ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
11 Δεκεμβρίου 2008, 16:00
ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ; ή μήπως έχω γίνει αόρατος;


Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΤΟΥ... ΧΑΛΕΫ... (ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για το σβήσιμο ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ!!)

  

Προς την Διεύθυνση του Site 

κύριοι,

Πάλι σβήσατε την παρακάτω δημοσίευση.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ site σας  να μην έχετε αντίλογο, ΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΩ. ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΥΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κύριοι. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ! 

Ρωτώ ποιος και γιατί την έσβησε; Ειλικρινά λυπάμαι  για ότι έγινε. Αν είναι τεχνικό το θέμα ας μου πει κάποιος υπεύθυνος του site τι συνέβη.

adreo

Φίλοι, φίλες,

ένας γνωστός μου, γείτονάς μου είναι, που του είπα να μπαίνει στο BLOG μου και να με διαβάζει, μου είπε.

"Σαν τον Κομήτη του Χάλεϋ εμφανίζεσαι στο BLOG". Εννοώντας πως δεν γράφω συχνά .

-Έ, δεν το παντρεύτηκα, του απάντησα. Το κέφι μου κάνω. Θα μπορούσα να κάνω περισσότερα, αλλά υπάρχουν μερικοί που με πολεμούν, με εντελώς άσχημο τρόπο. Και αυτό με απογοητεύει λίγο.

-Τους διαβάζω και αυτούς, συμπλήρωσε. Και τι τους υπολογίζεις; τους φοβάσαι; Γράψε αυτό που θέλεις εσύ.

Αυτό κάνω και εγώ σκεπτόμενος σαν Δημοκρατικός Πολίτης, αλλά δεν είμαι τόσο πολύ φανατικός, όπως στην αρχή. Δεν μπορώ να καταναλώνομαι σε διαμάχες ατέλειωτες και μάλιστα με αόρατους συνομιλητές, μερικοί εκ των οποίων είναι προκλητικοί... και βέβαια δεν χρησιμοποιούν και την καλύτερή τους γλώσσα.

Τι διαπίστωσα εγώ;... σύμφωνα με την δική μου εκτίμηση.

Ότι στο site,υπάρχουν αρκετά αξιόλογα μέλη , και βέβαια στον αντίποδα και μερικοί που με τον τρόπο που εκφράζονται, την προκλητικότητα και τους κακούς τρόπους τους γενικά, κατά την γνώμη μου προκαλούν ζημιά στο site.

Εννοώ πως του αφαιρούν κάποιες από τις καλές του προθέσεις και σαμποτάρουν τους στόχους του. Ίσως άθελά τους. 

Έτσι και εγώ έχω "κρυώσει" όπως λέμε. Δεν βλέπω εποικοδομητικό διάλογο, εξέταση των προβλημάτων που απασχολούν όλους μας. Δεν βλέπω προτάσεις , ιδέες, λόγο σοβαρό.

Βλέπω φτώχεια, μιζέρια, πεσιμισμό, και βέβαια το γνωστό, τεράστιο κατά την γνώμη μου πρόβλημα της διατύπωσης των όσων λέγονται εδώ μέσα. Βλέπω δημοσιεύσεις αυτοπροβολής κάποιων. Βλέπω πάντα σχεδόν να φυτρώνουν παντού οι ίδιοι τύποι, αυτολιβανίζονται με την σειρά. Σήμερα ο ένας, αύριο ο άλλος, η άλλη, και πάει λέγοντας... Και βλέπω την ματαιοδοξία τους και τους λυπάμαι.

Δεν το παίζω, όπως θα σπεύσουν να με κατηγορήσουν κάποιοι, αλάθητος, μοναδικός,  σπουδαίος. Ένας απλός άνθρωπος είμαι , όπως και εσείς. Απλά δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα. Και έχω το θάρρος να τα γράφω. Αν πολλοί έγραφαν εδώ μέσα για ότι δεν το βλέπουν καλό, όλα θα γινόντουσαν καλύτερα.

Εγώ διατυπώνω τις απόψεις μου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις δυο προηγούμενες δημοσιεύσεις μου που είχάν θέμα μουσικό, ούτε που εμφανίστηκε κανείς από τους επικριτές μου για να σχολιάσει τις απόψεις μου.

