέραντη κατανόηση και ψυχική τόνωση…

Είμαι ο άνθρωπός σου, λοιπόν!!!

Σου έχω έτοιμες εξηγήσεις και λύσεις για την κάθε παραπάνω περίπτωση.

Για την πρώτη: αν σε τσακώσει, όπως καλή ώρα εγώ, όχι μόνο θα επικαλεστείς τη μάνα-φύση, απέναντι στην οποία όλοι μας είμαστε ανίσχυροι, εκτός από τον πατέρα Παΐσιο, αλλά θα φροντίσεις, εκ των προτέρων, να έχεις το ακλόνητο άλλοθι πως έχεις, πράγματι, πάει με πάρα πολλές ώστε να γίνεις πιστευτός. Αυτό, πέρα από άλλοθι, σου δίνει και τη δυνατότητα να κάνεις, μέχρι σκασμού, πράξη το απωθημένο σου…

Για τη δεύτερη: στις περιπτώσεις αυτές, η μόνη εγγυημένη λύση είναι αυτή της ομοιοπαθητικής, δηλαδή, ο πόνος με τον πόνο περνάει ή στρέφουμε την προσοχή μας αλλού για να ξεχάσουμε το δικό μας νταλκά. Λοιπόν, αν πρόκειται περί αυτού, θα εξωθήσεις την καλή σου -ισχυριζόμενος πως πρόκειται για ένα «παιχνίδι» που ανακάλυψες, μελετώντας κάποια αρχαία ινδουιστικά κείμενα και που σκοπό έχει την αύξηση της ερωτικής σας έντασης και την ανανέωση του ερωτικού σας πάθους- να βρει άλλον γκόμενο/-ους (ή ερωμένο, αν σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα). Θα πονέσεις, θα δακρύσεις, θα ζηλέψεις, θα φθονήσεις, θα αγοράσεις κοφτερή λάμα αλλά και θα γίνεις πραγματικά σεξομανής με την «καλή» σου, επιθυμώντας την όλο και πιο τρελά και ακόρεστα. Αυτό, πέραν του ακόρεστου πάθους που θα ξυπνήσει στη σχέση σας, θα μπορεί, επίσης, να αποτελέσει ένα πρώτης γραμμής ακλόνητο άλλοθι, σε περίπτωση που βρεις άλλη ερωμένη, αν ακόμα θα αντέχεις. Θα ισχυριστείς, λοιπόν, αν σε τσακώσει πως έχεις πάει με δεκάδες άλλες, πως αυτήν την «παρενέργεια» δεν την ανέφεραν οι αρχαίες γραφές, οπότε, φυσιολογικά, θα πρέπει, ως σωστή σύντροφος που είναι, να σου δώσει άφεση αμαρτιών…

Για την τρίτη: χρειάζεσαι, μάλλον, ψυχανάλυση, οπότε έλα σε ΄μένα…
Hastaroth (10.10.2016)
Απορία:δηλαδή μία νυμφομανής δέν είναι σεξομανής-ήτοι,μανιακή γιά σέξ;Γιατί λοιπόν δέν ορίζουμε και τους άρρενες ώς γαμπρομανείς,κατ'αντιστοιχίαν πρός τίς νυμφομανείς;

Επίσης:ώς γνωστόν,υπάρχουν και οι προνύμφες (στα έντομα μέν,αλλά λέμε τώρα...).Οπότε ένα θήλυ έντομο μπορεί να είναι προνυμφομανές;(αυτό δέν έχει σχέση με το θέμα,αλλά μήπως και στην Βουλή δέν ψηφίζονται τροπολογίες άσχετες με το θέμα τού νόμου;)

Και με τίς παράνυφες,τί γίνεται;Υπάρχουν άραγε παρανυμφομανείς;

Βεβαίως,στην περίπτωση τής "ομοιοπαθητικής" λύσης,ενυπάρχει ο κίνδυνος η καλή σου να σού πή "γιατί θές να βρώ άλλον γκόμενο;γιά να κάνουμε πάρτυ με ούζα;Αρα με απατάς!Κι'αφού πάς με άλλη θα σού σπάσω το κεφάλι" και θα σε αρπάξη απ'το μαλλί και μπάπ και μπάπ και μπάπ θα σε κάνη κεμπάπ.

Τώρα γιά την ψυχανάλυση,δέν ξέρω,ρώτα τον Sven που είναι ειδικός....

Orfeus (10.10.2016)
Μωρέ και με τη φωτιά θα παίξω, και στο γιατρό θα πάω (γιατρέ μου σου 'ρχομαι) και καλού-κακού θα πάω να της πάρω κόλυβα από το Lidl που τα 'χει πιο φτηνά.
EVAGGELIASAKELLARIOU (10.10.2016)
Καλησπέρα. Μας βάζετε σε πειρασμό, κύριε Γιώργο μας. Αν τα κάνεις όλα αυτά, τότε θα μισέψω σε τόπους άλλους και θα σας βλέπω. Ε.Σ.
Hastaroth (10.10.2016)
You don't have your god...

