ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
27 Ιουλίου 2012, 16:09
Έχουμε κυβέρνηση; Όχι!


 

Γι' αυτό οι διάφοροι σατραπίσκοι κάνουν ότι θέλουν.

Φίλοι, φίλες,

δεν μιλώ τώρα τελευταία. Έπεσα και εγώ σε καλοκαιρινή νάρκη. Κάθομαι και σκέπτομαι, άλλαξε τίποτα με την κυβέρνηση του Αντωνάκη και ΣΙΑ; (των υπολοίπων  εννοώ) Η νέα κυβέρνηση προσπαθεί να συνδέσει τα ονόματα των 3 εταίρων της με την Ιστορία.

Αλλά αυτή εκδικητική όπως είναι σε αυτούς που δεν αξίζουν, κάθε φορά που πλησιάζουν τους φεύγει μακριά. Έτσι δεν τους δίνει την ευκαιρία να γράψουν το όνομά τους στις καλές σελίδες της. Και έχει μια δικαιολογία. Πως να τους γράψει αφού προεκλογικά άκουγε λόγια μεγάλα, που όμως τώρα αποδεικνύονται ψεύτικα;

Είναι αλήθεια τόσο δύσκολο να κυβερνηθεί αυτός ο τόπος σωστά; Ναι είναι, γιατί μια σειρά συμφεροντολόγων, ας πούμε Ελλήνων, έχουν στα χέρια τους τα κλειδιά, και δεν επιτρέπουν να μπουν στα αμπέλια τους οι υπεύθυνοι της διακυβέρνησης.

Αυτοί μπαίνουν εκεί που μπορούν, εύκολα και χωρίς να τους προβάλουν αντίσταση. Στους τραγικούς συνταξιούχους, στους μισθωτούς, τους ανέργους, σε αυτούς που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, όλους τους αδύναμους και ανήμπορους, που πλέον στερούνται και την τροφή τους.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΤΟΝΑ πριν λίγες μέρες είπε: Οι Έλληνες πεινούν.. ΤΡΑΓΙΚΟ! και ο γιωργάκης, συμπληρώνω εγώ , αυτός ο εγκληματικός τέως κυβερνήτης, ακούγοντας αλλά και βλέποντας τα της δυστυχίας του ΛΑΟΥ μας, κρυμμένος στο σπίτι του, κάθεται και ασναπολεί... πως δεν τον έγραψε ακόμα το Γκίνες, ό,τι δηλαδή επτώχευσε την Ελλάδα μέσα σε δυο χρόνια κοιμίζοντας όλο των πολιτικό κόσμο αλλά και τον Ελληνικό ΛΑΟ, αναπολεί, τι να έγινε με την αίτησή του να μπει στα ρεκόρ Γκίνες, που τόσο “άξια” πέτυχε.

Η κυβέρνηση λοιπόν και η νέα, περιστοιχίζεται από ανίκανα ανθρωπάκια και υποτιθέμενους ειδικούς, μα τίποτα το καλό δεν μπορεί να κάνει. Μάλλον δεν θέλουν, μάλλον δεν μπορούν, μάλλον εκτελούν συμβόλαια θανάτου αυτής της χώρας, με τους γκεσταπίτες γερμανούς, τους ελεεινούς συνεργάτες τους δορυφόρους, τύπου φινλανδίας, αυστρίας, και λοιπούς εχθρούς της  Ελληνικής Φυλής, που τους έμαθε, που τους δίδαξε, που πολέμησε και για πάρτυ τους και χίλια δυο. 

Τι άλλο να σκεφθώ που μας αφήνουν και πεθαίνουμε,  χωρίς φάρμακα, εκατομμύρια από μας και χωρίς τρόφιμα, μας παίρνουν ανάλγητα και το τελευταίο ευρώ από την τσέπη; Και γι' αυτό ευθύνονται και όλοι όσοι ήταν στην προηγούμενη βουλή και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, που άφησαν έναν άνθρωπο να διαπράξει ελεύθερα τα εγκλήματά του, ενώ μπορούσαν να του κόψουν την φόρα με ομαδική παραίτηση. Αλλά που, το μέλι της εξουσίας είναι πολύ γλυκό.