Όμως το blog μου είχε πολύ μεγάλη επισκεψημότητα. Αυτό λέει πολλά. 

Αυτά πάντως που γράφω απόψε, δεν τα γράφω τυχαία και για να το διαπιστώσετε πρέπει να κάνετε συχνά "τσάρκα " στα διάφορα blogs. Θα έχετε γερή ψαριά.  

Σχέτη απογοήτευση, και κάποιες φορές μερικές αναλαμπές φίλοι και φίλες.

Αυτά τα ολίγα, μη προκλητικά, κατά την επιθυμία μου... λόγια. 

adreo

15 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

jorge (11.12.2008)
Αν θέλαμε να σε διώξουμε, θα πατούσαμε απλά ένα κουμπάκι. Το κουμπάκι αυτό, αν συνεχίσεις τις συκοφαντίες, θα πατηθεί.

Επομένως, πριν συνεχίσεις το παιχνιδάκι σου, κράτα backup.
adreo (12.12.2008)
Αξιότιμε κ. jorge,
εγώ θα σου γράψω σε άλλο επίπεδο. Αυτό που μου επιβάλει η ανατροφή μου, ο πολιτισμός μου.
Εγώ δεν μιλώ για το αν θέλετε να με διώξετε ή όχι. Απειλή εξάλλου που δεν την καταλαβαίνω.
Μιλώ για το γεγονός oτι το παραπάνω post μου ενώ έλεγε ότι έχει δημοσιευθεί, δεν το έβλεπα στην σελίδα του site. Ίσως να υπήρχε και κάποιο πρόβλημα.
Από απειλές δεν παίρνω. Ούτε σας καταλαβαίνω από την μια να μου στέλνετε τα σέβη σας και από την άλλη να γράφετε, όπως γράψατε. Πέντε λέξεις που για μένα είναι προσβλητικές και τίποτε άλλο.
Αν θέλετε να με διαγράψετε, κάντε το. Δεν θα παραλείψω να σας ευχαριστήσω από τώρα που μου δώσατε χώρο για να ακούγεται η γνώμη μου, απλά είμαστε σε διαφορετικό μήκος κύματος.
Δεν παίζω εγώ κύριε κανένα παιχνιδάκι, γιατί δεν είμαι παιδί.
Δεν θέλεις να λέω ότι αισθάνομαι και έξω από τα δόντια; διέγραψέ με.
Και μείνε με έναν αριθμό ανθρώπων που δεν ξέρουν τι λένε, που βωμολοχούν, που ξέρουν γλώσσα που λίγοι την καταλαβαίνουν.
Άκου την αυλή σου και μην ψάχνεις για το καλύτερο. Επίτρεψε στον καθένα ακόμα και στον εαυτό σου να βρίζει, στερούμενος φυσικά καλής ανατροφής (Αυτό πάει στον καθένα).
Καβάλησε το καλάμι μαζί με την ομάδα σου και προκλητικά απείλησέ με με διαγραφή, σαν να είσαι ακόμα το παιδάκι με την κιθάρα, δηλαδή σαν να μην έχεις μεγαλώσει.
Αντί να μου πεις φίλε, έγινε αυτό; Συγνώμην ή κάποιο πρόβλημα υπήρξε τεχνικό, γίνεσαι προκλητικός και προσβλητικός, όχι για πρώτη φορά, παρασυρμένος από το κλίμα που επικρατεί.
ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ, που δεν είχα κανένα σκοπό να γράψω αφου είδα πως σήμερα το post υπάρχει στο site, κάνε σύσκεψη με τους άλλους να δείτε τι θα κάνετε με τον ενοχλητικό Adreo.
Θα μπορούσες να κάνεις και κάποια ψηφοφορία μεταξύ των μελών περί Δημοκρατικότητας στα Blogs. Θα έβγαζες πολύ καλά συμπεράσματα. Εγώ αν είχα το δικό σου site, θα βράβευα τους έχοντας ελεύθερη φωνή και θα ήμουν υπερήφανος για αυτούς.
Σου έγραψα πολλά; Συγνώμην. Δεν μου αρέσουν κύριε jorge οι δικτάκτορες, ούτε οι σατραπίσκοι, και μόλις βρεθούν στο δρόμο μου, γράφω περισσότερα για να μπορέσω να εκφραστώ όσο το δυνατόν πιο σαφώς.
Έχω φωνή, έχω γνώμη και θα την υποστηρίζω με γνώμωνα την λογική, μέχρι θανάτου.
Καλή σου μέρα.
adreo
Υ.Γ έχω κρατήσει όσο γίνεται backup, όπως μου είπες. Μόνο τις βωμολοχίες δεν κράτησα. Τι να τις κάνω άλλωστε...
jorge (12.12.2008)
Ανδρεόπουλε, όταν γράφεις:

