ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
18 Ιουνίου 2017, 08:34
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ. ΑΦΙΕΡΩΣΗ


 Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους πατεράδες όλου του κόσμου!

Μα περισσότερο στους άνεργους πατεράδες που διέρχονται την ζωή τους με τεράστια αγωνία και προσπαθούν να βολέψουν τα παιδιά τους, με αγάπη,με στοργή, με ελπίδα, σε μια χώρα που δεν υπάρχει ελπίδα.

Και οι πάσης φύσεως πολιτικοί με πρωταγωνιστές πλέον τους κυβερνώντες, μας γεμίζουν  και τους γεμίζουν με ψεύτικες υποσχέσεις.

Λίγο ακόμα Έλληνες και Ελληνίδες και η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ! λένε..

και το ακούμε πολλά χρόνια τώρα, και φυσικά κάθε μέρα που περνά η δυστυχία εγκαθίσταται σε όλο και περισσότερα τμήματα του ΛΑΟΥ.

Και οι απατεώνες της Ευρώπης, που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι,

Πως θα μας φάνε την χώρα, τρίβουν τα χέρια τους.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ λοιπόν τους Πατεράδες της Ελλάδος αλλά και του κόσμου όλου που σήμερα έχουν και έχουμε την γιορτή τους, γιορτή μας, σαν ελάχιστο φόρο τιμής, ΑΦΙΕΡΩΝΩ  2 ΠΟΙΗΜΑΤΑ, που νομίζω παγκοσμίως είναι από τα πολύ λίγα που έχουν γραφτεί, για τον ήρωα, τον αγωνιστή, τον στοργικό, τον βασανισμένο, αλλά σε κάποιες στιγμές και χαρούμεο Πατέρα.  Διαβάστε τα και αφιερώστε τα στον πατέρα σας , όπως και εγώ κάνω σήμερα νοερά, στον δικό μου πατέρα, που εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι στην ζωή.Όμως μέχρι να φύγω από τον μάταιο αυτό κόσμο, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ και ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

 

 

 

Το χαμόγελο του Μπαμπά.

Κολώνα του σπιτιού!

Σε φώναζε η μαμά.

Και 'συ,

πίνοντας τον καφέ σου

στο τραπεζάκι της κουζίνας,

την άκουγες με ικανοποίηση.

Τις κρύες νύχτες του χειμώνα,

μου 'λεγες παραμύθια ..

Αλήθεια.. που τους έβρισκες τόσους βασιλιάδες;

Και με το τέλος, μου φώναζες..

 "Πρίγκιπά μου!" και μ' έστελνες να κοιμηθώ.

Θυμάμαι όλες σου τις μεταμορφώσεις,

απ' του χρόνου την σμίλη.

Νεαρός, με σγουρά μαλλιά,

με το γαρύφαλλο στο πέτο

και το μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο.

Μετά, τριανταπεντάρης,

σαρανταπεντάρης...

Και τώρα... μια τεράστια φαλάκρα,

Και λίγο γκρίζο στους κροτάφους.

Όμως σου 'μεινε το καλύτερο.

Το χαμόγελό σου.

 

Στον πατέρα μου.

Έψαχνα ένα βιβλίο,

 στην σκονισμένη βιβλιοθήκη.

Κι' ανάμεσα στους τόμους,

βρήκα αγαπημένε μου πατέρα, μια ζωγραφιά.

"Μαρία, Λάμπης", έγραφες..

με 'κείνο το χαρακτηριστικό τρεμούλιασμα στις λέξεις.

Και δυο βέλη,

να τρέχουν να καρφωθούν στον στόχο,

στην καρδιά σου,

ζωγραφισμένη πάνω-πάνω στη γωνιά.

Από τότε σ' αγάπησα πιο πολύ,

από τότε, αποφάσισα να μη σε ξεχάσω, ποτέ πατέρα!