Tu n'as pas ton dieu

Ein hashem shelleha (αυτό δέν είμαι σίγουρος ότι το'γραψα σωστά)

Ουκ εστί σοι θεόςOrfeus (10.10.2016)
@ Λιάνα:
Α όλα κι όλα. Σε πειρασμό δεν βάζω κανέναν. Ο γιατρός δηλαδή τι να πει; Όχι σε ρωτάω να μου πεις. Ο γιατρός τι να πει που θα με ξαπλώσει στο κρεβάτι και θα μου ζητήσει να του τα πω όλα λεπτομερώς; Α γιατρέ μου να μην το ξεχάσω: Λάβε υπόψη ότι τα τελευταία εσώρουχα που της έσκισα (της δικιάς μου λέω) ήταν κόκκινα με ροζ κεντημένα λουλουδάκια σταυροβελονιά και μαύρη δαντέλα στο τελείωμα.

@ Αλμπέρτο:
You are right mon ami. Ουκ έστι μοι.
sven (10.10.2016)

Γιώργο μου, με τρομάζεις...

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρότερα απ΄ό,τι φανταζόμουν. Τι να πω... Τουλάχισον 3 φορές τη βδομάδα ντιβάνι θα χρειασθούν, επ΄αόριστον...

Τι σόι εσώρουχα πήγες κι αγόρασες, βρε αγόρι μου; Με την αγορά αυτή, καθρεφτίζεις τα άδυτα του υποσυνείδητού σου...

Κόκκινα εσώρουχα, δηλαδή, απύθμενο πάθος, αλλά, ταυτόχρονα, και εκρηκτική επιθετικότητα γι΄αυτήν...την οποία προσπαθείς με κόπο να απαλύνεις, ώστε να μην αποκαλυφθεί, με...ροζ λουλουδάκια...τα οποία, όμως, είναι ραμμένα σταυροβελονιά, δηλαδή, στην ουσία, θα ΄θελες να τη...γαζώσεις ψιλό γαζί, αν μπορούσες.....

...και το κερασάκι στην τούρτα. Μαύρη δαντέλα στο τελείωμα...!!! Δεν κρύβονται, βρε Γιώργη μου, τα...δολοφονικά σου αισθήματα γι΄αυτήν... Πλερέζες και θανατικό...

Σβήσε γρήγορα το σχόλιο, ρε φίλε μου. Για το καλό σου...

Πρώτ΄απ΄όλα, όμως, σβήσε το ΔΙΚΟ μου!!!
Orfeus (10.10.2016)
Πώώώώ... πω... Κοίταξε τι μπορεί να πάθει κανείς στα καλά καθούμενα. Αλλά εδώ που τα λέμε, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Σαν υπνωτισμένος πήγα γιατρέ μου στα κόκκινα με τη μαύρη δαντέλα. Ένα σωρό χρώματα μου έδειξε η πωλήτρια αλλά εγώ εκεί. Τα κόκκινα θέλω.

Δείτε -μου έλεγε- και τα άσπρα με τις πεταλουδίτσες. Όχι. Τα κόκκινα εγώ.
Μήπως θέλετε εκείνο με το φερμουάρ για την επίμαχη στιγμή; Όχι εγώ. Τα κόκκινα θέλω.
Κάτι μου συμβαίνει γιατρέ ε;

Το πιο εξωφρενικό δεν σου το είπα. Αμ εδώ είναι όλο το ζουμί. Την έβαλα και τα πρόβαρε επάνω της και μόλις βγήκε από το δοκιμαστήριο, έπεσα επάνω της και της τα έσκισα. Τα πλήρωσα φυσικά. Πλήρωσα δύο, αλλά πήρα ένα.

Γιατρέ μου είναι σοβαρό;
sven (10.10.2016)

Γιώργο, δεν ξέρω, μου έχεις δημιουργήσει σύγχυση...

Με αυτό το τελευταίο σχόλιό σου, μια...χαρά σε βρίσκω...
Orfeus (11.10.2016)
Ουφ!
adreo (11.10.2016)
Εσύ Γιώργη θα έκανες για συγγραφέας μύθων.
Μπορεί και να ξεπερνούσες τον Αίσωπο.

Βέβαια εσύ θα έγραφες μύθους με κέντρο την γυναίκα..
Ξέρεις κάτι Γιώργη, όταν γερνάμε αρχίζουν να έρχονται στο μυαλό όλα αυτά που μπορούσαμε να ζήσουμε και δεν τα ζήσαμε.
Αμαρτία Γιώργη σε κάποια σούπα- μούπες ηλικία, να γράφεις για τέτοια πράγματα.
Χα-χα-χα-χα-ΧΑ!
Ολοταχώς να βρεις παπά να εξομολογηθείς.
Βέβαια πάντα συγχαρητήρια για το γράψιμό σου και το μακροσκελές σχέδιο απάτης. Αν και θάθελες καμιά δεκαριά χρόνια για να το πραγματοποιήσεις.
Γι' αυτό Γιώργη μου και δεν το πραγματοποίησες.
Ένα όμορφο παραμύθι για μεγάλους. Μπράβο.
Orfeus (11.10.2016)
Τσιμπάς ε;
Μήπως θα μπορούσες να νου δώσεις το κλειδί για να την πάω σε εκείνο το μαγαζί με τα πιάνα που είχες στη Σόλωνος (χαμηλά κοντά στα Εξάρχεια) λίγο πιο κάτω από τους Βάτραχους;
Hastaroth (12.10.2016)
Εγώ ένα ξέρω,με το προτελευταίο σχόλιο τού Orfeus,ο Sven έχασε έναν εν δυνάμει πελάτη :)