- "Πάλι σβήσατε την παρακάτω δημοσίευση. "
- "ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΥΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

και ευθέως ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ το site οτι λογοκρίνει, χωρίς να παρουσιάζεις κανένα στοιχείο και χωρίς πρώτα να ρωτήσεις αν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα, αυτό εμένα μου λέει πολλά για το ατομάκι σου. Και άσε τους καθωσπρεπισμούς σε μένα οκ; Άλλη μια τέτοια αβάσιμη κατηγορία και έχεις φύγει, ειλικρινά. Αγενέστατε.
lvicky (12.12.2008)
ααααααααχ το φχαριστήθηκα!!!!!
adreo (12.12.2008)
k. Jorge, Εγώ έγραψα την αλήθεια.
Δεν έχω απολύτως κανένα λόγο να γράψω ψέματα και για να αντιδράσω έτσι αντιλαμβάνεσαι πως έτσι ήταν.
Μην ξεχνάς τα όσα έχουν προηγηθεί, κατά την γνώμη μου χωρίς να φταίω. Τελικά παιδιαρίζεις.
ΑΓενέστατος ας κρίνει ο κόσμος ποιος είναι. Εσύ εκφράζεις τον εαυτό σου. Όσον αφορά την διαγραφή μου που απειλείς ότι θα κάνεις,(που τελικά δείχνεις πως είσαι και το αφεντικό εδώ μέσα), να σου πω την αλήθεια δεν μου πολυκαίγεται καρφί.
ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ KAI ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ.
adreo


lvicky, απορώ που ευχαριστιέσαι με τόσο απλά πράγματα. Μήπως πρέπει να σε δει κάποιος ειδικός γιατρός;
Εγώ δεν ευχαριστιέμαι, λυπάμαι κυρία μου;
Ρίχνεις δηλητήριο σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις. Δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ μαζί σου. Ιδιοτελή τα ελλατήριά σου.
και πάλι andreo
moufidis (12.12.2008)
Μπορώ να έχω μια φέτα πεπόνι;
Kinezes_trexoun_gimnes (12.12.2008)
Αυτο είναι που λενε..."του μουνιού του το χαβα..."

ασχετο: Lvicky εχεις ελλατήρια?
adreo (12.12.2008)


moufidis. Ζήτησέ το από το αφεντικό.Η παράγειλέ το στον Κινέζο να σου το φέρει από την Κίνα.

Kinezes_trexoun_gimnes. Κινέζε πολυταξιδεμένε και επιχειρηματία βαρύγδουπε, η γλώσσα σου θέλει πιπέρι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να δεχθείς, πως δεν μπορείς να το παίζεις εδώ μέσα "μεγάλος", υπάρχουν και αυτοί που δεν μπορείς να τους έχεις μαζί σου.

γεια σας παιδιά

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ σώνει και καλά, θέλετε να γίνει πάλι χαμός; Απορία...
moufidis (12.12.2008)
Κινέζικο πεπόνι; Έχω ακούσει πως δεν είναι καλά, εκρήγνυνται...
eleni (12.12.2008)
Η lvicky μπορεί να έχει "ελλατήρια" αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θέλει γιατρό!
Κάποιος άλλος ίσως.......
mprizas (12.12.2008)
Αντρέο εσύ θα πρέπει να έχεις σκοτώσει χιλιάδες μύγες στη ζωή σου. Εδώ γίνεται ο χαμός, κι εσύ ασχολείσαι ακόμα μ' αυτά?