Γιάννης Ανδρεόπουλος

composermousic@yahoo.gr

 

3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
16 Ιουνίου 2017, 09:52
κ. Τσίπρα, κ. Υπουργοί τρώτε σουβλάκι;


φίλες, φίλοι,

πρωτότυπος ο τίτλος του άρθρου μου σήμερα και βλέπω την έκπληξη στα μάτια σας.

Ρωτώ τους παραπάνω για το σουβλάκι που αγοράζουν, ίσως όχι παντού και αυτό δεν το ξέρω

ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ όταν αγοράζουν σουβλάκια; και πως ανέχονται αυτή την παρανομία;  

Παίρνουν ένα χαρτί που γράφει  πάνω, κάτω τα εξής:

η κυβέρνηση ελπίζει η χώρα να ανακάμψει, όπως όλοι μας.  Μα πως; μόνο με την οικονομική εξόντωση των συνταξιούχων;

Δείτε λοιπόν τι σκαρφίζονται οι Ελληνάρες ως άμυνα και μαύρο κέρδος και εξοντωτικά

Αντιγράφω από το χαρτάκι που μου έδωσε το σουβλατζίδικο, και που ένα τέτοιο παίρνετε σχεδόν όλοι, καθώς και όλος ο κυβερνητικός μηχανισμός, και διάφοροι παρατρεχάμενοι, όλοι τους με παχυλές ξεκούραστε απολαβές.

Δελτίο παραγγελίας αριθμ. 196861 ( δηλαδή 2-3 εκατομμύριαευρώ τουλάχιστον, δεν του φτάνουν του απατεώνα τουλάχιστον 500.000 καθαρά κέρδη, ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ)

Ημερήσια αρίθμιση 24

Ώρα 11/06/2017 14:¨46:12

ΠΙΤΕΣ1,000( μία εννοεί) χ Πιτα, Γύρο χοιρινό ΜΕ πατάτες, ντομάτα, κρεμμύδι, Τζατζίκι, κέτσαπ, μουστάρδα

Αξία 2.20 eΣύνολο 4.40.      ( σύνολο λάθος... αυτό σκόπιμο; δεν ξέρωτι εξυπηρετεί εγώ ένα αγόρασα)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ.

Προχθές έστειλα αυτό το δελτίο σε πρωινή εκπομπή που κόπτεται για τα συμφέροντα του Λαού. ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Δεν ασχολήθηκαν με το θέμα. Ως συνήθως και για όσα στραβά τους γράφω κατά καιρούς.

Να τι τους έγραψα στη συνέχεια:

Το ωραίο ένας ανθρωπάκος που κοιμόταν όρθιος ρώτησε τον τυλιχτή:   Αυτο το θέλεις; δείχνοντας το χαρτάκι που μάλλον πίστευε πως είναι απόδειξη, γιατί σε όλους για απόδειξη έδιναν ένα παράνομο χαρτί. Ο τυλιχτής τον οποίον και ήλεγξα απάντησε:Αυτό είναι  για να ξέρει η Εφορεία τι έφαγες  και γέλαγε προκλητικά.Τόσο παλιάνθρωπος είναι. Το ανθρωπάκι, έφαγε την φόλα και δεν μίλησε.

Κύριοι της της εκπομπής...

Ότι σωστά και ενημερωτικά πείτε εσείς, αν αυτοί οι άνθρωποι δεν μάθουν αναγκαστικά να πληρώνουν φόρους, Η Ελλάδα θα πεθαίνει λίγο λίγο. Το είπα το γεγονός παρακάτω σε επαγγελματία που δίνει αποδείξεις και μου είπε. Αυτός έχει έδρα στην Βουλγαρία και πληρώνει υποτίθεται εκεί φόρο.

Ασχοληθείτε με το θέμα , παρακάλεσα τους συντελεστες της εκπομπής. Μήπως και ξυπνήσει η κυβέρνηση και η επόμενη που θάρθει. Αληθεύει αυτό; 

Ευχαριστώ Γιάννης

Πέστε το και στον λεβέντη εκεί τον κ.         της κυβέρνησης να σας απαντήσει για το θέμα.

ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως λίγοι πληρώνουν Φόρους, και βέβαια οι σίγουροι που είναι οι συνταξιούχου. Σίγουρα θύματα. 

Με άλλα λόγια κύριε Τσίπρα,  

εσύ ανέβασε συνέχεια την φορολογία και περίμενε από τους επαγγελματίες να σου δίνουν ΦΠΑ, φόρους και λοιπά. Ψίχουλα θα σου δίνουν και εσύ θα μαδάς τους συνταξιούχους και θα λες ότι έχεις πλεόνασμα.

Θα ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ του ΣΔΟΕ και λοιπών ελών οργανισμών, να αναγκάσει όλους όσους φοροδιαφεύγουν με τεχνάσματα, που τα ξέρεις, και εσύ και η οικογένειά σου είναι αδύνατον να μην παίρνεις σουβλάκια (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ), και που δεν ξέρωτι άλλες λαδιές κάνουν, αν ασφαλίζουν παράδειγμα τους εργαζόμενούς τους, αν τους πληρώνουν, αν τους προσλαμβάνουν την Δευτέρα και την Παρασκευή τους απολύουν, καινούριο ΝΟΜΙΜΟ; κόλποαυτό  και πολλά άλλα.

Τώρα γιατί καταγγέλω το θέμα;  Γιατί σε λίγο καιρό όλοι οι συνταξιούχοι ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ, όλοι οι εργαζόμενοι δεν θα έχουν μισθό και τα νοσοκομεία απλά θα υπάρχουν, όπως και τα σχολεία και το κράτος ολόκληρο.  

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, κάνετε το καθήκον σας, αν βγάζετε χρήματα δώστε χρήματα, μην κλέβετε το κράτος, γιατί αυτό θα γυρίσει μπουμεραγκ, και όλοι απαιτείστε από τους προκλητικούς και εν ψυχρώ κλέβοντες, να σας δίνουν απόδειξη για οτιδήποτε.  ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΣΒΗΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ;

ΔΕΝ είναι οι μισητοί εταίροι-εκμεταλλευτές που μας οδηγούν εν γνώσει τους στην ολοκληρωτική καταστροφή, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, που στο τέλος θα γίνουν και αυτά  φτωχοί, ταλαίπωροι και θα ψάχνουν να βρουν Χώρα για να ξαναρχίσουν από την αρχή!

ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Μην περιμένουμε από τους φακίρηδες. Αυτοί είναι για τρικ και πειράματα.

Ε! Αλέξη;

Γιάννης.

2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
05 Ιουνίου 2017, 10:50
Απο το pronews.gr στο www.el.gr


ο ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ

Αγαπητές φίλες , αγαπητοί φίλοι,

σας ανακοινώνω ευχαρίστως, ότι από την 1η Ιουνίου ο γιος μου Θεόφραστος  Ανδρεόπουλος  μετακόμισε  από το www.pronews.gr όπου είχε μια εξαιρετικά πετυχημένη πορεία, στο επίσης, πολύ μεγάλο site  www.el.gr  που ανανεώνεται ραγδαία και πολύ αποδοτικά, όπου και αρθρογραφεί και δημοσιεύει  ειδήσεις από όλο τον κόσμο άμεσα και ελεγμένες, φυσικά με εξαιρετική επιτυχία.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε σωστά για τα τρέχοντα γεγονότα της κάθε μέρας, αν θέλετε να διαβάζετε τις πετυχημένες τοποθετήσεις του στα καθημερινά προβλήματα της χώρας και στα διεθνή ζητήματα  και όλα τα συμβαίνοντα ανά τον κόσμο, άμεσα, δεν έχετε παρά να επισκέπτεστε το site www.el.gr και να ενημερώνεστε επι 24 ώρες και όποτε εσείς φυσικά θέλετε  .