ΥΓ.Κι'ένα ανέκδοτο περί ομοιοπαθητικής:πάει ένας στον οδοντογιατρό και τού λέει ότι έχει φοβερό πονόδοντο.Ο οδοντογιατρός τού λέει ν'αδειάση ένα σωληνάριο οδοντόπαστα στα οπίσθιά του.Την άλλη μέρα ο ασθενής παίρνει τηλέφωνο και τού λέει "γιατρέ μου,τώρα με τσούζει τόσο πολύ ο πρωκτός μου,που ξέχασα τον πονόδοντο.Τί να κάνω;"."Δέν ξέρω" απαντά ο άλλος,"εγώ είμαι οδοντογιατρός,όχι κολογιατρός..."
EVAGGELIASAKELLARIOU (12.10.2016)
Καλημέρα. Το μαγαζί με τα πιάνα στη Σόλωνος (χαμηλά στα Εξάρχεια) ήταν λίγο πριν τους Βατράχους. Το ξέρω, γιατί πολύ πρόσφατα πέρασα από εκεί. Γιώργο, εάν θέλεις, παίζω εγώ το ρόλο του Χάρη. Είμαι καλή στο να δίνω άλλοθι. Ε.Σ.
Orfeus (12.10.2016)
Άλλοθι με γυναίκα; Λιάνα πας καλά; Θες να μου κλείσεις το ...μαγαζί;
EVAGGELIASAKELLARIOU (12.10.2016)
Όχι, βέβαια. Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις!
Hastaroth (12.10.2016)
Βλέπω πέρασες αοό την σκέψη στην βούληση.Κακό αυτό.

Θα σού γράψω ένα παραπεμπτικό γιά τον Sven.Να σε καθήση στην πολυθρόνα και να τού τα πής όλα.Τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτε).

ΥΓ.Αυτό το κείμενο θα αυτοκαταστραφή σε 5 αιώνες-έτσι λέει ο πράκτωρ Τζίμ Φέλπς.
freddieKrueger (21.04.2023)
"Μωρό μου να ρθω σε στριμώξω τώρα που λείπει ο δικός σου;"
Υποθέτω ότι είναι ένα roleplaying τύπου σενάριο και όχι ότι η κοπέλα έχει τον "δικό" της άρα εσύ είσαι ο παράνομος δεσμός της γιατί τότε όλο το κείμενο χάνει την αξία του.
Ούτε ορίζεται απιστία αφού δεν έχεις την αποκλειστικότητα.
Τότε θα μπορούσε κάποιος εύλογα να αναρρωτηθεί προς τι όλος αυτός ο κόπος να οργανώσεις μια "απιστία" στην ήδη άπιστη;
Ίσα ίσα καλό να καταλάβει ότι είσαι γνήσιος αρσενικός και ότι βρίσκεις κι αλλού "μέλι" να "γευτείς".


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
orfeus
Γιώργος Μπιλικάς
Storyteller...
από Valley Below