Ρε jorge μαζί με τα μπουφάν, δε βγάζεις κι ένα παλαμάκι του musicheaven ή καμιά τσιχλόφουσκα να του τα δώσουμε μπας και ισιώσει του ανθρώπου?PashalinaMakia (12.12.2008)
Έχει δίκιο ο Μπρίζας κύριε Ανδρεόπουλε!Έχουμε να ασχολούμαστε με τις θετικές δημοσκοπήσεις που έχει το Πασοκ!
Aiolos_m (12.12.2008)
Ορίστε και η πολιτική νότα στην συζήτηση.

Εγώ πάντως ψηφίζω Λεβέντη.
adreo (13.12.2008)
κύριε moufidis
δεν πιάνεσαι. Είσαι φοβερός και να το λέει ο adreo.. καταλαβαίνεις.
Σου βγάζω το καπέλο.
κύριε mprizas.
Προχθές τις μέτρησα.. 2561232 τεμάχια. Μάλιστα δεν πίστευα στα μάτια μου με τέτοιο αριθμό.
Μερικές τις ξέχασα ζωντανές και... δεν ξέρω πόσες γέννησαν.
κυρία eleni
(πως λέμε κυρία Κατίνα) Μόνο δυο λέξεις; Πολύ στενοχωριέμαι. Ασήμωνε να σου πω την μοίρα σου...

κυρία PashalinaMakia,
Μπα ο Μπρίζας και πολιτικός;
Κάτι μούλεγε... κάτι μούλεγε η διαίσθησή μου , αλλά Πασοκτζής δεν το περίμενα. Αν πολιτευτεί... θα τον μαυρίσω τον ταλαίπωρο.
Υ.Γ Παιδιά, Εγώ σας είπα πάντως μην ασχολείστε μαζί μου... Έχω πολλούς φίλους εδώ μέσα. (άγνωστοί μου φυσικά)που με αγαπούν.
adreo

DITHEN, που είσαι φίλε μου; δεν σε βλέπω. Δώσε σημεία ζωής, βρε.
DITHEN (14.12.2008)
Εγω κυριε Ανδρεοπουλε, δεν ειμαι πουθενα! Ειμαι μαλλον στον κοσμο μου!

Ειμαι σε καθε γωνια αυτης της χωρας που αναβει μια φωτια, σε καθε στενο που το απολυταρχικο και αυτοκαταστροφικο κρατος τρωει τα παιδια του, σε καθε δρομο ή Λεωφορο οπου κανενας δεν εκτιμα τις μολοτοφ που εγιναν τριανταφυλα!

Στο μετεχμιο ενος αιωνα, στην αλλαγη μια εποχης, στην αρχη μιας αυθορμητα αναρχης (και οχι αναρχικης)επαναστασης καταγραφω (οπως μπορω) την ιστορια με μια καμερα και ενα λογο, που βγαινει βραχνα απο τις φωνητικες χορδες!

Αλλοι ασχολουνται με κουμπακια που διαγραφουν blogers (μακαρι να ειχαμε και κουμπακια που αν τα πατουσαμε θα εξαφανιζαν ως δια μαγειας ολους οσους μας καταπιεζουν, μας διαφεντευουν και μας πνιγουν την φωνη μας, χρονια τωρα), αλλοι ασχολουνται με του "μουνιου τον χαβα", αλλοι με μυγες, μπλουζακια και τσιχλες, κι αλλοι με χαμενα post και τεχνικες ή ηθελημενες βλαβες!

Δυστυχως κυριε adreo, εγω δεν εχω χρονο και διαθεση να ασχοληθω!

Σημερα εδω ειναι να πεθανει ή να γεννηθει ενα παιδι, να πεθανει ή να γεννηθει ενας ηρωας! Μια αλλαγη! Κι οσοι μεινουν πισω θα ανοικουν οριστικα στον προηγουμενο αιωνα!

Ευσι κυριε Ανδρεοπουλε εγω ειμαι πια χαμενος στον κοσμο μου, στην αρχη του κοσμου μας, κι εκει αφηστε με να μεινω!

Αντε καλες γιορτες!

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΕπίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links