Αφού λοιπόν μας έκαναν επαίτες, μας υπόσχονται ΔΝΤ και ΕΕ,  πως με τα ελεεινά προγράμματά τους θα είμαστε το 2020 στο επίπεδο χρεών του 2010. Εν τω μεταξύ όλα αυτά τά χρόνια θα μας μαδάνε ως σκληροί τοκογλύφοι και νομίζουν πως ο πλούτος τους θα υπάρχει. Δεν σκέπτονται πως η Ελλάδα είναι μια βόμβα στην αγκαλιά τους και δεν ξέρουν πως λίγο ακόμα και η έκρηξη θα γίνει. Και τότε όπου φύγει, φύγει.

Θλιβεροί ευρωπαίοι, δεν ξέρετε τι σας περιμένει; Δεν πειράζει κοιμηθείτε, νομίζοντας πως πράττετε σωστά για την Ελλάδα. Πως θα ζήτε στον ανύπαρκτο , αόρατο πλούτο σας. Γιατί αλήθεια που είναι αυτά τα τρις Ευρώ που όλοι δανείζεστε; ποιος τα έχει;. Κανένας ένα παραμύθι πουλάτε. Αλλά έχετε τον τρόπο και το πουλάτε.

Για να πιστεύουν οι Λαοί πως δήθεν μόνη της έφτασε στο σημερινό τραγικό σημείο η Ελλάδα.

Πως δεν κάνατε εσείς το παν για να την φτάσετε εδώ.

Μάλιστα σκέπτομαι! πως δεν βάλατε τους προαιώνιους εχθρούς μας τουρκαλάδες, να μας κάνουν ένα ντου για.... να δέσει το.... γλυκό. Και αυτό μου φαίνεται παράξενο. 

Όμως αυτή την χώρα την κυβερνάει ένας τουρκαλάς που δεν γουστάρει πολέμους με την Ελλάδα και έτσι δεν σας κάνει την χάρη. Αν και αν το τολμήσει καλά θα περάσει και αυτός.

Και δυο λόγια για την συνεχιζόμενη δουλικότητα των υπευθύνων του αθλητισμού μας και της Ολυμπιακής επιτροπής. Ένα κοριτσάκι 23 ετών αλλά με μεγάλα πόδια και απίθανη Ελληνική ψυχή που μπορεί να έφερνε και ένα μετάλλιο απο τους Ολυμπιακούς αγώνες, η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, έγραψε μια ατυχή φράση στο ιντερνέτ, που οι εσωτερικοί ανθέλληνες και τα πειθήνια όργανα της παγκόσμιας χούντας, την πήραν ως αιτία για να την αποκλείσουν από τους Ολυμπιακούς.

Κύριε πρωθυπουργέ, εσείς τι ρόλο παίζετε; αν ήταν το δικό σας παιδί, δεν θα κάνατε κάτι ώστε να μην του κόψουν τα φτερά οι χέστες που υποτίθεται πως υπηρετουν τα Ολυμπιακά ιδεώδη και τον αθλητισμό; Θα αφήνατε να σας προσβάλουν και να μην επιτρέψουν στο παιδί σας να το καμαρώσετε και μαζί σας ολόκληρος ο Ελληνικός ΛΑΟΣ;

κύριε Ιωαννίδη και όλη η υπόλοιπη κομπανία , που υπήρξατε και αθλητής, θεωρείτε δίκαιο αυτό που συμβαίνει; Δεν θα επεμβείτε;

Δεν σας φοβίζει αλήθεια το ποσοστό που πήρατε στις εκλογές που τις επόμενες θαγίνει μικρότερο  και αυτό σας το γράφει κύριοι ένας άνθρωπος που σας ακολουθούσε σαν σκύλος όλη του την ζωή και που πλεον δεν σας επιτρέπει να τον κοροϊδεύετε;

Είναι αλλαζονία αυτό που διαπράττετε.

Δυστυχώς η Ελλάδα θα αναζητά τους ηγέτες της, όσο εσείς δεν θα είστε. Και αυτό είναι επικίνδυνο. Κάτι τέτοιες ώρες βγαίνουν οι δικτάκτορες.