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/orfeus

Tags

13 24 30 Βιβλίο Γράμματα Γυναίκες Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκη Μπάντες Περίπτερο Around Bands Rock Stand Women 2020 Δώρα Ευχές Καλή Καλύτερη Χρονιά Χρόνος Ώρα Live Rockwood Stage Άντα Βρεττού Γία Γιώργος Δημοσιογράφος Ελληνιάδης Ηθοποιός Μπιλικάς Ντέπυ Παραγωγός Παρουσίαση Σακαρέλλου Στέλιος Χριστίδου 24symbols Adventures Al-Andalus Alypa Amazon Apple Blue Books D2D Demand Digital Draft Ebooks Eyed Heaven K Kobo No.9 Poems Print Prophets Rakuten Sad Scribd Songs Tolino Vivlio 24γράμματα Αγκαζέ Αθήνα Αίθουσα Δεκαετία Δήμος Εκδόσεις Κεραμεικός Μετρό Νέοι Παρασκευή Σαββατοκύριακο Τεχνόπολη Φούρνοι Market Vinyl Αλεξίου Διπλό Κοκαβέσης Heaven Adventures Άννα Αγγελική Αθηνά Αλεξάνδρα Αντώνης Βάσω Βίκυ Γιάννα Δημήτρης Ειρήνη Ελένη Ερίκα Ζωή Ηρώ Θωμάς Θανάσης Κώστας Λίντα Μυρτώ Μίμης Μαρία Νίκος Νεφέλη Ορφέας Πάνος Ρένα Ρούλα Σπύρος Σοφία Τάσος Τζούλια Χρήστος K. No. 9 Album Audio Background Behind Cleo Eric Even Folk Format Ghosts Gothic Green Indie Jeff Joe Kelly Label Lake Laura Leader Lichter Love Might Monkey More Neo-Psych Northern Pajamas Pop Phantom Psych-Pop Records Ross Seattle Strung Sun Sunlight Weigh Weller Angle Beneath Christina Coffee Cohen Dancing Endless Flamenco Hoyos Missingness Nepal Only Passion Peninsula Portugal River Saudade Spain Stars Suzanne Tomorrows Waltz World You Younger Aretha Aretha Franklin Flash Franklin Goldberg Jack Jumping Jumping Jack Flash Keith Keith Richards Richards Whoopi Whoopi Goldberg Γιώργος Μπιλικάς Εγκυκλοπαίδεια Bat City Facebook Intro Mail Outro Päivi Tonya Γκάζι Διαδίκτυο Θέμα Θέρμανση Καφές Κινητό Μαγείρεμα Μαιτρ Μαργαρίτα Μιχαήλ Μπάνιο Μπουλγκάκοφ Όρυζα Πετρογκάζ Πλυντήριο Ρωσίδα Σταθερό Τηλεόραση Τηλέφωνο Φιάλες Φινλανδέζα Φως Φωτισμός Ψυγείο Bill Wyman Brian Jones Charlie Parker Charlie Watts Chico Hamilton Closed Elvin Jones Jelly Roll Morton Luftwaffe Mick Jagger Pattie Hansen Rolling Stones Shirley Shepherd Thelonious Monk Bob Dylan Leonard Έζρα Πάουντ Τ. Σ. Έλιοτ Αρθούρος Ρεμπώ Κάρολος Μπωντλαίρ Ουίλιαμ Μπλέικ Νόμπελ Φαινόμενο Έβερεστ Γιώργος Μπαμπασάκης Μεταίχμιο Brand Candles Down Key Lay Maxazine Melanie New Nickel Queen Rain Safka Song UNICEF Woodstock Christmas Merry Christmas Keb Mo Cibelle Grass Μπαστούνι Ντάμα Cigarettes After Sex Sweet Greg Lake ELP Emerson Lake and Palmer Keith Emerson Carl Palmer Robert Fripp King Crimson From the Beginning Hurt John John Hurt Sir Jesus Christ Lust Glory Holly Grail George Harrison Handmade Films Monty Python Life Brian Gleese Terry Jones Gilliam Graham Chapman Moon Michael Palin Peter Sellers Spike Milligan Idle Always Look Bright Koop Island Blues Thousand Kisses Deep Rolling Stones We We Love You Pink Floyd AndVilyly Βελόνα Βινύλιο Βράδια Δίσκος Κόστος Μακαρίτης Παππούς Περιεχόμενο Σκράτς Σπίτι Στάχτες Τραγούδια Φωνή Loners Εκδοτικός Οίκος Μοναχικοί Τόμος Rockin Wishes Merry '60s '70s Χρόνια Πολλά Xαμηλοβλεπούσα