 Μην ξεχνάτε πως πριν λίγες μέρες το μεγάλο   Ρωσικό  πρακτορείο rianovosti  στο site του, που διαβάζεται από εκατομμύρια  ιντερνετικούς αναγνώστες, αναγνωρίζοντας το πόσο αξιόλογα είναι τα άρθρα του, αναδημοσίευσε άρθρο του, και βέβαια αυτό ήταν μια ξεχωριστή τιμή για τον γιο μου και μια μεγάλη επιτυχία.

Συγχωρέστε μου που ασχολούμαι με την μεταγραφή του γιου μου στο el.gr, αλλά έπρεπε να το κάνω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει γνωστό όταν κάποιος πάει σε ένα άλλο site, από το να ανακοινώσουμε όπου μπορούμε και σε μας αυτό γίνεται μέσα από το ιντερνέτ.

Γιάννης Ανδρεόπουλος

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ pronews.gr, όπου μπορείτε να διαβάζετε τα πάντα πετυχημένα άρθρα του.

8 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
02 Ιουνίου 2017, 12:56
ΑΛΕΞΗ, ΚΥΡΙΑΚΟ και λοιποί


 

 

Αλέξη, Κυριάκο, και λοιποί,

σας προσφωνώ σαν να είμαστε πολύ γνωστοί,

 ένας απλός άνθρωπος όπως εγώ,

χωρίς κρατικά παράσημα στο στήθος,

 που αφανώς προσέφερα τις υπηρεσίες μου στο κοινωνικό σύνολο είτε ως δάσκαλος της Μουσικής ασκώντας ελεύθερο επάγγελμα,

είτε ως συνεπής αλλά και πολύ αγαπητός επιχειρηματίας,

 χωρίς καμιά κρατική θέση στην πορεία μου στη ζωή,

που πολλές φορές σκέπτομαι,

γιατί εσείς εμφανίζεστε ότι μπορείτε, χωρίς αποτέλεσμα φυσικά, τουναντίον σπρώχνετε την χώρα στην άβυσσο της καταστροφής, και  εγώ που ξέρω πολύ καλά ποιος είναι ο  ρόλος των τραπεζών(χρόνια συνεργαζόμουν μαζί τους), των δανειστών,  αυτών που κάνουν τους φορολογικούς νόμους(πολλές φορές ότι παρανοϊκό τους κατέβει) , των καθηγητάδων οικονομικών που λένε ότι έχουν λύσεις αλλά κανείς δεν τους υπολογίζει, λέω εγώ.. , γιατί να μην μπορώ να σας συμβουλέψω; Και αυτό κάνω.

εγώ που ξέρω τι σημαίνουν υποχρεώσεις μιας επιχείρησης,(υπάρχει αναλογία με τα του Κράτους παντού)

 εγώ που ξέρω για το πώς εξοικονομούνται τα χρήματα για την  πληρωμή μιας επιταγής αλλά και όλων των οικονομικών υποχρεώσεών της σε τακτές ημερομηνίες,

 εγώ που έζησα την αγωνία   της ανόδου των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων,

εγώ που δεν είχα ποτέ άχρηστους συμβούλουςκαι μάλιστα με υψηλές αποδοχές και βάδιζα  μόνος και πλήρωνα μόνος τα λάθη μου χωρίς να τα φορτώνω σε τρίτους, ενώ τα δικά σας λάθη τα πληρώνει ο Ελληνικός Λαός,

 εγώ που ξενυχτούσα μόνος μου ονειρευόμενος  με ανοιχτά τα μάτια το κοντινό και μακρινό μέλλον, εγώ που ανεχόμουνα τον άσχετο σατραπίσκο της κρατικής μηχανήςπου καλυπτόταν ίσως από την κρατική νομιμότητα, να με ελέγχει και να επιβάλλει μέτρα εναντίον μου, να μου βάζει πρόστιμα, γιατί έτσι λέει ο νόμος,αβασάνιστα φυσικά και χωρίς καμιά συστολή,