Για τον Χονδροκούκη. Τι λόγο είχε να πάρει ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας το επικίνδυνο αρχαίο αναβολικό; Ο πατέρας του που είναι προπονητής του και πιστεύω συνετός άνθρωπος, θα έκανε μια τέτοια επικίνδυνη πράξη. Για  ψάξτε το το θέμα γιατί μυρίζει σαμποτάζ.

Η ΕΛΛΑΔΑ, ούτε στους Ολυμπιακούς δεν πρέπει να ακουστεί. Αυτό είναι ένα από τα σχέδια της παγκόσμιας χούντας.Πρέπει σύμφωνα με τους ευρωπαίους να μείνει πολύ χαμηλά, ώστε να ελέγχεται, να έχει ηθικό πεσμένο, ο ΛΑΟΣ της να πεινά,  και οι ΑΓΝΩΜΩΝΕΣ να τρίβουν τα χέρια τους. Μαζί τους και όλοι οι ντόπιοι προδότες. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. Ο ΛΑΟΣ μας μπορεί να κοιμάται, Αν ξυπνήσει ποιος θα τον ημερώσει;

adreo

 

9 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

basgoud (28.07.2012)
Συμφωνώ είναι απαράδεκτη η κίνηση να τιμωρήσουν με αποκλισμό την Παπαχρήστου. γιατί με αυτό τον τρόπο ενισχύουν την Χρυσή Αυγή αντί να την μειώνουν.  Διστυχώς είναι επικίνδυνα ηλίθοι και δεν ξέρω που θα μας οδηγήσουν.
stoxastis-vaggeliscom (28.07.2012)
stoxastis-vaggeliscom (28.07.2012)
Γνωριστήκαμε για ελάχιστα δευτερόλεπτα σήμερα (28-7-2012) το μεσημεράκι στο πρακτορείο.
Εν πολλοίς... συμμερίζομαι , επικροτώ και χειροκροτώ τα αναφερόμενά σου στο συγκεκριμένο δημοσίευμα . Οι ΑΠΟΨΕΙΣ γράφουν στο    stoxastis-vaggeliscom   και αναφέρονται σε παρεμφερεί θέματα επικαιρότητας και όχι μόνον. 
                         θα είμαι αναγνώστης σου 
                                 Οι ΑΠΟΨΕΙΣ
0
adreo (28.07.2012)
 basgoud   , ορισμενοι που παίρνουν θέσεις, αλήθεια πως; δουλικά σκύβουν στους ξένους, γιατί τρέμουν τι θα πουν. Έτσι αβασάνιστα κόψανε την πρωταθλήτρια. Για το ντόπινγκ: γνωρίζετε πως οι αμερικάνοι που όλοι είναι ντοπαρισμένοι, δεν περνούν από έλεγχο; Και τους ανέχονται όλοι. Πρέπει να δείχνουν υπεράνθρωποι στους υπολοιπους Λαούς. Πιστεύω πως ο άλτης μας του ύψους, είναι θύμα πλεκτάνης. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω πως ο πατέρας του θα τον ντοπάριζε.
adreo (28.07.2012)
αγαπητέ  stoxastis-vaggeliscom σε ευχαριστώ που με διάβασες. Το ίδιο θα κάνω και εγώ. Σε ευχαριστώ επίσης για τα ενθουσιώδη λόγια σου.Θα τα λέμε λοιπόν
stoxastis-vaggeliscom (05.11.2012)
stoxastis-vaggeliscom (05.11.2012)
Φίλε adreo αυτό που γράφω παρακάτω,ωςσχόλιο,προφανώς δεν έχει σχέση με την ανάρτησή σου την οποία σχολίασα παλαιότερα.   Είναι ένα μικρό δίγμα από το blog έχω στην διεύθυνση
           stoxasstis-vaggeliscom.blogspot.com
Ευτράπελα;;; ή Στημένα;;;
            Οι ΑΠΟΨΕΙΣ ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στο ιστολόγιο τους ,  με την ονομασία "Ευτράπελα;;; ή στημένα;;;", στο οποίο θα καταχωρούνται συναφή γεγονότα , όπως αυτά που ακολουθούν                     Καυσόξυλα. Οι καθιερωμένες μονάδες μέτρησης στο σύστημα μετρήσεως στερεών , υγρών , αερίων  επιφανειών και όγκου είναι αποδεκτές  παγκοσμίως και δεν αλλάζουν κατά το δοκούν οποιουδήποτε. Τα καυσόξυλα ως στερεά και μη καθορισμένων διαστάσεων , εμπίπτουν στις μονάδες μέτρησης βάρους σε αντιδιαστολή με την επεξεργασμένη ξυλεία , που μετράται σε μονάδες όγκου καθόσον υπάρχουν εμφανώς και μετρώνται οι  τρεις διαστάσεις (μήκος-πλάτος-ύψος) , στοιχεία απολύτως απαραίτητα  για μία μέτρηση όγκουΟι ΑΠΟΨΕΙΣ εκτιμούν ότι οι ιθύνοντες του θέματος δεν είναι τόσο αδαείςαλλά προφανέστατα θέλουν δια μέσου της "κλεψιάς" να εξομοιώσουν κατά κάποιο τρόπο την τιμή των καυσόξυλων με αυτήν του πετρελαίου θέρμανσης , ώστε να μην περιοριστεί η κατανάλωση του πετρελαίου και χάσουν την "τρομερά" υψηλή φορολογία του και όλα αυτά εις βάρος του  βαλαντίου του απλού πολίτη .... Ντροπή κύριοι να μας περνάτε για τόσο πολύ ηλίθιους ...                    Ληξιαρχεία .  Τα μόνα και υπεύθυνα όργανα της πολιτείας για να χορηγούν τις ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως και θανάτου . Με επικείμενη απόφαση , όπως έχει λεχθεί , περιθωριοποιούνται  και τους προσάπτεται η μομφή της αναξιοπιστίας . Το θέμα της ενημέρωσης των ασφαλιστικών ταμείων για τους θανάτους ασφαλισμένων μεταφέρεται στους συμβολαιογράφους . Τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε ακόμη "ένας Θεός το ξέρει".Το  απλούστατο όμως δεν πραγματοποιείται δηλαδή , τα ληξιαρχεία της χώρας με ένα απλό  ή κωδικοποιημένο email , στο τέλος κάποιας χρονικής περιόδου , που θα καθοριστεί , να αναφέρουν ονομαστικά , στα ασφαλιστικά ταμεία τους θανάτους , για την διακοπή της όποιας σύνταξις . Απ' ότι καταφαίνεται όμως ο εκλιπών φορολογείται  με  έξοδα , σε συμβολαιογράφους και στο κράτος , ως "εισιτήριο" για να μεταβεί στο"υπερπέραν"...Τελικά είναι να  κλαις ή να γελάς με το κατάντημά μας .              "Σκυλοκαυγάδες"στην TV. Πολιτικοί και μη σε πρωϊνές και βραδυνές ενημερωτικές εκπομπές αντί να συζητούν ήρεμα για να κατανοεί ο τηλεθεατής τα αναφερόμενα τους , κοιτάζουν πως ο ένας να διακόπτει τον άλλο να ανεβαίνουν οι τόνοι και τελικά να καταλήγουν σε "σκυλοκαυγάδες" , χωρίς ο τηλεθεατής να ενημερωθεί για τα λεγόμενά τους . Τις περιπτώσεις αυτές εκμεταλλεύονται κατά τον καλλίτερο τρόπο τα κανάλια και σιγοντάρουν μάλιστα για να μεγιστοποιήσουν την"μητέρα" τηλεθέαση .           Ληγμένα τρόφιμα Μέγιστο ατόπημα... για να ξεφορτωθούν ένα μεγάλο μέρος από την επικείμενη ζημιά , που θα προέκυπτε για τα"φτωχά",  κατά τα άλλα , super market σκέφτηκαν τα μεγάλα μυαλά ,δεν τα φορτώνουμε στους "πειναλέους"... Έλληνες αντί να τα φουντάρουμε στις χωματερές Το άκρως περίεργο είναι , ότι βρέθηκαν και εκπρόσωποι της πολιτείας , να δικαιολογήσουν με διάφορες δικαιολογίες το εγχείρημα.                Πολύτεκνοι Κατά κάποιο τρόπο , φορολογείται ασύστολα και περίεργα ο Έλληνας οικογενειάρχης , γιατί θέλει να φέρει στη ζωή και άλλους Έλληνες , που τόσο μα τόσο το έχει σήμερα ανάγκη  η χώρα μας.                                       Προπαγάνδα . Για αυτήν έχουν γραφεί τόμοι επί τόμων παγκοσμίως . Για την κατανόηση από τον απλό πολίτη απλουστεύεται η καταγραφή και θέτουν οι ΑΠΟΨΕΙΣ  τις τρεις   βασικές κατηγορίες . 