Μουσική Eρμηνεία Βασίλης Σαλταγιάννης Στίχοι Αντονία Τσολάκη Κόντρα μπάσο Μαρία Παντελάκη Κρουστά Μπουζούκι Κιθάρες Πιάνο Ηχοληψία Κώστας Παρίσσης Studio Praxis Μίξη Παραγωγή Καθρέφτης Άβελ Άμλετ Αρσέν Λουπέν Αφροδίτη Δίας Ερμής Ζορρό Κάϊν Κουασιμόδος Κρόνος Οφηλία Παγόβουνο Παραφίνη Πλούτων Ποσειδώνας Πουαρώ Σέρλοκ Χολμς Σκορπιός Σταχτοπούτα Σωματοφύλακες Ταυρομάχος Τιτανικός Τροβαδούρος Χιονάτη Blue Note Disk Jokey Uma Thurman Άγγελος Άμμος Ασημένια Βασιλιάδες Δικηγόροι Ερημίτες Εσώρουχα Ήχος Καράβια Καταδικασμένοι Κυνηγόσκυλα Λιμάνια Μαντόνα Μικρό Νύχτα Παράδεισος Πεζοδρόμιο Ποιητές Προστάτης Πυξίδα Σεβάχ Σημαδεμένα Στρουθοκάμηλος Υπόγειο Φακός Φάροι Ψιλικατζίδικο Bar Άγγλος Αεροπλάνο Αίγυπτος Αλεξάνδρεια Αλέξανδρος Αλλάχ Αμερικάνος Ανδρούτσος Αχέρων Γάλλος Έλληνας Θάνατος Ιταλός Ίωνας Καραϊσκάκης Καρμούζ Νεκρομαντείο Νεκρόπολη Σαχίμπ Τάβλι Χασάν Άγνωστος Αδύναμος Αισθητική Άνθρωπος Αξίες Αξιοπρέπεια Απάντηση Γενναιότητα Διακριτικότητα Δρόμος Δύσκολος Δώρα Μαργέλη Ελευθερία Επιμονή Ερώτηση Ευθύνη Θηρίο Μεγαλοψυχία Μοναξιά Παιδεία Πτυχία Σύστημα Σωτηρία Ταπεινότητα Άη-Γιώργης Δράκος LSD Άλλωστε Γιορτές Δημήτρης Σπυρίδωνος Θερμές Οδυσσέας Όμορφες Φαίδων Αλκίνοος Χριστίνα Σαββανή Αλύπα Δεύτερη Διηγήματα Έκδοση Εξαντλημένο Κ Λυπημένα Μάτια Μυθιστόρημα Ποιήματα Προφήτες Πρώτη ΣΔ Συλλογή Lulu Note Other Press Stories Στέλλα Πετρίδου Συνέντευξη Τέχνες Arts Arts On Line Άνεμος Βουρκωμένα Βράχια Βροχή Γλέζος Γυρισμός Δάκρυ Δέντρα Δύναμη Ευκολάκι Καημός Κεραυνός Κινδύνης Λαβωμένα Ξένα Πίκρες Πουλόπουλος Σταθμός Σύννεφο Τραίνα Χαρδαλιάς Χέρια Χωρισμός Ωκεανός Άπαντα Ανδρομέδα Λολίτα Τσέπη Στίγμα Υπόμνηση Συλλέκτης Simultane Ποιητικές Συλλογές Μπαλάντα Σκωπτικό New York USA 2023 Άρης Βασίλης Γερμανός Γκαϊφύλλιας Δημητριάδη Διονύσης Ζιώγαλας Ιατρόπουλος Ισιδώρα Κατερίνα Κωχ Λεττονός Μαρίζα Μαρίνα Μάτσας Μοναχικότητα Ντάλας Ξενουδάκη Σαββόπουλος Τασούλης Τσιλογιάννης Ψαριανός Άστρο Γήινη Εγώ Επάνω Εσύ Μαγεμένη Μάγισσα Ματιά Φωτιά Αβρότητα Αγαπημένη Ασύγκριτη Ένδοση Ερωτικό Λευκό Ντελικάτη Όμορφη Πλάνο Τρυφερότητα Φεγγάρι Χάρη Χλωμό Αγ. Δημήτριος Αθανίτης Ακρίβου Ασυνείδητο Γεγονός Καζανάς Κάλτσου Κατάδυση Κινηματογράφος Κιορτσή Λαβύρινθος Μαγουλάς Πρεμιέρα Ρέτζιος Σαρημανώλης Στρογγυλό Ταινία Φεστιβάλ Φώτου FM100 Filming Greece Αγάπη Αδελφή Ακατάλληλη Διαδρομές Ε Ζάνη Κ. Νεφέλη Πόπη Ζάνη Πρόλογος Πόπη Στιγμή Συμπαντικές Συμπαντικές Διαδρομές Υπερβατική Ψυχή Support Ανάγκη Αποδοχή Ασφάλεια Βασίλισσα Βουτιά Δεσμός Δεσμά Δύσκολη Εμπιστοσύνη Ζητιάνος Μοίρασμα Οδοντόβουρτσα Ομορφιά Παράδοση Περίπτωση Πραγματικότητα Σιγουριά Συμφωνία Συναλλαγή Σχέση Απομεινάρια Ηλιοσκόταδο Καρυάτιδα Λόφος Μορφή Ντουλάπι Σκοτάδι Σκοτεινιά Σύμπαντα Βόλτες Γέλιο Επιθυμία Έρωτας Ξενύχτια Όνειρα Πάθος Παιχνίδια Πόθος Ποίημα Σημαντικά Στιγμές Συναισθήματα Ταξίδι Τραγούδι Φίλος Άδης Αδράνεια Αδρανής Απώλεια Αρχίας Άτομο Αύριο Αχελώος Εκείνη Εραστής Ευρυδίκη Ισπανία Κατάρτι Κατασκευή Κόσμος Μαλλιά Μοναχικός Πανδαμάτωρ Υπομονή Ύπουλος