εγώ που 1200 περίπου ευρώ,

από ενοίκια που λόγω βαρύτατης ασθένειας, νόσος του   BUERGER λέγεται  και δεν θεραπεύεται, καθυστέρησα να  πληρώσω

 και ο εκδικητικός ιδιοκτήτης με την ανοχή και την νομοθεσία που νομίζω πια καταργήθηκε, κωλυσιεργίες και καθυστερήσεις , ένδικα μέσα και λοιπές λωποδυτιές τα ανέβασεέχοντάς με αιχμάλωτο, και με μια απλή δήλωση τα έκανε εκχώρηση στο κράτος και έχω πληρώσει μέχρι τώρα γύρω στα 10000 ευρώ κλείνοντας αυτό το αίσχος με την τελευταία δόση 78 περίπου ευρώ στο τέλος αυτού του μήνα,

 καμαρώστε κράτος, υπαλλήλους, δικαστήρια και  όλους τους εμπλεκόμενους,ειδικά τον παλιάνθρωπο ιδιοκτήτη, ο οποίος θα πληρωθεί, αν δεν έχει πληρωθεί, από την ίδια την ζωή για την ατιμία του,

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ να ζω με 673 ευρώ τον μήνα που τα μισά είναι υποχρεώσεις επιτακτικές και αναγκαστικές, και που το κράτος δεν μου αναγνωρίζει ούτε την αναπηρία μου, για το ταμείο σου είσαι ανάπηρος μου λένε στην Εφορεία,

 εγώ όπως και οι περισσότεροι Έλληνες που μόνο υποχρεώσεις έχω και ελάχιστα απολαμβάνω την φροντίδα του Κράτους,

 εγώ  που πλήρωσα στην εποχή της άνθησης των επιχειρήσεών μου, ως εισαγωγέας που δανειζόμουν  (πάντα φειδωλά και με μέτρο) από τις τράπεζες τα  3.500.000 δραχμές τότε με 17.000.000 περίπου στο χρονικό διάστημα περίπου 5 ετών, έπαιρνα και έδινα φυσικά,

εγώ παλληκάρια μου!

Που θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά έξυπνο, ( Δεν πιστεύω να κάνω λάθος) αρκετά κατέχοντα,  και ξέρω απλά μαθηματικά, στα δύσκολα ποτέ δεν ήμουν καλός,

 ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ με το δικαίωμα που μου δίδει η ΣΟΦΙΑ της ζωής,

τα όσα υπέστην και όσα θα υφίσταμαι μέχρι θανάτου,

 ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,

 στους εγκληματικούς δανειστές εταίρους μας, τώρα πως συμβιβάζονται αυτές οι έννοιες  μόνο κουτορνίθια το δέχονται,  

 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ,

 κύριοι που πλουτίζετε στην πλάτη μας,

κύριοι που δανείζεστε και μας δανείζετε,

κύριοι που χρωστάτε πολλαπλάσια από εμάς (το μικρό Λουξεμβούργο χρωστά κοντά 2 τρις ευρώ), κύριοι που μας δίνετε προγράμματα για να μεγαλώνει το χρέος  και όχι να μας σώσετε, οικονομάτε πολλά περισσότερα σαν ανεβαίνει το χρέος,

κύριοι  που με τον οικονομικό σας πόλεμο αφανίζετε τον ΛΑΟ ΠΟΥ σας δίδαξε και σας έμαθε τα πάντα, κύριοι που μας γεμίσατε ψέματα,

κύριοι που δεν φοράτε παντελόνια και δεν κρατάτε τον λόγο σας,

κύριοι  που μας φορτώσατε τους πρόσφυγε από πολλές χώρες και δυστυχώς στην δυστυχία μας τους φροντίζουμε και αυτούς,