Λευκή προπαγάνδα.   Η επιχειρηματολογία  που χρησιμοποιεί ,βασίζεται στην αλήθεια και αντικρούει ξεκάθαρα και χωρίς λογοπαίγνια την άλλη άποψη ή την επικοινωνία  με το πλήθος ανθρώπων στους οποίους αποτείνεται .   
Φαιά προπαγάνδα .  Η επιχειρηματολογία στην περίπτωση  αυτή χρησιμοποιεί έντεχνα την μισή αλήθεια επιλεκτικά για να περάσει την θέση της .
Μαύρη προπαγάνδα .  Μαύρη το λέει και η λέξηΧρησιμοποιεί και αποδέχεται εσκεμμένα την άκρως αντίθετη  άποψη από την αλήθεια και προσπαθεί έστω και να κλονίσει ή να χαλκεύσει  στην αντίληψη του πλήθους , ότι αυτό που πιστεύει ως αλήθεια... είναι λάθος .

Από τις τρεις περιπτώσεις οι περισσότεροι πολιτικοί μας για την κοινωνική επικοινωνία , χρησιμοποιούν την φαιά και την μαύρη  προπαγάνδα και σπανίως την λευκή.                    Λίστες . Λίστες εδώ , λίστες εκεί , λίστες παραπέρα και όλες μαζί χορεύουν τον "υπέροχο" χορό της ντροπής . Περιμένουμε λοιπόν να δούμε ή να ακούσουμε το πως θα λήξει η "θεσπέσια" παράσταση των μπαλέτων .                      Με αυτά τα λίγα ξεκινούν τα  <<Ευτράπελα;;; ή στημένα;;;>> . Οι  ΑΠΟΨΕΙΣ  θα συνεχίσουν να αναρτούν παρεμφερείς τοποθετήσεις .
stoxastis-vaggeliscom (05.11.2012)
Εκ παραδρομής το δείγμα γράφτηκε.....δίγμα
adreo (06.11.2012)
Αγαπητέ μου stoxastis-vaggeliscom, συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου και πάω παραπέρα. Έχω την εντύπωση πως οι αόρατες δυνάμεις που μας καταδυναστεύουν, η μέρκελ τροχός τους είναι,  με τις ανελέητες συμπεριφορές  τους και που απόλυτα τις υπακούουν οι κυβερνώντες,  δεν έχουν πολύ χρόνο ‘ζωής‘. Ο περήφανος ΛΑΟΣ μας θα τους στείλει στο διάβολο. Μέσα από τα 11 εκατομ. των Ελλήνων που με σχέδιο θα κουτσουρέψουν τα επόμενα χρόνια οι ευρωπαόι εχθροί μας , μάλλον ειρηνικά, με πείνα, στερήσεις, αρρώστιες που δεν γιατρεύονται αφού μας στερούν τα φάρμακα και λοιπά, και οι θάνατοι δεν αντικαθιστώνται από γεννήσεις που έπρεπε να είναι και πάνω από 20% για να υπάρχουμε ως ΕΘΝΟΣ, θα ξεπεταχτεί ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ που θα σώσει την Ελλάδα, όπως έγραψα και παλιότερα. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!! και σύντομα θα αναγεννηθεί. Και μην φανταστούν μερικοί εδώ μέσα, πως εννοώ κάποιο δικτάκτορα, ούτε κάποιον από τους υπάρχοντες.
 Αγαπητέ Βαγγέλη, αποφεύγω τελευταία να γράφω, γιατί έτσι όπως είμαι φορτισμένος θα εκτραπώ, δικαίως βέβαια, και δεν αργούν οι διάφοροι που θέλουν να προστατέψουν τα συμφέροντά τους καταπατώντας το σύνταγμα της ΧΩΡΑΣ, να με μπαγλαρώσουν.
Φιλικά Γιάννης

Θα επανέλθω

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΕπίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links