Φιλόλογος Χταπόδι Αγώνες Βεντάλια Γενικό Διαγωνισμός Επιτροπή Ερμηνεία Εφιάλτης Ιστιοφόρο Κέρκυρα Κριτική Μουσικοσυνθέτης Νυχτοφύλακας Όνειρο Παρατηρητής Παρελθόν Πρόσταγμα Σαμοΐλης Σανίδα Τρόποι Φαντασία Χίλιοι Air Condition Αιώνιο Αλήθεια Απλά Άφθαρτο Ερωτήματα Καθημερινότητα Μέρα Μόνος Ολοκλήρωση Πικρή Ποιητής Πορτραίτο Πρόσωπο Στόμα Ταπεινά Ύπαρξη Φτεροκόπημα Ψεύτης Ακουαρέλλες Αποθήκες Αρθρογράφος Αρκούδες Αφιερώσεις Γιόγκα Γκαρσονιέρα Διπλώματα Καπέλα Κρασί Λίμνες Μαθήματα Μαθητές Μέλι Μουσικός Οδήγηση Παρουσία Ποτάμια Ταινίες Υπερβόρεια Φεγγαρόφωτο Offline Online Skype Αγία Δημήτρης Αθανίτης Διάβολος Εκδήλωση Κώστας Καζανάς Καμία Κινηματογραφική Λένα Κιτσοπούλου Λέσχη Συμπάθεια Devil No Sympathy Αγροτικόν Βίντεο Βράδυ Δίσκοι Μπάντα Οδύσσεια Οκτώβριος Ουρανός Πανδημία Παπάζογλου Παραλλαγή Πηνελόπη Σειρήνα Σεπτέμβριος Συζήτηση Στούντιο Στρόγγυλοι Χθες Χιουμοριστική Blog MusicHeaven Αγωνία Θρίλερ Ιουλία Λυμπεροπούλου Λογοτεχνία Μεταφυσική Μυστήριο Νο 9 Περιπέτεια Αδάμ Αίμα Ανθρωπότητα Αυτοκίνητο Βαμπίρ Γνώση Γρανίτα Δημοφιλής Δολοφονία Εικασία Εξοπλισμένο Επιστήμονας Ερειπωμένο Εύα Ζόμπι Ζωντανοί Οπαδός Πατσάς Συγγραφέας Συσκευή Ταυτότητα Τράπεζα Χυμός Tesla Αεράκι Βραδάκι Ερημιά Καρδιά Κορμάκι Λυχναράκι Μπαλκονάκι Παραθύρι Παράθυρο Τζαμάκι Τραγουδάκι Φεγγαράκι Χαμηλοβλεπούσα Χατίρι Χείλη Χτύπος Αεροδρόμιο Γιόκο Γκολντ Δοξιάδη Ελληνικό Κρουαζιέρα Λένον Λονδίνο Μάρδας Μαστοράκης Μπητλς Νησιά Όνο Πασίφικ Πειραιάς Beatles Gold Lennon Ono Pacific Yoko Κιτσοπούλου Κοτανίδης Καλό Cross Orfeus Sunny Sunny Cross Αφηγητής Ελληνική Μοντάζ Ντοκιμαντέρ Οδηγός Πρόσωπα Σινεμά Σκηνοθεσία Συναντήσεις Στοές Φωτογραφία Χαλκίδα DNA Βαρσοβία Δανέζα Δανία Θεοδωράκης Κοπεγχάγη Ξαρχάκος Σουηδικό Χατζιδάκις Angie Darling Helsingborg Helsingør Kronborg Αϊνστάιν Βαστίλη Βιετνάμ Γαλλία Δαρβίνος Διαμάντια Ηλίθιος Ηλιθιότητα Ινδιάνοι Ιράκ Κάστερ Κόρινθος Λιβύη Λουδοβίκος Ναπολέων Ντοστογιέφσκι Παντοτινός Ρωσία Σιου Σεγιέν Συρία Τσιπόλλα Chiquentcento Απόλλων Γήπεδο Εισιτήριο Ένεκεν Θέατρο Ιούλιος Λαιμός Λυκαβηττός Ριζούπολη Συναυλία Ταμείο Τιμή Φωνές Anderson Birthday Happy Ian Jethro Scotland Tull Γιοκαρίνης Εκδόσεις Άλλωστε Ιησούς Ιθάκη Καλυψώ Κατερίνα Σιδέρη Κίρκη Κύκλωπας Όμηρος Παναγία Πολύφημος Σκύλλα Συμβίωση Σύμφωνο Τηλέμαχος Χάρυβδη Χριστός Instagram Mall Newsfilter Αθηναίων Πολιτεία Ανατολή Βοηθοί Δύση Ηθοποιοί Ήλιος Θεός Θησείο Κύρα Όψεις Πυγολαμπίδα Σελήνη Σκαθάρι Σοφία Παναηλίδου Σοφοί Συμβούλιο Φανταστικό Απομόνωση Βόρεια Γκέτεμποργκ Θάλασσα Κύματα Νησί Προβολές Σινεφίλ Φάρος Boutique Cinema Curators Distancing Focus Göteborg Holmberg Internet Isolated Jonas Noster Pater Project Social Sold-Out Zoom Αίθουσες Ανθολογία Ιππότης Καταθλιπτικός Κόντρα Μυαλό Μύθος Copyright Ακτή Βέλος Νόημα Παφλασμός Ποίηση Τοξότης Giralda Ακτίνες Άνθρωποι Άξονες Αστραπή Αύρες Γαλαξίας Γαλοπούλα Γεράκι Γύρη Ζέστη Κίσσα Κοράλλια Κρύο Ορίζοντας Όστρακα Πελαργός Πέτρα Σίσσυφος Σύμπαν Υγρασία Φτερά Milky Way Αλέξανδρος Καρακαντάς Γλέζου