κύριοι που αφήνετε τον εγκληματικό σουλτάνο της τουρκίας τον ερντογάν  να οργώνει τον εναέριο χώρο μας και οι αεροπόροι μας να τον κυνηγάνε όλη μέρα,

κύριοι που για τα συμφέροντά  σας τον λέτε εναέριο χώρο της Ευρώπης, όπως λέτε και τα σύνορά μας υποκριτικά σύνορα της Ευρώπης,

κύριοι  που έχετε βάλει στο μάτι όλα τα ορυκτά μας και φυσικά το πετρέλαιό μας και το αέριο, που κάποια στιγμή θα σας πνίξει,

κύριοι φίλοι εκμεταλλευτές

σβήστε το πλασματικό χρέος μας

που το κάνατε σκόπιμα 500 δις από 200 δις ( που ψεύτικα το παρουσίασαν οι εδώ πράκτορές σας,

και συνέχεια το ανεβάζετε ,

παρότι σας πληρώνουμε συνέχεια και ο Λαός μας υποφέρει , 

ΑΛΛΩΣ δεν μας μένει τίποτε άλλο, παρά   να παγώσουμε ότι υποτίθεται σας χρωστάμε, θα κοιτάξουμε να ανασυνταχθούμε, και σε μερικά χρόνια θα αρχίσουμε να σας εξοφλούμε.

ΔΗΛΑΔΗ εσείς μπορείτε να είστε και δανειστές και εταίροι;

Υπάρχει πουθενά τέτοια έννοια; Τέτοιο συνταίριασμα μεταξύ Λαών; Και δεν φοβάστε αν μας διώξετε, γιατί εμείς δεν φεύγουμε, ΠΩΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ θα καταρρεύσει;

 Αυτά έχω να σας πω,

αύριο κιόλας αγαπητοί  κ. Αλέξη Τσίπρα, κ.  Κυριάκο Μητσοτάκη, κ. Φώφη Γεννηματά, κ. Δημ. Κουτσούμπα , κ.  Βασ. Λεβέντη, κ. Νίκο Μιχαλολιάκο (ναι και αυτός είναι στο κοινοβούλιο), να συναντηθείτε άμεσα και να αποφασίσετε  ομαδικά τι θα κάνετε με τους αναξιόπιστους εταίρους και όλοι μαζί να μεταβείτε στις Βρυξέλες με μια απόφαση

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 Να τελειώνει αυτή η ανωμαλία.

Αν δεν δεχθούν,

 πάλι όλοι μαζί να ζητήσετε βοήθεια από τους δυο μεγάλους του κόσμου, τον Τραμπ και τον Πούτιν. Αυτοί πιστεύω είναι έτοιμοι να μας βοηθήσουν. Η ΕΛΛΑΔΑ γι’ αυτούς είναι κελεπούρι, μια πρόσκληση περιμένουν.

Τότε θα δείτε που οι λεγόμενοι εταίροι μας πως θα τρέχουν ξωπίσω μας.

 Και μην ξεχνάτε όλοι σας : σε όλη την διαδρομή μας ως Έθνος και ως Κράτος έχουμε πληρώσει ακριβά την διχόνοια.

Ότι σας γράφω, τα περισσότερα από τα μη προσωπικά, θα ήθελε να σας τα γράψει ο κάθε Έλληνας, η κάθε Ελληνίδα. Αυτό πιστεύω.

 Σας βαρεθήκαμε κύριοι, να λέτε πως μας σώζετε, και η σωτηρία να είναι άφαντη.

Πριν φτάσουμε σε χειρότερες καταστάσεις,

πριν μείνουν στην χώρα μόνο οι συνταξιούχοι,

πριν τα συσσίτια γίνουν γενικά σχεδόν για όλους μας,

 ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ.

 Όλοι μαζί για την Ελλάδα.

Άμα σθεναρά αντιμετωπίσετε τους υποτιθέμενους Εταίρους- φίλους μας, ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ.

Γιάννης Ανδρεόπουλος

2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΕπίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links