Καραμουσαλής Κρασούδης Μαστοράκη Μπενέτου Παπαθανασίου Πατσιφάς Πετρίδης Ρούσσος Ρωμανός Σαλιάρης Σουγιούλ Σπανουδάκης Στασινόπουλος Τρούσας Aphrodite’s Child Axis Charms Forminx Igloo Juniors Αλίμονο Άνθρακες Άνους Αντίδραση Αντίθετη Άποψη Αυτός Εκείνος Επιλογές Θησαυρός Κατανόηση Κυριολεξία Ορθότητα Ποιότητα Ποσότητα Προσβλητικό Ρέστα Ρήγας Σήμερα Συμπεριφορά Συνομιλητής Υπεύθυνος Φράση Φταίω Αλκαίος Άλκης Αντίο Θάνος Κακόηθες Μελάνωμα Μικρούτσικος Αλκίνοος Επίμετρο Θοδωρής Παπαδόπουλος Gordon Sumner Sting Αστείο Ενετοκρατία Κούντερα Μάνη Νύφι Πειρατές Tρικυμία Gena Rowlands John Cassavetes Paul Mazursky Raúl Juliá Susan Sarandon Tempest Vittorio Gassma Ταίναρο Ιερό Πύλη Βαθύ Κοκκινόγεια Σπηλιά Καταιγίδα Τρικυμία Vittorio Gassman Βασίλης Γκλεζάκος Λουκιανός Καρακαντάς Τζονιχάκης Ανάσταση Αλυσοδεμένος Αμίλητος Άνανδρος Ανήσυχος Ανόητος Απαρνημένος Απόβλητος Άτυχος Επαναστάτης Ζωγράφος Θύμα Θύτης Καταδικασμένος Κουτσομπόλης Κουφός Λάμψεις Μουγκός Παράνομος Πολεμιστής Πόρνη Πρόσφυγας Στρατιώτης Τυφλός Αμβρόσιος Άνθιμος Άρθρο Ασήμαντα Βατικανό Δημόσιο Δυνατός Εκκλησία Επικρατούσα Επίσημη Ευρώ Θεοφάνης Θρησκεία Ιερώνυμος Ιταλία Μεσαίωνας Παπάδες Παπάς Ποσά Προνόμιο Σεβασμός Συγγνώμη Σύνταγμα Ανεπάρκεια Ανοχή Γραμματέας Διαφορετικότητα Εγωκεντρισμός Ευθιξία Ιατρείο Κάμψεις Κατωτερότητα Κομπλεξικός Μητσοτάκης Μισογύνης Ορισμός Πληρότητα Πρόβλημα Ραντεβού Σύλλογος Ψυχολόγος Ανάλογη Ανταμοιβή Αρνάκια Αρπακτικά Βοσκός Δάσος Έξοδα Κόλαση Λιοντάρι Λύκοι Μαντρί Πειθήνια Πεποιθήσεις Τίγρης Υπάκουα Υπηρέτες Υποτακτικά Depredadores Αναμέτρηση Ανώδυνο Αυλαία Διαβολή Εγωισμός Επιθετικότητα Ζήλεια Κακοήθης Μάσκα Μέθοδος Προσωπείο Σκοπιμότητα Συκοφαντία Συμφέρον Υποκριτής Φθόνος Χειραγώγηση Ανασφάλεια Αρνητικό Δότης Δραστήριος Δυσοίωνο Ελπίδα Ενεργός Θετικό Κεφάλι Κοιλιά Κρίση Μέλλον Οικονομικά Παραλήπτης Παρόν Προβλήματα Φροντίδα Ανθοπωλείο Άντρας Αρειανός Διάλειμμα Ευνουχισμός Ιδρώτας Καρέκλα Κιθάρα Κοπή Κόρνα Λογαριασμός Παλαιά Πάλκο Πόρτα Ποτήρι Ταμπούρλο Τριαντάφυλλο Αντίθετο Αρλεκίνοι Δουλειά Θύελλες Κάβος Καιρός Μάνα Παλιάτσοι Πατέρας Πλόες Πόδια Πόλεμος Ποτάμι Ποταμόπλοια Πτήσεις Ρούχα Στολίδια Ψώνια Βερολίνο Εικόνες Εμφάνιση Επέτειος Μοναδικό Ξεχωριστή Οθόνη Προβολή Άση Δημητρουλοπούλου Eva Stylander Στάθης Πλώτας Παναγιώτης Θανασούλης Παναγιώτης Θεοφανόπουλος. Απιστία Κόλυβα Απόλαυση Γλωσσικό Διπλός Ελάττωμα Έξω Επιτυχία Ευχή Καινοτομία Κακός Καλός Κατευόδιο Κάτω Κούρεμα Κρασιά Κρυστάλλης Λάθος Λεξιλόγιο Λευτεριά Μέσα Νεολογισμός Νοηματικό Πάνω Παπαδιαμάντης Πλεονασμός Προκοπή Πρόοδος Πρόσημο Σιδεροκέφαλος Αποχρώσεις Μαύρο Bilikas Short Απόψε Κανείς Ξεκλείδωτο Πορτάκι Αρχάγγελος Καλλιμάρμαρο Μίκης Συγκίνηση Ασπρόμαυρη Βιογραφία Βλέμμα Βραχάκι Γελωτοποιός Γοργόνα Θλιμμένο Κάμερα Μικρή Μπαλκόνι Ναυαγός Ποδήλατο Χιλιόμετρα Havfrue Lille Αυλή Δίπατη Κουρελής Λήθη Μαλαματάς Μέθυσμένος Μνήμη Μονοκατοικία Μπουκάλι Ομπρέλα Σάββας Σιλουέτα Σπιτάκι Τουαλέτα Φίλη Fool Hill Sven Βασιλική Βασιλική Μπούζα Θεματοφύλακες Μπούζα Βόλος Κανάρια Κυριακή Λάρισα Όψεις του Φανταστικού Πολυχώρος Σάββατο Φουντούλης Ωδείο Καλαμάτα Bodega Γιώργο Εσένα Ζήσω Μπορώ Χωρίς. Γιώργος Βασιλείου Μάχη Σκληρή Cafe Γιάννης Αλεξίου Θέκλα Τσελεπή Στέλιος Ελληνιάδης Σίμος Κοκαβέσης Μουσική Γενιά Ζίμπρα Νίκος Παπάζογλου Πάτρα Πρωταπριλιάτικο Ψέμα Ghetto Noir Γκλίτσα Βιογραφικό Δηλητηρίαση Είδος Καθαρό Κάπα Λίρες Μάντρα Μισθός Περίφραξη Πρόβατα Σκωτία Τοίχος Τσοπάνης Φράχτης Φύκια Lighthouse North Orkney Ronaldsay Δεληβοριάς Σιδηρόπουλος Τριανταφυλλίδης John Lennon Bob Dylan Δρογώσης Καζούλλης Scorpions Caravel Marianne Faithful Walkabouts Robert Plant Ian Anderson Κόκκινος Βόγλης Βαλτινός Jethro Tull Στέλλα Κάλτσου Γιάννης Φώτου Σταμάτης Μαγουλάς Τούλα Ακρίβου Μιχάλης Σαρημανώλης London Greek Film Festival Odysseus Cosmocinema Awards Ένωση Ευαγγέλιο Ιερουσαλήμ Μόσχα Πιλάτος Πόντιος Σατανάς Σοβιετική Σταύρωση Φύση Azazello Behemoth Bulgakov Faithfull Faust Hella Jagger Koroviev Margarita Marianne Master Mikhail Mick Professor Woland Κηλαηδόνης Λουκιανός Κηλαηδόνης Δύστυχες Πουτάνες Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες Χολέρα Δαιμόνια Χρονικό Προαναγγελθέντος Κοιμισμένα Κορίτσια Γιασουνάρι Καουαμπάτα Απίστευτη Θλιβερή Ιστορία Αθώα Ερέντιρα Άσπλαχνη Γιαγιά Πεδίον Άρεως 24 γράμματα Ελευθερίου Μάνος Μάνος Ελευθερίου Νέο Ψυχικό Νέο Ψυχικό Πεντάγωνο Τρέξιμο Περπάτημα Πατρικό Γείτονες Μετακόμιση Περισσός Ελίκη Κόκκινο Κρεμασμένος Λουκάνικο Λουτρό Μένανδρος Μένιος Μπύρα Νέα Νικόλ Ντους Ομελέτα Ορέστης Πανόραμα Παπαδάτος Παραμονή Πρωτοχρονιά Σαμπάνια Σαντορίνη Σμύρνη Σχοινί Χάρος Χατζηθωμάς Mojave 3 Εννέα Κολοκοτρώνη Νο. 9 Στυλάντερ Ευτυχισμένος Τυχερός Χαρούμενος Ωριμότητα Λιμάνι Πλοίο Ηλίας Λογοθέτης Ήρωας Τραίνο Τρένο Τρένα Θοδωρής Θοδωρής Παυλάκος Παυλάκος Strega Υπόλοιπα Βιβλία Εδώ Νο 9 2017 Year Καρό Belongs Daddy Get Heart Marilyn Monroe Want What Καταστροφή Κούφια Λιάνα Μπαλκόνια Πολυκατοικία Αγιος Ελευθέριος Jameson Ουΐσκι Μαίρη Σπαθί Ana Ana Moura Case Do Fadista Fado Fados Joni Joni Mitchell Mitchell Moura Sou Μασάζ Αεροπειρατεία Καφεδάκι Αεροσυνοδός Τενοντίτιδα Μασέρ Νεπάλ Καλάσνικοφ Σουτιέν Φούστα Κουκουλοφόρος Φερμουάρ Εντριβή Κύκλοι Ζύμωμα Χτυπήματα Άγγιγμα Έγκαυμα Ευφορία Πτήση Επιβίβαση Απογείωση Σπυρόπουλος Σπυριδούλα Μπάμπης Φλου Αναβλητικότητα User Manual Πιθανότητα Ενδιαφέρουσα Πόλη Πηγάδια Στόμιο Εξωτερικό Επικοινωνία Μόδα Εσωτερικό Επιφάνεια Αντικείμενα Κοσμήματα Νομίσματα Τέχνη Πίνακες Ζωγραφική Γλυπτά Μανιφέστα Επιστημονικά Περιοδικά Χωρητικότητα Jorge Bucai Πρόσκληση Αθηναίων Πολιτεία Οικογένεια Άνεση Ειδήμων Φάρμακα Αντίληψη Κτίρια Προδιαγραφή Υπάρχοντα Αξία Γείτονας Διάστημα Πλανήτης Προκατάληψη Εισόδημα Ηθική Κέρδη Τρόφιμα Διατροφή Τέσσερα Αντέχεις Βυθίζομαι Μαζί Αλλεργικοί Πατρίδα Blame Irish Φιλοσοφία Νίκος Ζωιόπουλος Νίκος Χατζόπουλος Δράμα Βραβείο Φρικιό Λαμόγιο Υπάλληλος 1993 Σενάριο Τάκης Βενετσανάκος Σκηνικά ΚοστούμιαΕπίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Linkstemplate design: Jorge